Veneretket Playa de las Americasissa

Veneretket Playa de las Americasissa

Playa de las Americas on yksi tärkeimmistä lomakohteista, ja se sijaitsee Teneriffan eteläosassa. Yhä useammat ihmiset lomailevat Playa de las Americasissa Teneriffan eteläosan lämpimän ilmaston ja matkailuinfrastruktuurin ansiosta.

Yleisten hyvien sääolosuhteiden ansiosta Playa de las Americasissa on mahdollista tehdä veneretkiä vuoden jokaisena kuukautena. Tässä on valitsemamme luettelo Playa de las Americasin veneretkistä:

  • 3 tunnin katamaraanikierros Abrazon kanssa, jossa on vähennetty matkustajamäärä.
  • 4,5 tunnin katamaraaniretki Los Gigantesin kallioille.
  • 3 tunnin veneretket valaiden tai delfiinien katseluun Freebird-katamaraanilla
  • 2 tunnin valaidenbongausretki Eden-katamaraanilla.
  • 3 tunnin yksityinen moottoriveneajelu
  • 3 tunnin retki jäykällä puhallusveneellä.
  • 3 tunnin yksityinen katamaraanikierros

Luultavasti ensimmäinen asia, jonka teet saapuessasi Playa de las Americasiin, on mennä rannalle rentoutumaan ja nauttimaan lämpimästä auringosta ja virkistävästä merestä. Mutta sen lisäksi, että voit oleskella rannalla koko päivän, täällä on paljon aktiviteetteja ja retkiä, joita voit tehdä.

Yksi miellyttävimmistä ja nautinnollisimmista on veneretki, jossa voit tehdä valaiden ja delfiinien katselua, rentoutua, snorklata ja vain viettää hauskaa aikaa ystävien, pariskunnan tai perheen kanssa.

 

Tarjoamme paljon Must tehdä asioita Playa de las Americas ja myös paljon veneen retkiä, riippuen tarpeistasi ja budjetista meillä on joitakin tarjouksen sinulle. Jokainen niistä alkaa Puerto Colonista, vain 10-15 minuutin kävelymatkan päässä Playa de las Americasista.

 

Mutta ennen sitä kerromme sinulle hieman lisää Teneriffan vesillä elävistä valaista ja delfiineistä. Pullonokkadelfiinit ovat Kanarian vesien vakituisia asukkaita. Todennäköisesti nimi ”pullonokkadelfiini” ei ehkä sano sinulle paljon, mutta mitä Flipperistä? Muistatko lapsuutesi sarjakuvan? Juuri samanlaisia delfiinejä sinulla on siis mahdollisuus nähdä veneretkellämme.

 

Kanarian vesillä ei kuitenkaan asu vain delfiinejä. Toinen vakituinen asukas ovat ystävämme luotsivalaat.

No niin, nyt riittää, kun puhumme valaista ja delfiineistä. Kerromme nyt muutamia muita asioita, joita voit tehdä veneretkillämme.

 

Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon aikaa haluat viettää laivalla.

Meillä on erilaisia vaihtoehtoja tehdä valaanbongausveneen retki Playa de las Americasista käsin

Kestävimmällä vaihtoehdolla, 4,5 tunnin Freebird Gigantes -retkellä, pääset myös käymään aivan vaikuttavilla kallioilla, joita kutsutaan espanjaksi ”Los Acantilados de los Gigantes” (Los Gigantesin kalliot).

Ja tietenkin sinulla on aikaa uida Masca Bayn lähellä. Uinnin jälkeen nautitte aluksella välipalaa ja palaatte sitten takaisin Puerto Coloniin.

 

Jos haluatte hieman enemmän mukavuutta, suosittelemme, että otatte yhden niistä veneistä, joissa on vähemmän matkustajia. Voit valita esimerkiksi katamaraaniretken Abrazolla. Millä tahansa näistä retkistä pääset 3 tunnissa katselemaan valaita, uimaan ja snorklaamaan. Myös välipalat ja juomat sisältyvät hintaan.

 

Jos haluat tehdä matkasta hieman nopeamman tai sinulla on budjetti, tarjolla on myös 2 tunnin retki Eden-katamaraanilla.

 

Ja tietysti aina on joitakin erityisiä tilaisuuksia: syntymäpäivä, juhlat tai mikä tahansa näistä hetkistä, jotka haluat jakaa vain ystävien tai perheen kanssa. Täydellinen tapa tehdä näistä hetkistä unohtumattomia on yksityinen veneen vuokraus.

Jos haluat lomallasi vain tehdä ylellistä valaanbongausta, tämä vaihtoehto on myös sinua varten.

Kalastuskilpailut ja Playa de las Americas

Katamaraanin vuokraus ja Playa de las Americas

Speed Boat vuokraus ja Playa de las Americas

Veneretket ja Playa de las Americas

Ylellinen jahtipurjehdus ja Playa de las Americas

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Playa de las Americas on ihanteellinen paikka asua Teneriffalla, jos haluat harrastaa...
Playa de las Americas (tai yksinkertaisesti Las Americas) on Teneriffan eteläosassa...