Egynapos kirándulások Costa Adeje-ban

Egynapos kirándulások Costa Adeje-ban

Guide

Itt megtalálja a legjobb kirándulásokat és kirándulásokat, amelyeket Costa Adejéből tehet. Nagy és változatos választékot kínálunk, hogy biztosan megtalálja a legjobb lehetőséget a Costa Adeje-i nyaralásához, és fantasztikus pillanatokat éljen át itt tartózkodása alatt. Olvasson tovább és fedezze fel, hogy milyen kihagyhatatlan kirándulások és fantasztikus helyek várnak Önre!

Valószínűleg ez a hely jut elsőként eszünkbe, amikor Tenerife kötelező látnivalóiról beszélünk. Costa Adejéből 2 Teide-hegyi kirándulás közül választhat.

A Teide-hegyre tett félnapos kiránduláson lehetőséged van arra is, hogy felmenj a csúcsra a drótkötélpályával.

Egy másik lehetőség a Teide-Masca egész napos kirándulás. Ez a buszos kirándulás lehetővé teszi, hogy más nagyszerű helyeket is meglátogasson, mint például Icod de los Vinos, Garachico és Masca falu.

Egy másik monumentális hely, amelyet Costa Adejéből meglátogathat, a Los Gigantes sziklák. Hogy értékelni tudja méretüket, javasoljuk, hogy tegyen egy hajókirándulást, amely körülbelül fél napot vesz igénybe (4,5 óra). A hajó Puerto Colonból indul, amely Costa Adeje-ben található.

Ha szeretné megismerni Tenerife kulturális oldalát, egynapos kirándulást tehet két fő kulturális és történelmi központba: La Laguna és Santa Cruz de Tenerife, ahol megtekintheti a kanári építészetet, és megismerheti Tenerife történelmét.

Costa Adejéből egynapos kirándulást is tehet egy másik Kanári-szigetre, La Gomerára, amelyet valószínűleg már látott a tengerpartról. Ez a kirándulás a kanári kultúrával és hagyományokkal gazdagítja Önt – megnézheti az autentikus füttynyelvet.

Tenerife legjelentősebb helyeinek meglátogatása mellett egynapos kirándulásainkkal és kirándulásainkkal egyszerűen csak egy nagyszerű tevékenységet is végezhet, például Costa Adeje-i hajókirándulásokat a bálnák és delfinek megfigyelésére, ami egész évben lehetséges.

Vagy meglátogathatja a Siam Parkot és a Loro Parkot, ha van elég ideje.

Az adrenalin szerelmesei értékelni fogják a Jet Ski szafarit vagy a siklóernyőzést.

Csak ne feledje, hogy nagy választékot kínálunk a legnépszerűbb és legjobb dolgokból Costa Adeje-ben. Számos általunk kínált egynapos kirándulás és hajókirándulás tartalmazza az INGYENES FELSZÁLLÍTÁST a szállodából. És természetesen a szállodába való visszatérést is. Tehát ha már mindent felfedezett Costa Adeje-ben, és szeretne még egy kicsit többet látni Teneriféről, akkor nagyon ajánljuk, hogy vegyen részt valamelyik szigeti túránkon és kirándulásunkon, amelyek szintén Costa Adeje-ből indulnak.

Az alábbiakban megtekintheti az összes Costa Adejéből induló egynapos kirándulás teljes listáját. Önnek csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja, melyik egynapos kirándulást, kirándulást és tevékenységet szeretné elvégezni, és elküldi nekünk a foglalási kérelmét.

És végül, de nem utolsósorban. Íme néhány tény Costa Adejéről, amelyek valószínűleg érdekesek és hasznosak lesznek az Ön számára.

TÉNYEK

Costa Adeje Tenerife déli részén található, jól ismert a 4 és 5 csillagos luxusszállodáiról, mint például a Bahia del Duque, Jardines del Teide, Gran Tacande vagy a Costa Adeje Gran Hotel.

Az időjárás általában meleg és napos, eltekintve a téli néhány esős naptól, amelyeket az ujjainkon megszámolhatunk. Tehát jól dönt, Costa Adeje egy nagyszerű nyaralási célpont a jövőbeli nyaralásaihoz!

Costa Adeje nem csak a nagyszerű időjárás miatt olyan vonzó több mint egymillió nyaraló számára minden évben. Itt mindent megtalálhat, amire szüksége lehet ahhoz, hogy jól érezze magát a nyaralás alatt. Rengeteg szórakozási lehetőség, mint például karaoke, bárok, showműsorok, klubok, éttermek és még sok más várja Önt.

A vásárlás szerelmeseinek is lesz itt mit felfedezni: Siam Mall, Plaza del Duque, a Duke Shops és még sok más hely várja Önt.

Ajánlott tennivalók a oldalon. Costa Adeje

Bálnafigyelés a oldalon. Costa Adeje

Hajós kirándulások a oldalon. Costa Adeje

Horgászkirándulások a oldalon. Costa Adeje

Quad Bike szafari a oldalon. Costa Adeje

Szigeti túrák a oldalon. Costa Adeje

Tematikus parkok a oldalon. Costa Adeje

Túrázás a oldalon. Costa Adeje

Vízi sportok a oldalon. Costa Adeje

Kapcsolódó cikkek:

Costa Adeje-ban tölti a szabadságát, és keres tennivalókat? Akkor a legjobb helyen...
A Costa Adeje-i bálnafigyelés Tenerifén valószínűleg a legnépszerűbb...
Tenerifén nyaral, és Costa Adejében száll meg? Bizonyára szeretné tudni, hogy...
Ebben a szakaszban megtalálja quad szafarinkat, amelyeket Costa Adeje, Tenerife...
A Costa Adeje-i hajókirándulások az egyik legnépszerűbb és legjobban ajánlott...
Üdvözöljük a Bananapalmbay.com weboldalon, ebben a részben 14 kiadó hajót talál...

Strandok Costa Adeje

A Playa de Troya I és II két strand Costa Adejében. Itt megtalálod a tenger, a...
Playa Fañabé egy kellemes, világos homokos strand, mesés szabadidős...
Ez egy városi strand Costa Adeje-ben, amely mindent kínál, amire egy mesés...
Ez egy nagyszerű városi strand a napozáshoz és a tenerifei tenger élvezetéhez. A...