Viking veneen vuokraus Teneriffalla - 584
Viking veneen vuokraus Teneriffalla - 582
Viking veneen vuokraus Teneriffalla - 585
Viking veneen vuokraus Teneriffalla - 587
Viking veneen vuokraus Teneriffalla - 588
Viking veneen vuokraus Teneriffalla - 589
Viking veneen vuokraus Teneriffalla - 590

Viking veneen vuokraus Teneriffalla

🏷️ Hinnat

2400,00€

3 tuntia

🗺️ Matkasuunnitelma

3 tuntia veneen vuokraus Teneriffalla Viking-veneellä – suositellaan erityisesti suurille ryhmille (enintään 50 henkilöä).

Tämä temaattinen viikinkiveneen vuokraus on ihanteellinen vaihtoehto kaikenlaisiin erityistapahtumiin, joita haluatte juhlia Teneriffan lomallanne. Voit tehdä syntymäpäiväjuhlista, lastenjuhlista, yritystapahtumista tai mistä tahansa muusta juhlasta todella unohtumattoman ja yllättää vieraasi. Käytä mielikuvitustasi ja meidän kokemustamme ja voimavarojamme luodaksesi viihdyttävimmän skenaarion juhliasi varten.

Laivalla on viikinkiajan vaatteita, viikinkimiekkoja ja -varusteita, muinainen oraakkeli ennustamaan tulevaisuutta ja kokenut miehistö, joka auttaa sinua tuntemaan olosi kuin viikinkiajalla.

Veneen vuokraus alkaa Los Cristianosin satamasta. Voit joko käyttää omia ideoitasi matkan suhteen tai antaa meidän järjestää sen skenaariomme mukaan, johon kuuluu valaiden ja delfiinien katselu, uinti ja snorklaus sekä viikinkinäytös.

Jos oleskelet Teneriffalla isomman ryhmän kanssa, tämä vene voidaan vuokrata jopa 50 hengelle. Ruoka ja juomat sisältyvät hintaan, samoin kuin kuljetus Los Cristianosista, Las Americasista ja Costa Adejesta.

SOITA NYT:

🚌 Kuljetus Saatavilla alkaen / Alkaen lähellä alkaen:

Tämä aktiviteetti on helppo toteuttaa, jos yövyt jossakin seuraavista lomakohteista:

Saat varauksen yhteydessä kaikki tarvittavat tiedot, jotta löydät tapaamispaikan / noutopaikan helposti.

SOITA NYT:

  Yhteydenotto- ja varauspyyntölomake:

  Haluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Miten varata?

  Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia

  Retken yksityiskohdat:

  Osallistujat:

  Yhteystiedot:

  Suositeltava maksutapa

  Kommentit:

  Tietojen käsittely: Tietoja ei luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille. Vihaan roskapostia emmekä lähetä sinulle mitään mainoksia. Tietoja säilytetään enintään 18 kuukautta. Käyttämällä tätä lomaketta hyväksyt tietojesi tallentamisen ja käsittelyn tällä verkkosivustolla. Vastuuhenkilö: Jan Daniel. Tarkoitus: Saada vastaus varauspyyntöön ja tarjotun aktiviteetin ostoon. Voimme ottaa sinuun yhteyttä whatsappilla, sähköpostilla tai puhelimitse tätä tarkoitusta varten.

  SOITA NYT:

  Liittyvät toiminnot: