Tekemistä Callao Salvajessa

Tekemistä Callao Salvajessa

Guide

Tältä sivulta löydät kohteen Callao Salvaje parhaat ja suositeltavimmat nähtävyydet. Callao Salvaje on rauhallinen lomakohde, joka sijaitsee Teneriffan eteläosassa, Costa Adejen rannikolla. Callao Salvajen läheltä löydät ohittamattomia paikkoja, joissa kannattaa vierailla Teneriffan eteläisen Teneriffan lomasi aikana. Kaupunki tarjoaa kaikki palvelut matkailijoille, kuten hotelleja, ravintoloita ja kyliä, joissa on ystävällisiä ihmisiä.

Tästä oppaasta löydät yksityiskohtaisen luettelon parhaista asioista, joita voit tehdä Callao Salvajessa. Mutta ennen kuin jatkamme, haluaisimme suositella sinulle aktiviteetteja, jotka ovat saaneet matkailijoilta parhaat arvosanat:

 • Vuokraa purjevene ja seilaa Atlantin valtamerellä.
 • Erityistapahtumien viettäminen katamaraanilla.
 • Retket Teneriffaan tutustumiseen
 • Callao Salvajen vesiurheilu

Callao Salvaje

Callao Salvaje on kaupunki Teneriffan eteläosassa, tarkemmin sanottuna Adejen kunnassa. Tästä kaupungista löydät matkailukompleksin, jossa on kaikki palvelut, joita tarvitset viettääksesi upean loman Teneriffalla.

Tämä kaupunki on tunnettu rannoistaan, joista Playa Paraíso ja Torviscas erottuvat edukseen. Täällä voit ottaa rauhallisen ja rentouttavan uinnin sen rannikkoa kylpevissä kristallinkirkkaissa vesissä.

Rantakadulla on noin sata ostos- ja ruokapaikkaa sekä muita viihde- ja vapaa-ajanviettopaikkoja. Voit nauttia erilaisista vesiaktiviteeteista, kuten vesihiihdosta, sukelluksesta ja monista muista, joista kerromme lisää myöhemmin. Nauti Callao Salvajesta, joka on ihanteellinen kohde rentouttavalle lomalle hyvällä säällä.

Teneriffan eteläinen lentoasema

Callao Salvajea lähin lentokenttä on Reina Sofian tai Teneriffan eteläinen lentokenttä TFS. Se tarjoaa laajan valikoiman kansallisia ja kansainvälisiä lentoja. Se kokee yhä enemmän matkustajia, jotka lentävät saarelle ja saarelta pois. Vuosittain se vastaanottaa yli 15 miljoonaa matkustajaa, mikä tekee siitä Teneriffan tärkeimmän lentoaseman. Löydät erilaisia liikennevaihtoehtoja, jotka ovat kaikki helposti saavutettavissa. Voit käyttää kolmea bussilinjaa lentoasemalle ja lentoasemalta, käyttää taksipalveluja, vuokrata auton tai varata kuljetuksia hotelleihin ja matkailualueille.

Valaan- ja delfiinienbongaus

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

Sisällytä valaiden ja delfiinien tarkkailu Callao Salvajen tekemisten listallesi. Tämä on ehdoton aktiviteetti Teneriffan eteläisellä saarella ollessasi. Et voi jättää sitä väliin siksi, että olet Costa Adejessa, joka on yksi saaren parhaista paikoista valaiden tarkkailuun.

Tämän tekstin lopussa on luettelo aktiviteeteista ja venevuokrauspaikoista valaanbongausta varten Teneriffan eteläosassa. Meillä on veneitä, joista on vedenalainen näkymä, jotta voit katsella veneen alta ohi kulkevia merieläimiä. Lisäksi muita veneitä, kuten katamaraaneja, luksusjahteja ja moottoriveneitä. Nauti poikkeuksellisesta päivästä merellä, jossa voit snorklata ja jakaa Teneriffan rannikon eläimistön ja kasviston kanssa.

Tarkista seuraavasta luettelosta parhaat valaanbongausretkemme Teneriffalla:

 • Tenerifen Los Gigantesin veneretki Freebirdin kanssa.
 • Veneretki Los Gigantesiin Shogunin kanssa
 • Moottorijahdin vuokraus Teneriffalla Fairline 42:lla

Purjeveneen vuokraus Teneriffan eteläosassa

Tarjoamme sinulle erilaisia veneitä kipparin ja kapteenin kanssa Teneriffan eteläosassa, jotta voit nauttia lomastasi purjehtimalla Atlantin vesillä. Meillä on erilaisia laadukkaita purjeveneitä, jotka lähtevät Puerto Colonista tai Puerto de los Cristianosista.

Vuokraamalla purjeveneen Teneriffan eteläosassa voit jakaa ystävien ja perheen kanssa eksklusiivisen ilmapiirin. Veneen kapteeni on kokenut henkilö, jolla on monen vuoden purjehduskokemus.

Veneen kapteeni vie sinut meren houkuttelevimpiin kolkkiin. Aina ystävällisesti he jakavat kokemuksia ja anekdootteja merimiehen elämästä. Valitse tilavat purjeveneemme, joilla voit jakaa drinkkejä ja juhlia erityistapahtumia. Ota tiimisi mukaan liikekokoukseen tai juhlimaan ammatillista saavutusta.

Kutsumme sinut mukaan seuraaviin Callao Salvajen purjevenevaihtoehtoihin nauttimaan Teneriffan rannikon merestä ja auringosta.

 • Pienen purjeveneen vuokraus Teneriffan eteläosassa
 • Purjeveneen vuokraus Teneriffalla Kosamui kanssa

Ylellinen huviveneen vuokraus Callao Salvajessa

Jos etsit ylellisyyttä ja mukavuutta, suosittelemme yksityisiä huvijahtejamme. Voit tuoda perheesi tai kollegasi nauttimaan päivästä merellä. Nauti mukavasta ja mukavasta kokemuksesta jahdillämme. Juomat ja ateriat sisältyvät hintaan, ja jahdissa on erilaisia varusteita vesiaktiviteetteja varten.

Olemme ilahduttaneet asiakkaitamme jo vuosien ajan ja tiedämme tarkalleen, mitä tarvitset. Vuokraa yksi luksusjahdeistamme kipparin ja kapteenin kanssa polttareihin, syntymäpäiviin, hääpäiviin ja moneen muuhun juhlaan.

Jos haluat vuokrata jonkin veneistämme, älä epäröi kirjoittaa meille WhatsApp, voimme kuunnella ehdotuksia mukauttaa reittiä mieltymystesi mukaan.

 • Ylellisyyttä Yacht Charter Teneriffalla Astondoa 40
 • Ylellinen moottoriveneen vuokraus Azimut 60

Katamaraanin vuokraus Callao Salvajessa

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

Koe maksimaalinen jännitys katamaraaneillamme. Ne ovat tilavia ja tilavia veneitä ryhmien viihtymistä varten. Katamaraanimatkamme Teneriffalla ovat erittäin suosittuja asiakkaidemme keskuudessa erikoistapahtumia ja juhlia varten.

Kutsu ystäväsi juhlimaan merellä, ottamaan aurinkoa ja rentoutumaan Teneriffan kauniiden maisemien edessä. Katamaraaniretki sisältää vierailun Los Gigantesin kallioille, valaiden tarkkailun ja pysähdyksen uimaan.

Valmistaudu snorklaamaan ja jakamaan Teneriffan rannikolla elävien merikilpikonnien ja värikkäiden kalojen kanssa. Meillä on eripituisia retkiä. Jos haluat tutustua matkasuunnitelmaan tai tehdä siihen muutoksia, pyydämme sinua kirjoittamaan meille, autamme sinua mielellämme.

 • Katamaraanin laaja vuokraus Teneriffan eteläosassa enintään 11 hengelle.
 • Yksityinen katamaraanin vuokraus Teneriffalla
 • Katamaraanin vuokraus Teneriffalla enintään 45 hengen ryhmille.

Retket Teneriffalla

Jos lomailet Teneriffalla, et voi lähteä vierailematta sen kaduilla ja tutustumatta sen asukkaisiin. Ikuisen kevään saari tunnetaan myös gastronomiastaan ja erinomaisista viineistään. Sinun kannattaa siis sisällyttää Teneriffan retki lomasi tekemisten listaan.

Meillä on asiantuntevia oppaita, jotka vievät sinut tutustumaan Teneriffan rikkauksiin, makuihin ja kauniisiin maisemiin.

Tämän postauksen lopussa jaamme kanssasi kaikki aktiviteetit, joita meillä on tarjolla Callao Salvajessa. Voit myös klikata seuraavia linkkejä ja tehdä opastetun retken Teneriffan kyliin. Muista myös, että Teide on saaren päähenkilö, ja meillä on myös retkiä, joilla pääset tutustumaan sen polkuihin ja nauttimaan saaren parhaiten valaistusta yötaivaasta.

Nauti seuraavista Teneriffan retkistä ja tutustu saaren jokaiseen nurkkaan ja sen salaisuuksiin:

 • Yhden päivän retki Teneriffalla Santa Cruziin, La Lagunaan ja Taganaan.
 • Teide – Masca, aito Kanariansaaret
 • Opastettu kierros Teneriffan eteläosan viiniviljelmille ja viinikellareihin.

Vesiurheilua Callao Salvajessa

Parascending in Tenerife South

Callao Salvajessa on jokaiselle jotakin. Tarjoamme Teneriffalla erilaisia vesiaktiviteetteja äärimmäisten tuntemusten kokemiseen. Sivustollamme tarjoamme erilaisia vesiurheilulajeja, kuten esim:

 • Banaanivene
 • Lentävä kala
 • Sukellus
 • Flyboard
 • Laskuvarjoliito
 • Vesiskootteri

Jos haluat varata jonkin näistä aktiviteeteista Callao Salvajessa, kirjoita meille. Muista, että meillä on kuljetus useimpiin Callao Salvajen majoitusliikkeisiin.

Teide Kiipeily

Meillä on fantastinen retki, joka vie sinut Teiden huipulle. Vaellus Teneriffan Teide Lightin huipulta on mahdollisuus tehdä aktiivista matkailua ja tutustua Teneriffaan kaikilla aisteillasi.

Saarella ei ole toista paikkaa, josta avautuvat niin upeat näkymät kuin Teideltä.

Tämän retken aikana nouset huipulle köysiradan avulla. Laskeutuminen vie sinut Teiden kansallispuiston taianomaisiin paikkoihin. Kävele kallioisia polkuja pitkin. Kierrosta johtaa asiantunteva opas, joka vie sinut turvallisia polkuja pitkin ja kertoo myös Teneriffasta, sen kasvistosta ja eläimistöstä.

Callao Salvajen teemapuistot

Jos lomailet Teneriffalla lasten kanssa, sinun kannattaa sisällyttää vierailu teemapuistoihin Callao Salvajen tekemisiin. Se on pakollinen aktiviteetti, jonka avulla voit jakaa eläinten kanssa ja nauttia päivästä kosketuksissa luonnon kanssa. Teneriffan eläintarhoissa on monenlaisia lajeja vierailijoiden iloksi. Anna itsesi hämmästyä apinoiden, petolintujen ja paljon muuta epätavallisista kyvyistä.

Kutsumme sinut vierailulle:

 • Apinapuisto Teneriffalla
 • Kamelipuisto Teneriffalla

Vesipuistot

Siam Park, Water Park in Tenerife South

Teneriffa on paras paikka nauttia uima-altaista ja vesiliukumäistä. Saaren eteläpuolella on erinomaisia vesipuistoja, joissa on uskomattomia nähtävyyksiä. Jos haluat pitää hauskaa, sinun on vietettävä päivä jossakin Teneriffan vesipuistoista. Uima-altaiden ja auringonottoalueiden lisäksi löydät erilaisia leikkipaikkoja lapsille. Teneriffan vesipuistoissa kaikki on iloa ja hauskanpitoa. Kirjoita meille nyt saadaksesi lippusi ja varataksesi juhlapäivän koko perheesi kanssa.

Nauti päivästä auringossa ja uima-altaissa osoitteessa:

 • Siam Park, Teneriffan eteläosan vesipuisto.
 • Sisäänpääsy ja kuljetus Loro Parqueen Teneriffalla.
 • Kylpylä Teneriffan eteläosassa: Aqua Club Termal

Patikointi Teneriffalla

Olet Callao Salvajessa etkä tiedä, millaisilla aktiviteeteilla Teneriffalla voit harrastaa liikuntaa. Tässä osiossa haluamme kertoa, kuinka ihanaa on patikoida Teneriffalla, kävellä sen polkuja pitkin ja hengittää raitista ilmaa.

Kutsu paras ystäväsi eksymään luontoon päiväksi. Pakkaa varusteesi ja muista ottaa mukaan nesteytys.

Teneriffalla vastaan erilaisia reittejä, joilla on useita vaativuustasoja. Löydettävät maisemat vaihtelevat La Islan orografiaa muovaavista tulivuorista sademetsiin, jotka ovat täynnä raikkautta ja värejä.

Teide-reitit ovat saaren tunnetuimpia ja suosituimpia. Alla esittelemme erilaisia vaihtoehtoja, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan vaikeustason ja keston mukaan.

 • Teneriffa Vaellus Cañón de Masca kanjoni
 • Vaellus Teneriffalla Kiipeily Teidelle
 • Vaellus Teneriffan Teide Lightin huipulta Vaellus Teneriffan Teide Lightin huipulta

Liikenne

Moniin tässä lueteltuihin aktiviteetteihin on tarjolla kuljetus Callao Salvajesta, jotta olisit mahdollisimman mukavasti liikkeellä. Napsauta kunkin kuljetuksen kuvaa saadaksesi tarkemman kuvauksen, kuvat ja hinnat. Katso myös lähistöllä olevat aktiviteetit, jotka lähtevät kohteesta Costa Adeje in General.

Ne, jotka eivät tarvitse kuljetusta, koska heillä on vuokra-auto, voivat tutustua Teneriffalla tekemistä -osioon.

Ota yhteyttä

Tähän päättyy oppaamme tekemistä Callao Salvajessa. Toivomme, että nautit jokaisesta näistä aktiviteeteista täysillä. Jos haluat tehdä varauksen tai esittää kysymyksiä, helpoin tapa on ottaa yhteyttä meihin WhatsAppilla.

Aktiviteettipaketit ja Callao Salvaje

Kalastuskilpailut ja Callao Salvaje

Katamaraanin purjehdukset ja Callao Salvaje

Moottoriveneen rahtaus ja Callao Salvaje

Purjeveneen rahtaus ja Callao Salvaje

Quad Bike Safarit ja Callao Salvaje

Saarikierrokset ja Callao Salvaje

Suositeltavaa tekemistä ja Callao Salvaje

Temaattiset puistot ja Callao Salvaje

Trekkaaminen ja Callao Salvaje

Valaan katselu ja Callao Salvaje

Vesiskootteri ja Callao Salvaje

Vesiurheilu ja Callao Salvaje

Ylellinen jahtipurjehdus ja Callao Salvaje

Mitä asiakkaamme sanovat:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Sinéad Campbell
Sinéad Campbell
30. November, 2022.
recommends
My partner and I rented a boat for 4 hours from Jan Daniel and we had the best day! By far our favourite experience of our whole holiday. We would definitely recommend to anyone looking to rent a boat to do your own exploring along the southern coast of Tenerife. 5* experience!
Birthe Rosen
Birthe Rosen
7. October, 2022.
recommends
Ich habe mit dieser Gesellschaft 2 tolle Touren gemacht. Die Teide Nationalpark Tour mit Masca, war klasse, sowohl Guide als auch Busfahrer waren toll. Viel information und gute Betreuung. Ein unvergesslicher Tag. 🥰 Die 2. Tour war Oberklasse, ich bin mit Shogun zur Wahlbeobachtung rausgefahren und wir haben eine ganze Familie Pilotwale gesehen, diese wunderbaren Wesen sind recht neugierig und kamen auch auf das Boot zu. Ich habe Shogun vorgezogen, weil mir die übervollen Katamarane nicht so gefallen. Gute Wahl. Die ganze Fahrt ist wunderbar, man fährt bis Los Gigantes und in der Bucht gibt es eine köstliche Mahlzeit. Es ist sehr beeindruckend, dort zu ankern. Habe die Fahrt sehr genossen.......ich liebe das Meer sehr.🥰
Younes Benkahla
Younes Benkahla
5. July, 2022.
recommends
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Didier Afecto
Didier Afecto
22. May, 2022.
recommends
Location d’un bateau en bon état Personnel disponible efficace et aimable C est tout bon !!!!
Steve O'Connell
Steve O'Connell
19. May, 2022.
recommends
What a fantastic day on our own private yacht. We went for the Astondoa 46 and the service was amazing. We saw sea turtles, dolphins and whales. Quick stop by a beach for a snorkel with the fishes and then back to drinking cava! Jan was great with the communication and made everything stress free. 100% would recommend to anyone planning something a little bit special.
Gert Vestergaard
Gert Vestergaard
15. October, 2021.
recommends
Alt var som aftalt, båd, pris og service i top
Iliana Düsseldorf
Iliana Düsseldorf
9. October, 2021.
recommends
Excelente servicio y mucha diversión. Aurora nos llevo a ver ballenas y bañar en el mar. Fue una experiencia espectacular en el Yate 🛥 privado de 15 metros.
Barbara Soetje
Barbara Soetje
18. July, 2020.
recommends
Very kind and professional. I made requests to them at the last moment and they worked hard to resolve them, succeeding perfectly. Thanks again
Mandy Daniela
Mandy Daniela
14. July, 2020.
recommends
Sehr emphehlenswert! Rufen zurück, kümmern sich, sind zuverlässig... Und die Fahrt hat sehr viel Spaß gemacht!
Gilbert Mat
Gilbert Mat
26. November, 2019.
recommends
Sehr zuverlässig und kompetent. Das Buchen auf der Website ist echt einfach und die Tickets wurden uns pünktlich gebracht. Ein echt guter Service!