Costa Adeje bálna- és delfinmegfigyelő túrák

Costa Adeje bálna- és delfinmegfigyelő túrák

A Costa Adeje-i bálnafigyelés Tenerifén valószínűleg a legnépszerűbb tevékenység mindenféle nyaraló számára. Több mint 5 éves piaci tapasztalatunk bizonyítja, hogy minden korosztály és ízlés nagyszerűen szórakozik ezen a csodálatra méltó és pihentető tevékenységen. Olvasson tovább, és fedezze fel az 5 legfontosabb okot, amiért a bálnafigyelésnek szerepelnie kell a Costa Adeje-i nyaralása során a tennivalók listáján.

Hallotta már, hogy Tenerife az egyik legjobb hely arra, hogy bálnákat és delfineket figyeljen meg természetes környezetükben? Ez azért van így, mert állandóan a Tenerife és La Gomera közötti vizekben élnek, és az év bármelyik hónapjában megfigyelhetők. Így a bálnafigyelő túrák egész évben lehetségesek, még akkor is, amikor a Vulcano Teide havazik.

Ezeknek az aranyos, kedves és kecses cetféléknek a megfigyelése, ahogyan csak úgy játszanak a hajó közelében, olyan élményt jelent, amelyhez a mindennapi életben nem juthatsz hozzá olyan könnyen. Miért is ne? Használja ki a lehetőséget, hogy Costa Adeje-i nyaralása során megfigyelhesse és megcsodálhassa őket! A leggyakoribb állatok ezen a területen a palackorrú delfinek és a pilóta bálnák. És garantált, hogy a bálnafigyelő hajókirándulás során találkozni fog valamelyikükkel. Ha kis létszámú katamarántúrát szeretne tenni, nézze meg ezt a 3 órás katamarántúrát!

Senki sem tagadhatja le azokat az egészségügyi előnyöket, amelyeket az ember az óceán közelében vagy az óceánon való tartózkodással kap. A friss levegő, a nap, a hullámok hangja és az óceáni szellő a legjobb stresszoldó és relaxáló hatást váltja ki. Egy bálnafigyelő hajókiránduláson részt véve biztosan elszakad minden gondtól, és boldogan és élvezetesen töltheti el a Costa Adeje-i nyaralását.

A bálnafigyelés mellett a hajókirándulás remek lehetőség arra, hogy meglátogasson egy szép, csendes öblöt, ahol tiszta és átlátszó vízben úszhat és sznorkelezhet. A Costa Adejéből induló bálnafigyelő túrák többsége a Masca-öbölben vagy az El Puertito öbölben horgonyoz.

 

Bizonyára feltette magának a kérdést, hogy melyik tevékenység lesz biztosan alkalmas a család vagy egy baráti társaság minden tagja számára? Tevékenység, amelyet egyformán értékelni fog egy gyermek, egy tinédzser vagy egy felnőtt. Tehát ez az – a bálnafigyelő túra. Csak tegye meg, és sok örömteli emléket fog szerezni a Costa Adeje-i nyaralásról.

Ha érdekli a delfines hajókirándulás Costa Adejéből, nézze meg az összes általunk kínált lehetőséget, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Számos különböző túránk van, amelyek alapvetően a hajó időtartama és típusa szerint különböznek egymástól.

Minden delfin- és bálnaleső kirándulás Puerto Colonból, a Costa Adeje-i kikötőből indul.

A 3 órás hajókirándulást sznorkelezéssel, bálnafigyeléssel, valamint snackkel és itallal élvezheti a hajó fedélzetén, csökkentett utaslétszámmal.

A jó választás az Abrazo katamarán lesz, így kényelmes utazásban és nagyszerű kikapcsolódási élményben lesz része. Vagy tehet egy 4,5 órás hajókirándulást a Freebird vagy a Royale Delfin hajóval, és a bálnafigyelés mellett meglátogathatja a Los Gigantes sziklákat is. Ez lehet az egyik legjobb módja a Los Gigantes megtekintésének, mivel az óceán felől jobban értékelheti e látványos sziklák méretét és nagyságát.

Nem vagy annyira biztos a vízben, vagy kevés az időd, de mégis szeretnél bálnákat és delfineket látni? Ne aggódj, kicsit rövidebb úton is megteheted! Csak válasszon 2 órás bálnafigyelést az Eden katamaránnal.

Vannak csökkentett létszámú hajók, nagy hajók és privát charterek, szó szerint mindenki számára van egy hajóút. Csak találja meg az önnek megfelelőt, és töltse ki foglalási kérdőívünket, hogy megkapja a jegyeket! Ha különleges kívánságai vannak a bálnafigyelő kirándulással kapcsolatban, csak vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi megtaláljuk a legjobb megoldást!

Végül pedig összeállítottunk néhány tényt és információt Costa Adejéről, amelyek érdekesek és hasznosak lehetnek számodra, ha Tenerife déli partján található híres üdülőhelyen szeretnél nyaralni.

  • A déli repülőtérről körülbelül 45 perc alatt juthat el Costa Adejébe tömegbusszal, vagy 25-30 perc alatt taxival.
  • Costa Adeje közvetlenül Playa de Las Americas után található, így Las Americas híres éjszakai élete és szórakozóhelyei könnyen elérhetőek lesznek az Ön számára, ha.
  • Ez egyben Tenerife legújabb üdülőhelye is, és itt található a legtöbb luxusszálloda, elegáns étterem és bevásárlóközpont.
  • Costa Adeje éghajlata nagyon enyhe, így az időjárás januárban majdnem olyan lesz, mint júniusban.
  • Costa Adeje strandjai csodálatosak, gyönyörűek, és minden szükséges felszereléssel rendelkeznek ahhoz, hogy az ott tartózkodás kényelmes és kellemes legyen. Costa Adeje legnépszerűbb strandjai a következők: Playa Fañabe, Playa Troya, Playa el Duque.

Olvassa el a cikkünket is, hogy megtudja, mit lehet tenni Costa Adeje-ben a bálnafigyelő hajókirándulásokon kívül.

Bálnafigyelés a oldalon. Costa Adeje

Kapcsolódó cikkek:

Üdvözöljük a Bananapalmbay.com oldalon, ebben a részben 14 hajót talál, amelyeket...
A Costa Adeje-i hajókirándulások az egyik legnépszerűbb és legjobban ajánlott...
Ebben a szakaszban megtalálja quad szafarinkat, amelyeket Costa Adeje, Tenerife...
Tenerifére utazik nyaralni és Costa Adejében száll meg? Akkor biztosan szeretné...
Itt megtalálja a legjobb kirándulásokat és kirándulásokat, amelyeket Costa...
Costa Adeje-ban tölti a szabadságát, és keres tennivalókat? Akkor a legjobb helyen...