Ensimmäinen julkaisu: 15 syyskuun, 2021 | Viimeksi päivitetty: 30 syyskuun, 2022 | Kirjoittaja: Jan Daniel

Tekemistä Playa de las Americasissa

Playa de las Américas (tai yksinkertaisesti Las Américas) on Teneriffan eteläosan matkailukeskus, joka sijaitsee Los Cristianosin ja Costa Adejen välissä. Monet turistit kaikkialta maailmasta (erityisesti eurooppalaiset) valitsevat tämän kohteen lomalleen. Playa de las Americasissa on paljon tekemistä, johon tutustut lukemalla tämän artikkelin.

Vieraile Teneriffan suosituimmissa ja suositeltavimmissa paikoissa noutamalla ne lähellä hotelliasi Playa de las Americasissa (lomakohteessa on useita nouto- ja jättöpaikkoja, jotka ovat käytettävissäsi).

Tekemistä Playa de Las Americasissa

Tenerife - Boat Charter - (7).min

Me tiedämme!!! Tärkein kysymys mielessäsi on, mitä asioita voit tehdä Playa de las Americasissa. Lue lisää saadaksesi tietää.

Playa de Las Americasissa on paljon tekemistä, kuten retkiä, aktiviteetteja, saarikierroksia, mönkijäsafareita, Buggyn vuokraus Teneriffalla, vesiurheilua ja paljon muuta. Kaikki alkavat suoraan tästä lomakeskuksesta tai täältä käsin.

Useimpiin alla tarjoamiimme asioihin sisältyy kuljetus. Muut aktiviteetit järjestetään suoraan Playa de las Americasissa. Aloitetaan esimerkiksi rannalta tai satamasta. Toiset sinut haetaan bussilla hotelliltasi. Kun teet varauksen meiltä, annamme tietenkin tarvittavat tiedot, jotta pääset helposti lähtö- tai tapaamispaikkaan.

Täydellinen luettelo nähtävyyksistä kohteessa Playa de Las Américas✅

Tässä on täydellinen luettelo retkistä ja tekemistä Playa de las Americasissa.

Vesiurheilulajit kohteessa Playa Las Americas

Seuraavan listan kautta esittelemme sinulle kaikki Playa de las Americasissa tarjolla olevat vesiaktiviteetit.

Lentävä kala

Fly Fish ride in Tenerife

Nauti aktiviteetista, joka on täynnä adrenaliinia ja hauskuutta. Lentävä kala on banaaniveneen kaltainen kelluke, jossa sinä ja kaveriporukkasi koette voimakkaita tunteita. Tutustu lentävän kalan voimaan, kun vene kiihtyy ja kaikki lentävät ilmassa.

Banaanivene

banana boat tenerife

Suosittu aktiviteetti kaikkien Teneriffan rannoilla vierailevien keskuudessa. Pidä kiinni banaanista niin tiukasti kuin pystyt. Mutta ole varovainen, kukaan ei jää banaanin varaan, kun vauhti kiihtyy. Tämä on hauska aktiviteetti, joka saa hymyn huulille ja päästää stressiä irti. Jaa se ystäviesi ja perheesi kanssa.

Safarimelonta

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

Tunne jännitys, kun ohjaat kanoottia käsivoimin. Kanootti kulkee melojen avulla, joita puolestaan matkustajat ohjaavat. Se on tiimitoimintaa, jossa kaikkien on tehtävä yhteistyötä. Se on hauskaa ja jännittävää. Purjehdi Teneriffan lahden ympäri, löydä kallioiden välissä olevia piilotettuja kulmia ja anna meren kauneuden vietellä itsesi.

Jetski

Jetski in tenerife south

Jetskihiihtäminen Playa de Las Americasissa on ehdoton harrastus. Meillä on fantastinen jetskiaktiviteetti Costa Adejessa, jossa voit viettää hauskaa ystävien kanssa. Voit valita ajan 20 minuutista 2 tuntiin. Tunne tuuli kasvoillasi ja vesiskootteriemme tehokkaiden moottoreiden nopeus.

Parascending-lento

Parascending in Tenerife South

Meillä on myös tunnettu vesivarjoliito, jolla voit liidellä ilmassa Teneriffan lahden yllä. Varjoliidin on kiinnitetty veneeseen, joka liikkuu suurella nopeudella ja saa varjoliitimen kohoamaan. Sinut kiinnitetään varjoliitimeen ja saavutat upean korkeuden, joka saa sinut tuntemaan itsesi kuin vapaasti ilmassa lentävä lintu. Toiminta on täysin turvallista, sillä sen toteuttaa alan asiantuntijaryhmä.

Flyboard

Flyboard in Tenerife South

Vesiurheilulajien luettelon lopuksi haluamme mainita Flyboardingin. Se on yhtä jännittävä kuin äärimmäinenkin aktiviteetti. Tunne tämän laitteen voima, jonka avulla voit tehdä mitä uskomattomimpia piruetteja.

Meillä on myös vesiurheilupaketteja, joiden avulla voit nauttia useista urheilulajeista samassa aktiviteetissa. Nauti vesiskootterihiihdosta, parascendingistä ja perhokalastuksesta. Pakettien avulla voit nauttia useista aktiviteeteista ilman, että sinun tarvitsee vuokrata niitä erikseen, ja vieläpä mukavampaan hintaan.

Los Gigantesin kalliot

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (3)

Teneriffalla on todella paljon tarjottavaa, ja tietyt osat siitä ovat vierailun arvoisia. Jotkut paikat, kuten Los Gigantesin kalliot, voivat olla todella kiehtovia, ja toiset saavat sinut innostumaan liikaa.

Purjeveneen vuokraus kipparin kanssa Teneriffan eteläosassa

Sailing Boat Charter in Tenerife Galatea

Tarjoamme sinulle kiehtovia purjevenealuksia Atlantin reissulle. Purjeveneen vuokrauksella kipparin kanssa voit purjehtia lahden ympäri täysin yksinoikeudella. Vain sinä ja vieraasi. Sinun ei tarvitse jakaa matkaa vieraiden ihmisten kanssa, joten sinulla on vapaus olla oma itsesi ja nauttia kokemuksesta nauttien. Asiantunteva kapteenimme tuntee lahden parhaat paikat. Retki alkaa laivaan nousulla Puerto Colonissa. Retkeen sisältyy pysähdys rannalla virvokkeita, juomia ja lounasta varten sekä delfiinien ja valaiden katselu Teneriffalla.

Katamaraanin vuokraus Playa de las Americasissa

Katamaraanit ovat mukavia ja tilavia veneitä, jotka voi jakaa useamman henkilön kanssa. Retki sisältää matkan paikoille, joissa valaat ja delfiinit tulevat lähelle, pysähdyksen poukamassa ja välipalaa. Pysähdyksen aikana voit uida, snorklata ja virkistäytyä Teneriffan kristallinkirkkaissa vesissä.

Tämäntyyppinen vene sopii erinomaisesti erityisten tapahtumien, kuten syntymäpäivien ja valmistujaisten, juhlistamiseen. Kutsu ystäväsi juhlimaan kanssasi meren ja raikkaan tuulen ympäröimänä. Muista, että elämä on maukkaampaa ja hauskempaa merellä.

Katamaraani on yksi suosituimmista veneistä valaan- ja delfiininbongaukseen Teneriffalla. Muista, että merieläimet liikkuvat yleensä Teneriffan ja La Gomeran välisillä vesillä, ja juuri sinne katamaraani vie sinut. Nauti delfiinien ja valaiden saapumisen seuraamisesta. Emme voi taata, että näet valaita, mutta siihen on hyvä mahdollisuus. Nämä ystävälliset eläimet tuntevat veneet ja tulevat usein tervehtimään.

Sukelluskurssit

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

Meillä on erilaisia kursseja ja aktiviteetteja, joilla voit uppoutua merenpohjaan. Tutki meren salaisuuksia ja ui paikallisten kilpikonnien ja kalojen kanssa. Ensisukelluskurssillamme valmistelemme sinua teoriassa, jotta tiedät tekniset yksityiskohdat. Sinulla on aina mukana ohjaaja, joka auttaa sinua pääsemään sopivaan syvyyteen. Siitä tulee unohtumaton kokemus, jonka haluat toistaa yhä uudelleen ja uudelleen.

Meillä on myös toimintaa kokeneille sukeltajille, sukellussukeltajille ja niille, jotka haluavat saada uuden sertifikaatin. Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä WhatsAppissa, niin autamme sinua mielellämme. Lisäksi tekstin lopussa on yksityiskohtainen luettelo kaikista Teneriffalla tarjolla olevista aktiviteeteista, mukaan lukien sukellukseen liittyvät aktiviteetit.

Sukeltaminen on edelleen yksi Teneriffan eteläosan suosituimmista aktiviteeteista. On arvioitu, että alueen suuri merellinen biologinen monimuotoisuus houkuttelee satoja seikkailua etsiviä sukeltajia.

Retki Teidelle

Tarjolla on retkiä Teiden kansallispuistoon ja sen kuuluisaan tulivuoreen. Tämäntyyppinen retki ei saisi puuttua Teneriffan-lomasi tekemisten listalta. Muista, että Teide edustaa saaren sydäntä, etkä voi lähteä käymättä siellä.

Meillä on myös muita retkiä, jotka vievät sinut muihin yhtä upeisiin paikkoihin saaren muissa osissa. Retket Teneriffalla ovat paras tapa tutustua saareen asiantuntevien oppaiden johdolla. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, ota vain kamerasi mukaan ja nauti kaikesta siitä, mitä Teneriffalla on tarjota. Lähde retkelle Santa Cruziin, La Lagunaan ja Taganaan tai vieraile uskomattomassa Mascan kylässä, jossa on rikas historia ja uudenlaisia maisemia.

Patikointi

Private Trekking Teide with Permision (2)

Kuten kaikki tietävät, Teneriffa on saari, jolla on runsaasti kasvillisuutta ja tulivuorten muovaamia kauniita maisemia. Täältä löydät metsiä, vuoria, kallioita, jähmettyneen laavan pintoja, kallioita ja uskomattoman Teide-vuoren. Kaikki nämä ympäristöt tarjoavat upeita polkuja kävelyyn ja luonnosta nauttimiseen. Kutsumme sinut tutustumaan Teneriffaan sen polkujen kautta.

Quads Safari Playa Las Américasissa ja Buggy-ajelut

Toinen tapa tehdä aktiivimatkailua Teneriffalla on Quadin tai Buggyn kyydissä. Nauti adrenaliinista ja äärimmäisistä tunteista ajaessasi näitä ajoneuvoja. Teneriffan mönkijäsafarimme vievät sinut saaren taianomaisille poluille ja lumoaviin paikkoihin.

Teneriffan teemapuistot

Toinen Teneriffan vierailijoilleen tarjoamista vaihtoehdoista on sen pitkä luettelo teemapuistoista, joista koko perhe voi nauttia. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä ja vieraile joissakin näistä puistoista ja vie mukanasi kotiin upeita muistoja.

Vieraile Monkey Parkissa, joka on apinoille kuuluva alue. Löydät ne täysin vapaina, joten voit jakaa niiden kanssa. Ota kuvia ja anna niille hedelmiä, vakuutamme, että sinulla on hauskaa. Voit myös nauttia mukavasta kameliajelusta Camel Parkissa.

Viidakkopuisto on toinen upea paikka saarella, aito viidakko täynnä kasvillisuutta, puroja ja yli 500 eläintä, jotka odottavat, että päiväsi sujuu. Loro Park on ehkä yksi kuuluisimmista, sillä siellä asuu monia eri eläinlajeja, kuten papukaijoja ja merieläimiä. Eläimet ovat valmistautuneet antamaan sinulle upeita esityksiä, jotka hämmästyttävät yleisön. Nauti kauniista pingviineistä, jättiläisakvaariosta, papukaijaesityksestä sekä valaiden, delfiinien ja merileijonien näyttelyistä.

Playa de las Americasin rannat

Playa Troya - Costa Adeje Beach (13)

Muistamme tietenkin, että juhlien ja viihteen rakkaudesta huolimatta Teneriffa houkuttelee sinua ennen kaikkea lempeällä auringolla ja sinisellä merellä. Emme siis voi unohtaa mainita rantoja. Las Americasin tärkein ranta on nimeltään Troya. Se on täydellinen paikka rusketukseen, rentoutumiseen ja uimiseen Teneriffan sinisissä vesissä.

Ulkoilma-aktiviteettien harrastaminen Playa de Las Americasissa on hauskaa. Löydät vesiskoottereita, polkuveneitä ja aurinkotuoleja. Rannan harmahtava hiekka kutsuu rentoutumaan ja ottamaan aurinkoa. Nauti tuulesta kasvoillasi ja hiekkaan lainehtivien aaltojen lempeästä äänestä.

Playa de las Américasin palveluista mainittakoon rantavarjot ja aurinkotuolit, Punaisen Ristin hengenpelastuspiste ja kaikki, mitä uimari tarvitsee mukavuuteensa. Muistutamme, että kyseessä on Sinisen lipun ranta, mikä tarkoittaa, että uiminen on turvallista ja että se tarjoaa laadukkaita palveluja. Ja jos haluat pitää tauon keskipäivän auringosta, voit nauttia virkistävän juoman jossakin rannikon varrella sijaitsevista baareista.

Playa de Las Americasin sää

Tekemistä Playa de las Americasissa

Teneriffan Las Americasissa sää pysyy aurinkoisena suurimman osan vuodesta. Täällä on leudot sääolosuhteet, joten voit nauttia lomastasi mihin aikaan vuodesta tahansa. Kesäkuussa lämpötila on vain muutaman asteen korkeampi kuin joulukuussa.

Viihde

Playa de las Americasista löydät paljon viihdepaikkoja. Voimme mainita sen baarit, ravintolat, golfkentät ja ostoskeskukset. Yöelämä on hyvin kehittynyttä monine diskoteekkeineen ja rantaklubeineen. Voit myös juhlia veneellä, joka on Teneriffan asukkaiden keskuudessa hyvin suosittua toimintaa.

Yöelämä

Erilaiset yönäytökset, baarit ja pubit, joissa on elävää musiikkia, valoja ja tanssia aamuyön tunteihin asti – kaikki tämä on olennainen osa Las Americasin elämää. Las Americas on aina houkutellut nuoria ja kaikenikäisiä juhlien ja hauskanpidon ystäviä. Jos siis etsit loputonta viihdettä, tämä on täydellinen paikka. Tarkista Veronicas Stripe, joka tunnetaan paremmin nimellä Las Veronicas, jos haluat juhlia ja pitää hauskaa.

Yhteys

Playa de Las Americasin lähin lentokenttä on eteläinen lentokenttä, Reina Sofia. Pääset sieltä Las Americasin hotelliisi noin 30 minuutissa bussilla.

Hotellit

Playa del Camison - Playa de las Americas

Kun puhutaan Teneriffan kuuluisista lomakohteista, ensimmäinen nimi, joka tulee ihmisille mieleen, kun he ajattelevat hotellia, on Playa de las Americas. Olet varmasti kuullut sen rannoista, yökerhoista ja retkistä. Las Americas tunnetaan Teneriffan eteläosan viihde- ja yöelämän keskuksena.

Playa de las Americasissa on ylellisiä neljän ja viiden tähden hotelleja, kuten Villa Cortes tai kuuluisa Mare Nostrum Resort. Myös hotellit kuten Columbus, Catalonia Oro Negro, H10 Las Palmeras & Best Tenerife tai Spring Hotel Volcano tarjoavat erittäin hyviä palveluja.

Ravintolat

Playa de las Americasissa on runsaasti ravintoloita jokaiseen makuun ja budjettiin. Jos haluat maistaa tyypillistä espanjalaista ruokaa, mene Mesón Castellanoon. Jos et pidä espanjalaisesta ruoasta (mikä on lähes mahdotonta) tai haluat vain vaihdella aterioita (mikä on helpommin mahdollista), voit mennä Safari-ostoskeskukseen ja kokeilla mieltymyksesi mukaan italialaista ruokaa Biancossa, intialaista ruokaa Bombay Blue -ravintolassa, tex-mex-ruokaa Hacienda Mirandassa tai aasialaista ruokaa Thai Botanicossa.

Ostokset

Playa de las Americas tunnetaan myös Teneriffan eteläosan kaupallisena sydämenä. Ostoksille pääset Kultaisella maililla, joka alkaa Vista Surista. Sieltä löydät kuuluisat ostoskeskukset: Safari, Oasis ja Américas Plaza. Muista käydä myös Siam Mallissa, valtavassa ostoskeskuksessa, joka on hiljattain rakennettu Las Américasiin.

Apu ja kuljetus

Ensimmäinen vinkkimme on tehdä hyvä lomasuunnitelma ennen Teneriffalle saapumista. Näin säästät arvokasta loma-aikaa ja saat kaiken irti oleskelustasi yhdessä Teneriffan kuuluisimmista lomakohteista: Playa de las Americas.

