Playa de las Americas Vízi sportok

Playa de las Americas Vízi sportok

Guide

Ha a ragyogó napsütésben szeretne vízi sportokat űzni, Playa de las Americas az ideális hely Tenerifén.

A Bananapalmbay.com oldalon különböző vízi sportokat kínálunk Playa de las Americasban. Mielőtt részletesen bemutatnánk a rendelkezésre álló tevékenységeket, itt egy rövid összefoglaló:

  • Búvárkodjon, hogy felfedezze a hihetetlen víz alatti világot.
  • Élje át Playa de las Americas partjainak és strandjainak madártávlatból történő megtekintését Parascending tevékenységünkkel.
  • Gyermekes családoknak ajánljuk, hogy próbálják ki a banánhajózást vagy a repülő halakat.
  • Vezessen a gyors jet ski-vel a part mentén szafarik és körutak során.
  • Vegye igénybe vízi sportcsomagjaink egyikét, hogy pénzt takarítson meg.

A Playa de las Americasból induló kirándulásokat és egyéb tevékenységeket ide kattintva találja meg.

Küldjön nekünk üzenetet WhatsAppon, hogy tisztázzuk minden kétségét. Ez a legegyszerűbb módja a foglalásnak vagy bármilyen kérdés feltevésének. Mindig szívesen válaszolunk látogatóink kérdéseire.

Vízi tevékenységek Playa de las Americasban

Minden egyes tevékenységünk az öböl különböző részein zajlik. Garantáljuk a szállítást onnan, ahol Ön tartózkodik, oda, ahol a tevékenység zajlik. A Playa de las Americas közelében lévő szállodákba történő transzferre is van lehetőségünk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a távolabbi területekre történő szállítás elérhetőségével kapcsolatban.

Búvárkodás

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

A búvárkodás Tenerifén szenzációs. Ússzon végig a kristálytiszta, mérsékelt égövi vizekben, amelyekben nagy a tengeri biodiverzitás. Már évek óta kínáljuk ezt a szolgáltatást ügyfeleinknek, és tudjuk, hogyan garantáljuk a legjobb élményt. A merülés sekély, és a színes halakkal és más apró tengeri állatokkal együtt úszhat. Ha egy kicsit mélyebbre szeretne merülni, roncsokkal és óriás rájákkal találkozhat.

Különböző merülési programokat kínálunk, hogy Önnek is megfeleljenek. Profi búvárok kísérik majd, akik jól ismerik Tenerife tengerfenékét.

Kezdők számára búvárkeresztséget is tartunk. Ha először merülsz a tengerfenék felfedezésére, lépésről lépésre elkísérünk és vezetünk.

Garantáljuk, hogy a vízben és a vízen kívül is kiváló élményben lesz része. Mindig személyes és barátságos kiszolgálásban részesül.

Parascending

Parascending in Tenerife South

A parascending egy csodálatos tevékenység, amelyet a Tenerife déli partján töltött nyaralás során végezhet. Különböző terveket kínálunk Önnek, hogy Tenerife tengerparti tájai felett szárnyalhasson.

Több méter magasan szárnyalhat a levegőben. Élvezze a madárként való repülés szabadságát. A magasból látványos kilátás nyílik a szigetre, és érezni fogja a szelet az arcán. Ez egy biztonságos tevékenység, amelyet az ágazat szakembereivel koordinálnak. Mindenképpen iktassa be Playa de las Americas-i tartózkodása idejére. Meghívjuk Önt, hogy élvezze a parascendinget partnerével és barátaival.

Banánhajó

banana boat tenerife

A banánhajózás lenyűgöző tevékenység Playa de las Americasban. A homok, a nap és a tengerpart élvezete mellett meghívjuk Önt, hogy szálljon fel a banánhajóra, és teljes sebességgel hajózzon a tengerpart vizein.

Szálljon fel a fedélzetre családjával és barátaival, és érezzék jól magukat. A tevékenység során mindenki mentőmellényt visel, hogy biztosítsa az utasok védelmét. Ez egy szórakoztató élmény, amelyet a gyerekek is élvezhetnek. Élvezze az izgalmakat, amelyeket Tenerife és strandjai kínálnak. Élvezze ezt a lenyűgöző tevékenységet, játsszon a barátaival, és érezzék jól magukat.

Repülő halak

Fly Fish ride in Tenerife

A FlyBoarding egy másik nagyszerű szórakoztató tevékenység Playa de las Americasban. Kicsit nagyobb intenzitású, mint a banánhajózás. Azoknak a kalandoroknak ajánljuk, akik maximális szenzációkra és korlátlan szórakozásra vágynak. Ha tele vagy energiával és szereted a tengert, akkor a FlyBoard neked való.

Amikor a csónak eléri a maximális sebességet, a FlyBoard a levegőbe emelkedik, és a magasba repít. A cél az, hogy minél tovább maradj a FlyBoardon. A móka az, hogy minden erőddel kapaszkodnod kell, de még így is a gravitáció és a tehetetlenség miatt le fogsz esni. Ügyfeleink nagyon boldogok és elégedettek a tevékenység után, mindig újra akarják csinálni, és nem győzik kommentálni, hogy milyen rendkívüli és szórakoztató a FlyBoarding.

Jet-ski

jetski los gigantes

A jet-skizés izgalmas és szórakoztató. Nem hagyhatja ki őket a tenerifei nyaralási tervei közül. A jet-skik tökéletesen működnek, mivel megfelelnek a szigorú karbantartási ellenőrzéseknek.

Meghívjuk Önt, hogy teljes szabadsággal hajózzon Tenerife déli partján. Cirkáljon teljes sebességgel az öböl körül, és fedezze fel a sziget varázsát.

Kajak

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

A kajaksafari egy másik, Playa de las Americasban elérhető tevékenység. Élvezze a másfajta napot az Atlanti-óceán vizén. A kajak egy evezővel hajtott kenu. A tevékenység során mindenkinek ugyanabba az irányba kell eveznie, hogy előrehaladhasson. Ez egy nagyon szórakoztató sport, amelyet megoszthat a barátaival, és a lehető legtöbbet hozhatja ki a nyaralásból. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha kajakszafarit szeretne foglalni Tenerife déli részén, és élvezze a csodákat, amelyeket Tenerife meleg szigete kínál.

Flyboard

Flyboard in Tenerife South

Egy snowboardhoz hasonló deszkából áll, amelyet egy jet-ski hajt a levegőbe. A tevékenység célja, hogy a levegőben szörfözve megtartsuk az egyensúlyunkat a deszkán. Néhány szakértőnek ebben a tevékenységben hihetetlen akrobatikát sikerül végrehajtania a deszkán. Kezdők számára is nagyon szórakoztató tevékenység. Az egyensúly megtartása teljesítmény, és ez adja az élmény szórakoztató oldalát.

A FlyBoarding függőséget okoz és alacsony kockázatú. A FlyBoardon elkövetett hibák egyenesen a vízbe vezetnek. Ez különbözik a szárazföldi sportoktól, ahol az esésekért fájdalommal kell fizetni. Ha sikerül megtartani az egyensúlyt, semmi sem állíthat meg. Ez a sport azt is lehetővé teszi, hogy a vízbe lépve delfin módjára merülj. Nagyszerű szórakozás, és azok számára vonzó, akik extrém tevékenységeket keresnek a tenerifei nyaralásuk során.

Paragliding

Tandem Paragliding in Tenerife South

A siklóernyőzés fantasztikus tevékenység Playa de las Americasban. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a magasságot, a szabadságot és az extrém érzelmeket. Siklóernyőzés Tenerife felett szakértő vezetővel. Ez egy biztonságos tevékenység, mivel tapasztalt csapat végzi, így jó kezekben lesz. Repüljön át Tenerife különböző tájai felett, és élvezze az orográfia szépségét. A túra az időjárási viszonyoktól függ, és 20-30 percig tart.

Az idegenvezetők, akik a tevékenység során segítenek, mindent elmagyaráznak, amit a siklóernyőzésről tudni kell. Sokan idegesek az ugrás előtt, de miután ugranak, leírhatatlan örömöt éreznek. Élvezze a napsütést és a friss levegőt az arcán. Ezt a tevékenységet a szülők engedélyével gyerekek is végezhetik. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, írjon nekünk a WhatsAppon. Számunkra öröm, hogy segíthetünk abban, hogy a legjobb nyaralást tölthessék az örök tavasz szigetén.

A vízi tevékenységek csomagjai Playa de las Américasban

A Playa de las Américas-i vízi tevékenységeket kombinált csomagokban is kínáljuk. Lehetőséget adunk arra, hogy a jet ski túrát összekapcsolja egy parascending repüléssel. Tudjuk, hogy ügyfeleink mindent meg akarnak élni és meg akarnak tapasztalni, amit Tenerife kínál, ezért ezeket a csomagokat úgy állítjuk össze, hogy megfeleljenek minden olyan igénynek, amelyet WhatsAppon keresztül javasolnak nekünk.

Playa de Las Americasban olyan vízi sportcsomagjaink is vannak, amelyek kombinálják a jet ski-t, a parascendinget és a horgászatot. Mindent kínálunk, amire csak vágyik Tenerife déli partján. Írjon nekünk, hogy minden kérdését feltehesse, és tisztázza az összes kérdését.

Vízi sportok a oldalon. Playa de las Americas

Kapcsolódó cikkek:

Playa de las Américas (vagy egyszerűen Las Américas) Tenerife déli részén, Los...
Playa de las Americas Tenerife egyik legfontosabb üdülőhelye. Meleg éghajlatának...

Strandok Playa de las Americas

A Playa de Troya I és II két strand Costa Adejében. Itt megtalálod a tenger, a...
A Playa de las Vistas, más néven Las Vistas strandja nagyon vonzó a helyiek és a...
Ez egy nagyszerű városi strand a napozáshoz és a tenerifei tenger élvezetéhez. A...
Playa Fañabé egy kellemes, világos homokos strand, mesés szabadidős...