Tekemistä Costa Adejessa

Tekemistä Costa Adejessa

Aiotko viettää lomasi Costa Adejessa ja etsit tekemistä? Sitten tulit oikeaan paikkaan.

Täältä löydät tekemistä, vierailukohteita, nähtävyyksiä, hyviä ideoita ja tärkeää tietoa, joiden avulla lomastasi Costa Adejessa tulee ikimuistoinen, nautinnollinen, aktiivinen ja hauska.

TOP 11 tekemistä Costa Adejessa, jotta lomastasi tulisi hauskempi ja ikimuistoisempi:

Tässä on lista 11 suosituimmasta vierailukohteesta ja tekemistä Costa Adejessa tai Costa Adejesta käsin:

 • Vieraile vaikuttavalla Volcan Teidellä ja Teiden kansallispuistossa.
 • Tutustu Teneriffan autenttisiin kyliin: Icod de los Vinos, Masca ja Garachico…
 • Yhden päivän pakomatka naapurisaarelle La Gomera Tourilla
 • Tutustu Teneriffaan maastossa Quadilla
 • Tutustu henkeäsalpaaviin polkuihin ja vaellusreitteihin
 • Tunne itsesi linnuksi: Mene laskuvarjohyppäämään
 • Nauti auringosta ja merestä Costa Adejen rannoilla
 • Virkistäydy ja tunne adrenaliinia: aja vesiskootterilla.
 • Katsele auringonlaskua pariskuntasi kanssa yksityisellä jahtiretkellä.
 • Tarkkaile tähtiä Teidellä yöllä
 • Näe valaita ja delfiinejä niiden luonnollisessa ympäristössä
 • Katsele upeita Los Gigantesin kallioita katamaraaniretkellä.
 • Ui ja snorklaa upeissa kirkasvetisissä lahdissa.

Kaikki mainitut aktiviteetit ja vielä paljon paljon muuta löydät alta ja voit varata meiltä. Valitse niistä mieleisesi ja sisällytä osa tekemättömien asioiden listallesi.

Tarjoamme joitakin aktiviteetteja, jotka sijaitsevat suoraan Costa Adejessa, mutta toisaalta Teneriffa tarjoaa valtavan määrän erilaisia luonto- ja kulttuurikohteita, joista joissakin kannattaa ehdottomasti vierailla. Hyvä asia on se, että se on helppo tehdä Costa Adejesta käsin, sillä kaikki bussiretket ja päiväretket tarjoavat noutoja (ja myös paluukyytejä :D) kaikista Costa Adejen tärkeimmistä lomakohteista (Las Americas, San Eugenio, Fañabe, El Duque, Callao Salvaje, La Caleta ja Playa Paraiso). Sinun ei siis tarvitse miettiä, miten pääset sinne.

Yksi Teneriffan tärkeimmistä pakollisista nähtävyyksistä on tietenkin kuuluisa vulkaani Teide. 3718 metriä korkea vuori on korkein, ei vain Kanariansaarilla vaan koko Espanjassa. Teide-vuorta ympäröi Teiden kansallispuisto, joka on Unescon maailmanperintökohde. Se käsittää monenlaisia maisemia, kuten kuuluisan Kuun maiseman. Yksi syy vierailla Teiden kansallispuistossa on myös se, että siellä on kuvattu joitakin elokuvia, esimerkiksi Miljoona vuotta eaa. ja Titaanien yhteenotto.

Voit vierailla Teidessä puolen päivän retkellä Teidelle. Tällä retkellä ehdit myös köysiradalla vuoren huipulle (köysirata on maksettava retken lisäksi). Pienellä tuurilla ja pilvettömällä taivaanrannalla huipulta voi nähdä kaikki seitsemän Kanariansaarta.

Jos haluat vaihtaa hieman ympäristöä, tee päivän opastettu retki LA GOMERA -saarelle, jonka voit noutaa Costa Adejesta ja joka näkyy kirkkaina päivinä Costa Adejen meren toisella puolella. Tällä saarella oli käynyt jopa Kristoffer Kolumbus. Sen kansallispuisto Garajonay on toinen esimerkki Laurisilvan trooppisesta metsästä.

Teide-Masca-retki on erittäin suosittu ja suositeltava, sillä se vie sinut Teneriffan arvokkaimpiin paikkoihin. Teiden ja Maskan lisäksi niihin kuuluvat Icod de los Vinos, jossa on kuuluisa tuhatvuotias lohikäärmepuu, ja Garachico, menneisyyden vauras kauppasatama, joka tuhoutui tulivuorenpurkauksen seurauksena.

Masca on pieni aito kylä, jota ei pidä jättää väliin. Se saa teidät tuntemaan olonne toiseksi, ja voitte tarkkailla tyypillistä kanarialaista tunnelmaa, joka on säilynyt vuosisatojen aikana.

Erikoista Mascan kylässä on se, että se on legendaarisesti ollut merirosvojen turvapaikka sen syrjäisen sijainnin vuoksi.

Valmistaudu kameraan. Nämä upeat näkymät ansaitsevat tulla Instagramiin!

Upea romanttinen aktiviteetti on Teide by night -kierros. Vähäisen valosaasteen vuoksi Teneriffa on yksi parhaista paikoista tähtien katseluun. Kerromme sinulle vielä enemmän – Teiden kansallispuisto on tunnustettu ”Tähtikohteeksi.” Tarpeeksi hyvä syy tehdä tämä upea aktiviteetti rakkaasi kanssa.

Jos haluat viilentyä helteestä, tee yksi tarjolla olevista vesiurheiluaktiviteeteista, jotka alkavat Costa Adejesta.

Costa Adejessa on valtava valikoima aktiviteetteja, jotka pitävät sinut viihdyttävänä lomasi aikana.

Haluatko saada täysin loistavan kokemuksen lomasi aikana Costa Adejessa? Hyppää sitten vuorilta ja harrasta Tandem-laskuvarjohyppyä (nouto Costa Adejesta) pätevän opettajan johdolla ja näe Teneriffan upea etelärannikko ja vuoristo lintuperspektiivistä.

Costa Adeje on täydellinen paikka toteuttaa suosikki vesiurheiluaktiviteettisi.

Rentouttava rantaloma ei riitä sinulle? Voit harrastaa myös vesiurheilua loman aikana Costa Adejessa! Täältä löydät kaikenlaisia vesiurheiluaktiviteetteja: Vesiskootteri, banaani, parascending ja paljon muuta! Jos majoitut Costa Adejessa, voit toteuttaa kaikki seuraavat vesiurheilulajit. valitse vain itsellesi sopiva.
Aja vesiskootterilla Teneriffan merellä ja tunne vauhtia, virkistystä ja adrenaliinia samaan aikaan. Jos et ole vielä tehnyt tätä, anna sille mahdollisuus!

Tarjoamme sinulle eri pituisia vesiskootterilla ajomatkoja alkaen 40 minuutista aina 2 tunnin hauskanpitoon asti. Haluatko tehdä parhaan vesiskootterisafarin? Tarjoamme sinulle hauskaa Jet Ski Safari Los Gigantesin kanssa, joka ei lähde Costa Adejesta, vaan he noutavat sinut suoraan hotellistasi Costa Adejessa. Päätä vain, kuinka kauan haluat mennä ja ala nauttia adrenaliinista!

Veneretket Costa Adejessa

Saatat kysyä, miksi tehdä venematka Teneriffalla? No, tässä on muutamia syitä, rentoutumisen ja merestä nauttimisen lisäksi tietenkin.

Valaan tai delfiinin tarkkailu

Costa Adeje on ihanteellinen paikka harrastaa esimerkiksi valasbongausta. Valaat ja delfiinit elävät pysyvästi Teneriffan ja La Gomeran vesien välissä. Vaikka Kanarian vesillä on havaittu yli 28 valas- ja delfiinilajia, yleisimmät lajit täällä ovat pullonokkadelfiinit ja luotsivalaat.

Vieraile niiden luona jollakin Puerto Colon – satamasta, joka sijaitsee suoraan Costa Adejessa, lähtevällä veneretkellämme. Voit tehdä 2 tunnin, 3 tunnin tai 4,5 tunnin venematkoja. Sinulla on myös erilaisia venevaihtoehtoja budjetistasi ja mieltymyksistäsi riippuen. Teneriffalla voimme tarjota sinulle luksusluokan huviveneiden rahtauksia , purjeveneitä, katamaraaneja, moottorijahteja ja RIB-veneet ja ne kaikki lähtevät Costa Adejesta.

Los Gigantesin kalliot

Valaanbongauksen lisäksi veneretki voisi olla loistava vaihtoehto vierailla Los Gigantesin upeilla kallioilla. Nämä ilmiömäiset tuliperäiset kivimuodostelmat muodostavat valtavan pystysuoran seinämän, jonka korkeus on paikoin jopa 800 metriä. Aika vaikuttavaa, täytyy myöntää! Varaudu siis siihen, että ihosi kohoaa kananlihalle, kun näet tämän monumentaalisen luonnonihmeen.

Veneretkiin kuuluu myös uintia ja snorklausta Teneriffan suojaisimmissa pikkulahdissa, kuten Masca Bayssä tai El Puertitossa. Snorklausmateriaalit ovat yleensä jo aluksella (tarkista veneen kuvauksesta, kuuluuko se hintaan).

Jos olet ulkoilusta innostunut, älä epäröi tutustua Teneriffan vaellusreitteihin. Parhaita ovat Masca-kanjonin vaellus tai nousu Teidelle. Jotkut vaellusreitit ovat todella haastavia, jotkut vaativat vain mukavat kengät ja rakkautta luontoa kohtaan.

Niille, jotka haluavat tutustua Teneriffaan epätavallisella tavalla, suosittelemme Quad-pyöräilyä Costa Adejesta käsin yhdessä Quad Safari -aktiviteeteistamme. Voit tutustua Teneriffan todella upeisiin alueisiin, kuten Los Gigantesiin ja Teiden kansallispuistoon. Ajat pääasiassa maastossa, joten sinulla on mahdollisuus tarkastella Teneriffan luontoa eri näkökulmasta.

Jeeppisafari on toinen vaihtoehto tutustua Teneriffaan maastossa.

Jos haluat enemmän yksityisyyttä ja mukauttamista

Pidät ajatuksesta veneretkestä, mutta haluat tehdä sen täysin yksityisesti?Ratkaisu on vuokrata jahti kapteenin kanssa ja tehdä yksityinen veneenvuokraus Costa Adejessa. Voit tehdä yksityisen valaanbongausretken ja muita aktiviteetteja, jotka sisältyvät tavalliseen veneretkeen, tai suunnitella oman retkesi.

Nouse johonkin tarjolla olevista veneistä tai jahteista ja purjehdi pois väkijoukoista ja hälinästä nauttiaksesi rauhasta ja seesteisyydestä intiimissä ilmapiirissä.

Jos aiot juhlia jotain erityistä tapahtumaa

Muuten, yksityinen jahdin vuokraus on loistava tapa juhlia mitä tahansa erikoistapahtumaa, kuten syntymäpäivää, kosintaa, polttareita tai polttareita. Erityinen syy ei kuitenkaan ole välttämätön – riittää, että teet sen ystävien tai perheen kanssa, ja tästä upeasta päivästä tulee yksi lämpimimmistä muistoista lomastasi Teneriffalla.

Auringonlaskun veneen vuokraus kosintaa varten

Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, on tehdä auringonlaskun veneen rahtaus Costa Adejessa. Mikä voisi olla romanttisempaa kuin katsella värikästä auringonlaskua rakkaasi kanssa lasillisen kuohuviiniä nauttien? Se voisi olla täydellinen hetki kosia avioliittoa tai juhlia hääpäivää.

Jos pidät kalastuksesta tai haluat vain kokeilla sitä Costa Adejen lomallasi, suosittelemme sinulle Happy Hookerin yhteisiä kalastusretkiä tai yksityisiä kalastusretkiä. Kapteeni on kokenut ja tuntee kaikki parhaat kalapaikat, joten mahdollisuudet saada kala ovat melko suuret.

Costa Adejessa voit myös sukeltaa tai snorklata.

Jos et ole koskaan aiemmin sukeltanut, suosittelemme Try Dive -tapahtumaamme. Se on täydellinen mahdollisuus tutustua Teneriffan vedenalaiseen maailmaan turvallisesti ja pätevän ohjaajan opastuksella. Try Dive on suunniteltu erityisesti kokemattomille sukeltajille. Tai tee sukelluskurssi Costa Adejessa ja tutustu uskomattomaan vedenalaiseen maailmaan. Hanki virallinen PADI-sukellustodistus lomasi aikana yhdellä PADI-kursseistamme. Älä huoli, jos sinulla ei ole sukelluskokemusta.

Helppo tapa tehdä snorklausta on lähteä jollekin matkoistamme, jotka sisältävät sen matkasuunnitelmaan. Hyvä valinta olisi Abrazo-katamaraani tai yksityinen veneen vuokraus. Veneessä on yleensä jo naamarit ja putket, ja ne ovat vapaasti käytettävissä.

Rannat

Älkääkä tietenkään unohtako sitä, minkä vuoksi tulitte Costa Adejeen – sen kauniita rantoja. Venyttele lämpimällä hiekalla ja hanki täydellinen auringon suuteleman näköinen Playa Fañabe, Playa Troya, Playa del Bobo tai Playa del Duque. Jos haluat snorklailla, harkitse käyntiä ihastuttavalla suojaisalla lahdella – El Puertito de Adeje (Kilpikonnalahti).

Mitä tärkeää on tietää Costa Adejesta?

Missä Costa Adeje sijaitsee Teneriffalla?

Costa Adeje sijaitsee Teneriffan eteläosan rannikolla. Vain 25 minuutin ajomatkan päässä eteläiseltä Reina Sofian lentokentältä löydät tämän kauniin lomakohteen.

Lämpimän sään, runsaiden nähtävyyksien, aktiviteettien, uskomattomien rantojen kaikenlaisille rannan ystäville ja Atlantin valtameren kirkkaiden vesien ansiosta Costa Adeje pitää vahvaa asemaa Teneriffan suosituimpien lomakohteiden luettelossa jo useiden vuosien ajan.

Missä yöpyä Costa Adejessa?

Costa Adeje tarjoaa hyvän valikoiman majoituspaikkoja. Sieltä löytyy paljon luksushotelleja, kuten Hotel Bahia del Duque, joka on ollut useita kertoja ”Espanjan parhaan lomakohteen” kultaisella listalla, tai kuuluisa Hard Rock Hotel Tenerife. Mutta siellä on myös joitakin budjettiystävällisiä hotelleja ja huoneistoja, jotka tarjoavat hyvää palvelua.

Mitä tehdä Costa Adejessa?

Jos etsit ideoita ja tekemistä Costa Adejessa ollessasi, kerrottakoon, että Teneriffalla on paljon vierailukohteita ja aktiviteetteja kaikenlaiseen makuun ja mieltymyksiin, perheystävällisestä adrenaliinirikkaaseen. Runsas kasvisto ja eläimistö tekevät Teneriffasta myös mielenkiintoisen paikan luontoharrastajille.

Teneriffa on suurin saariston muodostavista seitsemästä Kanariansaaresta. Se on myös koko Makaronesian suurin ja väkirikkain saari.

Mitä sääolosuhteita on odotettavissa?

Useimpia tarjoamiamme aktiviteetteja voit tehdä ympäri vuoden. Ei ole väliä, matkustatko kesällä vai talvella, Teneriffa miellyttää sinua aina lämpimillä lämpötiloilla, jotka johtuvat sen leudosta ilmastosta. siksi Teneriffa sai nimen ”ikuisen kevään saari”.

Vaikka ilmasto voi vaihdella Teneriffan etelä- ja pohjoispuolella, Saharasta tulevat lämpimät tuulet pitävät Teneriffan eteläosan useimmiten aina lämpimänä ja aurinkoisena. Jos siis majoitut Costa Adejessa, sinun ei tarvitse olla kovin huolissasi sateesta ja huonosta säästä.

Aktiviteettipaketit ja Costa Adeje

Kalastuskilpailut ja Costa Adeje

Kalastusmatkat ja Costa Adeje

Quad Bike Safarit ja Costa Adeje

Saarikierrokset ja Costa Adeje

Sukellus ja Costa Adeje

Suositeltavaa tekemistä ja Costa Adeje

Temaattiset puistot ja Costa Adeje

Trekkaaminen ja Costa Adeje

Valaan katselu ja Costa Adeje

Veneen vuokraus ja Costa Adeje

Veneretket ja Costa Adeje

Vesiurheilu ja Costa Adeje