Enodnevni izleti v Costa Adeje

Enodnevni izleti v Costa Adeje

Tukaj boste našli najboljše enodnevne izlete in izlete, ki jih lahko opravite iz Costa Adeje. Ponujamo veliko in raznoliko izbiro, da bi zagotovili, da boste našli najboljšo možnost za svoje počitnice v Costa Adeje in doživeli čudovite trenutke med svojim bivanjem. Berite naprej in odkrijte, kateri nepozabni izleti in fantastični kraji vas čakajo!

Ta kraj je verjetno prvi, ki nam pride na misel, ko govorimo o krajih, ki jih moramo videti na Tenerifih. Izbirate lahko med dvema izletoma na goro Teide iz Costa Adeje.

S poldnevnim izletom na goro Teide se lahko na vrh povzpnete tudi z žičnico.

Druga možnost je celodnevni izlet Teide-Masca. Ta avtobusni izlet vam bo omogočil tudi obisk drugih čudovitih krajev, kot so Icod de los Vinos, Garachico in vas Masca.

Še en monumentalen kraj, ki ga lahko obiščete iz Costa Adeje, so pečine Los Gigantes. Da bi ocenili njihovo velikost, vam priporočamo izlet z ladjo, ki vam bo vzel približno pol dneva (4,5 ure). Ladja odpelje iz Puerto Colon, ki se nahaja v Costa Adeje.

Če želite spoznati kulturno plat Tenerifov, se lahko odpravite na enodnevni izlet v dve glavni kulturni in zgodovinski središči: La Laguna in Santa Cruz de Tenerife, kjer si boste ogledali kanarsko arhitekturo in izvedeli nekaj o zgodovini Tenerifov.

Iz Costa Adejeja se lahko odpravite tudi na enodnevni izlet na drug kanarski otok – La Gomero, ki ste jo verjetno že videli s plaže. Ta izlet vas bo obogatil s kanarsko kulturo in tradicijo – opazovali boste pristen jezik piščali.

Poleg obiska najpomembnejših krajev Tenerifa si lahko z našimi enodnevnimi izleti in ekskurzijami privoščite tudi kakšno drugo zanimivo dejavnost, na primer izlet z ladjo v Costa Adeje za opazovanje kitov in delfinov, ki ga lahko izvajate vse leto.

Če imate dovolj časa, lahko obiščete tudi park Siam in park Loro.

Ljubitelji adrenalina bodo cenili naš safari z vodnimi skuterji ali jadralno padalstvo.

Ne pozabite, da vam ponujamo velik izbor najbolj priljubljenih in najboljših stvari, ki jih lahko počnete v Costa Adeje. Veliko dnevnih izletov in izletov z ladjo, ki jih ponujamo, vključuje tudi BREZPLAČNI PREVZEM iz vašega hotela. In seveda tudi povratek v vaš hotel. Če ste že odkrili vse v Costa Adeeju in si želite ogledati še malo več Tenerifov, vam priporočamo, da se udeležite enega od naših izletov po otokih, ki se prav tako začnejo v Costa Adeeju.

Spodaj si oglejte celoten seznam vseh enodnevnih izletov, ki jih ponujamo iz Costa Adeje. Edino, kar morate storiti, je, da izberete, katere enodnevne izlete, ekskurzije in dejavnosti želite opraviti, ter nam pošljete zahtevo za rezervacijo.

In nenazadnje. Tukaj je nekaj dejstev o Costa Adeeju, ki vam bodo verjetno zanimiva in koristna.

FAKTI

Costa Adeje se nahaja na jugu Tenerifov in je znan po luksuznih hotelih s 4 in 5 zvezdicami, kot so Bahia del Duque, Jardines del Teide, Gran Tacande ali Costa Adeje Gran Hotel.

Vreme je običajno toplo in sončno, razen nekaj dni dežja pozimi, ki jih lahko preštejete na prste. Torej ste se odločili pravilno, Costa Adeje je odlična počitniška destinacija za vaše prihodnje počitnice!

Costa Adeje ni le zaradi odličnega vremena tako privlačna za več kot milijon dopustnikov vsako leto. Tu boste našli vse, kar lahko potrebujete za čudovito preživljanje počitnic. Čakajo vas številne možnosti zabave, kot so karaoke, bari, predstave, klubi, restavracije in drugo.

Tudi ljubitelji nakupovanja bodo tu našli veliko zanimivega: Siam Mall, Plaza del Duque, Duke Shops in še veliko drugih mest vas čakajo.

Izleti z ladjo na Costa Adeje

Ogledi otokov na Costa Adeje

Opazovanje kitov na Costa Adeje

Pohodništvo na Costa Adeje

Priporočene stvari za početi na Costa Adeje

Ribolovni izleti na Costa Adeje

Safariji s štirikolesniki na Costa Adeje

Tematski parki na Costa Adeje

Vodni športi na Costa Adeje

Povezani članki:

Dobrodošli na Bananapalmbay.com, v tem razdelku boste našli 14 čolnov za najem v Costa...
Izleti z ladjo v Costa Adeje so ena izmed najbolj priljubljenih in priporočljivih...
V tem razdelku najdete naše safarije s štirikolesniki, ki jih ponujamo s prevzemom in...
Prihajate na počitnice na Tenerife in bivate v Costa Adeje? Potem vas zagotovo zanima,...
Opazovanje kitov v Costa Adeje na Tenerifih je verjetno najbolj priljubljena dejavnost za...
Se odpravljate na počitnice v Costa Adeje in iščete stvari, ki bi jih lahko počeli?...