Tekemistä Costa Adejessa

Tekemistä Costa Adejessa

Guide

Aiotko viettää lomasi Costa Adejessa ja etsit tekemistä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Jos etsit ideoita ja tekemistä loman aikana Costa Adejessa, kerromme sinulle, että Teneriffalla on runsaasti vierailukohteita ja aktiviteetteja jokaiseen makuun. Runsas kasvisto ja eläimistö tekevät Teneriffasta mielenkiintoisen paikan myös luonnon ystäville.

Tästä artikkelista löydät tekemistä Costa Adejessa, vierailukohteita, nähtävyyksiä, hyviä ideoita ja tärkeää tietoa. Tarkoituksenamme on auttaa sinua tekemään lomastasi Costa Adejessa ikimuistoisempi, nautinnollisempi, aktiivisempi ja hauskempi.

TOP 11 tekemistä Costa Adejessa

Playa Troya - Costa Adeje Beach (12)

Costa Adejessa on paljon erilaisia aktiviteetteja, joiden avulla voit viihdyttää itseäsi lomasi aikana.

Tässä on listamme asioista, joita kannattaa tehdä Costa Adejessa tai Costa Adejesta käsin:

Vieraile Teiden kansallispuistossa sijaitsevalla vaikuttavalla Teide-tulivuorella

Yksi Teneriffan tärkeimmistä nähtävyyksistä on tietenkin kuuluisa Teide-vulcano. Tämä 3718 metriä korkea vuori on Kanariansaarten lisäksi koko Espanjan korkein. Teideä ympäröi Teiden kansallispuisto, joka on Unescon maailmanperintökohde. Se käsittää monenlaisia maisemia, kuten kuuluisan Kuun maiseman. Toinen syy vierailla Teiden kansallispuistossa on se, että siellä on kuvattu joitakin elokuvia, kuten Miljoona vuotta ennen Kristusta ja Titaanien raivo.

Vieraile Teidessä puolen päivän retkellä Teidelle. Tällä retkellä sinulla on aikaa ajaa myös köysiradalla vuoren huipulle (köysirata on maksettava erikseen retkestä). Pienellä tuurilla ja kirkkaalla taivaanrannalla voit nähdä huipulta seitsemän Kanariansaarta.

Tutustu Teneriffan autenttisiin kyliin: Icod de los Vinos, Masca ja Garachico

Tenerife Quad Bike Safari to Tenerife Forest and Masca (1)

Teide-Masca-retki on erittäin suosittu ja suositeltava, sillä se vie sinut Teneriffan arvokkaimpiin paikkoihin. Teiden ja Mascan lisäksi niihin kuuluvat Icod de los Vinos, jossa on kuuluisa tuhatvuotias lohikäärmepuu, ja Garachico, entisaikojen kukoistava kauppasatama, joka tuhoutui tulivuorenpurkauksen seurauksena.

Masca on pieni, aito kylä, jota ei kannata jättää väliin. Se saa sinut tuntemaan, että olet toisessa todellisuudessa, ja voit tarkkailla tyypillistä kanarialaista tunnelmaa, joka on säilynyt vuosisatojen ajan.

Erikoisinta Mascan kylässä on se, että legendan mukaan se oli merirosvojen turvapaikka syrjäisen sijaintinsa vuoksi. Laita kamerasi valmiiksi, nämä upeat näkymät ansaitsevat tulla Instagramiin!

Päiväretki naapurisaarelle La Gomeran kierroksella

Jos haluat vaihtaa hieman maisemaa, tee opastettu päiväretki La Gomeralle, jonka nouto tapahtuu Costa Adejesta, saarelle, joka näkyy kirkkaina päivinä meren toisella puolella Costa Adejesta. Tällä saarella vieraili jopa Kristoffer Kolumbus. Sen kansallispuisto Garajonay on toinen esimerkki trooppisesta laakeripuumetsästä. Hyödynnä retkemme Teneriffalta muille saarille tutustuaksesi Kanariansaarten kaikkiin hyvyyksiin.

Vesiurheilu

Parascending in Tenerife South

Costa Adeje on täydellinen paikka suosikkivesiurheiluaktiviteetteihisi.

Eikö rantalomailu riitä sinulle? Voit harrastaa vesiurheilua myös Costa Adejessa ollessasi. Täältä löydät kaikenlaisia vesiurheiluaktiviteetteja: Jetski, banaani, parascending ja paljon muuta. Jos majoitut Costa Adejessa, käytössäsi ovat kaikki seuraavat vesiurheilulajit, sinun on vain valittava itsellesi sopivin.

Tandemlaskuvarjoliito

Haluatko saada täysin poikkeuksellisen kokemuksen lomallasi Costa Adejessa? Hyppää sitten vuorilta ja lähde Tandem-laskuvarjohyppäämään (nouto Costa Adejesta). Sinua tukee pätevä opettaja. Liidä ilmassa ja näe Teneriffan uskomaton etelärannikko ja vuoristo lintuperspektiivistä.

Virkistäydy ja koe adrenaliiniryöppy: vesiskootterihiihto

Jetski in tenerife south

Aja vesiskootterilla Teneriffan merellä ja tunne vauhtia, viileyttä ja adrenaliinia samanaikaisesti. Jos et ole vielä tehnyt sitä, kokeile sitä!

Tarjoamme sinulle paljon hauskaa. Haluatko tehdä parhaan JetSki Safarin? Tarjoamme sinulle JetSki Safari Los Gigantesin, joka ei lähde Costa Adejesta, vaan noutaa sinut suoraan hotellistasi Costa Adejessa, sinun tarvitsee vain päättää, kuinka kauan haluat mennä ja alkaa nauttia adrenaliinista!

Tähtitarkkailu Teidellä yöllä

Upea romanttinen aktiviteetti on yöretki Teidelle. Vähäisen valosaasteen vuoksi Teneriffa on yksi parhaista paikoista tähtien katseluun. Lisäksi Teiden kansallispuisto on tunnustettu ”tähtivalokohteeksi”, mikä on riittävä syy tehdä tämä upea aktiviteetti kumppanisi kanssa.

Uiminen ja snorklaaminen upeissa lahdissa, joiden vesi on kristallinkirkasta

Jos et ole koskaan aiemmin snorklannut, suosittelemme kokeilemaan sukellusta. Se on täydellinen mahdollisuus tutustua Teneriffan vedenalaiseen maailmaan turvallisesti ja pätevän ohjaajan opastuksella. Try Dive -sukelluksemme on suunniteltu erityisesti kokemattomille sukeltajille. Ota sukelluskurssi Costa Adejessa ja tutustu hämmästyttävään vedenalaiseen maailmaan. Hanki VIRALLINEN PADI-SUKELLUSSERTIFIKAATTI lomasi aikana yhdellä PADI-kurssistamme. Älä huoli, jos sinulla ei ole sukelluskokemusta.

Erittäin helppo tapa snorklailla on osallistua yhdelle venekierroksistamme. Hyvä vaihtoehto olisi Abrazo-katamaraani tai yksityinen veneen vuokraus. Veneessä on yleensä jo valmiiksi naamarit ja snorkkelit, ja ne ovat käytettävissäsi maksutta.

Veneretket Costa Adejessa

boat charter tenerife 11

Saatat kysyä itseltäsi, miksi lähteä veneretkelle Teneriffalla? No, tässä on muutamia syitä, rentoutumisen ja merestä nauttimisen lisäksi tietenkin.

Muita ihania aktiviteetteja, jotka sisältyvät veneretkiin, ovat uiminen ja snorklaaminen. Jos lähdet veneretkelle, sinulla on mahdollisuus pysähtyä jossakin Teneriffan suojaisimmista pienistä lahdista, kuten Maskan tai El Puertiton lahdella. Snorklausvälineet ovat yleensä laivalla (tarkista veneen kuvauksesta, sisältyvätkö ne matkan hintaan).

Meillä on Costa Adejen parhaat veneretket, joten älä mieti kahdesti ja valitse päivämäärä ajoissa, muista, että paikat myydään nopeasti loppuun.

Valas- ja delfiinitarkkailu niiden luonnollisessa elinympäristössä

Costa Adeje on ihanteellinen paikka varata valaanbongausretki Teneriffalla. Valaat ja delfiinit elävät pysyvästi Teneriffan ja La Gomeran vesien välissä. Vaikka Kanariansaarten vesillä on havaittu yli 28 valas- ja delfiinilajia, yleisimpiä lajeja täällä ovat pullonokkadelfiinit ja luotsivalaat.

Vieraile niiden luona suoraan Costa Adejessa sijaitsevasta Puerto Colónista lähtevillä veneretkillämme. Veneenvuokraus Puerto Colonissa Teneriffalla kestää 2, 3 tai 4,5 tuntia. Sinulla on myös erilaisia venevaihtoehtoja budjetistasi ja mieltymyksistäsi riippuen. Teneriffalla voimme tarjota sinulle luksusveneiden vuokrausta, katamaraaneja, moottorijahteja, purjeveneiden vuokrausta Teneriffalla ja RIB-veneitä. Kaikki lähtevät Costa Adejesta.

Veneretket Los Gigantesin kallioille

Neptuno Tenerife Boat Trip to Los Gigantes form North and South (8)

Valaanbongauksen lisäksi veneretki voi olla loistava vaihtoehto vierailla Los Gigantesin upeilla kallioilla. Nämä ilmiömäiset tuliperäiset kalliomuodostelmat ovat valtava pystysuora seinämä, joka kohoaa paikoin jopa 600 metrin korkeuteen – aika vaikuttavaa, täytyy myöntää! Varaudu siis siihen, että saat kylmät väreet, kun näet tämän monumentaalisen luonnonihmeen. Vierailu jättiläiskallioilla veneellä on ihanaa ja jättää kauniita muistoja, jotka jäävät ikuisiksi ajoiksi.

Yksityinen veneenvuokraus Costa Adejessa lisää yksityisyyttä ja yksilöllisyyttä

Pidätkö ajatuksesta veneretkestä, mutta haluaisit tehdä sen täysin yksityisesti? Ratkaisu on vuokrata jahti kipparin kanssa ja tehdä yksityinen veneenvuokraus Costa Adejessa. Voit lähteä yksityiselle valaidenbongausretkelle. Costa Adejen veneretkellä voidaan pitää vakio-ohjelma tai se voidaan suunnitella itse sen mukaan, mitä lomaltasi toivot.

Nouse johonkin tarjolla olevista veneistä tai jahteista ja purjehdi pois väkijoukoista ja hälinästä nauttimaan rauhasta ja seesteisyydestä intiimissä ympäristössä.

Teneriffan huviveneiden vuokraus juhlia ja erikoistapahtumia varten

Muuten, kipparoidun jahdin vuokraus on loistava tapa juhlia mitä tahansa erityistapahtumaa, kuten syntymäpäivää, kosintaa, polttareita tai polttareita. Erityinen syy ei kuitenkaan ole välttämätön – tee se vain ystävien tai perheen kanssa, ja tästä upeasta päivästä tulee yksi Teneriffan-lomasi lämpimimmistä muistoista. Muistakaa, että täällä on tapana vuokrata veneitä syntymäpäiväjuhliin, koska meillä on parasta aikaa merellä.

Polttarit ja polttarit veneellä ovat toinen yleisimmistä pyynnöistä, joita löydämme verkkosivuiltamme. Monet matkailijat tulevat kaikkialta maailmasta juhlimaan polttareitaan Teneriffalla. Tämä on tapa pitää hauskaa ennen suuren askeleen ottamista.

Älä siis jätä käyttämättä tilaisuutta vuokrata vene yksityisjuhlia varten ja nauttia elämästäsi niin kuin sen kuuluukin olla. Kutsu ystäväsi ja anna heille paras kokemus.

Veneen vuokraus ilman kipparia Costa Adejessa

Tenerife boat without captain and licence for 6 persons

Tarjoamme sinulle pieniä veneitä, jotta voit ajaa itse. Ole kipparina päivän ajan ja näytä kipparointitaitosi ystävillesi. Veneidemme avulla voit risteillä lahdella täysin vapaasti. Tämä on ihanteellista jakaa hetki kahdestaan kumppanisi tai läheisten ystävien kanssa. Tähän aktiviteettiin vaaditaan voimassa oleva ajokortti. Meillä on myös joitakin veneitä, joihin ei tarvita ajokorttia. Epäselvyyksien selvittämiseksi katso tekstin lopussa oleva luettelo, jossa esitellään kunkin aktiviteetin yksityiskohdat ja yhteydenottolomake varauksen tekemistä varten.

Romanttinen pakomatka Costa Adejen auringonlaskuveneen vuokrauksella

Mikä olisikaan romanttisempaa kuin katsella värikästä auringonlaskua kumppanisi kanssa lasillinen kuohuviiniä siemaillen? Se voisi olla täydellinen hetki kosia avioliittoa tai juhlia hääpäivää.

Jaetut tai yksityiset kalastusmatkat

Jos pidät kalastuksesta tai haluat vain kokeilla sitä Costa Adejen lomallasi, suosittelemme Happy Hookerin yhteisiä tai yksityisiä kalastusretkiä. Kapteeni on kokenut ja tuntee kaikki parhaat kalapaikat, joten kalan saamisen mahdollisuus on melko suuri.

Tutustu upeisiin polkuihin ja vaellusreitteihin

Tenerife Trekking Masca Canyon

Jos olet ulkoilun ystävä, älä epäröi tutustua Teneriffan vaellusreitteihin. Parhaita niistä ovat Masca-kanjonin vaellus tai Teide-vaellus. Jotkut vaellusreitit ovat todella vaativia, toiset taas vaativat vain mukavat kengät ja rakkautta luontoon.

Mönkijäpyöräily Teneriffalla

Niille, jotka haluavat tutustua Teneriffaan epätavallisella tavalla, suosittelemme Quad-pyöräilyä Costa Adejesta käsin yhdellä Quad Safari -aktiviteeteistamme. Tutustu Teneriffan todella upeisiin alueisiin, kuten Los Gigantesiin ja Teiden kansallispuistoon. Ajat pääasiassa maastossa, joten sinulla on mahdollisuus nähdä Teneriffan luonto eri näkökulmasta.

Nauti auringosta ja merestä Costa Adejen rannoilla

Playa del Duque Costa Adeje Hotel El Duque

Älä unohda, miksi tulit Costa Adejeen: sen kauniiden rantojen vuoksi. Makaa lämpimällä hiekalla ja hanki täydellinen rusketus Playa Fañabéssa, Playa Troyassa, Playa del Bobossa tai Playa del Duquessa.

Jos haluat snorklailla, kannattaa käydä ihastuttavalla suojellulla lahdella – El Puertito de Adeje (kilpikonnien lahti). Nämä ovat epäilemättä Teneriffan pakollisia kohteita.

Tietoa Costa Adejesta, Teneriffa

Teneriffa on suurin niistä seitsemästä Kanariansaaresta, jotka muodostavat tämän saariston. Se on myös kaikista saarista suurin ja väkirikkain.

Costa Adeje sijaitsee Teneriffan etelärannikolla. Vain 25 minuutin ajomatkan päässä Reina Sofian eteläiseltä lentokentältä on tämä kaunis lomakohde.

Lämpimän ilmastonsa, lukuisten nähtävyyksien ja aktiviteettien, kaikentyyppisille rantojen ystäville sopivien upeiden rantojen ja Atlantin valtameren kirkkaiden vesien ansiosta Costa Adeje on pysynyt Teneriffan suosikkilomakohteiden listalla vahvalla sijalla jo vuosien ajan.

Missä yöpyä Costa Adejessa?

Costa Adejessa on hyvä valikoima majoitusvaihtoehtoja. Siellä on monia luksushotelleja, kuten Hotel Bahía del Duque, joka on ollut useaan otteeseen ”Espanjan parhaan lomakohteen” kultaluettelossa, tai kuuluisa Hard Rock Hotel Tenerife. Mutta siellä on myös joitakin edullisia hotelleja ja asuntoja, jotka tarjoavat hyvää palvelua.

Mitä sääolosuhteita on odotettavissa?

Useimmat tarjoamamme aktiviteetit ovat mahdollisia ympäri vuoden. Matkustitpa sitten kesällä tai talvella, Teneriffa miellyttää sinua aina lämpimillä lämpötiloilla leudon ilmastonsa ansiosta. Siksi Teneriffa on ansainnut nimen ”ikuisen kevään saari”.

Vaikka ilmasto voi vaihdella Teneriffan etelä- ja pohjoispuolella, Saharasta tulevat lämpimät tuulet pitävät Teneriffan eteläosan lämpimänä ja aurinkoisena. Jos siis asut Costa Adejessa, sinun ei tarvitse huolehtia sateesta tai huonosta säästä.

Apu ja kuljetus

Tarjoamme joitakin aktiviteetteja, jotka sijaitsevat suoraan Costa Adejessa. Muista kuitenkin, että Teneriffa tarjoaa myös valtavan määrän erilaisia luonto- ja kulttuurinähtävyyksiä. Hyvä asia on se, että se on helppo tehdä Costa Adejesta käsin, sillä kaikilla bussiretkillä ja päiväretkillä on tarjolla nouto ja kyyditys (ja paluu). Tässä ovat retkien tärkeimmät noutopaikat: Las Américas, San Eugenio, Fañabé, El Duque, Callao Salvaje, La Caleta ja Playa Paraíso. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, miten pääset sinne.

Kaikki edellä mainitut ja monet muut aktiviteetit on lueteltu alla, jotta voit varata ne meiltä. Valitse niistä ne, joista pidät eniten, ja sisällytä ne Teneriffan-lomasi tekemisten listaan.

Aktiviteettipaketit ja Costa Adeje

Kalastuskilpailut ja Costa Adeje

Kalastusmatkat ja Costa Adeje

Quad Bike Safarit ja Costa Adeje

Saarikierrokset ja Costa Adeje

Sukellus ja Costa Adeje

Suositeltavaa tekemistä ja Costa Adeje

Temaattiset puistot ja Costa Adeje

Trekkaaminen ja Costa Adeje

Valaan katselu ja Costa Adeje

Veneen vuokraus ja Costa Adeje

Veneretket ja Costa Adeje

Vesiurheilu ja Costa Adeje

Mitä asiakkaamme sanovat:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Rannat vuonna Costa Adeje