Első közzététel: március 11, 2024 |

Jet Ski a oldalon. Playa de las Americas
Jet-ski bérlés Playa de las Américasból

A Playa de las Américas-i jet ski bérléssel egy csodálatos napot tölthet a tengeren. A jet ski egy lenyűgöző, frissítő és szórakoztató tevékenység. Az adrenalin és a sebesség ilyen pazarlásával nem lehet unatkozni. A foglaláshoz csak írjon a WhatsApp-unkra, a lehető leggyorsabban részt veszünk Önnel.

Jet ski móka Playa de las Américasból

jetski los gigantes

Playa de las Americas a szabadidős és szórakozási lehetőségek sokaságáról ismert. Mindenki számára van valami, beleértve a vízi sportokat, a felfrissülést és a szórakozást. A jet-skivel olyan partszakaszokat is elérhet, amelyeket csak hajóval lehet megközelíteni.

A jet-skik biztonságosak és könnyen vezethetőek, Önnek csak a szórakozással és az élvezetekkel kell törődnie. Szálljon fel a fedélzetre egyedül vagy egy társával, hogy körbejárja Tenerife gyönyörű öblét. Hívja meg partnerét, hogy a fedélzeten intenzív érzelmeket éljenek át. Végezzen hihetetlen ugrásokat, hogy felfröccsenjen a felszínre, és pörögjön nagy sebességgel az extrém szórakozásért.

Los Gigantes sziklák

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Az Óriások sziklái hatalmas sziklafalak, amelyek Tenerife nyugati partján emelkednek. Nagyon régi vulkánkitörésekből származó láva felhalmozódásából keletkeztek. A sziklafal a legmagasabb pontján 600 méter magasra emelkedik. A jet ski bérléssel végighajózhat a sziklák mentén, hogy megcsodálhassa pompájukat.

Vízi sportcsomagok

Jetski Tenerife déli részén

A még több szórakozás és élvezet érdekében jet ski bérlést kínálunk Playa de las Americasból más lenyűgöző vízi tevékenységekkel együtt. Élvezze a parascendinget, hogy nagy sebességgel repüljön a tengeren. Érezze magát sirályként, aki biztonságosan repül a tenger vize felett. A Flyfish egy másik hihetetlen tevékenység, amelynek során egy nagyon szórakoztató úszó hajó fedélzetére szállhat, amely a levegőben szárnyal, és extrém érzelmeket kelt benned. Tegye fel kérdéseit a WhatsAppon keresztül.

IDőtartam

Válasszon a Playa de las Americasból induló jet ski szafarik különböző lehetőségei közül.

  • Jet ski szafari 20 perc, 40 perc, 1 óra és 2 óra az öbölben.
  • 2,5 órás utazás a Los Acantilados de los Gigantes-hoz: fedezze fel a sziklákat és a tengeri barlangokat. Indulás Puerto Colonból
  • Vízi sportok csomag 1: 40 perc jet ski és 10 perc parascending
  • Vízi sportok csomag 2: 1 óra jet ski és 10 perc parascending
  • Vízi sportok csomag 3: 1 óra jet ski, 10 perc parascending és 10 perc Flyfish

Hogyan foglaljon jet-skit Playa de las Americasból

Jet-ski bérlést kínálunk Playa de las Americasból, hogy egy napot töltsön el szórakozással és adrenalinnal a tengeren. Ha böngészi weboldalunkat, megtalálja ezt és más vízi tevékenységeket, amelyeket családjával és barátaival együtt élvezhet. A foglaláshoz írjon nekünk közvetlenül a WhatsApp-unkra, vagy töltse ki az egyes tevékenységekhez csatolt kapcsolatfelvételi űrlapot a szöveg alatt. Örömünkre szolgál, hogy kiszolgáljuk Önt, és a legjobb szabadidős tevékenységeket kínáljuk Önnek Tenerifén. Élvezze az adrenalinnal és szórakozással teli nagyszerű nyaralást.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: