Tekemistä Los Cristianosissa

Tekemistä Los Cristianosissa

Los Cristianos on ihastuttava pikkukaupunki Teneriffan eteläosassa aivan kuuluisan Playa de Las Americasin vieressä. Las Americasin ja Costa Adejen ohella Los Cristianos on yksi Teneriffan suosituimmista matkailukohteista.

Los Cristianosin ilmasto on hyvin leuto, aurinkoinen sää ja lämmin lämpötila mahdollistavat tämän ihastuttavan lomakohteen viihtymisen ympäri vuoden.

Jos harkitset Los Cristianosin valitsemista lomallesi, haluaisit luultavasti tietää paikasta hieman enemmän. Jos haluat tietää, mitä kaikkea voit tehdä Los Cristianosissa, täältä löydät paljon tekemistä…. Mutta ensin annamme sinulle joitakin yleisiä tietoja paikasta. Tutustu niihin, jotta voit suunnitella lomasi ja saada siitä kaiken irti.

Los Cristianosia lähin lentokenttä on Reina Sofia. Etäisyys lentokentältä Los Cristianosiin on noin 17 km, joten sinne pääset bussilla alle 30 minuutissa ja taksilla tai autolla noin 15 minuutissa. Bussilla pääset Los Cristianosin pääbussipysäkille, josta voit kävellä tai ottaa taksin majapaikkaasi.
Majoituksesta puheen ollen, Los Cristianosista löydät mitä tahansa vaihtoehtoa, all-inclusive 5-4 tähden hotelleista hostelleihin tai vuokrattaviin huoneistoihin.

Jos et ole ottanut all-inclusive-lomaa ja mietit, missä syödä Los Cristianosissa, Los Cristianosissa on paljon hyviä ravintoloita, jotka tarjoavat espanjalaisia, kanarialaisia, englantilaisia, italialaisia, intialaisia, kiinalaisia ja muita ruokia. Siellä on myös paljon englantilaisia ja irlantilaisia baareja, joissa on elävää musiikkia tai karaokea.

Ja nyt siirrytään vihdoin asioihin, joita Teneriffalla voi tehdä. Alla olemme valinneet sinulle suosituimmat ja suositeltavimmat retket ja aktiviteetit, joita voit tehdä Teneriffalla, joten käy katsomassa.

Kuten tiedät, Teneriffa ei ole vain aurinkoa, rantoja ja merta. Se on myös kaunista luontoa, aitoa arkkitehtuuria ja rikasta kulttuuria. Kaikkia näitä voit arvostaa bussimatkojemme saarikierroksilla. On muutamia pakollisia nähtävyyksiä, mutta pakollinen ykköskohde on tietenkin kuuluisa vulkanus Teide-vuori. Voit vierailla siellä puolen päivän kiertomatkalla tai koko päivän Teide-Masca-kiertomatkalla, jossa näet muitakin vaikuttavia paikkoja, kuten autenttisen Mascan kylän, Garachicon ja Icod de Los Vinosin.

Voit myös tehdä päiväretken naapurisaarelle La Gomeralle. Kun sinut on noudettu hotellistasi, otat lautan Los Cristianosin satamasta, ja alle tunnissa laskeudut jo La Gomeralle, jossa vietät upean päivän tutustumalla sen henkeäsalpaaviin luonnonmaisemiin ja kulttuuriin, mukaan lukien tajunnanräjäyttävään paikalliseen vihellyskieleen.

Toinen suosittu harrastus Teneriffalla on veneretki. Veneretkellä voit katsella valaita ja delfiinejä ympäri vuoden, nauttia auringosta ja rentoutua. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja veneretkille. Voit valita venetyypin ja matkan keston mukaan. Valitsemalla 4,5 tunnin matkan sinulla on myös mahdollisuus nähdä vaikuttavia Los Gigantesin kallioita!

Tarjolla on myös paljon erilaisia aktiviteetteja, joihin voit osallistua suoraan Los Cristianosissa tai ottamalla ilmaisen kyydin Los Cristianosin hotellista.
Tee Kokeile sukellusta tutustuaksesi vedenalaiseen maailmaan, vaikka et olisikaan koskaan aiemmin sukeltanut.
Laskuvarjohyppäämällä voit nauttia kiehtovasta panoraamanäkymästä Teneriffan etelärannikolle.
Quad-safarilla voit tutustua Teneriffan kauneimpiin maisemiin hauskimmalla tavalla.
Kalastusta, vesiskootteria, laskuvarjohyppyä ja muita vesiurheilulajeja voi harrastaa myös Los Cristianosissa tai Los Cristianosista käsin.

Tutustu kaikkiin tarjouksiimme ja tee valintasi! Varataksesi retken tai aktiviteetin sinun tarvitsee vain täyttää varauspyyntölomake tai ottaa meihin yhteyttä suoraan WhatsAppissa.

Ja muista, että Los Cristianos itsessään on myös kaunis paikka, jossa kannattaa käydä.
Kävele sen keskeisillä kaduilla, käy sunnuntaimarkkinoilla, maista paikallista ruokaa ja nauti vain sen rentouttavasta ilmapiiristä.

Aktiviteettipaketit ja Los Cristianos

Kalastuskilpailut ja Los Cristianos

Kalastusmatkat ja Los Cristianos

Saarikierrokset ja Los Cristianos

Sukellus ja Los Cristianos

Temaattiset puistot ja Los Cristianos

Trekkaaminen ja Los Cristianos

Veneen rahtaukset ja Los Cristianos

Veneretket ja Los Cristianos

Vesiurheilu ja Los Cristianos