Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Vesiskootterin vuokraus Teneriffalla

Nauti upeasta vesiskootteriajelusta Teneriffalla ja lisää hauskuutta lomaasi. Tunne adrenaliinin virtaavan suonissasi, kun katselet Teneriffan kauniita rannikkomaisemia. Alla jätämme sinulle pienen oppaan, jossa on kaikki mitä sinun on tiedettävä vuokrataksesi vesiskoottereita Teneriffalla. Nauti seikkailusta ja jätä huolet syrjään.

Miksi vuokrata vesiskoottereita Teneriffalla

Vesiskootterit Teneriffan eteläosassa

Et voi jättää väliin mahdollisuutta nauttia upeista seikkailuista Teneriffan kiehtovilla vesiskoottereilla. Kuten kaikki tietävät, tämä ihana saari on kuuluisa monipuolisista vapaa-ajanvietto- ja virkistysmahdollisuuksistaan sekä vesillä että maalla. Teneriffalla on täydellinen ympäristö vesiurheilun harrastamiseen sen kauniilla rannoilla, jotka ovat valmiina seikkailuun. Sillä on myös poikkeuksellisen lämmin ilmasto, jonka ansiosta voimme nauttia auringosta ja merestä kaikkina vuodenaikoina.

Sivustollamme tarjoamme myös aktiviteetteja, kuten sukellusta ja melontaa lahdella. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille WhatsApp ja autamme sinua mielellämme. Jos haluat tietää muita vaihtoehtoja pitää hauskaa lomasi aikana, selaa verkkosivujamme ja löydä kaikki, mitä voit tehdä ja nauttia Teneriffalla. Tällä kertaa kerromme sinulle Teneriffan kiehtovista vesiskootteriretkistä, joiden kanssa sinulla on varmasti hauskaa.

Vinkkejä vesiskootterisafarista nauttimiseen

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Olemme asiakkaillemme sitoutunut yritys, joten tarjoamme turvallista toimintaa valvotussa ja valvotussa ympäristössä. Vesiskootterimme ovat turvallisia ja helppoja ajaa, joten kuka tahansa voi ajaa niitä.

Voit ajaa vapaasti merellä, kun olet se, joka ajaa vesiskootteria. Käänny ja hyppää suurella nopeudella hauskuuden lisäämiseksi. Kutsumme sinut ajelulle lahden ympäri ja löytämään lumottuja paikkoja, joihin pääsee vain vesitse. Muista, että voit nousta yksin tai seuralaisen kanssa moninkertaistaaksesi hauskuuden. Jos tulet kumppanin kanssa, se on upea tilaisuus luoda entistäkin tiiviimpi yhteys ja pitää hauskaa yhdessä.

Yhdistä vesiskootterihiihdon hauskuus Teneriffalla muihin vesiurheilulajeihin

Fly Fish -ajelu Teneriffalla

Hauskuuden lisäämiseksi tarjoamme sinulle vesipaketteja vesihiihtoon yhdessä Parascendingin ja Flyfishin kanssa. Parascending on eräänlainen veneeseen kiinnitetty laskuvarjo, joka vie sinut jopa 15 metrin korkeuteen ilmaan. Tunne kuin lentäisit meren yllä ja nauti kauniista näkymistä lahdelle. Flyfish on samanlainen kuin banaanivene, mutta tarjoaa enemmän hauskuutta, kun liidät ilmassa suurella nopeudella.

Kesto

Tarjoamme sinulle erilaisia aktiviteetteja vesiskootterilla ajeluun Teneriffalla. Tarkista alla olevasta luettelosta kunkin aktiviteetin ominaisuudet ja jos haluat vuokrata jonkin niistä, kirjoita meille WhatsAppiin. On ilo olla luotettava yrityksesi vuokrata aktiviteetteja Teneriffalla.

  • Jet-hiihtoajelu 20 minuuttia, 40 minuuttia, 1 tunti tai 2 tuntia.
  • 2,5 tunnin Giant’s Cliffs Safari, jolla voit tutustua lahteen syvällisesti
  • Vesiurheilupaketti 1: 40 minuuttia vesiskootterihiihtoa ja 10 minuuttia parascendingia
  • Vesiurheilupaketti 2: 1 tunti vesiskootterilla ajelua ja 10 minuuttia parascendingia
  • Vesiurheilupaketti 3: 1 tunti vesiskootterilla ajelua, 10 minuuttia parascendingia ja 10 minuuttia Flyfishissä

Miten vuokrata vesiskoottereita Teneriffalla

Tekstin lopusta löydät yksityiskohdat kustakin aktiviteetista, jolla voit vuokrata vesiskoottereita Teneriffalla. Nauti ihanasta päivästä merellä ystävien ja perheen kanssa. Hauskanpito on taattua. Kirjoita meille nyt WhatsAppiin tehdäksesi varaukset ja sopiaksesi seuraavan vesiseikkailusi ajankohdan.

Varaa WhatsAppin kautta

Vesiskootteri ja Tenerife

Varaa WhatsAppin kautta

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: