Hajókirándulások Playa de las Americas-ban

Hajókirándulások Playa de las Americas-ban

Playa de las Americas az egyik legfontosabb üdülőhely, amely Tenerife déli részén található. Egyre többen nyaralnak Playa de las Americasban, köszönhetően a meleg éghajlatnak és a dél-tenerifei turisztikai infrastruktúrának.

 

Az általános jó időjárási viszonyoknak köszönhetően az év bármely hónapjában lehetőség van hajókirándulásra Playa de las Americasban. Íme a kiválasztott Playa de las Americas-i hajókirándulások listája:

 

  • 3 órás katamarán túra az Abrazóval, csökkentett utaslétszámmal.
  • 4,5 órás katamarántúra a Los Gigantes sziklák meglátogatására
  • 3 órás hajókirándulás bálnák vagy delfinek megfigyelésére a Freebird katamaránnal
  • 2 órás bálnafigyelő hajókirándulás az Eden katamaránnal
  • 3 órás privát motoros jacht túra
  • 3 órás merev felfújható csónakos túra
  • 3 órás privát katamarántúra

Valószínűleg az első dolog, amit Playa de las Americasba érkezve tenni fog, hogy a tengerpartra megy, hogy pihenjen és élvezze a meleg napsütést és a frissítő óceánt. De azon kívül, hogy egész nap a tengerparton töltheti az időt, rengeteg tevékenységet és kirándulást tehet itt.

Az egyik legkellemesebb és legélvezetesebb egy hajókirándulás, ahol bálnákat és delfineket figyelhetsz, pihenhetsz, sznorkelezhetsz, és egyszerűen csak remekül eltöltöd az időt barátaiddal, pároddal vagy családoddal.

 

Kínálunk egy csomó Must do dolgokat Playa de las Americas és sok hajó kirándulások, attól függően, hogy az Ön igényei és a költségvetés van néhány ajánlatot az Ön számára….. Mindegyikük Puerto Colonból indul, mindössze 10-15 perc sétára Playa de las Americastól.

 

De előtte hadd meséljünk még egy kicsit a Tenerife vizeiben élő bálnákról és delfinekről. A palackorrú delfinek a Kanári-szigetek vizeinek állandó lakói. Valószínűleg a “palackorrú delfin” név nem mond sokat, de mi a helyzet Flipperrel? Emlékszel a gyerekkorodban készült sorozatra? Szóval pontosan ugyanilyen delfineket lesz esélyed megpillantani a hajókirándulásunkon.

 

De nem csak delfinek élnek a Kanári-szigetek vizein. Egy másik állandó lakosuk a barátaink, a pilóta bálnák.

Oké, most már elég a bálnákról és a delfinekről beszélni, hadd mondjunk el néhány más dolgot is, amit hajókirándulásaink során tehet.

 

Minden attól függ, mennyi időt szeretne eltölteni a fedélzeten.

Többféle lehetőségünk van arra, hogy bálnafigyelő hajókirándulást tegyünk Playa de las Americasból

A legtartósabb opcióval, a 4,5 órás Freebird Gigantes kirándulással néhány abszolút lenyűgöző sziklát is meglátogathat, amelyeket spanyolul “Los Acantilados de los Gigantes”-nek (Los Gigantes sziklák) neveznek.

És természetesen lesz egy kis időd úszni is a Masca-öböl közelében. Az úszás után a fedélzeten elfogyasztanak némi harapnivalót, majd visszautaznak Puerto Colonba.

 

Ha egy kicsit több kényelmet szeretnének, javasoljuk, hogy a csökkentett létszámú hajók egyikét válasszák. Választhatja például az Abrazo katamarános kirándulást. Ezen túrák bármelyikével 3 óra alatt bálnafigyelést, úszást és sznorkelezést végezhet. A snack és az italok is benne vannak a programban.

 

Ha egy kicsit gyorsabban szeretné megtenni a kirándulást, vagy ha a költségvetése nem engedi meg magának, akkor a 2 órás túrát is kínáljuk az Eden katamaránnal.

 

És persze mindig vannak különleges alkalmak: születésnap, ezért buli vagy bármelyik ilyen pillanat, amit csak a barátaival vagy a családjával szeretne megosztani. A tökéletes módja annak, hogy ezek a pillanatok felejthetetlenné váljanak, egy privát hajóbérlés lesz.

Abban az esetben, ha csak egy luxus bálnalesre vágyik a nyaralás során, ez a lehetőség is az Ön számára készült.

Gyorsasági hajó bérlés a oldalon. Playa de las Americas

Hajós kirándulások a oldalon. Playa de las Americas

Halászati Charters a oldalon. Playa de las Americas

Katamarán bérlés a oldalon. Playa de las Americas

Luxus jacht charterek a oldalon. Playa de las Americas

Kapcsolódó cikkek:

Playa de las Americas az ideális hely Tenerifén, ha vízi sportokat szeretne űzni a...
Playa de las Americas (vagy egyszerűen Las Americas) Tenerife déli részén, Los...