Playa de Troya Ranta

Playa de Troya Ranta

Playa de Troya I ja II ovat kaksi rantaa Costa Adejessa. Täältä löydät kaikki meren, aaltojen ja hiekan tarjoamat huvit sekä hyvää musiikkia ja mahtavat juhlat. Molemmat rannat ovat vierekkäin, joten voit helposti kävellä niiden yli.

Ne sijaitsevat yhdellä Teneriffan matkailullisimmista alueista, joten niillä käy keskimäärin paljon turisteja suurimman osan vuodesta. Kesällä ne saavat eniten kävijöitä ja turisteja kaikkialta maailmasta.

Sen vedet ovat hyvin rauhallisia, koska niitä suojaavat aallonmurtajat, minkä vuoksi ne ovat ihanteellisia koko perheelle.

Sininen lippu

Tämä on tunnustus, joka myönnetään parhaille rannoille.

Playa de Troya kantaa ylpeänä sinistä lippua, mikä tarkoittaa, että siellä on rauhallisia vesiä, monia vesiaktiviteetteja, erilaisia palveluja rentoutumiseen ja hauskanpitoon.

Siksi siitä on tullut suosittu matkailukohde kaikkialla maailmassa. Se vastaanottaa turisteja kaikkialta maailmasta, joita ikuinen aurinko ja rauhalliset vedet houkuttelevat. Mutta jotka pitävät myös ympäröivän alueen baareista, diskoista ja ravintoloista, jotka kaikki sijaitsevat saaren kosmopoliittisimmalla alueella.

Playas de Las Americas Ranta

Troyan ranta kuuluu Playa Las Américas -nimellä tunnettuun hiekka-alueeseen, joka koostuu neljästä patojen erottamasta rannasta. Troya on näistä rannoista suurin, ja sitä pidetään yhtenä Costa Adejen parhaista rannoista.

Sijainti

Kunta: Adeje

Se sijaitsee Teneriffan eteläosassa, erityisesti Hesperia Troya- ja Palm Beach -hotellien edessä.

Hiekka

Playa Troya - Costa Adeje Beach (12)

Hiekkatyyppi tällä puolella merta on harmaanruskeaa, mikä johtuu sen vulkaanisesta alkuperästä.

Se on myös herkullista hiekkaa ja monien vierailijoiden suosikkihiekka, joka nauttii sen päällä makoilusta ja auringonotosta.

Palvelut

Playa Troya - Costa Adeje Beach (4)

  • Aurinkovarjot ja aurinkotuolit maksua vastaan.
  • Punaisen Ristin hengenpelastuspiste: on aina valvonnassa, ja siellä on hengenpelastajia uimareiden turvallisuuden takaamiseksi.
  • Vesiaktiviteetit: mukavuutta ja nautintoa varten on vesiskoottereita, polkuveneitä ja aurinkotuoleja auringonottoa varten.
  • Terassit merinäköalalla
  • matkailuneuvontapiste

Juhlat ja hauskanpito

Troya II -rannalla on kuuluisa Monkey Beach Club, joka on loistava paikka kaikille niille, jotka haluavat pitää hauskaa ja pitää hauskaa ystävien ja perheen kanssa.

Täällä voit nauttia cocktaileja, maistella herkullista ruokaa ja pitää hauskaa siellä järjestettävissä juhlissa.

Boardwalk

Hotel Palm Beach Pool View next to Playa de Troya

Rannasta nauttimisen lisäksi rantakadun varrella on ostoskeskuksia, asuntoja, hotelleja, ravintoloita, pankkiautomaatteja ja taksitolppia.

Miten sinne pääsee

Sijainnistasi riippuen voit käyttää yhtä viidestä kaupunkiliikenteen linjasta, jotka kulkevat rannan lähellä. Ne ovat seuraavat: 1: 416, 441, 472 ja 473.

Mutta jos olet liian kaukana, voit vuokrata auton ja suunnata Costa Adejen kuntaan.

Yleensä vilkkaimmat ajat ovat kesällä sunnuntai-iltapäivisin. Nyt sinulla on siis uusi paikka, jonne voit mennä ja saada kehosi liikkeelle meren äärellä.

Liput

Playa Troya - Costa Adeje Beach (1)

Sanomme aina, että turvallisuus alkaa meistä itsestämme. Jotta voisit päättää meriolosuhteista, sinun on hyvä olla tietoinen lippusista, jotka on pystytetty tällaista tietoa varten.

Niiden värin perusteella tiedät, voitko sukeltaa sillä hetkellä seuraavan koodin mukaisesti:

  • Punainen lippu: sukeltaminen kielletty
  • Keltainen lippu: Sukeltaminen on sallittua, mutta ole varovainen.
  • Vihreä lippu: voit uida ja nauttia vesistä rauhassa.

Kuvia Playa de Troya Ranta

Playa Troya - Costa Adeje Beach (12)Playa Troya - Costa Adeje Beach (13)Playa Troya - Costa Adeje Beach (11)Playa Troya - Costa Adeje Beach (10)Playa Troya - Costa Adeje Beach (9)Playa Troya - Costa Adeje Beach (8)Playa Troya - Costa Adeje Beach (7)Hotel Palm Beach Pool View next to Playa de TroyaPlaya Troya - Costa Adeje Beach (5)Playa Troya - Costa Adeje Beach (4)Playa Troya - Costa Adeje Beach (3)Playa Troya - Costa Adeje Beach (2)Playa Troya - Costa Adeje Beach (1)

 

Rannat vuonna Tenerife

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Liittyvät toiminnot: