Teendők Playa de las Americas városában

Teendők Playa de las Americas városában

Playa de las Americas (vagy egyszerűen Las Americas) Tenerife déli részén, Los Cristianos és Costa Adeje között található üdülőhely. Sok turista a világ minden tájáról (főleg európaiak) választják ezt a nyaralási célpontot nyaralásukhoz. Playa de las Americasban rengeteg mindent lehet csinálni, amit e cikket olvasva megtudhatsz.

Látogasson el Tenerife legnépszerűbb és legajánlottabb helyeihez a Playa de las Americas-i szállodája közelében történő felszállással (az üdülőhelyen több felszállási és indulási pont is rendelkezésre áll az Ön kényelme érdekében).

A sziget tényleg rengeteg látnivalót tartogat, tényleg érdemes meglátogatni bizonyos részeit. Néhány hely, mint például a Los Gigantes sziklák, igazán lenyűgözővé teheti, mások pedig az izgalomtól hajtják majd az embert.

Tehát az 1. tanácsunk az, hogy készítsen egy jó nyaralási tervet, mielőtt megérkezik Tenerifére. Így megspórolhatja az értékes nyaralási időt, és teljes mértékben kihasználhatja a Tenerife egyik leghíresebb üdülőhelyén való tartózkodás előnyeit: Playa de las Americas.

Olyan kirándulásokat kínálunk, amelyeket egytől egyig a tenerifei helyi turizmusban eltöltött évek során szerzett tapasztalataink alapján válogattunk össze. Ha segítségünkre van szüksége a tenerifei tartózkodása során a tevékenységek és kirándulások megszervezésében, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Értesítsen minket a foglalási kérdőív kitöltésével, amelyet a kirándulások részletes oldalán talál, vagy csak küldjön nekünk egy gyors WhatsApp-ot a közvetlenebb kapcsolatfelvétel érdekében. Hívja fel a +34 663 699 101-es spanyol mobilszámunkat is bátran.

ℹ️ Általános információk

☁️ Időjárás

Enyhe időjárás, amely lehetővé teszi, hogy az év bármelyik hónapjában élvezze a nyaralást, ami azt jelenti, hogy júniusban a hőmérséklet csak néhány fokkal magasabb, mint decemberben.

💃 Szórakozás 👯

Rengeteg szórakozóhely, többek között bárok, éttermek, golfpályák, bevásárlóközpontok, fejlett éjszakai élet rengeteg diszkóval és strandklubbal, és még sok más szórakozási lehetőség, például hajós partik.

✈️ Kapcsolat

Playa de Las Americashoz legközelebbi repülőtér a déli Reina Sofia repülőtér. Onnan busszal körülbelül 30 perc alatt eljuthatsz a Las Americas-i szállodádba.

🏨 Szállodák

Ha Tenerife híres üdülőhelyeiről beszélünk, az első név, ami az embereknek eszébe jut egy Hotelhez, az Playa de las Americas. Biztosan hallottál már a strandjairól, éjszakai klubjairól és kirándulóhelyeiről. Las Americas jól ismert, mint a szórakozás és az éjszakai élet központja Tenerife déli részén.

Playa de las Americas olyan 4 és 5 csillagos luxusszállodákkal rendelkezik, mint a Villa Cortes vagy a híres Mare Nostrum Resort. Az olyan szállodák, mint a Columbus, Catalonia Oro Negro, H10 Las Palmeras & Best Tenerife vagy a Spring Hotel Volcano igazán jó szolgáltatásokat nyújtanak.

ℹ️ Tisztázó információk

Tudjuk! Az a fő kérdés jár a fejedben, hogy mi mindent lehet tenni Playa de las Americas-ban. Olvass tovább, hogy megtudd.

Mert természetesen rengeteg mindent megtehetsz Playa de Las Americasban, például kirándulásokat, aktivitásokat, sziget túrákat, vízi sportokat quad szafarikat és még sok mást. Mindezek közvetlenül ebben a nyaralóhelyen vagy onnan indulnak.

A teljes kirándulás-választék, amit Playa de las Americasban tehet, csak egy görgetéssel lejjebb található. De előtte szeretnénk egy gyors leírást adni arról, hogy mire számíthat néhány kirándulásunk és tevékenységünk során.

A legtöbb dolog, amit alább kínálunk, biztosítja a szállítást. Más tevékenységek közvetlenül Playa de las Americasban valósulnak meg. Például a strandról vagy a kikötőből indulva. Mások a busszal a szállodától veszik fel Önt. Ha nálunk foglal, természetesen megadjuk a szükséges információkat, hogy könnyen eljusson a kiindulási vagy találkozási pontra.

⚡Gyors lista a teendőkről ✅

  • Fedezze fel a természet igazi kincseit, mint például a Teide-hegyet, Spanyolország legmagasabb hegyét és vulkánját egy félnapos kirándulással.
  • Értékelje a Los Gigantes hatalmas szikláit, miközben egy pihentető hajókiránduláson vesz részt
  • Élvezze az olyan falvak, mint Masca autentikus kanári hangulatát egynapos kirándulásaink egyikén.
  • Fedezze fel a tengerpartot, és találkozzon lenyűgöző bálnákkal és delfinekkel egy bálnafigyelő kiránduláson.
  • Látogasson el a festői és szomszédos La Gomera szigetére egy egész napos kirándulás keretében
  • Érezze a frissességet és az örömöt, miközben jet-skizik vagy kedvenc vízi sporttevékenységei egyikét űzi.

🌃 Éjszakai élet

Különböző esti showműsorok, bárok és kocsmák élőzenével, fényekkel és tánccal reggelig – mindezek Las Americas szerves részét képezik. Las Americas mindig is vonzotta a fiatalokat és a buli és szórakozás szerelmeseit minden korosztályból. Ha tehát végtelen szórakozásra vágyik, akkor ez a tökéletesen megfelelő hely. Nézz be a Veronicas Stripe, ismertebb nevén Las Veronicasba, ha szereted a szórakozást és a bulizást.

🏖️ Strandok

Természetesen nem feledjük, hogy a bulik és a szórakozás iránti szeretet ellenére Tenerife elsősorban a szelíd napsütéssel és a kék óceánnal vonz. Így nem felejthetjük el megemlíteni a strandokat sem. Las Americas fő strandját Troyának hívják. Tökéletes hely a bronzozásra, pihenésre és a tenerifei kék vízben való úszásra. Ha pedig egy kis szünetet szeretne tartani a déli napsütésben, akkor a part menti bárok egyikében frissítő italokat ihat. Egyébként nyáron minden vasárnap részt vehetsz a Monkey Beach Club által szervezett strandpartin. Frissítés 2019. október: A Monkey Beach Club egyelőre bezárt.

🍔 Éttermek

Playa de las Americasban rengeteg éttermet találsz minden ízlésnek és pénztárcának megfelelően. Ha tipikus spanyol ételeket szeretnél kipróbálni, menj a Meson Castellano étterembe. Abban az esetben, ha nem szereted a spanyol ételeket (ami szinte lehetetlen), vagy csak változatosan szeretnél étkezni (ami még inkább lehetséges), elmehetsz a Safari bevásárlóközpontba, és kedvedtől függően kipróbálhatod az olasz ételeket a Bianco-ban, az indiai ételeket a Bombay Blue-ban, a Tex-Mex-et a Hacienda Miranda-ban vagy az ázsiai ételeket a Thai Botanico-ban.

🛍️ Vásárlás 🛒

Playa de las Americas Tenerife déli részének bevásárlóközpontjaként is ismert. Vásárláshoz látogasson el a Vista Sur-tól induló Arany Mérföldre. Ott találod a híres bevásárlóközpontokat: Itt találhatók a Safari, az Oasis és az Americas Plaza bevásárlóközpontok. Ne felejtse el meglátogatni a Siam Mallt sem, a hatalmas bevásárlóközpontot, amely nemrég épült Las Americasban.

Ajánlott tennivalók a oldalon. Playa de las Americas

Bálnafigyelés a oldalon. Playa de las Americas

Búvárkodás a oldalon. Playa de las Americas

Hajós kirándulások a oldalon. Playa de las Americas

Horgászkirándulások a oldalon. Playa de las Americas

Katamarán Charters a oldalon. Playa de las Americas

Luxus jacht bérlés a oldalon. Playa de las Americas

Quad Bike szafari a oldalon. Playa de las Americas

Szigeti túrák a oldalon. Playa de las Americas

Tematikus parkok a oldalon. Playa de las Americas

Túrázás a oldalon. Playa de las Americas

Vitorlás hajó charterek a oldalon. Playa de las Americas

Vízi sportok a oldalon. Playa de las Americas