Ensimmäinen julkaisu: 15 syyskuun, 2021 | Viimeksi päivitetty: 14 syyskuun, 2022 | Kirjoittaja: Jan Daniel

Kalastuskilpailut ja Puerto Colon

Kalastusmatkat ja Puerto Colon

Katamaraanin purjehdukset ja Puerto Colon

Moottoriveneen vuokraus ja Puerto Colon

Purjeveneen rahtaus ja Puerto Colon

Quad Bike Safarit ja Puerto Colon

RIB-vuokraus ja Puerto Colon

Saarikierrokset ja Puerto Colon

Speed Boat vuokraus ja Puerto Colon

Temaattiset puistot ja Puerto Colon

Trekkaaminen ja Puerto Colon

Valaan katselu ja Puerto Colon

Veneen rahtaukset ja Puerto Colon

Veneretket ja Puerto Colon

Vesiurheilu ja Puerto Colon

Ylellinen jahtipurjehdus ja Puerto Colon

Tekemistä Puerto Colonissa

Tässä postauksessa kerromme sinulle parhaista asioista, joita voit tehdä Puerto Colónissa, luultavasti Teneriffan eteläosan tärkeimmässä satamassa. Se sijaitsee Playa de las Américasissa, yhdellä saaren vilkkaimmista alueista.

Jotta saisit käsityksen siitä, mitä Puerto Colónissa kannattaa tehdä lomallasi, katso tämä yhteenveto:

 • Näe valaita ja delfiinejä niiden luonnollisessa elinympäristössä Teneriffan eteläosassa.
 • Harrasta FlyBoardingia ja muita vesiurheilulajeja
 • Varaa yksityisiä veneretkiä
 • Vieraile Teneriffan eteläosan teemapuistoissa

Matkailijoiden eniten arvioimia tekemistä kohteessa Puerto Colon

Puerto Colon, the main harbour in Costa Adeje to do a Boat Trip

Puerto Colonin sijainti on erittäin hyvä, sillä se on melko lähellä Los Cristianosia, Las Americasia ja Costa Adejea. Reina Sofian lentokentältä on vain 16 kilometriä.

Bananapalmbay.comissa tarjoamme erilaisia purjeveneitä, katamaraaneja ja veneitä vuokrattavaksi Teneriffalla. Veneen vuokraus Puerto Colonissa sisältää välipalat, ruoat ja juomat.

Tässä on yksityiskohtainen luettelo aktiviteeteista Puerto Colonissa, jotta voit viettää parhaat lomapäivät. Jos sinulla on kysyttävää, pyydämme sinua kirjoittamaan meille ja autamme sinua mielellämme.

Valaan ja delfiinin tarkkailu

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

Valaan- ja delfiinienbongaus on yksi Puerto Colonissa tehtävistä asioista, joita ei voi jättää pois suunnitelmistasi.

Useimmat veneet lähtevät Puerto Colónista Teneriffan valaanbongausretkille. Kolmen tunnin retki sisältää valaiden katselun Teneriffalla niiden luonnollisessa elinympäristössä. Tässä on runsaasti aikaa ottaa valokuvia ja videoita näistä hämmästyttävistä eläimistä.

Nauti pullonokkadelfiinien, luotovalaiden, siitinvalaiden ja valaiden ohi kulkemisesta. Vuodenaikojen mukaan voit nähdä eri merilajeja. Jos olemme onnekkaita, voimme nähdä monenlaisia valaita.

Yksityinen kalastusretki Puerto Colónissa

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Jos haluat lähteä Teneriffalle kalastamaan, löydät verkkosivuiltamme erinomaiset kalastusalukset.

Bananapalmbay.com-sivustolla meillä on yksityisiä kalastusveneitä Puerto Colónissa. Löydät modernit kalastusvälineet, joilla voit pyydystää parhaat kalat. Retket ovat 4 tunnin mittaisia, ja niillä on asiantunteva kapteeni, joka vie sinut alueille, joilla on eniten kalaa. Happy Hooker on Puerto Colonissa saatavilla oleva kalastusvene, jossa on täydelliset ominaisuudet upeaa kalastuspäivää varten.

Purjeveneen vuokraus Puerto Colonissa

Port Colonissa ja erityisesti vesillä on paljon tekemistä. Huviveneily on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat rentoutua ja unohtaa arjen vastuut.

Tutustu merielämään ja hämmästy Teneriffan rannikon kauneudesta. Kapteeni huolehtii matkasta, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Kutsu kumppanisi, perheesi tai ystäväsi viettämään erilainen päivä Teneriffaa valaisevan säteilevän auringon alla.

Purjehdusmatkamme Puerto Colonissa sisältävät ruoat ja juomat. Kutsumme sinut ottamaan meihin yhteyttä WhatsAppin tai yhteydenottolomakkeen kautta saadaksesi lisätietoja.

 • Pienen purjeveneen vuokraus Teneriffan eteläosassa
 • Purjeveneen vuokraus Teneriffalla Kosamuin kanssa
 • Iso purjeveneen vuokraus Teneriffan eteläosassa

Katamaraanin vuokraus Puerto Colonissa

Meillä on erilaisia vaihtoehtoja katamaraanin vuokraukseen Puerto Colonissa. Jokaisessa veneessä on runsaasti tilaa ja mukavat tilat. Ryhmän koosta riippuen voit valita 12 hengen katamaraanin tai suuremman ryhmän katamaraanin. Jos sinulla on kysyttävää, autamme sinua mielellämme WhatsAppin kautta.

Valitse joko 3 tunnin matka delfiinien tai valaiden tarkkailuun tai 4 tunnin matka ankkuroitumaan Masca Bayhin. Siellä voit käydä virkistävässä uinnissa ja snorklata. Näytämme sinulle kolme vaihtoehtoa katamaraanin vuokraamiseen Puerto Colonissa, joiden avulla voit nauttia merestä nauttien.

 • Katamaraanin vuokraus Teneriffan eteläosassa enintään 11 hengelle.
 • Yksityinen katamaraanivuokraus Teneriffalla
 • Katamaraanin vuokraus Teneriffalla ryhmille

Yksityinen pikaveneen vuokraus

CAPELLI TEMPEST 775 - Boat Rental without skipper mallorca (3)

Tarjoamme yksityistä pikaveneen vuokrausta, jotta voit nauttia eksklusiivisesta palvelusta merellä. Vuokraa pikavene lomallesi Puerto Colonissa. Tule veneeseen perheesi tai ystävien kanssa.

Nauti vauhdista ja raikkaasta tuulesta kasvoillasi. Älä unohda ottaa kameraa mukaan, jotta voit ottaa kuvia orkista ja delfiineistä, joita näkee usein ajon aikana. Puerto Colonin suosituimpien aktiviteettien joukossa pikaveneen vuokraus on vaihtoehto niille, jotka etsivät vauhtia ja adrenaliinia.

Veneessä on snorklausvälineet, joiden avulla voit sukeltaa merenpohjaan ja tutustua sen kauneuteen. Myös juomat ja välipalat sisältyvät hintaan. Tässä on kolme parasta pikaveneemme:

 • Teneriffan eteläinen Opera 33.
 • Pikavene Teneriffan eteläisessä Puerto Colonissa.
 • Ylellinen moottorivene Teneriffalla

Yksityinen luksusveneen vuokraus

Niille, jotka etsivät tekemistä Puerto Colonissa yksityisesti, suosittelemme yksityisiä luksusjahteja.

Ylellisillä huvijahdeillamme saat parhaat kyydit huippulaadukkaalla veneellä. Meillä on ammattitaitoiset kapteenit, joilla on paljon kokemusta veneen kuljettamisesta.

Juhli tapahtumia ja erityistilaisuuksia kumppanisi tai ystäväsi kanssa. Ylellisyysjahdit sopivat erinomaisesti liikekumppaneidesi viemiseksi viettämään aikaa merellä ja puhumaan liikeasioista. Nauti luksuksesta ja mukavuudesta jahdissamme Puerto Colonissa.

 • Ylellinen huviveneen vuokraus Teneriffalla Astondoa 40
 • Ylellinen huvipurjehdus Teneriffalla flybridgellä

Kipparoidut jahdit Puerto Colonissa

Saat parhaan purjehduskokemuksen ammattilaisen kanssa, jolla on vuosien kokemus ja täydellinen tietämys merestä. Vuokraa vene kipparin kanssa nauttiaksesi miellyttävästä ja huolettomasta ajelusta. Venelupaa ei tarvita.

Vene on aina turvallinen koulutettujen ammattilaistemme ansiosta. Hyödynnä kaikki veneessä vietetty aika hauskanpitoon, auringonottoon ja jakamiseen läheistesi kanssa.

Kapteeni tietää lahden parhaat paikat ankkuroitua. Hän vie sinut myös alueen uskomattomimpiin paikkoihin.

Jahtipurjehdukset ilman kipparia

CAPELLI TEMPEST 1000 Mallorca Big Boat Rental without skipper01.min

Meillä on veneitä ilman kipparia niille, joilla on kokemusta veneen kuljettamisesta.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää veneenvuokrausvaihtoehdoista ilman ajokorttia.

Tarjoamme myös ilman venettä tapahtuvia vuokrasopimuksia, joihin vaaditaan ajokortti. Tässä tapauksessa sinun on esitettävä voimassa oleva venelupa, ja jos sinulla ei ole sellaista, sinun on haettava sitä.

Meillä on pieniä ja helposti ajettavia veneitä. Vuokraa pieni vene 4 hengen ryhmille ja aja sitä itse. Jos etsit Puerto Colonissa tekemistä, jota voit esitellä ystävillesi, tämä on paras vaihtoehto. Ole päivän ajan kapteeni, aja venettä ja tunne itsesi merimieheksi.

Erityistapahtumat

Juhli parhaita hetkiä rakkaidesi seurassa veneellä. Veneillämme voit juhlia erityistapahtumia ja yllättää rakkaasi. Kuvittele, millaista on olla Atlantin kristallinkirkkaiden vesien ympäröimänä. Merellä kaikki on paremmin.

Kutsumme sinut juhlimaan:

 • Polttarit ja polttarit
 • rakkauden julistus
 • Hääpäiviä
 • Valmistujaisjuhlat
 • Yrityskokoukset
 • Romanttiset yllätykset
 • Syntymäpäivät
 • Ja paljon muuta

Vesiurheilu

Parascending in Tenerife South

Puerto Colonissa on suuri valikoima vesiurheilulajeja: Banaanivene, parascending, vesiskootteri, muun muassa.

Seuraavassa luettelossa esittelemme aktiviteetit Puerto Colonissa ja sen lähistöllä.

 • Banaanivene: Tämä on yksi Puerto Colónin aktiviteeteista, joissa voit viettää hauskaa aikaa ystävien kanssa. Banaanivene on erittäin hauska aktiviteetti vedessä. Sinun on yritettävä kovasti olla putoamatta veteen banaaniveneen liikkuessa kovaa vauhtia.
 • Melonta: Tämä on kiehtova aktiviteetti, joka jättää sinut koukkuun. Pidä hauskaa ystävien ja perheen kanssa. Nauti hauskasta päivästä samalla kun liikutat kehoasi ja saat kosketuksen luontoon.
 • Vesiskootterit: elä kesäelämys Puerto Colónissa. Vesiskootterista on tulossa yhä suositumpi harrastus. Ne herättävät ainutlaatuisia tuntemuksia yhdistettynä adrenaliiniin. Niitä on helppo käsitellä, ja niiden avulla voit tutkia merta vapaasti. Muista sisällyttää ne Teneriffan eteläosan aktiviteettisuunnitelmaasi.
 • Parascending: Tämä on yksi Puerto Colónin aktiviteeteista, joiden määrä kasvaa jatkuvasti. Sinua säestävät Teneriffan ammattitaitoiset asiantuntijat. Liidät kuin lintu veneen yläpuolella ja saat upeat näkymät saarelle.
 • Sukellus: Tutustu merenpohjaan Teneriffan eteläosan parhailla sukelluskohteilla. Osallistu alueen merieläimistöön. Etsi uponneita aluksia ja tutki niiden sisätiloja. Lämpötila on vakio ympäri vuoden, ja vesi on kristallinkirkasta ja kirkasta.
 • Laskuvarjohyppy: Teneriffan laskuvarjoliito tarjoaa äärimmäistä jännitystä. Lennä saaren huippujen, tulivuorten ja rannikoiden yllä. Teneriffan asiantuntevat lentäjät opastavat sinut sujuvaan ja turvalliseen matkaan.

Vieraile Teneriffan teemapuistoissa

Vierailu Teneriffan eteläosan teemapuistoissa on toinen Puerto Colónin tekemistä, jota et voi jättää väliin.

Kerromme sinulle Teneriffan eteläosan kolmesta tärkeimmästä teemapuistosta, joista voit nauttia perheesi kanssa. Kutsumme sinut ottamaan lapset mukaan kokemaan suuria tunteita ja paljon hauskaa.

Monkey Park on vain 10 minuutin päässä Playa de Las Americasista. Se on viehättävä eläintarha, jossa on erilaisia eläinlajeja. Sen tarkoituksena on joidenkin uhanalaisten kädellisten suojelu. Täällä et näe eläinnäytöksiä, vaan näet vain eläimiä, jotka elävät rauhallisesti luonnollisessa elinympäristössään.

Jungle Park on suuri viidakko, jossa on yli 500 eläintä. Se sijaitsee hyvin lähellä Los Cristianosin rantaa ja toimii eläintarhana ja kasvitieteellisenä puutarhana. Puiston sisällä on aito viidakon tunnelma. Kävele polkuja pitkin ja nauti kauniista luonnonmaisemista. Tärkein nähtävyys on petolintunäytös, joka lentää yläpuolella. Vie lapset katsomaan tiikereitä, kaimaneja, apinoita, leijonia ja monia muita.

Toinen Teneriffan suosituimmista puistoista on Siam Park, jota pidetään yhtenä maailman parhaista teemapuistoista. Se sijaitsee Costa Adejessa, joten sitä ei kannata jättää väliin Teneriffan eteläisen osan lomallasi. Se on upea vesipuisto, joka on rakennettu tarkoituksenaan herättää kävijöissään voimakkaita tunteita. Nauti upeasta päivästä perheen ja ystävien kanssa. Jokainen nähtävyys on fantastinen ja erittäin suosittu ympäri vuoden.

Puerto Colonin venesatama

Puerto Colon on moderni venesatama, jossa on kaikki tarvittavat palvelut. Siihen mahtuu yli 350 ankkuriveneen ja yli 250 pienveneen laituripaikkaa.

Sieltä löytyy majoitusta purjehtijoille ja vierailijoille. Lähistöllä on erittäin hyviä hotelleja, joissa on erinomaiset palvelut. Mukavat huoneet, hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta ja pääsy kävelykadulle. Lopeta miettiminen ja tule nauttimaan muutamasta ihanasta päivästä Puerto Colónissa.

Nauttikaa kävelykadusta, joka on rentouttava paikka kävellä, jos olette lomalla Costa Adejessa. Kävele rantakatua pitkin ja näe kaikki, mitä sillä on tarjottavanaan. Kuuntele aaltojen kohinaa ja tunne meren täyteläinen tuoksu.

Voit myös nauttia kauniista rannoista kaikkine mukavuuksineen, vesiurheilusta ja monista mahdollisuuksista nauttia merestä. Suojaavien merivallien ansiosta aallot ovat rauhallisia. Rannat ovat turvallisia koko perheelle.

Aloita lomasi suunnittelu Teneriffan eteläosassa ja nauti kaikesta, mitä Puerto Colonissa voi tehdä. Tarjoamme verkkosivuillamme veneretkiä Atlantin valtamerellä lomallesi Puerto Colonissa. Kirjoita meille WhatsAppiin tai täytä yhteydenottolomake selvittääksesi mahdolliset epäilyksesi. Autamme sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan veneen. Luota meihin, meillä on paljon kokemusta venevuokrauksesta Teneriffalla ja tiedämme tarkalleen, mitä asiakkaamme tarvitsevat.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0