Prva objava: 25 marca, 2024 |

Najem vodnih skuterjev na Tenerifih

Uživajte v fantastični vožnji z vodnim skuterjem na Tenerifih in popestrite svoje počitnice. Občutite adrenalin, ki se vam pretaka po žilah, medtem ko si ogledujete čudovite obalne pokrajine Tenerifov. V nadaljevanju vam predstavljamo majhen vodnik z vsem, kar morate vedeti za najem vodnih skuterjev na Tenerifih. Uživajte v pustolovščini in pustite skrbi ob strani.

Za kaj najeti vodne skuterje na Tenerifih

Vodni skuter na jugu Tenerifov

Na Tenerifih ne smete zamuditi priložnosti, da uživate v odličnih pustolovščinah na fascinantnih vodnih skuterjih. Kot vsi vemo, je ta čudoviti otok znan po raznolikih možnostih za preživljanje prostega časa in rekreacijo tako na vodi kot na kopnem. Tenerife ima na svojih čudovitih plažah, ki so pripravljene na pustolovščine, popolno okolje za izvajanje vodnih športov. Ima tudi izjemno toplo podnebje, ki nam omogoča uživanje v soncu in morju v vsakem letnem času.

Na naši spletni strani vam ponujamo tudi dejavnosti, kot sta potapljanje in vožnja s kajakom v zalivu. Za vse informacije nam pišite na naš WhatsApp in z veseljem vam bomo pomagali. Če želite spoznati še druge možnosti za zabavo med počitnicami, pobrskajte po naši spletni strani in odkrijte, kaj vse lahko počnete in uživate na Tenerifih. Tokrat vam bomo povedali o fascinantnih vožnjah z vodnimi skuterji na Tenerifih, s katerimi se boste odlično zabavali.

Tipi za uživanje v safariju z vodnimi skuterji

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Smo podjetje, zavezano svojim strankam, zato ponujamo varne dejavnosti v kontroliranem in nadzorovanem okolju. Naši vodni skuterji so varni in enostavni za vožnjo, zato jih lahko vozi vsak.

Lahko se svobodno vozite po morju in ste tisti, ki vozi vodni skuter. Obračajte se in skačite z veliko hitrostjo ter tako še povečajte zabavo. Vabimo vas, da se zapeljete po zalivu in odkrijete očarljive kraje, do katerih lahko pridete le po vodi. Ne pozabite, da se lahko na pot podate sami ali s spremljevalcem, da se zabava še poveča. Če pridete s partnerjem, je to spektakularna priložnost, da se še bolj povežete in se zabavate skupaj.

Zabavo na vodnih skuterjih na Tenerifih združite z drugimi vodnimi športi

Vožnja z muharjem na Tenerifih

Za dodatno zabavo vam ponujamo vodne pakete za vožnjo z vodnimi skuterji skupaj s parascendingom in Flyfishom. Parascending je vrsta padala, pritrjenega na čoln, ki vas bo poneslo do 15 metrov v zrak. Počutite se, kot da bi leteli nad morjem, in uživajte v čudovitem razgledu na zaliv. Flyfish je podoben čolnu banana, vendar ponuja več zabave, saj z veliko hitrostjo lebdite v zraku.

Trajanje

Na Tenerifih vam ponujamo različne dejavnosti za vožnjo z vodnim skuterjem. Na spodnjem seznamu si oglejte značilnosti vsake dejavnosti in če želite najeti katero koli od njih, nam pišite na naš WhatsApp. V veselje nam je biti vaše zaupanja vredno podjetje za najem dejavnosti na Tenerifih.

    • Vožnja s skiroji za 20 minut, 40 minut, 1 uro ali 2 uri.
    • 2,5-urni safari po orjaških pečinah za poglobljeno raziskovanje zaliva
    • Paket vodnih športov 1: 40 minut vožnje z vodnim skuterjem in 10 minut deskanja
    • Paket vodnih športov 2: 1-urna vožnja z vodnim skuterjem in 10-minutni parascending
    • Paket vodnih športov 3: vožnja z vodnim skuterjem 1 uro, 10 minut parascendinga in 10 minut vožnje v plovilu Flyfish.

Kako najeti vodne skuterje na Tenerifih

Na koncu besedila boste našli podrobnosti o vsaki dejavnosti za najem vodnih skuterjev na Tenerifih. Uživajte v čudovitem dnevu na morju s prijatelji in družino. Zabava je zagotovljena. Zdaj nam pišite na naš WhatsApp, da opravite rezervacijo in določite datum svoje naslednje vodne pustolovščine.

Rezervirajte preko WhatsAppa

Vodni skuter na Tenerife

Rezervirajte preko WhatsAppa

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: