Prva objava: 21 marca, 2024 |

Vodni skuter na Playa de las Americas
Najem vodnih skuterjev iz Playa de las Américas

Z najemom vodnega skuterja iz Playa de las Americas boste uživali v čudovitem dnevu na morju. Vožnja z vodnim skuterjem je zanimiva, osvežujoča in zabavna dejavnost. Ob takšnem zapravljanju adrenalina in hitrosti ni prostora za dolgčas. Za rezervacijo nam pišite na WhatsApp, da se vam bomo posvetili v najkrajšem možnem času.

Zabava z jet ski iz Playa de las Américas

jetski los gigantes

Playa de las Americas je znana po različnih možnostih preživljanja prostega časa in zabave. Vsakdo lahko najde nekaj zase, vključno z vodnimi športi, osvežitvijo in zabavo. Z vodnimi skuterji lahko dostopate do predelov obale, do katerih lahko pridete le z ladjo.

Naši vodni skuterji so varni in enostavni za vožnjo, skrbeti morate le za zabavo in uživanje. Vkrcajte se sami ali s spremljevalcem in križarite po čudovitem zalivu otoka Tenerife. Povabite svojega partnerja, da doživite močna čustva na krovu. Izvedite neverjetne skoke, da bi pljusknili po površini, in se zavrtite z veliko hitrostjo za ekstremno zabavo.

Los Gigantes Cliffs

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Skale velikanov so ogromne skalne stene, ki se dvigajo na zahodni obali otoka Tenerife. Nastale so z nabiranjem lave iz zelo starih vulkanskih izbruhov. Skalna stena se na najvišjih točkah dviga do 600 metrov. Z najemom vodnega skuterja lahko plujete ob skalah in občudujete njihovo veličino.

Paket vodnih športov

Vodni skuter na jugu Tenerifov

Ponujamo vam najem vodnih skuterjev iz Playa de las Americas skupaj z drugimi zanimivimi vodnimi dejavnostmi za še več zabave in užitka. Uživajte v parascendingu in z veliko hitrostjo preletite morje. Počutite se kot galeb, ki varno leti nad morskimi vodami. Flyfish je še ena neverjetna dejavnost, pri kateri se boste vkrcali na zelo zabaven plavajoči čoln, ki se vzpenja po zraku in vas navdaja z ekstremnimi občutki. Vprašanja lahko zastavite prek našega WhatsAppa.

Trajanje

Izbirate lahko med različnimi možnostmi safarijev z vodnimi skuterji iz Playa de las Americas.

  • Safari z vodnimi skuterji v zalivu traja 20 minut, 40 minut, 1 uro in 2 uri.
  • 2,5-urna vožnja do mesta Los Acantilados de los Gigantes: odkrijte pečine in morske jame. Odhod iz Puerto Colon
  • Paket vodnih športov 1: 40 minut vožnje z vodnim skuterjem in 10 minut deskanja
  • Paket vodnih športov 2: 1 ura vožnje z vodnim skuterjem in 10 minut vožnje s padalom
  • Paket vodnih športov 3: 1 ura vožnje z vodnim skuterjem, 10 minut parascendinga in 10 minut Flyfisha

Kako rezervirati vodne skuterje iz Playa de las Americas

Ponujamo vam najem vodnih skuterjev iz Playa de las Americas za dan, poln zabave in adrenalina na morju. Ko boste brskali po naši spletni strani, boste našli to in druge vodne aktivnosti, v katerih boste lahko uživali z družino in prijatelji. Za rezervacijo nam pišite neposredno na naš WhatsApp ali izpolnite kontaktni obrazec, ki je priložen vsaki dejavnosti pod tem besedilom. V veselje nam je, da vam lahko služimo in vam ponudimo najboljše rekreacijske dejavnosti na Tenerifih. Uživajte v čudovitih počitnicah, polnih adrenalina in zabave.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: