Tekemistä Los Cristianosissa

Tekemistä Los Cristianosissa

Guide

Los Cristianos on pieni ja viehättävä kylä Teneriffan eteläosassa, aivan kuuluisan Playa de Las Americasin vieressä. Las Americasin ja Costa Adejen ohella Los Cristianos on yksi Teneriffan suosituimmista matkailukohteista.

Los Cristianos on kaunis paikkakunta, joka vastaanottaa vuosittain tuhansia vierailijoita. Kutsumme sinut kävelemään sen keskeisillä kaduilla, käymään sunnuntaimarkkinoilla, maistamaan paikallista ruokaa ja yksinkertaisesti nauttimaan sen rennosta ilmapiiristä.

Tietoja Los Cristianosista, Teneriffa

los cristianos holiday resort

Jos harkitset Los Cristianosin valitsemista lomallesi, haluaisit luultavasti tietää paikasta hieman enemmän. Jos haluat tietää, mitä kaikkea voit tehdä Los Cristianosissa, täältä löydät paljon tekemistä kohteessa Los Cristianos Teneriffa. Mutta ensin annamme sinulle hieman yleistä tietoa paikasta. Tutustu niihin, jotta voit suunnitella lomasi ja ottaa siitä kaiken irti.

Sää

quiert holiday resort los cristianos

Los Cristianosin ilmasto on hyvin leuto, aurinkoinen sää ja lämmin lämpötila antavat sinulle mahdollisuuden nauttia tästä ihastuttavasta lomakohteesta ympäri vuoden.

Yhteys

Los Cristianosia lähin lentokenttä on Reina Sofian lentokenttä. Etäisyys lentokentältä Los Cristianosiin on noin 17 km, joten matka kestää bussilla alle 30 minuuttia ja taksilla tai autolla noin 15 minuuttia. Bussi jättää sinut Los Cristianosin pääbussipysäkille, josta voit kävellä tai ottaa taksin majapaikkaasi.

Majoitus

Los Cristianosin majoitusvaihtoehdoista löydät kaikkea 5 ja 4 tähden all-inclusive-hotelleista hostelleihin tai vuokra-asuntoihin.

Jos et ole ottanut all inclusive -lomaa ja mietit, missä syödä Los Cristianosissa, siellä on paljon hyviä ravintoloita, joissa on tarjolla espanjalaista, kanarialaista, englantilaista, italialaista, intialaista, kiinalaista ja muunlaista ruokaa. Siellä on myös monia englantilaisia ja irlantilaisia baareja, joissa on elävää musiikkia tai karaokea.

Täydellinen luettelo Los Cristianosin parhaista aktiviteeteista

Ja nyt pääsemme vihdoin Teneriffan tekemisiin. Alla olemme valinneet sinulle suosituimmat ja suositeltavimmat retket ja aktiviteetit, joita voit tehdä Teneriffalla, joten katso.

Retket Teneriffalla

Kuten tiedät, Teneriffa ei ole vain aurinkoa, rantaa ja merta. Se on myös kaunista luontoa, aitoa arkkitehtuuria ja rikasta kulttuuria. Kaikkea tätä voit arvostaa saarikierroksillamme bussilla.

Retki Teiden kansallispuistoon

Volcan Teide - Teide National Parque (1).min

Teneriffalla on muutamia pakollisia nähtävyyksiä, mutta ykkönen on tietysti kuuluisa tulivuori Teide. Voit vierailla siellä puolen päivän tai koko päivän Teide-Masca-retkellä, jossa näet muitakin vaikuttavia paikkoja, kuten Mascan aidon kylän, Garachicon ja Icod de Los Vinosin.

Muistutamme, että Teide-vuori on saaren tähti. Sinun on ehdottomasti käytävä siellä Teneriffan-lomasi aikana voidaksesi sanoa, että olet tutustunut saareen täydellisesti. Teide-vuori on yli 3700 metriä merenpinnan yläpuolella. Sen huipulta voit katsella koko Kanariansaaristoa, jos sää sallii. Teiden huipulle kiipeäminen on palkitseva kokemus, sillä saari on jalkojesi juuressa ja olet iloinen siitä, että olet Espanjan korkeimmalla paikalla.

Masca, joka on toinen retkiemme kohteena olevista kylistä, on kaunis kylä, jossa on unenomaiset maisemat. Mascassa vieraillessasi tunnet, että olet siirtynyt toiseen maailmaan. Hengität raikasta ja uudistunutta ilmaa. Sen maisemat ja jylhä pinnanmuodostus luovat ainutlaatuisia ja valloittavia näkymiä. Voit vierailla myös Garachicon kylässä, joka on kuuluisa luonnonaltaistaan, ja Icod de Los Vinosissa, jossa on vanhin koskaan näkemäsi puu, joka on antanut happea kävijöilleen jo yli kolmen vuosituhannen ajan.

Retket Teneriffan saarella

Loman aikana ei kuitenkaan kannata jäädä Los Cristianosiin. Teneriffalla on paljon tarjottavaa, ja me olemme innokkaita näyttämään sen sinulle. Retkillämme ympäri saarta viemme sinut Teneriffan mielenkiintoisimpiin paikkoihin. Meillä on asiantuntevia oppaita, joilla on paljon tietoa saaresta ja sen historiasta.

Kävele Teneriffan kaduilla, käy ostoskeskuksissa ja osta kauniita matkamuistoja pienistä kaupoista. Maistele ruokaa ja maistele hyviä viinejä. Löydät Teneriffalta kaiken tämän ja paljon muuta sekä unenomaiset maisemat ikivihreine metsineen ja kauniine rantoineen.

Päiväretki La Gomeralle

VIP Excursion La Gomera (8)

Voit tehdä myös päiväretken naapurisaari La Gomeralle. Kun sinut haetaan hotellista, otat Los Cristianosin satamasta lähtevän lautan, ja alle tunnissa olet La Gomeralla, jossa vietät upean päivän tutustumalla sen upeisiin luonnonmaisemiin ja kulttuuriin, mukaan lukien mieletön paikallinen vihellyskieli.

Tähtimatkailu Teneriffalla

Jos olet tähtitieteen harrastaja, meillä on sinulle hyviä uutisia. Teneriffalla voit tarkkailla ulkoavaruutta ja tutustua kosmoksen salaisuuksiin. Teiden kansallispuistossa on erittäin tehokas tähtitieteellinen observatorio, jossa voit tarkkailla planeettoja, tähtiä ja tähtikuvioita.

Yöllisillä Teide-retkillämme voit käyttää laaja-alaisia teleskooppeja taivaankannen havainnointiin sertifioitujen tähtitaivaanvalojen seurassa. Tähtivalaisijamme selittävät yksityiskohtaisesti kaiken, mitä havaitset havaintojesi aikana, ja kertovat samalla ulkoavaruuteen liittyvistä myyteistä ja legendoista.

Tämä on upea aktiviteetti todellisille tähtitieteen ystäville, jota et voi jättää väliin lomallasi Teneriffalla. Jos vierailet puistossa myös auringonlaskun aikaan, voit nauttia värikkäimmistä auringonlaskuista, joita olet koskaan nähnyt. Emme voi olla mainitsematta, että auringon observatorion kautta voit nähdä aurinkomme läheltä, toisin sanoen tutustua sen auringonpilkkuihin ja ihailla sen pinnalla tapahtuvaa liekkien tanssia.

Veneretket Los Cristianosista Teneriffalle

CAPELLI TEMPEST 900 Boat Rental without skipper

Toinen suosittu harrastus Teneriffalla on veneretki. Veneretkellä voit katsella valaita ja delfiinejä ympäri vuoden, nauttia auringosta ja rentoutua. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja veneretkille. Voit valita venetyypin ja matkan keston mukaan. Jos valitset 4,5 tunnin matkan, sinulla on myös mahdollisuus nähdä Los Gigantesin vaikuttavia kallioita.

Ylellinen huviveneen vuokraus Teneriffalla

Sivustollamme tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Jos haluat viettää päivän valikoidun vierasryhmän kanssa tai juhlia tärkeää tapahtumaa, suosittelemme vuokraamaan luksusjahti. Tarjoamme ylellisiä veneitä, joissa on ensiluokkainen viimeistely ensiluokkaista kokemusta varten. Ylellisellä jahdilla voit kiertää lahdella, vierailla kallioilla ja nähdä valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä.

Pikaveneen vuokraus Sur Opera 33:lla

Pikaveneiden avulla voimme nauttia merestä ja tuntea olevamme lähempänä sitä. Ne ovat pieniä veneitä, jotka saavuttavat suuria nopeuksia. Ne ovat ihanteellisia päiväretkelle läheisten ystäviemme kanssa. Vie tyttöystäväsi romanttiselle lomalle tai tekemään se kosinta, jota olet ajatellut.

Nauti päivästä auringossa ja seikkailusta Teneriffan merellä. Yksityisellä pikaveneen vuokrauksella voit nauttia merestä ilman vieraiden ihmisten seuraa. Matkaan sisältyy valaiden ja delfiinien tarkkailu, pysähdys lahdella snorklausta ja sukellusta varten. Myös juomat ja ateriat sisältyvät hintaan.

Purjeveneen vuokraus Teneriffan eteläosassa

sailing boat charter in Gran Canaria (1)

Tämä on toinen venetyyppi, jonka annamme käyttöönne. Purjeveneet tarjoavat mukavuutta ja helppoutta. Romanttisen tyylinsä vuoksi ne ovat ihanteellisia kumppanisi viemiseksi rentouttavaan päivään merellä. Voit myös ottaa mukaan perheesi tai työtoverisi irrottautumaan rutiineista ja stressistä.

Katamaraanin vuokraus Teneriffalla Los Cristianosissa

Katamaraanimatkoillamme voit nauttia upeasta päivästä merellä. Jaa se ystäviesi kanssa ja juhli elämää. Retki vie sinut paikkaan, jossa valaat käyvät usein. On hyvin todennäköistä, että ystävällinen delfiini ilmestyy tervehtimään sinua ja sen mukana monia seuralaisia.

Yksityinen kalastusretki

Tämä on toinen loistava aktiviteetti Los Cristianosissa. Sillä ei ole väliä, oletko aloittelija vai sydämen kalastaja, jolla on meri suonissaan. Tarjoamme sinulle erilaisia kalastusaluksia, jotka on varustettu ensiluokkaisilla varusteilla. Takaamme, että sinulla on kaikki, mitä tarvitset onnistuneeseen kalastusretkeen. Lisäksi meillä on ensiluokkainen miehistö, jolla on vankka tietämys kalastuksesta ja Teneriffan lahdesta. Emme takaa, että saat kalan, mutta kokemuksemme perusteella olemme lähes varmoja, että saat.

Tunnelma veneessä on miellyttävä ja nautinnollinen. Vieraamme kertovat meille, kuinka rentouttava retki on. Hyödynnä tilaisuus ihailla rannikkoa ja meren avaruutta samalla kun odotat, että kala tarttuu syöttiisi. Anna meren viedä huolesi pois ja nauti meriympäristön rauhasta.

Juhli erityistapahtumia veneellä

Jos haluat juhlia jotakin tapahtumaa, paras tapa tehdä se on veneellä. Se on yksi Teneriffan suosituimmista tavoista osoittaa kunnioitusta niille, joita rakastamme eniten, tai juhlistaa tärkeitä päivämääriä. Suosittelemme, että vuokraat juhlia varten veneen:

  • Syntymäpäivä
  • Hääpäiviä
  • Valmistujaiset
  • Työpaikan ylentämiset
  • Polttarit ja polttarit
  • Tärkeitä päivämääriä, kuten ystävänpäivä
  • Mikä tahansa tärkeä päivä, joka ansaitsee tulla juhlittua suurella tavalla.
  • Vesi- ja seikkailu-urheilu

Los Cristianosissa tai sieltä käsin voi harrastaa kalastusta, vesihiihtoa, laskettelua ja muita vesiurheilulajeja.

Laskuvarjoliito

Laskuvarjohyppäämällä pääset nauttimaan Teneriffan etelärannikon kiehtovasta panoraamanäkymästä.

Quad-safari

Quad-safarilla voit tutustua Teneriffan kauneimpiin maisemiin hauskimmalla tavalla.

Sukellus meren syvyyksiin

Try Dive in Tenerife South

Meillä on erilaisia aktiviteetteja sukeltamiseen Teneriffalla. Jos et ole koskaan aiemmin sukeltanut, suosittelemme ensisukeltajille suunnattua aktiviteettia. Tämän aktiviteetin aikana asiantunteva ohjaaja opastaa sinua kaikessa, mitä sinun on tiedettävä sukellusta varten. Kouluttajamme ovat ammattitaitoisia asiantuntijoita, joilla on laaja kokemus alalta. Kun olet saanut teoriatiedot, olet valmis sukellukseen. Sukella 7 metrin syvyyteen ja ui Teneriffan lahden merieläimistön kanssa. Tämä on uskomaton kokemus, jota et koskaan unohda. Olemme varmoja, että tulet seuraavan lomasi aikana toistamaan sen.

Meillä on myös erilaisia kursseja kokeneille sukeltajille, jotka haluavat parantaa sukellustaitojaan. Tämän lisäksi meillä on sukelluspaketteja niille, jotka haluavat tutustua merenpohjaan toisella tasolla. Jos haluat sukeltaa syvemmälle ammattimaisen kaluston tukemana, me autamme sinua. Jos haluat tutustua kaikkiin tarjolla oleviin vaihtoehtoihin, pyydämme sinua tutustumaan tämän tekstin lopussa olevaan luetteloon. Sieltä löydät yksityiskohtaiset tiedot kaikista Los Cristianosin sukellusaktiviteeteista.

Safarikajakkiretki Teneriffalla

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

Tämä on toinen upea aktiviteetti, jota sinun ei pidä jättää väliin saarella ollessasi. Jaa hauska seikkailu ystäviesi kanssa. Kaikkien on tehtävä yhteistyötä, jotta kanootti pääsee eteenpäin. Testaa voimasi ja koordinaatiokykysi viedäksesi veneet niin pitkälle kuin ne haluavat.

Teneriffan teemapuistot

Jos etsit tekemistä Los Cristianosissa lasten kanssa, suosittelemme vierailua Teneriffan teemapuistoihin. Verkkosivuiltamme löydät erilaisia vaihtoehtoja, joihin voit ottaa lapset mukaan ja nauttia koko perheen kanssa puistossa. Seuraavassa kerromme muutamista parhaista, muista, että tekstin lopussa on täydellinen luettelo kaikista aktiviteeteista.

Siam Park

Vista Siam Park Costa Adejessa, tämä on poikkeuksellinen vesipuisto, jossa on uskomattomia laitteita ja nähtävyyksiä. Se on ykkössuosituksemme, sillä täällä kokemasi tuntemukset ovat vaikeasti toistettavissa missään muualla. Sitä pidetään koko Euroopan hauskimpana puistona sen upeiden liukumäkien ja uima-altaiden ansiosta. Siellä on myös lapsille tarkoitettuja laitteita, leikkikenttiä, lepoalueita ja ravintoloita, joissa on erinomaista ruokaa.

Jungle Park

Jungle Park Tenerife (3)

Toinen puisto, joka kannattaa sisällyttää Los Cristianosin tekemisten listaan, on viidakkopuisto, jossa asuu monia eri eläinlajeja. Ota lapset mukaan nauttimaan tästä hämmästyttävästä eläintarhasta, joka on täynnä kauniita lajeja, kuten leijonia, minkkejä, jaguaareja, krokotiileja, lintuja ja monia muita. Jungle Parkissa ollessasi tunnet olevasi oikeassa viidakossa, joka on täynnä kasvillisuutta, puroja ja riippusiltoja.

Loro Park

Loro Parque Tenerife with Transport

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme mainita Loro Parquen, joka sijaitsee Teneriffan pohjoisosassa. Täältä löydät upeita nähtävyyksiä lapsille ja merieläinten esityksiä, jotka häikäisevät kaikki. Valmistaudu nauttimaan delfiinien, tappajavalaiden ja merileijonien viehätyksestä. Loro Parquesta löytyvien eläinten lisäksi voit ihastella kauniita kukkia ja kasvillisuutta, jotka koristavat sen tiloja. Tämän puiston nimen ovat antaneet paikassa asuvat valtavat määrät papukaijoja, jotka myös tarjoavat kävijöille upeita esityksiä.

Muita puistoja, joissa sinun kannattaa vierailla Los Cristianosissa ollessasi, ovat Monkey Park ja Camel Park, joista löydät lisätietoja tekstin lopussa olevasta luettelosta.

Yöaikaan järjestettävät esitykset

Kaiken sen lisäksi, mitä Teneriffa tarjoaa päivisin, meillä on myös runsaasti komediaesityksiä, jotka saavat kävijät hymyilemään. Yksi kohokohdista on Music Hall Tavern, joka on Drag Queens -show, jossa on paljon lahjakkuutta ja upeita esityksiä. Jätä jännitys kotiin ja tule nauramaan kuin koskaan ennen, esitykseen sisältyy ruoka ja se toteutetaan kokonaan englanniksi.

Meillä on keskiaikainen show, jossa ritarit taistelevat vieraiden keskellä. Kutsumme sinut myös katsomaan keisarilliseen Roomaan sijoittuvan Gladiux-esityksen, jossa gladiaattorit taistelevat hevosten selässä. Tietoa jokaisesta näistä Teneriffalla järjestettävistä esityksistä löydät tekstin lopusta.

Kuljetus

Nämä ovat kaikki tekemistä Los Cristianos Teneriffalla. Tee nyt valintasi. Jos haluat varata retken tai aktiviteetin, täytä varauspyyntölomake tai ota meihin yhteyttä suoraan WhatsAppilla. Voit tehdä aktiviteettimme suoraan Los Cristianosissa. Tarjoamme myös ilmaisen noudon hotellistasi Los Cristianosissa.

Aktiviteettipaketit ja Los Cristianos

Kalastuskilpailut ja Los Cristianos

Kalastusmatkat ja Los Cristianos

Saarikierrokset ja Los Cristianos

Sukellus ja Los Cristianos

Temaattiset puistot ja Los Cristianos

Trekkaaminen ja Los Cristianos

Veneen rahtaukset ja Los Cristianos

Veneretket ja Los Cristianos

Vesiurheilu ja Los Cristianos

Mitä asiakkaamme sanovat:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Rannat vuonna Los Cristianos