Tarjoamme saaren parhaat retket. Olemme valinneet ne yksi kerrallaan monien vuosien Teneriffan paikallisessa matkailualalla työskentelyn aikana hankkimamme kokemuksen perusteella. Jos tarvitset apuamme aktiviteettien ja retkien järjestämisessä Teneriffalla ollessasi, ota meihin yhteyttä. Täyttäkää varauspyyntölomakkeemme, joka on jokaisen retken liitteenä. Voit myös kirjoittaa meille WhatsAppiin suorempaa yhteydenottoa varten. Annamme myös käyttöönne espanjalaisen matkapuhelinnumeromme +34 663 699 101.

Tähän päättyy tämä artikkeli, jonka avulla haluamme esitellä teille retkiä ja tekemistä Playa las Américasissa. Toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua ja että voit aloittaa lomasi suunnittelun. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä varauksen, kirjoita meille WhatsAppiin, vastaamme mielellämme.

Kalastusmatkat ja Playa de las Americas
Katamaraanin purjehdukset ja Playa de las Americas
Purjeveneen rahtaus ja Playa de las Americas
Quad Bike Safarit ja Playa de las Americas
Saarikierrokset ja Playa de las Americas
Sukellus ja Playa de las Americas
Suositeltavaa tekemistä ja Playa de las Americas
Temaattiset puistot ja Playa de las Americas
Trekkaaminen ja Playa de las Americas
Valaan katselu ja Playa de las Americas
Veneretket ja Playa de las Americas
Vesiurheilu ja Playa de las Americas
Ylellinen veneen vuokraus ja Playa de las Americas
Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Sinéad Campbell
Sinéad Campbell
30. November, 2022.
recommends
My partner and I rented a boat for 4 hours from Jan Daniel and we had the best day! By far our favourite experience of our whole holiday. We would definitely recommend to anyone looking to rent a boat to do your own exploring along the southern coast of Tenerife. 5* experience!
Birthe Rosen
Birthe Rosen
7. October, 2022.
recommends
Ich habe mit dieser Gesellschaft 2 tolle Touren gemacht. Die Teide Nationalpark Tour mit Masca, war klasse, sowohl Guide als auch Busfahrer waren toll. Viel information und gute Betreuung. Ein unvergesslicher Tag. 🥰 Die 2. Tour war Oberklasse, ich bin mit Shogun zur Wahlbeobachtung rausgefahren und wir haben eine ganze Familie Pilotwale gesehen, diese wunderbaren Wesen sind recht neugierig und kamen auch auf das Boot zu. Ich habe Shogun vorgezogen, weil mir die übervollen Katamarane nicht so gefallen. Gute Wahl. Die ganze Fahrt ist wunderbar, man fährt bis Los Gigantes und in der Bucht gibt es eine köstliche Mahlzeit. Es ist sehr beeindruckend, dort zu ankern. Habe die Fahrt sehr genossen.......ich liebe das Meer sehr.🥰
Younes Benkahla
Younes Benkahla
5. July, 2022.
recommends
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Didier Afecto
Didier Afecto
22. May, 2022.
recommends
Location d’un bateau en bon état Personnel disponible efficace et aimable C est tout bon !!!!
Steve O'Connell
Steve O'Connell
19. May, 2022.
recommends
What a fantastic day on our own private yacht. We went for the Astondoa 46 and the service was amazing. We saw sea turtles, dolphins and whales. Quick stop by a beach for a snorkel with the fishes and then back to drinking cava! Jan was great with the communication and made everything stress free. 100% would recommend to anyone planning something a little bit special.
Gert Vestergaard
Gert Vestergaard
15. October, 2021.
recommends
Alt var som aftalt, båd, pris og service i top
Iliana Düsseldorf
Iliana Düsseldorf
9. October, 2021.
recommends
Excelente servicio y mucha diversión. Aurora nos llevo a ver ballenas y bañar en el mar. Fue una experiencia espectacular en el Yate 🛥 privado de 15 metros.
Barbara Soetje
Barbara Soetje
18. July, 2020.
recommends
Very kind and professional. I made requests to them at the last moment and they worked hard to resolve them, succeeding perfectly. Thanks again
Mandy Daniela
Mandy Daniela
14. July, 2020.
recommends
Sehr emphehlenswert! Rufen zurück, kümmern sich, sind zuverlässig... Und die Fahrt hat sehr viel Spaß gemacht!
Gilbert Mat
Gilbert Mat
26. November, 2019.
recommends
Sehr zuverlässig und kompetent. Das Buchen auf der Website ist echt einfach und die Tickets wurden uns pünktlich gebracht. Ein echt guter Service!
Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Rannat vuonna Playa de las Americas