Saker att göra i Playa de las Americas

Saker att göra i Playa de las Americas

Playa de las Americas (eller helt enkelt Las Americas) är orten i södra Teneriffa, precis mellan Los Cristianos och Costa Adeje. Många turister över hela världen (mestadels européer) väljer detta semestermål för sin semester. Det finns många saker att göra i Playa de las Americas, som du kommer att läsa om den här artikeln.

Besök de mest populära och rekommenderade platserna på Teneriffa med upphämtning i närheten av ditt hotell i Playa de las Americas (flera upphämtnings- och startpunkter på orten finns tillgängliga för din komfort).

Ön har verkligen mycket att erbjuda, det är verkligen värt att besöka vissa delar av den. Vissa platser som Los Gigantes Cliffs kan verkligen göra dig fascinerande, och andra kommer att driva dig över upphetsad.

Så vårt första råd är att du gör en bra semesterplan innan du anländer till Teneriffa. På detta sätt kan du spara dyrbar semestertid och dra full nytta av att du bor i en av de mest berömda orterna på Teneriffa: Playa de las Americas.

Vi erbjuder utflykter som vi valt ut en efter en med vår erfarenhet av att arbeta många år i Tenerifes lokala turistbransch. Om du behöver vår hjälp för att organisera dina aktiviteter och utflykter under din vistelse på Teneriffa, kontakta oss gärna. Meddela oss genom att fylla i formuläret för bokningsförfrågan som du hittar på sidan med utflyktsdetaljer eller bara skicka oss en snabb WhatsApp för en mer direktkontakt. Ring också gärna till vårt spanska mobilnummer +34 663 699 101

 

Väder
Milda väderförhållanden, som gör att du kan njuta av semestern varje månad på året, vilket innebär att temperaturen i juni bara är några grader högre än i december.

💃 Underhållning 👯
Många platser för underhållning, inklusive barer, restauranger, golfbanor, köpcentra, utvecklat nattliv med många diskotek och strandklubbar och mycket mer att göra, som båtpartier.

✈️ Anslutning
Den närmaste flygplatsen till Playa de Las Americas är södra flygplatsen Reina Sofia. Att ta sig därifrån till ditt hotell i Las Americas tar dig cirka 30 minuter med buss.

🏨 Hotell
När vi talar om berömda orter på Teneriffa är det första namnet som kommer till människor på ett hotell Playa de las Americas. Visst har du redan hört talas om dess stränder, nattklubbar och utflykter. Las Americas är välkänt som centrum för underhållning och nattliv på södra Teneriffa.

Playa de las Americas räknas med 4 & 5-stjärnigt lyxhotell som Villa Cortes eller den berömda Mare Nostrum Resort. Även hotell som Columbus, Catalonia Oro Negro, H10 Las Palmeras & Best Tenerife eller Spring Hotel Volcano erbjuder riktigt bra tjänster.

ℹ️ Förtydligande information
Vi vet! Huvudfrågan i ditt huvud är vilka saker du kan göra i Playa de las Americas. Fortsätt läsa för att ta reda på det.

För naturligtvis kan du göra en hel del saker i Playa de Las Americas, som utflykter, aktiviteter, öturer, vattensporter fyrhjulingar och mer. Allt börjar direkt i eller från denna semesterort.

Det kompletta utflyktsvalet du kan göra i Playa de las Americas är bara en rullning nedåt. Men innan vi vill ge en kort beskrivning av vad du kan förvänta dig av några av våra utflykter och aktiviteter.

De flesta av de saker vi erbjuder nedan är att tillhandahålla transporten. Andra aktiviteter realiseras direkt i Playa de las Americas. Till exempel från stranden eller hamnen. Andra hämtar dig med bussen från ditt hotell. När du bokar hos oss kommer vi naturligtvis att ge dig nödvändig information för att enkelt komma till startpunkten eller mötesplatsen.

⚡Snabb lista över att göra ✅
Upptäck de verkliga skatterna i naturen, till exempel Mount Teide, det högsta berget och vulkanen i Spanien med en halvdagstur
Uppskatta de enorma klipporna i Los Gigantes medan du tar en avkopplande båttur
Njut av äkta kanarisk atmosfär i byar som Masca med en av våra dagsutflykter
Utforska kusten och träffa fascinerande valar och delfiner med en valskådningsutflykt
Besök den pittoreska grannön La Gomera under en hel dagstur
Känn friskheten och glädjen när du åker på vattenskoter eller gör en av dina favoritvattensporter
🌃 Nattliv
Olika kvällshower, barer och pubar med livemusik, ljus och dans till morgonen – allt detta är de integrerade delarna av Las Americas. Las Americas lockade alltid unga människor och fest och roliga älskare i alla åldrar. Så om du letar efter oändlig underhållning är det den perfekta platsen. Kolla in Veronicas Stripe, mer känd som Las Veronicas om du gillar kul och festar.

🏖️ Stränder
Naturligtvis kommer vi ihåg att Trots kärlek till fester och underhållning lockade Teneriffa dig först och främst med milt solsken och blått hav. Så vi kan inte glömma att nämna stränderna. Den största stranden i Las Americas kallar Troya. Det är ett perfekt ställe att få brons, koppla av och simma i det blå vattnet på Teneriffa. Och om du vill ta en paus från middagssolen kan du ta en uppfriskande drink i en av de kostnadsfria sidobaren. Förresten, varje söndag på sommaren kan du delta på strandfesten, anordnad av Monkey Beach Club. Uppdatering oktober 2019: Monkey Beach Club stängd för tillfället.

🍔 Restauranger
I Playa de las Americas hittar du många restauranger för alla smaker och budgetar. Om du vill prova typisk spansk mat, gå till Meson Castellano. Om du inte gillar spansk mat (vad som är nästan omöjligt) eller bara vill variera dina måltider (vad är mer möjligt) kan du gå till Safari köpcentrum och prova, beroende på dina önskemål, italiensk mat i Bianco , Indisk mat i Bombay Blue, Tex-Mex i Hacienda Miranda eller asiatisk mat i Thai Botanico.

🛍️ Shopping 🛒
Playa de las Americas är också känt som shoppinghjärta på södra Teneriffa. För shopping kan du besöka Golden Mile, från Vista Sur. Där hittar du de berömda köpcentren: Safari, Oasis och Americas Plaza. Kom också ihåg att besöka Siam Mall, det enorma köpcentret, som nyligen byggdes i Las Americas.

Båtturer i Playa de las Americas

Dykning i Playa de las Americas

Lyxbåtuthyrning i Playa de las Americas

Öutflykt i Playa de las Americas

Segelbåtcharter i Playa de las Americas

Temaparker i Playa de las Americas

Valskådning i Playa de las Americas

Vandring i Playa de las Americas

Vattensporter i Playa de las Americas

Relaterade artiklar:

Playa de las Americas är den perfekta platsen att bo på Teneriffa, om du vill göra...