Tekemistä Playa de las Americasissa

Tekemistä Playa de las Americasissa

Playa de las Americas (tai yksinkertaisesti Las Americas) on Teneriffan eteläosassa sijaitseva lomakeskus, joka sijaitsee Los Cristianosin ja Costa Adejen välissä. Monet turistit ympäri maailmaa (lähinnä eurooppalaiset) valitsevat tämän lomakohteen lomalleen. Playa de las Americasissa on paljon tekemistä, josta saat selville lukemalla tämän artikkelin.

Vieraile Teneriffan suosituimmissa ja suositelluimmissa paikoissa, joista voit noutaa kyydin Playa de las Americasissa sijaitsevan hotellisi läheltä (useita nouto- ja lähtöpaikkoja lomakohteessa on käytettävissä mukavuutesi vuoksi).

Saarella on todella paljon tarjottavaa, kannattaa todella käydä tietyissä osissa. Jotkut paikat, kuten Los Gigantesin kalliot, voivat todella kiehtoa sinua, ja toiset taas saavat sinut innostumaan.

Joten 1. neuvomme on, että teet hyvän lomasuunnitelman ennen Teneriffalle saapumista. Näin säästät kallista loma-aikaa ja voit ottaa kaiken hyödyn irti oleskelustasi yhdessä Teneriffan kuuluisimmista lomakohteista: Playa de las Americas.

Tarjoamme retkiä, jotka olemme valinneet yksi kerrallaan Teneriffan paikallisessa matkailualalla useiden vuosien aikana hankkimamme kokemuksen perusteella. Jos tarvitset apuamme aktiviteettien ja retkien järjestämisessä Teneriffalla oleskelusi aikana, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Kerro meille täyttämällä varauspyyntölomake, jonka löydät retkien yksityiskohdista tai lähetä meille nopea WhatsApp, jos haluat suoremman yhteydenoton. Voit myös vapaasti soittaa espanjalaiseen matkapuhelinnumeroomme +34 663 699 101.

ℹ️ Yleisiä tietoja

☁️ Sää

Leudot sääolosuhteet, joiden ansiosta voit nauttia lomastasi vuoden jokaisena kuukautena, mikä tarkoittaa, että kesäkuussa lämpötila on vain muutaman asteen korkeampi kuin joulukuussa.

💃 Viihde 👯

Paljon viihdepaikkoja, kuten baareja, ravintoloita, golfkenttiä, ostoskeskuksia, kehittynyt yöelämä, jossa on paljon diskoja ja rantaklubeja ja paljon muuta tekemistä, kuten venekutsut.

✈️ Yhteydet

Playa de Las Americasin lähin lentokenttä on eteläinen Reina Sofian lentokenttä. Sieltä pääset Las Americasin hotelliisi noin 30 minuutissa bussilla.

🏨 Hotellit

Kun puhutaan Teneriffan kuuluisista lomakohteista, ensimmäinen nimi, joka tulee ihmisille mieleen hotellista, on Playa de las Americas. Olet varmasti jo kuullut sen rannoista, yökerhoista & retkistä. Las Americas tunnetaan Teneriffan eteläosan viihteen ja yöelämän keskuksena.

Playa de las Americasissa on 4 & 5 tähden luksushotelli, kuten Villa Cortes tai kuuluisa Mare Nostrum Resort. Myös hotellit kuten Columbus, Catalonia Oro Negro, H10 Las Palmeras & Best Tenerife tai Spring Hotel Volcano tarjoavat todella hyviä palveluja.

ℹ️ Selventävät tiedot

Me tiedämme! Päässäsi pyörii lähinnä kysymys, mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Playa de las Americas. Jatka lukemista saadaksesi sen selville.

Koska tietysti voit tehdä paljon asioita Playa de Las Americasissa, kuten retkiä, aktiviteetteja, saarikierroksia, vesiurheilun mönkijäsafareita ja paljon muuta. Kaikki alkavat suoraan tästä lomakohteesta tai sieltä käsin.

Täydellinen retkivalikoima, jonka voit tehdä Playa de las Americasissa, on vain yksi selaus alaspäin. Mutta ennen sitä haluaisimme antaa lyhyen kuvauksen siitä, mitä voit odottaa joiltakin retkiltämme ja aktiviteeteiltamme.

Useimmat alla olevista tarjoamistamme asioista tarjoavat kuljetuksen. Muut aktiviteetit toteutetaan suoraan Playa de las Americasissa. Esimerkiksi lähtö rannalta tai satamasta. Toiset hakevat sinut bussilla hotellistasi. Kun teet varauksen meiltä, annamme tietenkin tarvittavat tiedot, jotta pääset helposti lähtö- tai tapaamispaikalle.

⚡Pikaluettelo tehtävistä ✅

  • Tutustu luonnon todellisiin aarteisiin, kuten Teide-vuoreen, Espanjan korkeimpaan vuoreen ja tulivuoreen puolen päivän retkellä
  • Arvosta Los Gigantesin valtavia kallioita, kun teet rentouttavan veneretken
  • Nauti Mascan kaltaisten kylien aidosta kanarialaisesta tunnelmasta yhdellä päiväretkistämme.
  • Tutustu rannikkoon ja tapaa kiehtovia valaita ja delfiinejä valaiden tarkkailuretkellä.
  • Vieraile viehättävällä naapurisaarella La Gomeralla koko päivän kestävällä retkellä.
  • Tunne raikkautta ja iloa, kun ajat vesiskootterilla tai harrastat jotakin suosikkivesiurheilulajeistasi.

🌃 Yöelämä

Erilaiset iltanäytökset, baarit ja pubit, joissa on elävää musiikkia, valoja ja tanssia aamuun asti – kaikki nämä ovat Las Americasin olennainen osa. Las Americas on aina houkutellut nuoria ja kaikenikäisiä juhlien ja hauskanpidon ystäviä. Jos siis etsit loputonta viihdettä, se on täysin oikea paikka. Tarkista Veronicas Stripe, joka tunnetaan paremmin nimellä Las Veronicas, jos pidät hauskanpidosta ja juhlimisesta.

🏖️ Rannat

Muistamme tietenkin, että huolimatta rakkaudesta juhliin ja viihteeseen, Teneriffa houkuttelee sinua ennen kaikkea lempeällä auringonpaisteella ja sinisellä merellä. Emme siis voi unohtaa mainita rantoja. Las Americasin tärkein ranta on nimeltään Troya. Se on täydellinen paikka pronssin ottamiseen, rentoutumiseen ja uimiseen Teneriffan sinisissä vesissä. Ja jos haluat pitää tauon keskipäivän auringosta, voit ottaa virkistävän juoman jossakin kustannuspaikan baarissa. Voit muuten kesäisin joka sunnuntai osallistua Monkey Beach Clubin järjestämiin rantabileisiin. Päivitys lokakuu 2019: Monkey Beach Club on toistaiseksi suljettu.

🍔 Ravintolat

Playa de las Americasista löydät runsaasti ravintoloita jokaiseen makuun ja budjettiin. Jos haluat maistaa tyypillistä espanjalaista ruokaa, mene Meson Castellanoon. Jos et pidä espanjalaisesta ruoasta (mikä on lähes mahdotonta) tai haluat vain vaihdella aterioita (mikä on mahdollisempaa), voit mennä Safari-ostoskeskukseen ja kokeilla mieltymyksesi mukaan italialaista ruokaa Biancossa, intialaista ruokaa Bombay Blue -ravintolassa, tex-mex-ruokaa Hacienda Mirandassa tai aasialaista ruokaa Thai Botanicossa.

🛍️ Shoppailu 🛒

Playa de las Americas tunnetaan myös Teneriffan eteläosan ostosydämenä. Shoppailua varten käy Kultaisella maililla, joka alkaa Vista Surista. Sieltä löydät kuuluisat ostoskeskukset: Safari, Oasis ja Americas Plaza. Muista myös vierailla Siam Mallissa, valtavassa ostoskeskuksessa, joka on hiljattain rakennettu Las Americasiin.

Kalastusmatkat ja Playa de las Americas

Katamaraanin purjehdukset ja Playa de las Americas

Purjeveneen rahtaus ja Playa de las Americas

Quad Bike Safarit ja Playa de las Americas

Saarikierrokset ja Playa de las Americas

Sukellus ja Playa de las Americas

Suositeltavaa tekemistä ja Playa de las Americas

Temaattiset puistot ja Playa de las Americas

Trekkaaminen ja Playa de las Americas

Valaan katselu ja Playa de las Americas

Veneretket ja Playa de las Americas

Vesiurheilu ja Playa de las Americas

Ylellinen veneen vuokraus ja Playa de las Americas