Valaan- ja delfiininbongaus Playa de las Américasin rannalta

Valaan- ja delfiininbongaus Playa de las Américasin rannalta

Guide

Tästä tekstistä löydät tietoa valaiden ja delfiinien katselusta Playa de las Americasista Teneriffalla. Me bananapalmbay.comissa olemme erikoistuneet veneiden vuokraamiseen Teneriffalla eri tarkoituksiin. Meillä on purjeveneitä, moottoriveneitä, jahteja, katamaraaneja ja muita venetyyppejä, joilla voit viettää ihanan päivän merellä.

Tällä kertaa haluaisimme kertoa sinulle aktiviteeteista, joita on saatavilla valaanbongaukseen Playa las Americasista ja joihin sisältyy myös kuljetus hotellilta, jossa majoitut.

Valaan- ja delfiinienbongaus Playa de las Americasista käsin

Full HD - humpback-whale-jumps-out-water-beautiful-jump-madagascar-tenerife
Tämä on yksi Teneriffalle tulevien lomailijoiden suosituimmista aktiviteeteista. Meillä on ilo tarjota sinulle yksityisiä venepurjehduksia ja yhteisiä valaidenbongausretkiä täysin mukavasti. Sivustoltamme löydät parhaat veneet valaiden katseluun Playa de Las Americasista ja muista saaren lomakohteista.

Teneriffan eteläosan vesillä on suuri todennäköisyys nähdä delfiinejä ja valaita. Veneet lähtevät Puerto Colónista La Gomeralle, jonka vesillä elää monenlaisia merieläimiä. On tavallista nähdä delfiinejä ja valaita uimassa iloisesti tällä Atlantin alueella.

Havainnot ovat turvallisia eläimille ja ympäristölle. Sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että otat kauniita kuvia ja nautit hetkestä. Muistutamme, että veteen ei saa heittää esineitä eikä pidä äänekkäitä ääniä, jotka saattavat pelästyttää valaat.

Aika kuluu huomaamatta, kun olemme näiden ystävällisten eläinten seurassa. Nauti kokemuksesta läheistesi kanssa ja erityisesti lasten kanssa, jotka nauttivat toiminnasta eniten.

Valaslajit, joita voit nähdä Teneriffalla ympäri vuoden

Seuraavassa luetellaan joitakin lajeja, joita voit kohdata Teneriffan veneretkillä:

Pullonokkadelfiini

Full HD - Delfín mular-common-bottlenose-dolphin
Tieteellinen nimi: Tursiops truncatus. Voit nähdä niitä hyvin lähellä Teneriffan rannikoita. Tunnistat ne voimakkaan harmaasta väristä, joka haalistuu vähitellen vartalon alaosaa kohti. Sukukypsinä ne voivat saavuttaa 3 metrin pituuden. Ne uivat yleensä keskimäärin 20 delfiinin ryhmissä.

Luotsivalaat

Full HD - pilot-whale-globicephala-melas-atlantic-ocean
Tieteellinen nimi: Globicephala macrorinchus, tunnetaan myös nimellä luotovalas. Se on suuri hammasvalas, joka voi olla jopa 5 metriä pitkä ja painaa jopa 2 tonnia.

Ne pystyvät sukeltamaan yli 1 000 metrin syvyyteen yli 20 minuutiksi.

Lajit, joita esiintyy satunnaisesti

Jäljempänä lueteltuja lajeja esiintyy tiettyinä vuodenaikoina, joten niiden havaitseminen riippuu siitä, mihin aikaan vuodesta olet lomalla Teneriffalla.

Atlantin täplikäs delfiini

Full HD - Stenella frontalis - Delfín moteado atlántico -Atlantic spotted dolphin-b
Tieteellinen nimi: Stenella frontalis. Sen nimi johtuu täplistä, jotka peittävät sen vartalon pinnan ja jotka ovat kokonaan läsnä aikuisiällä. Ne ovat hyvin aktiivisia delfiinejä, jotka uivat ryhmissä. Ne kasvavat jopa 2,3 metrin pituisiksi ja painavat jopa 80 kiloa.

Karkeahampainen delfiini

Tieteellinen nimi: Steno bredanensis. Niille ovat ominaisia niiden uurteiset hampaat, joista ne ovat saaneet nimensä. Niillä on myös pitkänomainen kallo, jonka ansiosta ne on helppo erottaa muista lajeista. Ne ovat 2,7 metriä pitkiä ja voivat painaa jopa 150 kiloa. Niiden väri on tummempi kuin pullonokkadelfiinien, ja niillä on vaaleampia täpliä. Ne uivat keskimäärin 8 yksilön ryhmissä.

https://youtu.be/7cefIDuOYRQ

Pernavalas

Full HD - sperm-whale-cachalotte
Tieteellinen nimi: Physeter macrocephalus. Se on suuri laji, jonka pituus muistuttaa valaan pituutta. Tunnistat ne pienestä selkäevästä, suuresta päästä ja tummasta ihosta, jossa on juovia.

Tämä laji voi olla jopa 18 metriä pitkä ja 50 tonnia painava. Ne sukeltavat jopa 2 000 metrin syvyyteen etsiäkseen ravintoa ja viipyvät veden alla yli tunnin. Niitä voi nähdä useammin keväällä.

https://youtu.be/RA7SfAQtYrM

Vaeltavat lajit, jotka esiintyvät tiettyinä vuodenaikoina

La Gomeran ja Teneriffan väliset vedet ovat osa eri muuttolajien muuttoreittiä. Jos olet onnekas, voit nähdä Teneriffan veneretkillämme seuraavia valaita:

Delfiini

Full HD - shortbeaked-common-dolphin-delphinus-delphis-malaga-spain (3)
Tieteellinen nimi: Delphinus delphis. Se on erittäin suosittu laji kaikilla maapallon merillä, ja Teneriffalla niitä voi nähdä talvella. Sille on ominaista kylkien kellertävä väritys. Se on 2,5 metriä pitkä ja painaa 120 kiloa.

https://youtu.be/0UR3M7e8jz4

Valasvalas

Tieteellinen nimi: Pseudorca crassidens. Se on seurallinen ja viehättävä eläin. Tunnistat ne evien keskellä olevasta pullistumasta, hoikasta vartalosta ja noin 10 tuuman pituisesta selkäevästä. Sen voimakkaan harmaa väritys on yhtenäinen. Ne saavuttavat 6 metrin pituuden ja painavat 1 500 kiloa. Se ui yleensä suurissa, jopa 50 yksilön ryhmissä.

Muita Teneriffalla satunnaisesti esiintyviä lajeja ovat muun muassa pohjoinen suippovalas, suippovalas, kääpiömerivalas, Fraserin delfiini ja valasvalas.

https://youtu.be/rHpVgAUZoKk

Yksityinen valaiden ja delfiinien tarkkailuretki Playa de las Américasissa

Seuraavilla aktiviteeteilla voit tehdä täysin yksityisen veneretken, vain sinä ja vieraasi. Tarjoamme sinulle mukavuutta ja yksityisyyttä merellä kiehtovaa seikkailua varten.

Moottoriveneen vuokraus valaiden tarkkailua varten Fairline

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Nauti tästä uskomattomasta veneestä, johon mahtuu enintään 12 henkilöä. Lähdemme Puerto Colonista Teneriffan valaiden tarkkailualueille. Sitten ankkuroidumme jonnekin lahdelle, jotta kaikki voivat mennä uimaan ja vilvoittelemaan. Matkan pituudesta riippuen voit vierailla El Puertiton poukamassa, kallioilla ja säteilevällä Masca-lahdella.

Neptunon yksityinen veneen vuokraus ryhmille

Neptuno Tenerife Private Boat Charter
Vietä upea päivä Teneriffan eteläisellä lahdella tällä majesteettisella veneellä, johon mahtuu enintään 22 matkustajaa. Tarkkaile valaita niiden luonnollisessa ympäristössä. Valasbongauksen jälkeen suuntaamme kauniiseen poukamaan, jossa voimme uida ja snorklata.

Jaetut veneretket valaiden katseluun Teneriffalla

Tässä on luettelo verkkosivuillamme tarjolla olevista aktiviteeteista jaetuille valaan- ja delfiininbongausretkille.

Retki valaiden katseluun Teneriffan eteläosassa Eden-katamaraaniretkellä Teneriffan eteläosassa

eden catamaran tour tenerife
Meillä on lyhyt aktiviteetti vain valaiden katseluun Teneriffalla. Tämä retki kestää kaksi tuntia, ja se vie sinut delfiinien ja valaiden eniten käyttämille alueille.

Vene lähtee Puerto Colonin satamasta Costa Adejesta naapurisaari La Gomeralle. Retkellä keskitytään delfiinien ja valaiden näkemiseen niiden luonnollisessa elinympäristössä. Aktiviteettiin sisältyy virkistävä juoma.

Jos varaat 3 tunnin Eden-katamaraanikierroksen, nautit merestä vielä enemmän. Tämä retki sisältää pysähdyksen lahdella vilvoittelemaan, uimaan ja snorklaamaan. Mukana on myös virvoitusjuomia, vettä ja olutta.

Royal Dolphin -katamaraanilla näet valaita Playa de Las Américasista käsin

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)
Tämä on yksi parhaista vaihtoehdoistamme valasbongaukseen Teneriffalla. Tarjoamme sinulle upean veneen unohtumatonta retkeä varten.

Royal Dolphin on moderni ja tilava vene, jolla koet parhaat tunteet. Vene vie sinut näkemään valaita ainutlaatuisella tavalla, sillä veneen lattiassa on suuret ikkunat, joista näet vedenalaisen toiminnan veneen alla. Tämä on epäilemättä tapa nähdä merta ennennäkemättömällä tavalla.

Vedenalaisten ikkunoiden lisäksi siinä on myös erilaisia kameroita, jotka tallentavat eläinten kulkua veneen lähellä ja heijastavat sen sitten eri televisioille. Kuten huomaat, tämän aktiviteetin avulla pääset tutustumaan Teneriffan merieläimistöön läheltä.

Havaintojen tekemisen jälkeen vene suuntaa kohti Mascan lahtea, ja matkan varrella voit nauttia Los Gigantesin kallioiden mittaamattomuudesta. Kun saavutte lahdelle, vene ankkuroidaan, jotta kaikki voivat poistua ja vilvoitella Atlantin vesissä. Käyttäkää tilaisuutta hyväksenne ja rentoutukaa hiekalla ja leikkikää vesileluilla. Nauti ystävien ja perheen kanssa. Jakakaa kauniita hetkiä yhdessä.

Aktiviteetti päättyy herkulliseen lounaaseen ja paluuseen satamaan samalla kun ihailette saaren tarjoamia näkymiä.

Maxicat-katamaraaniretki Los Gigantesiin

maxicat catamaran tenerife
Kutsumme sinut nauttimaan merestä ja näkemään valaita Playa de Las Americasissa katamaraanillamme Maxicat. Voit varata 3 tai 5 tunnin retkiä purjehtimaan Atlantin vesillä delfiinejä ja valaita etsien.

Vene lähtee Costa Adejen Puerto Colonista ja vie sinut La Gomeran saaren suuntaan, jossa on paljon valaita. Tänne kerääntyy erilaisia merieläimiä, joista suosituimpia ovat pullonokkadelfiinit, jotka lähestyvät veneitä iloisesti. Tämän alueen merieläimet ovat tottuneet veneisiin, joten ne lähestyvät rauhallisesti.

Maxicatilla voit myös kiertää kallioita ja ankkuroitua Masca-lahteen uimaan sen vesissä. Ota ystäväsi mukaan nauttimaan upeasta meripäivästä, jossa voit ottaa aurinkoa, uida, snorklata ja leikkiä vesileluilla. Tämä aktiviteetti sisältää kuljetuksen ja lounaan.

Apu ja kuljetus

contact us
Kuten alussa mainitsimme, kaikki nämä aktiviteetit tarjoavat noutoa Teneriffan tärkeimmistä matkailukeskuksista. Jos olet Playa de las Americasissa, kirjoita meille ja kerro, missä asut, niin me noudamme sinut.

Valitse jokin näistä valaanbongausaktiviteeteista Playa de las Americasista ja kirjoita meille tehdäksesi varauksen. Annamme käyttöönne WhatsAppin, johon voitte kirjoittaa selvittääksenne epäilyksenne ja tehdä pyyntönne. Tartu tilaisuuteen nauttia merestä Teneriffalla ja vietä lomasi parhaat hetket.

Valaan katselu ja Playa de las Americas

Veneen rahtaukset ja Playa de las Americas

Mitä asiakkaamme sanovat:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Sinéad Campbell
Sinéad Campbell
30. November, 2022.
recommends
My partner and I rented a boat for 4 hours from Jan Daniel and we had the best day! By far our favourite experience of our whole holiday. We would definitely recommend to anyone looking to rent a boat to do your own exploring along the southern coast of Tenerife. 5* experience!
Birthe Rosen
Birthe Rosen
7. October, 2022.
recommends
Ich habe mit dieser Gesellschaft 2 tolle Touren gemacht. Die Teide Nationalpark Tour mit Masca, war klasse, sowohl Guide als auch Busfahrer waren toll. Viel information und gute Betreuung. Ein unvergesslicher Tag. 🥰 Die 2. Tour war Oberklasse, ich bin mit Shogun zur Wahlbeobachtung rausgefahren und wir haben eine ganze Familie Pilotwale gesehen, diese wunderbaren Wesen sind recht neugierig und kamen auch auf das Boot zu. Ich habe Shogun vorgezogen, weil mir die übervollen Katamarane nicht so gefallen. Gute Wahl. Die ganze Fahrt ist wunderbar, man fährt bis Los Gigantes und in der Bucht gibt es eine köstliche Mahlzeit. Es ist sehr beeindruckend, dort zu ankern. Habe die Fahrt sehr genossen.......ich liebe das Meer sehr.🥰
Younes Benkahla
Younes Benkahla
5. July, 2022.
recommends
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Didier Afecto
Didier Afecto
22. May, 2022.
recommends
Location d’un bateau en bon état Personnel disponible efficace et aimable C est tout bon !!!!
Steve O'Connell
Steve O'Connell
19. May, 2022.
recommends
What a fantastic day on our own private yacht. We went for the Astondoa 46 and the service was amazing. We saw sea turtles, dolphins and whales. Quick stop by a beach for a snorkel with the fishes and then back to drinking cava! Jan was great with the communication and made everything stress free. 100% would recommend to anyone planning something a little bit special.
Gert Vestergaard
Gert Vestergaard
15. October, 2021.
recommends
Alt var som aftalt, båd, pris og service i top
Iliana Düsseldorf
Iliana Düsseldorf
9. October, 2021.
recommends
Excelente servicio y mucha diversión. Aurora nos llevo a ver ballenas y bañar en el mar. Fue una experiencia espectacular en el Yate 🛥 privado de 15 metros.
Barbara Soetje
Barbara Soetje
18. July, 2020.
recommends
Very kind and professional. I made requests to them at the last moment and they worked hard to resolve them, succeeding perfectly. Thanks again
Mandy Daniela
Mandy Daniela
14. July, 2020.
recommends
Sehr emphehlenswert! Rufen zurück, kümmern sich, sind zuverlässig... Und die Fahrt hat sehr viel Spaß gemacht!
Gilbert Mat
Gilbert Mat
26. November, 2019.
recommends
Sehr zuverlässig und kompetent. Das Buchen auf der Website ist echt einfach und die Tickets wurden uns pünktlich gebracht. Ein echt guter Service!

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Rannat vuonna Playa de las Americas