Viking hajó charter Tenerifén - 584
Viking hajó charter Tenerifén - 582
Viking hajó charter Tenerifén - 585
Viking hajó charter Tenerifén - 587
Viking hajó charter Tenerifén - 588
Viking hajó charter Tenerifén - 589
Viking hajó charter Tenerifén - 590

Viking hajó charter Tenerifén

🏷️ Árak

2400,00€

3 óra

🗺️ Útvonalterv

3 órás hajóbérlés Tenerifén egy Viking hajón – különösen ajánlott nagy csoportoknak (50 főig).

Ez a tematikus Viking hajó charter ideális választás bármilyen különleges eseményhez, amelyet a tenerifei nyaralás során szeretne megünnepelni. Ezzel igazán felejthetetlenné teheti születésnapi partiját, gyerekzsúrt, céges rendezvényt vagy bármilyen más partit, és meglepheti vendégeit. Használja a képzeletét, valamint a mi tapasztalatunkat és eszközeinket, hogy a legszórakoztatóbb forgatókönyvet hozza létre az ünnepléshez.

A fedélzeten a viking korszakból származó ruhák, viking kardok és felszerelések, ősi jósda a jövő megjóslására és tapasztalt személyzet, akik segítenek abban, hogy úgy érezd magad, mintha a viking időkben lennél.

A hajóbérlés Los Cristianos kikötőjéből indul. A kirándulást vagy saját elképzelései szerint szervezheti meg, vagy hagyhatja, hogy mi szervezzük meg a forgatókönyvünkkel, amely magában foglalja a bálna- és delfinmegfigyelést, az úszást és a sznorkelezést, valamint a viking show-t is.

Ha nagyobb csoporttal tartózkodik Tenerifén, akkor ez a hajó akár 50 fő részére is bérelhető. Az ételt és az italokat, valamint a Los Cristianosból, Las Americasból és Costa Adejéből történő szállítást is tartalmazza.

HÍVJ MOST:

🚌 Közlekedés Elérhető / Kezdő közel:

Ez a tevékenység könnyen megvalósítható, ha az alábbi üdülőhelyek egyikében száll meg:

A foglaláskor minden szükséges adatot megkap, hogy könnyen megtalálhassa a találkozóhelyet/felvételi pontot.

HÍVJ MOST:

  Kapcsolat és foglalási kérelem űrlap:

  WHaluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Hogyan foglalhatok?

  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Kirándulás részletei:

  Résztvevők:

  Elérhetőségek:

  Kedvelt fizetési mód

  Megjegyzések:

  Adatkezelés: Az adatok nem kerülnek továbbításra vagy eladásra harmadik félnek. Utáljuk a spameket, és nem küldünk Önnek semmilyen reklámot. Az adatokat legfeljebb 18 hónapig tároljuk. Az űrlap használatával Ön beleegyezik, hogy a weboldal tárolja és kezelje az adatait. Felelős személy: Jan Daniel. Cél: Válaszokat kapni a foglalási kérelemmel és a felkínált tevékenység megvásárlásával kapcsolatban. E célból felvehetjük Önnel a kapcsolatot whatsappon, e-mailben vagy telefonon.

  HÍVJ MOST:

  Kapcsolódó tevékenységek: