Costa Adejen valaiden ja delfiinien katselukierrokset

Costa Adejen valaiden ja delfiinien katselukierrokset

Valaanbongaus Costa Adejessa Teneriffalla on luultavasti suosituin aktiviteetti kaikenlaisten lomailijoiden keskuudessa. Yli 5 vuoden kokemuksemme markkinoilla on osoittanut, että kaikenikäisillä ja -makuisilla ihmisillä on hauskaa tässä ihailtavassa ja rentouttavassa aktiviteetissa. Jatka siis lukemista löytääksesi 5 tärkeintä syytä, miksi valaiden tarkkailun pitäisi olla tehtävälistallasi Costa Adejen lomallasi.

Oletko kuullut, että Teneriffa on yksi parhaista paikoista tarkkailla valaita ja delfiinejä niiden luonnollisessa ympäristössä? Tämä johtuu siitä, että ne elävät pysyvästi Teneriffan ja La Gomeran välisillä vesillä, ja niitä voi bongata vuoden jokaisena kuukautena. Valaanbongausretkiä on siis mahdollista tehdä ympäri vuoden, jopa silloin, kun Vulcano Teidellä on lunta.

Näiden söpöjen, ihanien ja sirojen valaiden katseleminen vain leikkimässä veneen läheisyydessä on kokemus, jota et saa niin helposti arkielämässäsi. Joten miksipä ei? Hyödynnä tilaisuus katsella ja ihailla niitä lomallasi Costa Adejessa! Yleisimpiä eläimiä tällä alueella ovat pullonokkadelfiinit ja luotsivalaat. Ja on taattua, että tapaat yhden niistä valaidenbongausveneajelulla. Jos haluat tehdä katamaraaniretken pienellä osallistujamäärällä, tutustu tähän 3 tunnin katamaraaniretkeen!

Kukaan ei voi kiistää kaikkia niitä terveyshyötyjä, joita ihminen saa oleskelemalla lähellä merta tai merellä. Raikas ilma, aurinko, aaltojen ääni ja merituuli luovat parhaan stressiä vähentävän ja rentouttavan vaikutuksen. Kun teet valaiden katseluveneen retken, voit varmasti irrottautua kaikista huolista ja viettää autuaallista ja nautinnollista aikaa lomallasi Costa Adejessa.

Valaanbongauksen lisäksi veneretki on loistava tapa vierailla mukavassa rauhallisessa lahdessa, jossa on puhdasta ja läpinäkyvää vettä ja jossa voit uida ja snorklata. Suurin osa Costa Adejesta lähtevistä valasbongausretkistä ankkuroituu Mascan lahteen tai El Puertiton lahteen.

Kysyit varmaan itseltäsi, mikä aktiviteetti sopii varmasti kaikille perheenjäsenille tai kaveriporukalle? Aktiviteetti, jota lapsi, teini-ikäinen ja aikuinen arvostavat yhtä paljon. Se on siis se – valaidenbongausretki. Tee se vain, niin saat paljon iloisia muistoja lomastasi Costa Adejessa.

Jos olet kiinnostunut delfiiniveneajelusta Costa Adejesta, tutustu kaikkiin tarjoamiimme vaihtoehtoihin ja valitse niistä se, joka sopii sinulle parhaiten. Meillä on paljon erilaisia retkiä, jotka eroavat toisistaan pääasiassa keston ja venetyypin mukaan.

Kaikki delfiini- ja valaidenbongausretket alkavat Puerto Colonista, Costa Adejessa sijaitsevasta satamasta.

Voit nauttia 3 tunnin venematkasta, johon sisältyy snorklausta, valaiden tarkkailua sekä välipaloja ja juomia veneessä, jossa on vain vähän matkustajia.

Hyvä valinta on Abrazo-katamaraani, joten saat mukavan matkan ja suuren rentoutumiskokemuksen. Tai voit tehdä 4,5 tunnin venematkan Freebird- tai Royale Delfin -aluksella ja vierailla Los Gigantesin kallioilla valaiden tarkkailun lisäksi. Se voi olla yksi parhaista tavoista nähdä Los Gigantes, sillä voit paremmin arvostaa näiden upeiden kallioiden kokoa ja suuruutta meren puolelta.

Etkö ole niin varma vesillä tai sinulla on vähän aikaa, mutta haluaisit silti nähdä valaita ja delfiinejä? Ei hätää, voit tehdä sen myös hieman lyhyempänä! Valitse vain 2 tunnin valasbongaus Eden-katamaraanilla.

Meillä on pienemmällä osallistujamäärällä varustettuja veneitä, isoja veneitä ja yksityisiä tilausaluksia, kirjaimellisesti jokaiselle sopiva veneretki. Etsi vain sinulle sopiva ja täytä varauspyyntölomakkeemme saadaksesi liput! Jos sinulla on erityisiä toiveita valaanbongausretken suhteen, ota yhteyttä, niin löydämme parhaan ratkaisun!

Ja lopuksi kokosimme muutamia faktoja ja tietoja Costa Adejesta, jotka voivat olla mielenkiintoisia ja hyödyllisiä sinulle, jos aiot lomailla tässä kuuluisassa lomakohteessa Teneriffan etelärannikolla.

  • Costa Adejeen pääset eteläiseltä lentokentältä noin 45 minuutissa julkisella bussilla tai 25-30 minuutissa taksilla.
  • Costa Adeje sijaitsee heti Playa de Las Americasin jälkeen, joten Las Americasin kuuluisa yöelämä ja viihde ovat helposti saavutettavissa, jos.
  • Se on myös Teneriffan uusin lomakohde, ja siellä on eniten luksushotelleja, tyylikkäitä ravintoloita ja ostoskeskuksia.
  • Costa Adejen ilmasto on hyvin leuto, joten sää on tammikuussa lähes sama kuin kesäkuussa.
  • Costa Adejen rannat ovat upeita, kauniita ja niillä on kaikki tarvittavat mukavuudet, jotta oleskelusi siellä olisi mukavaa ja miellyttävää. Costa Adejen suosituimmat rannat ovat: Playa Fañabe, Playa Troya, Playa el Duque.

Tutustu myös artikkeliin, josta löydät tietoa siitä, mitä muuta tekemistä Costa Adejessa on valaiden katseluveneajelujen lisäksi.

Valaan katselu ja Costa Adeje

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Tervetuloa Bananapalmbay.com-sivustolle, tässä osiossa löydät 14 venettä...
Costa Adejen veneretket ovat yksi suosituimmista ja suositeltavimmista aktiviteeteista...
Tästä osiosta löydät mönkijäsafarimme, joita tarjoamme nouto ja paluu Costa...
Oletko tulossa lomalle Teneriffalle ja majoittumassa Costa Adejeen? Sitten haluat...
Täältä löydät parhaat päiväretket ja retket, jotka voit tehdä Costa Adejesta....
Aiotko viettää lomasi Costa Adejessa ja etsit tekemistä? Sitten tulit oikeaan...