Costa Adeje Watersporten

Costa Adeje Watersporten

Guide

Ben je op vakantie op Tenerife en verblijf je in Costa Adeje? Dan wilt u ongetwijfeld weten welke watersporten er in Costa Adeje te beoefenen zijn. Als u uw vakantie aan het plannen bent, zal deze gids u helpen bepalen welke activiteiten u wilt doen en reserveringen maken. Vergeet niet dat Tenerife een zeer populaire bestemming is in Europa en dat plaatsen snel uitverkocht zijn.

Voordat we u een gedetailleerd overzicht geven van de activiteiten, volgt hier een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden voor wateractiviteiten in Costa Adeje

  • Avontuur en plezier op een bananenboot
  • Voel de adrenaline kick op de vliegende vissen
  • Geniet met uw vrienden van een kajaksafari in het zuiden van Tenerife
  • Rijd rond de baai van Tenerife op een fantastische jet-ski
  • Vlieg een paar meter de lucht in met een parascending
  • Verken de zeebodem met onze scubaduikactiviteiten in Tenerife Zuid
  • Ervaar extreme sensaties op een FlyBoard
  • Voel de wind in uw gezicht en geniet van het uitzicht over de baai met een paraglider.

Bijna al onze activiteiten zijn inclusief vervoer met pick-up van hotels in de buurt van Costa Adeje. Schrijf ons op WhatsApp om de beschikbaarheid van vervoer naar uw locatie te weten te komen.

Watersporten beschikbaar in Costa Adeje

Costa Adeje is een droombestemming voor vele vakantiegangers. Als je het geluk hebt om ons te bezoeken, profiteer dan van de watersporten die we beschikbaar hebben. Beleef extreme ervaringen en verhoog je adrenaline tot het maximum. Met deze gids willen we je de lijst laten zien van wateractiviteiten die je kunt doen tijdens je verblijf aan de zuidkust van Tenerife.

In Costa Adeje vind je een grote verscheidenheid aan watersporten die direct vanaf het strand en de belangrijkste haven van Puerto Colon beschikbaar zijn.

Jetskiën

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Rij met een jetski langs de kust van Costa Adeje en geniet van de adrenaline, de natuur en de frisheid van de Atlantische Oceaan.

Van de wateractiviteiten op Tenerife Zuid zijn jetski’s de populairste. Ze zijn fantastisch voor een zomer vol adrenaline en plezier. De sensaties die ze opwekken zijn uniek. Geniet van hoge snelheden op de golven en ervaar een gevoel van vrijheid en geluk.

Onze jetski’s zijn gemakkelijk te besturen en bieden veel veiligheid voor uw passagiers. Rijd alleen of met uw favoriete persoon. Wij nodigen u uit om de kust te verkennen en haar charmes te ontdekken. Vaar naast de dolfijnen en geniet van het plezier van het varen op de Atlantische Oceaan.

Wateractiviteiten voor kinderen in Costa Adeje

Wanneer we onze vakantie organiseren moeten we denken aan verschillende activiteiten om de kinderen te vermaken. Voor hen moet je op zoek gaan naar adrenaline gevulde activiteiten waarmee ze kunnen bewegen, springen en gillen van opwinding.

Als u aan de zuidkust van Tenerife verblijft, zult u verschillende wateractiviteiten vinden die u met kinderen kunt doen. Voor kinderen raden wij de bananenboot of vliegvissen aan.

Bananenboot

banana boat tenerife

De Banana Boat biedt een geweldige ervaring op de zee. We verzekeren je een leuke tijd vol gelach en adrenaline. Het doel van de activiteit is om je goed vast te houden aan de boot zodat je er niet af valt. Maar wees voorzichtig, als de banaan hoge snelheden bereikt is het erg moeilijk om er op te blijven. Ga de strijd aan met je vrienden om te zien wie er als laatste op de banaan zit. De mensen die de activiteit leiden zijn ervaren professionals en vriendelijke mensen die je een uitstekende behandeling zullen geven. De Botal banaan is een veilige ervaring voor het hele gezin.

Vliegvissen

Fly Fish ride in Tenerife

Fly Fish is een andere geweldige activiteit om van te genieten met de kinderen en de hele familie. Deze activiteit voert avontuur tot het uiterste, in tegenstelling tot de bananenboot, die meer bezadigd is. Met de Fly Fish zweeft u door de lucht. Je moet je goed vasthouden zodat de traagheid en zwaartekracht je niet recht het water in trekken.

Geniet van de spanning en het plezier van Fly Fish. Deel met uw vrienden en familie dit extreme avontuur, vol adrenaline en veel gelach. De activiteit is volledig veilig en wordt te allen tijde bewaakt door deskundig personeel.

Parascending

Parascending in Tenerife South

Krijg een spectaculair uitzicht op de zuidkust van Costa Adeje met onze parascending activiteit. Deze sport wordt vooral aanbevolen voor koppels en gezinnen.

Zweef enkele meters boven het water en geniet van de ervaring van het vliegen. Stijg op tot 250 voet vanwaar u een spectaculair uitzicht heeft over het eiland. Het is een leuke en veilige activiteit voor alle leeftijden.

Flyboard

Flyboard in Tenerife South

Flyboarden is een ongelooflijke ervaring voor adrenalinejunkies. Het is de ideale sport voor liefhebbers van water en extreme emoties.

Deze activiteit werd geboren als een manier om meer intensiteit en opwinding te geven aan jetskiën. Het is een plank, vergelijkbaar met een snowboard, die aan de wateruitlaat van de jetski wordt bevestigd. Het doel van de activiteit is om je evenwicht te bewaren op het board. Het is een uitdaging voor beginners, maar zodra je leert om het bord in evenwicht te houden, wordt de ervaring leuker.

Wij nodigen u uit om te genieten van FlyBoarding om door de lucht te vliegen. Voer verschillende pirouettes uit en laat uw vrienden uw perfecte controle op het board zien. Maar je kunt niet alleen vliegen, je kunt ook duiken om te zwemmen met de snelheid van een haai.

Het is een verslavende sport door de vele mogelijkheden die het biedt. Je mag het dus niet missen tijdens je verblijf in Costa Adeje.

Watersport pakketten in Costa Adeje

Als je van onze activiteiten hield en er meerdere wilt doen tijdens je vakantie in Costa Adeje, hebben we verschillende activiteitenpakketten om aan al je wensen te voldoen.

Kies voor het jet ski, parascending en vliegvissen pakket. Hiermee kunt u de oceaanwateren bevaren, zweven in de lucht en vissen in de Atlantische Oceaan. We hebben ook pakketten die jetskiën en parascending omvatten. Elke activiteit heeft een verschillende tijdsduur. Om al uw twijfels weg te nemen, neem contact met ons op via WhatsApp en wij zullen u helpen het plan te kiezen dat het beste bij u past.

Hoe boekt u wateractiviteiten in Costa Adeje

In deze gids presenteren wij u de wateractiviteiten in Costa Adeje die wij voor u beschikbaar hebben. Geniet van een droomvakantie in het zuiden van Tenerife. In ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het behagen van onze klanten en hen te voorzien van geweldige ervaringen tijdens hun vakantie. We hebben boottochten, excursies rond het eiland en nog veel meer activiteiten. Als u vragen heeft of onze diensten wilt inhuren, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via WhatsApp of e-mail.

Hieronder vindt u een lijst van water activiteiten te doen in Costa Adeje, klik op de activiteit die u wilt raadplegen om de beschrijving te lezen en vul het contact formulier in om de activiteit te huren.

 

Watersporten in Costa Adeje

Gerelateerde artikelen:

U gaat uw vakantie in Costa Adeje doorbrengen en bent op zoek naar dingen om te doen? Dan...
Boottochten in Costa Adeje zijn een van de meest populaire en aanbevolen activiteiten in...
Walvisspotten in Costa Adeje, Tenerife is waarschijnlijk de meest populaire activiteit om...
Hier vindt u Top Day Trips en Excursies die u kunt doen vanuit Costa Adeje. Wij bieden...
Welkom op Bananapalmbay.com, in deze sectie vindt u 14 boten te huur in Costa Adeje. Wij...
In deze sectie vind je onze quad bike safari’s die we aanbieden met pick up en...

Stranden in Costa Adeje

Playa de Troya I en II zijn twee stranden in Costa Adeje. Hier vindt u al het plezier van...
Het is een stadsstrand gelegen in Costa Adeje dat alles biedt wat u nodig heeft voor een...
Het is een geweldig stadsstrand om te zonnebaden en te genieten van de zee van Tenerife....
Playa Fañabé is een heerlijk licht zandstrand met fantastische recreatieve...