Första publicering: juli 15, 2021 | Senast uppdaterad: september 6, 2022 | Författare: Jan Daniel

Båtturer i Costa Adeje

Båtturer i Costa Adeje är en av de mest populära och rekommenderade aktiviteterna i Costa Adeje. Tack vare de otroliga väderförhållandena på Teneriffa är det möjligt att åka på en båttur när som helst på året.

På vår webbplats erbjuder vi olika båtturer i Costa Adeje, t.ex:

  • Segelturer
  • Katamaranturer
  • Båtturer med ett litet antal passagerare
  • Privata båtturer

Båtturerna är perfekta för familjer, par, grupper av vänner och alla andra typer av turister.

Puerto Colón

Puerto Colón, el principal puerto de Costa Adeje para hacer un viaje en barco

Alla båtturer som vi erbjuder utgår från Puerto Colón, hamnen som är bekvämt belägen i Costa Adeje. På de flesta av våra båtturer ingår drycker, snacks eller lunch.

Båtaktiviteter i Costa Adeje är mycket efterfrågade bland besökarna. Varje år tar vi emot tusentals turister som letar efter varmt solsken och avkopplande stränder. Vi rekommenderar att du bokar två veckor i förväg. På grund av våra tjänsters popularitet säljs tidsscheman ut mycket snabbt. Detta är något du bör ta hänsyn till när du organiserar din resa för att undvika oförutsedda omständigheter.

Varaktighet för båtturer i Costa Adeje

När du har gått igenom båtturerna i Costa Adeje kan du välja mellan en båttur på 2, 3 eller 4,5 timmar. För dem som uppskattar avskildhet erbjuder vi även privata charterturer i Costa Adeje som du kan dela med dina nära och kära i exklusiviteten på en båt bara för dig, dina vänner och din familj.

Vi erbjuder båtturer i Costa Adeje för olika längder. Dessa är de vanligaste:

  • 2 timmars båttur för att titta på valar och delfiner.
  • 3 timmars båttur för att titta på valar och delfiner + Simning och snorkling i bukten El Puertito eller på stranden Diego Hernandez.
  • 4,5 eller 5 timmars katamaranutflykt för val- och delfinskådning + Los Gigantes klippor + Simning och snorkling i Masca-bukten.

Val- och delfinskådning

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Det finns många anledningar till varför du bör göra en båttur i Costa Adeje. En av de viktigaste anledningarna är våra fastboende invånare: Valarna och delfinerna. Dessa valar lever permanent mellan La Gomeras och Teneriffas vatten. Du kommer att fascineras av dessa djur från första stund.

Båtutflykter till jättarnas klippor

Båtturer i Costa Adeje

En annan bra anledning att göra en båttur från Costa Adeje är de otroliga klipporna Los Gigantes. Denna vulkaniska klippformation når höjder på upp till 500 meter.

Båtturer från Costa Adeje är det bästa sättet att se dessa imponerande klippor. Hyr en av våra båtar som avgår från hamnen i Puerto Colon (Costa Adeje).

Privatuthyrning av båtar

För de mer kräsna individerna eller större grupper rekommenderar vi att du tar en titt på vårt avsnitt om båtcharter i Costa Adeje för att ta reda på vilka de mest exklusiva båtarna är som kan hyras.

Med en privat båtcharter på Teneriffa kan du njuta av en exklusiv upplevelse på havet. Båten inkluderar besättningen och det är bara du och dina gäster som är ombord. Du behöver inte dela utflykten med främlingar.

Den här typen av aktivitet är idealisk för dem som vill tillbringa en annorlunda dag på havet med bara sina nära och kära i närheten. Det ger dig också möjlighet att fira fester och speciella evenemang på bästa Teneriffa-stil.

Med våra privata utflykter för grupper kan du dela en speciell dag med din familj och dina vänner. Vi erbjuder dig komfort och total exklusivitet för att koppla av utan närvaro av främlingar.

Segelbåtsuthyrning i Costa Adeje

sailing boat charter in Gran Canaria (1)

På bananapalmbay.com har vi fantastiska segelbåtar för att segla på Atlantens vatten med stil. Välj mellan en 3 timmars resa för att njuta av lite kvalitetstid på Teneriffas kust. Under turen styr båten mot de idealiska platserna för att se valar. Ta chansen att simma, snorkla och upptäcka det rika marina livet som omger ön. På turen ingår snacks och drycker.

Katamaranuthyrning i Costa Adeje Teneriffa

Våra katamaranturer på 4 eller 5 timmar ankrar precis mellan Los Gigantes-klipporna i den kristallklara Masca-bukten.

Katamaranen är en bekväm och idealisk båt för en avkopplande båttur på Teneriffa. Njut av en spektakulär katamaranutflykt i Costa deja att dela med dina vänner och familj. Med katamaran för grupper kan du fira speciella händelser som födelsedagar och svensexor på en båt.

Under katamaranutflykten kan du sola eller koppla av i skuggan. Beroende på hur länge resan varar kan du göra olika aktiviteter. På våra resvägar ingår bland annat valskådning på Teneriffa. Du kan också besöka jättarnas klippor och utnyttja stoppet i bukten för att ta ett dopp och snorkla.

I utflykterna med katamaran ingår snacks och drycker. För detaljer om varje aktivitet uppmanar vi dig att kontakta oss. Vi hjälper dig att välja den båt som passar dina önskemål och den resväg som bäst passar din smak.

Lyxig yachtcharter i Costa Adeje

Båtturer i Costa Adeje

Som redan nämnts har vi olika båtar med specifika storlekar och egenskaper. Vi har bekväma lyxjakter för att segla över Atlanten som du förtjänar. Detta är lyxiga fartyg för sofistikerad smak.

Med en lyxbåtresa kan du dela en privat utflykt med din familj och dina vänner. I turen ingår besättningen för din sinnesfrid och säkerhet. Båtens kapten är en erfaren person med full körvana och kunskap om bukten. Ta chansen att sola och koppla av medan kaptenen kör båten längs de mest intressanta hörnen av Teneriffas kust. Båten är utrustad med all nödvändig utrustning för att du ska kunna njuta av havet. Du kommer att ha möjlighet att hoppa i vattnet för ett uppfriskande dopp och snorkla.

Uthyrning av fiskebåt på Teneriffa södra

Vi bjuder in dig att njuta av fritidsfiske i Atlantens lugna vatten. Vi tar dig till de specifika platser där fisken är riklig. Njut av en fantastisk fiskeupplevelse som kommer att lämna dig med oförglömliga minnen från din semester på Teneriffa. Våra båtar är utrustade med den senaste tekniken för att du ska kunna fånga mycket fisk.

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Teneriffa är en av de bästa platserna att fiska på grund av den rika marina biologiska mångfalden som finns i dess vatten. Under den här aktiviteten kommer du att kunna fånga små fiskar och några stora fiskar som bonito och tonfisk.

Assistans

Om du inte bor i Costa Adeje och inte har egen transport erbjuder vi upphämtning från olika orter på Teneriffa. Du bör skriva till oss för att kontrollera om det finns tillgång till transfer från den plats där du bor.

Att välja rätt båtutflykt är inte så lätt som det först verkar, eftersom det finns många alternativ. Du måste ta hänsyn till olika faktorer som antalet deltagare, båtens kapacitet, båttyp, budget, resväg och annat. Lämna allt i våra händer, vi har de bästa båtturerna i Costa Adeje.

Vi erbjuder dig vår kostnadsfria support för att hjälpa dig att välja rätt båttur. Det är bara att ta kontakt med oss via WhatsApp eller genom att fylla i vårt kontaktformulär. Vi ger dig olika rekommendationer utifrån dina önskemål. Vårt team har lång erfarenhet av att organisera båtturer i Costa Adeje. Om du har några frågor tvekar du inte att kontakta oss.

Boka via WhatsApp

Båtturer i Costa Adeje

Fiskecharter i Costa Adeje

Katamaran Charters i Costa Adeje

Lyxbåtcharter i Costa Adeje

Segelbåtuthyrning i Costa Adeje

Boka via WhatsApp

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterade artiklar: