De boot huren in Costa Adeje Tenerife

De boot huren in Costa Adeje Tenerife

Welkom op Bananapalmbay.com,

in deze sectie vindt u 14 boten te huur in Costa Adeje. De meeste boten die beschikbaar zijn om te huren, vertrekken direct vanuit de dichtstbijzijnde haven van Costa Adeje: De haven van Puerto Colon.

Costa Adeje is de perfecte plek voor een mooie vakantie op Tenerife. Door de geweldige weersomstandigheden is het mogelijk om in elke maand van het jaar een boot te huren in Costa Adeje.

Huur een boot in Costa Adeje om walvissen en dolfijnen te bekijken

Wij bieden een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Van kleine self drive boten tot grote luxe jachten. Van opties voor koppels, groepen van 4 tot 5 personen, tot boten die grote groepen van 24 tot 200 passagiers kunnen herbergen.

Een kort overzicht van wat voor soort boten en diensten u bij ons kunt huren in Costa Adeje:

 • Zelfrijdende boten
 • Zeilboten
 • Boten zonder vergunning vereist
 • Catamaran
 • Luxe jachten
 • Motorboten
 • Snelheidsboten
 • Boten met of zonder kapitein
 • Feestboten
 • Boten voor Hen en Stag Do’s
 • Boten voor de viering van speciale evenementen
 • Boten voor Mariage Voorstellen

Tijdens de privé bootverhuur / charter kunt u walvissen of dolfijnen bekijken, de geweldige kliffen van Los Gigantes bezoeken, zwemmen en snorkelen of gewoon op een van de ligbedden aan boord liggen en een geweldig dagje uit op de Atlantische Oceaan hebben.

Wat zeker is dat het huren van een boot in Costa Adeje, u zal toelaten om uw geest te ontspannen van de dag tot dag stress, los te koppelen en de schoonheid van de zee en haar natuur te ontdekken.

Bootverhuur in Costa Adeje om de kliffen van Los Gigantes te zien.

Het kiezen van de juiste boot om te huren in Costa Adeje kan een overweldigende taak zijn. U moet rekening houden met zaken als prijs, type boot, capaciteit, duur, eten, drinken, beschikbaarheid en een heleboel andere belangrijke factoren.

Daarom kan het echt een tijdsbesparing zijn om gewoon snel contact met ons op te nemen via WhatsApp, zodat we u een paar vragen kunnen stellen, en u de meest geschikte opties kunnen sturen om te overwegen.

We zijn ook gespecialiseerd in de viering van speciale evenementen zoals de viering van huwelijksverjaardagen, huwelijksaanzoeken, Hen & Stag do Celebrations en Cooperate events.

Wat zeker is, is dat u een geweldige tijd zult hebben aan boord van onze jachten. De meeste van hen zijn ook inclusief eten en drinken in de prijs.  Om naar de vertrekhaven Puerto Colon te gaan is gemakkelijk als u in Costa Adeje of een van de nabijgelegen resorts zoals Los Cristianos, Playa de las Americas of El Duque verblijft. Maar zelfs als u in een gebied verblijft dat wat verder weg ligt, hebben we ook bootopties die het vervoer aanbieden.

Ook als u vragen heeft over onze bootverhuur service in Costa Adeje, klik dan op het whatsapp-icoontje en neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale boot!

 

Boat Rental without Boat License in Costa Adeje

Botenverhuur zonder schipper in Costa Adeje

Katamaranverhuur in Costa Adeje

Luxe Jachtverhuur in Costa Adeje

Verhuur van speedboten in Costa Adeje

Zeilbootverhuur in Costa Adeje

Gerelateerde artikelen:

Hier vindt u Top Day Trips en Excursies die u kunt doen vanuit Costa Adeje. Wij bieden...
Walvisspotten in Costa Adeje, Tenerife is waarschijnlijk de meest populaire activiteit om...
Boottochten in Costa Adeje zijn een van de meest populaire en aanbevolen activiteiten in...
U gaat uw vakantie in Costa Adeje doorbrengen en bent op zoek naar dingen om te doen? Dan...