Prva objava: 17 marca, 2024 |

Štirikolesarski safari iz Playa de las Américas

ali ste vedeli, da lahko na Playa de las Americas najamete Quad Bike Safaris? To je eno najbolj živahnih letovišč na Tenerifih, zato ponuja tudi priložnosti za uživanje v naravi in odkrivanje divje strani Tenerifov.

Tokrat vam želimo povedati o izletih s štirikolesniki iz Playa de las Americas, s katerimi boste doživeli intenzivna čustva. Štirikolesniki so vozila, zasnovana za vožnjo po razgibanem in zahtevnem terenu. Izkoristite priložnost in izboljšajte svoje vozniške sposobnosti v varnem okolju z usposobljenimi inštruktorji. S seboj morate imeti le vozniško dovoljenje, biti starejši od 18 let in imeti željo po odlični zabavi. Rezervirajte svoje vozovnice zdaj na naši aplikaciji WhatsApp.

Učite se voziti štirikolesnik

Quad Safari Tenerife01.min

Tenerife ponuja številne možnosti za vse okuse in želje. Če se prvič odločate za vožnjo, vam ponujamo vožnje po nezahtevnih poteh, da se boste lahko navadili na vožnjo s štirikolesnikom. Ko se boste počutili pripravljeni, lahko za avanturiste in ljubitelje adrenalina zahtevate safari na zahtevnejšem terenu.

Vozite svojega štirikolesnika po razgibanem terenu Tenerifov

Quad Safari Tenerife04.min

Vozite se po naravnih poteh in občudujte lepoto pokrajine na Tenerifih. Odpeljali vas bomo do postaje za štirikolesnike v Santiagu del Teide, kjer boste deležni prvovrstne pozornosti in navodil za vožnjo štirikolesnika. Vozite se po čarobnih poteh Arenas Negras, čudoviti poti z neverjetnimi razgledi, še posebej za ljubitelje narave in pustolovskih športov.

Odkrivajte lepote Tenerifov

Quad Safari Tenerife06.min

Vožnja s štirikolesniki vam omogoča, da otok spoznate z njegovih gora. Vozite se zunaj utrjenih poti med skalami, vulkanskim peskom, borovci in strmimi pobočji. Naj bomo vaši vodniki na tej pustolovščini. Imamo profesionalne strokovnjake na tem področju, ki vam bodo svetovali in vas ves čas spremljali. Ponujamo pot, ki vključuje Playa de las Américas, Arono, la Escalona in Villaflor z ustreznim postankom za počitek in fotografiranje. Pripravili smo tudi pot do soteske Teide na najvišjem območju otoka. Uživajte v njegovi vulkanski geografiji in občudujte lepoto rastlinstva in živalstva narodnega parka Teide.

Vožnja s štirikolesnikom ob obalah

Tenerife Quad Bike Safari Vulocano (1)

Ponujamo vam safarije ob obalah otoka Tenerife, kjer lahko odkrivate čudovite razglede in posebno vegetacijo tega območja. Raziskovali boste lahko razgibane poti, ki so posledica vulkanske dejavnosti, na katerih boste lahko preizkusili svoje obvladovanje volana. Dejavnost vključuje postanek v restavraciji, kjer boste poskusili okusno kanarsko hrano. Če želite opraviti to turo, nam to sporočite prek aplikacije WhatsApp in z veseljem vam bomo pripravili rezervacijo.

Kako rezervirati safari za štirikolesnike iz Playa de las Américas

Squad Quad Safari Tenerife South (1)

Na naši spletni strani boste našli obsežen seznam dejavnosti, s katerimi se boste med počitnicami v Playa de las Americas zabavali in imeli lepo. Svobodno se vozite po zahtevnem terenu, delite s prijatelji, izpopolnite svoje vozniške spretnosti, uživajte v panoramskih razgledih na otok in si ustvarite nepozabne spomine. Ne razmišljajte dvakrat in pridite ter odkrijte Tenerife z njegovih stez in strmih poti.

Večina štirikolesnih safarijev iz Playa de las Americas vključuje prevoz s prevzemom in odvozom v vašo nastanitev. Pošljite nam e-pošto na WhatsApp in nam sporočite svoj natančen naslov ter rezervirajte. Za podrobnosti o vsaki dejavnosti preverite spodnji seznam, lahko pa izpolnite tudi kontaktni obrazec in vrnili se vam bomo v najkrajšem možnem času. Že več kot desetletje razveseljujemo svoje stranke ter jim zagotavljamo edinstvena in nepozabna doživetja na Tenerifih.

Rezervirajte preko WhatsAppa

Safariji s štirikolesniki na Playa de las Americas

Rezervirajte preko WhatsAppa

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: