Costa Adeje Ogledi kitov in delfinov

Costa Adeje Ogledi kitov in delfinov

Opazovanje kitov v Costa Adeje na Tenerifih je verjetno najbolj priljubljena dejavnost za vse vrste dopustnikov. Več kot pet let naših izkušenj na trgu dokazuje, da se ljudje vseh starosti in okusov odlično zabavajo ob tej občudovanja vredni in sproščujoči dejavnosti. Zato berite naprej in odkrijte pet glavnih razlogov, zakaj bi moralo biti opazovanje kitov na vašem seznamu opravil za počitnice v Costa Adeje.

Ste že slišali, da so Tenerife eden najboljših krajev za opazovanje kitov in delfinov v njihovem naravnem okolju? To je zato, ker stalno živijo v vodah med Tenerifi in La Gomero in jih lahko opazujete vse mesece v letu. Tako je mogoče izlete za opazovanje kitov opraviti vse leto, tudi ko je naš vulkan Teide zasnežen.

Opazovanje teh ljubkih, čudovitih in gracioznih kitov, ki se samo igrajo v bližini čolna, je doživetje, ki ga v vsakdanjem življenju ne boste tako zlahka doživeli. Zakaj torej ne? Izkoristite priložnost za njihovo opazovanje in občudovanje med počitnicami v Costa Adeje! Najpogostejše živali na tem območju so delfini in kitovci. Zagotovljeno je, da boste med izletom z ladjo za opazovanje kitov srečali enega od njih. Če vam je všeč izlet s katamaranom z manjšim številom udeležencev, si oglejte ta 3-urni izlet s katamaranom!

Nihče ne more zanikati vseh koristi za zdravje, ki jih ima bivanje v bližini oceana ali na njem. Svež zrak, sonce, šumenje valov in morski vetrič ustvarjajo najboljši antistresni in sproščujoči učinek. Z izletom z ladjo za opazovanje kitov se boste zagotovo odklopili od vseh skrbi ter se med počitnicami v Costa Adejeju počutili blažene in prijetne.

Poleg opazovanja kitov je izlet z ladjo odličen način za obisk lepega zaliva s čisto in prozorno vodo, kjer lahko plavate in se potapljate. Večina izletov za opazovanje kitov iz Costa Adeje se zasidra v zalivu Masca ali v zalivu El Puertito.

 

Verjetno ste se spraševali, katera dejavnost bo zagotovo primerna za vse člane vaše družine ali skupino prijateljev? Dejavnost, ki bo enako všeč otroku, najstniku ali odraslemu. To je to – ogled kitov. Odločite se zanj in na počitnice v Costa Adejeju boste imeli veliko lepih spominov.

Če vas zanima izlet z ladjo za delfine iz Costa Adeje, si oglejte vse možnosti, ki jih ponujamo, in izberite tisto, ki vam najbolj ustreza. Na voljo imamo veliko različnih izletov, ki se v osnovi razlikujejo po trajanju in vrsti čolna.

Vsi izleti za opazovanje delfinov in kitov se začnejo v pristanišču Puerto Colon v Costa Adeje.

Uživate lahko v 3-urnem izletu z ladjo s potapljanjem, opazovanjem kitov ter prigrizki in pijačo na krovu ladje z manjšim številom potnikov.

Dobra izbira je katamaran Abrazo, ki vam bo omogočil udobno potovanje in odlično sprostitev. Lahko pa se odločite za 4,5-urni izlet z ladjo Freebird ali Royale Delfin in si poleg opazovanja kitov ogledate tudi pečine Los Gigantes. To je lahko eden najboljših načinov za ogled Los Gigantesa, saj lahko bolje ocenite velikost in veličino teh spektakularnih klifov s strani oceana.

Niste tako varni na vodi ali imate premalo časa, a bi vseeno radi videli kite in delfine? Ne skrbite, to lahko storite tudi nekoliko krajše! Izberite 2 uri opazovanja kitov s katamaranom Eden.

Na voljo imamo čolne z manjšim številom udeležencev, velike čolne in zasebne čarterje, dobesedno izlet z ladjo za vsakogar. Samo poiščite pravo za vas in izpolnite naš obrazec za rezervacijo ter si zagotovite vozovnice! Če imate posebne želje v zvezi z izletom za opazovanje kitov, nas kontaktirajte in našli bomo najboljšo rešitev!

Za konec smo pripravili nekaj dejstev in informacij o Costa Adeeju, ki bi vam lahko bile zanimive in koristne, če se odpravljate na počitnice v to znano letovišče na južni obali Tenerifa.

  • Do letališča Costa Adeje boste z južnega letališča potrebovali približno 45 minut vožnje z javnim avtobusom ali 25-30 minut vožnje s taksijem.
  • Costa Adeje se nahaja takoj za letoviščem Playa de Las Americas, zato boste do znamenitega nočnega življenja in zabave v Las Americas zlahka prišli, če.
  • Je tudi najnovejše letovišče na Tenerifih in ima najbolj luksuzne hotele, elegantne restavracije in nakupovalna središča.
  • Podnebje v Costa Adeeju je zelo blago, zato bo vreme januarja skoraj enako kot junija.
  • Plaže v Costa Adeeju so neverjetne, čudovite in imajo vse potrebno, da bo vaše bivanje na njih udobno in prijetno. Najbolj priljubljene plaže v Costa Adeeju so: Playa Fañabe, Playa Troya, Playa el Duque.

Oglejte si tudi naš članek, v katerem boste izvedeli, kaj lahko počnete v Costa Adeje poleg izletov z ladjo za opazovanje kitov.

Opazovanje kitov na Costa Adeje

Povezani članki:

Dobrodošli na Bananapalmbay.com, v tem razdelku boste našli 14 čolnov za najem v Costa...
Izleti z ladjo v Costa Adeje so ena izmed najbolj priljubljenih in priporočljivih...
V tem razdelku najdete naše safarije s štirikolesniki, ki jih ponujamo s prevzemom in...
Prihajate na počitnice na Tenerife in bivate v Costa Adeje? Potem vas zagotovo zanima,...
Tukaj boste našli najboljše enodnevne izlete in izlete, ki jih lahko opravite iz Costa...
Se odpravljate na počitnice v Costa Adeje in iščete stvari, ki bi jih lahko počeli?...