Első közzététel: március 11, 2024 | Utolsó frissítés: május 1, 2024 | Szerző: Jan Daniel

Hajókölcsönzés és Yacht Charter Costa Adeje Tenerife városában

Üdvözöljük a csónakkölcsönzés Costa Adeje szekcióban.

Több mint 10 éve foglalkozunk hajókölcsönzéssel Costa Adeje-ban. A hajóbérlés tökéletes lehetőség a különleges esemény megünneplésére:

  • Házassági ajánlatok
  • Legénybúcsúk
  • Legénybúcsúk
  • Céges rendezvények
  • Baráti összejövetelek
  • Vígjátékok
  • Pihenőnap családoknak
  • Házassági évfordulók
  • Születésnapi ünnepségek

Costa Adejében az év bármely hónapjában nagyon jó időjárási feltételeket talál az Atlanti-óceánon való vitorlázáshoz.

Skipperrel, skipper nélkül és vitorlás jogosítvány nélkül is kínálunk hajóbérlést. A hajók kézzel válogatottak, hogy a lehető legjobb élményben legyen része. Minden hajó a Puerto Colonban, Costa Adeje fő kikötőjében található. Ezen az útmutatón keresztül bemutatjuk Önnek a rendelkezésre álló hajókat, valamint azt, hogy mire számíthat, ha hajót bérel Costa Adeje-i nyaralásához.

Jachtbérlés skipperrel

Hajó charter Costa Adeje Tenerife
Kétségtelenül ez a legnépszerűbb választás ügyfeleink körében. Kínálunk luxusjachtokat, katamaránokat, motorcsónakokat és még sok mást. Tökéletes megoldás kis és nagy csoportok számára. Vannak hajóink 7 és 200 fő közötti befogadóképességgel. Ha hajót bérelünk skipperrel, megnézheti a bálnákat és delfineket, Puerto de Adeje öblét, a Masca-öblöt és a Los Gigantes szikláit. Emellett úszhat a napon és hűsölhet a tengerben. A Masca-öbölben és El Puertitóban snorkelezhet is.

Íme egy gyors lista a legnépszerűbb hajókról:

A maximum 11 és 12 fős csoportok számára:

15 és 22 fős csoportok számára:

22 főnél nagyobb csoportok esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot WhatsApp, hogy személyre szabott ajánlatot készíthessünk Önnek.

Jachtbérlés skipper nélkül (hajóvezetői engedéllyel)

szervezett útvonalak és itineráriumok tenerifei hajóbérlés

Különböző hajókkal rendelkezünk, amelyekhez vitorlás jogosítvány szükséges, és amelyeket ön is vezethet. Elismerjük a spanyol és a nemzetközi jogosítványokat. Felhívjuk figyelmét, hogy az ilyen típusú hajóbérlésnél a benzin külön fizetendő.

Hajóbérlés skipper nélkül (hajóbérleti engedély nélkül)

3 önvezető hajó Tenerife Bayliner 18

Kisméretű és könnyen vezethető csónakjaink vannak, amelyeket magad is vezethetsz hajóvezetői engedély nélkül. Vannak 5 és 6 személyes csónakjaink. Ezek a hajókideálisak a Puertito de Adeje öbölben való horgonyzáshoz, sznorkelezéshez és úszáshoz. Felhívjuk figyelmét, hogy ezekkel a hajókkal nem lehet bálnákat és delfineket látni. Erre a célra kapitánnyal rendelkező hajót kell bérelnie.

Itt található az engedély nélküli hajók listája:

Max. 5 fő részére:

Max. 6 fő részére:

Hogyan foglaljon

kapcsolatfelvétel

A legtöbb rendelkezésre álló hajónk Puerto Colón kikötőjéből indul, amely a legközelebbi kikötő Costa Adeje-ben. Puerto Colón indulási kikötőjébe könnyen eljuthat, ha Costa Adeje-ben vagy valamelyik közeli üdülőhelyen, például Los Cristianosban, Playa de las Américasban vagy El Duque-ban száll meg. Különböző hajózási lehetőségeket kínálunk, amelyekben a szállítás is benne van.

Foglaláshoz, vagy ha bármilyen kérdése van a Costa Adeje-i hajóbérlési szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Kattintson a WhatsApp ikonra, és küldje el nekünk kérdéseit. Örömmel segítünk megtalálni az ideális hajót.

Foglaljon a WhatsApp segítségével

Csónakok bérlése skipper nélkül a oldalon Playa de las Americas

Hajó Charters a oldalon Playa de las Americas

Foglaljon a WhatsApp segítségével

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: