Ensimmäinen julkaisu: 15 syyskuun, 2021 | Viimeksi päivitetty: 6 syyskuun, 2022 | Kirjoittaja: Jan Daniel

Tekemistä Puerto de la Cruzissa

Tässä postauksessa näytämme sinulle täydellisen oppaan Puerto de la Cruzissa tehtävistä asioista. Tarjoamme lukuisia aktiviteetteja ja tekemistä Puerto de la Cruzissa: Teneriffan saarikierrokset, laivamatkat tai retket, valaiden katselu, yksityiset retket, Loro Parque Puerto de la Cruzista ja paljon muuta tekemistä, löydät ne kaikki täältä.

Tässä ovat suosituksemme asioista, joita kannattaa tehdä Puerto de la Cruzissa Teneriffan lomasi aikana:

 • Vuokraa vene juhlimaan erityisiä tapahtumia
 • Retki Teidelle
 • Katamaraaniretki valaiden ja delfiinien katseluun
 • Quad-safari Teneriffalla

Jos jatkat lukemista, löydät mielenkiintoista tietoa, jonka avulla voit järjestää lomasi Teneriffalla ja tehdä vierailustasi saarella paljon houkuttelevampaa, hauskempaa ja rentouttavampaa. Tiedämme kaiken Teneriffasta, ihanista vierailukohteista, rannoista, vuorista jne.

Tämän oppaan avulla löydät laajan valikoiman aktiviteetteja ja tekemistä ja näkemistä Puerto de la Cruzissa. Jos haluat, selaa tämän merkinnän loppuun ja tutustu kaikkiin tarjouksiin, joita meillä on sinulle. Haluaisimme kuitenkin, että jatkat tämän artikkelin lukemista, jotta saisit tarkkaa ja mielenkiintoista tietoa kohteesta Puerto de la Cruz.

Puerto de la Cruz

Se on Teneriffan pohjoisosassa sijaitseva matkakohde par excellence, joka on monien matkailijoiden suosima lomakohde kaikkialta maailmasta. Se on myös monien eurooppalaisten suosikkikohde, jotka haluavat tulla tänne nauttimaan sen karuista maisemista ja kiehtovista mustista hiekkarannoista. Täällä on leuto ja miellyttävä ilmasto ympäri vuoden. Tutustu Teneriffaan, saareen, joka on kuuluisa ilmaisusta ”La Eterna Primavera” (ikuinen kevät).

Puerto de La Cruzia lähin lentokenttä on Teneriffan pohjoisosassa sijaitseva tunnettu lentokenttä eli Los Rodeosin lentokenttä. Se tarjoaa monia halpoja lentoja Teneriffalle maan alueelta ja tarjoaa yhteydet myös kaikille muille Kanariansaarten saarille. Matka bussilla tai vuokra-autolla kestää noin 20 ja 30 minuuttia lentokentältä mihin tahansa Puerto de la Cruzin hotelleihin ja asuntoihin.

Tekemistä Puerto de la Cruzissa

Playa Jardin Beach in Puerto de la Cruz

Jos olet valinnut tämän kohteen nauttiaksesi lomastasi Teneriffalla, haluat varmasti tietää enemmän siitä, mitä voit tehdä ja missä voit vierailla kohteessa Puerto de la Cruz.

Tässä voimme auttaa sinua. Olemme valinneet sinulle kaikki ne aktiviteetit, jotka todella kannattaa tehdä, jos vietät aikaa Puerto de la Cruzissa. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa oppaamme, jotta saat mahdollisimman paljon tietoa aktiviteeteista ja retkistä lomallesi.

Puerto de La Cruz itsessään tarjoaa runsaasti tekemistä ja aktiviteetteja. Varaa aikaa kävelyyn vanhassa kaupungissa. Se on hyvä paikka tutustua saaren arkkitehtuuriin ja kävellä sen kapeilla kujilla, joilla osa kanarialaisista tavoista on yhä säilynyt. Kuljeskele värikkäiden talojen ja kukkien koristelemien parvekkeiden keskellä, jotka korostavat sen historiallista ja kulttuuriperintöä. Onko sinulla nälkä? Löydät useita ravintoloita, joissa tarjoillaan kanarialaisia, espanjalaisia ja kansainvälisiä ruokia. Tyypillisiä ruokalajeja ovat paistettu mustekala ja ”papas” mojon kera. Älä unohda kahvia keskeisellä Plaza del Charcolla.

Playa Jardinin ranta

Tietenkin sinun on nautittava auringosta ja rannasta. Hyvin lähellä tunnettua Loro Parque -puistoa on upea musta hiekkaranta, Playa Jardín. Se on nimensä velkaa sen ympäristöä koristaville puutarhoille. Se tarjoaa miellyttävän ympäristön kävelyyn ja auringosta nauttimiseen. Rannalla on lasten leikkipaikka, rantabaareja ja ravintoloita vierailijoiden iloksi.

Se on sinisen lipun ranta, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa kaikki palvelut uimareille ja sen vedet ovat hygieenisiä ja turvallisia. Lopeta tekemisen etsiminen Puerto de La Cruzissa ja pakkaa uima-asusi, jotta voit lähteä nauttimaan rannasta ja sen tarjoamista palveluista.

Loro Parque

Loro Parque Tenerife with Transport

Playa Jardínin vieressä on Loro Parque, joka on yksi Puerto de la Cruzin suosituimmista nähtävyyksistä. Se on hämmästyttävä teemapuisto, joka houkuttelee satoja turisteja joka vuosi. Koska se sijaitsee erittäin vilkkaalla alueella, sinne voi joskus olla vaikea päästä, joten varmista, että varaat paikan etukäteen.

Me Bananapalmbayssa tarjoamme lippuja kuljetuksineen hämmästyttävään Loro Parqueen. Sieltä löydät erilaisia nähtävyyksiä ja eläinnäytöksiä. Jotkut sanovat, että se on Teneriffan paras teemapuisto. Loro Parque sisältää suurimman papukaijakokoelman, eksoottisia eläimiä ja suuren määrän esityksiä, joissa on delfiinejä, orkoja ja merileijonia. Puiston sisällä on todellinen viidakko, ja siellä vieraillaan vuodesta toiseen. Puistossa on myös leikkialue lapsille ja joitakin ravintoloita, joissa on herkullista ruokaa.

Laivamatkat Puerto de La Cruzista

CAPELLI TEMPEST 1000 Mallorca Big Boat Rental without skipper01.min

Paras tapa viettää pitkä päivä rannalla ja nauttia Teneriffan rannikoista, sen auringosta ja vesistä on tehdä veneretki. Voit nauttia merituulesta, rentoutua kannella ja katsella valaita ja delfiinejä, jotka elävät saaren rannikolla. Sinulla on myös mahdollisuus uida, snorklata ja sukeltaa. Useimmilla veneillä hintaan sisältyy snorkkelilaseja ja snorkkeleita.

Tässä pienessä luettelossa esittelemme joitakin saatavilla olevia veneitä, joilla voit purjehtia Atlantilla ja tutustua Teneriffan rannikkoon veneellä:

 • Freebirdin kanssa Teneriffan Los Gigantesiin suuntautuva veneretki.
 • Veneretki Los Gigantesiin Shogunin kanssa
 • Katamaraaniretki Teneriffan Los Gigantesiin Royal Dolphinilla

Valaan ja delfiinin tarkkailu

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

Valaan- ja delfiinienbongaus on palkitseva kokemus aikuisille ja erityisesti nuoremmille. Nämä retket järjestetään yleensä Teneriffan eteläpuolen rauhallisilla vesillä. Useimmilla retkillämme on mahdollisuus varata kuljetus hotellin noutoineen, riippuen majoituspaikasta.

Valaat ja delfiinit elävät pysyvästi Teneriffan rannikoiden läheisyydessä. Tätä toimintaa harjoittavien eri veneiden kapteenit tuntevat niiden tavat ja tottumukset ja kunnioittavat aina niiden ympäristöä ja erityispiirteitä mahdollisimman hyvin. Yleisimpiä lajeja ovat pullonokkadelfiinit ja luotsivalaat.

Retket Puerto de La Cruzista

Sen lisäksi, mitä Puerto de La Cruzissa voi tehdä veneellä, saarella on monenlaisia retkiä ja matkoja, jotka alkavat Puerto de La Cruzista. Niitä tarjotaan nouto hotellilta, jossa majoitut.

Puerto de la Cruzista lähtevillä Teneriffan retkillämme voit vierailla saaren vaikuttavimmissa paikoissa, kuten Teidellä, myyttisessä Mascan kylässä ja jopa naapurisaarellamme La Gomeralla.

Kutsumme sinut tutustumaan Teneriffaan sisältäpäin, kävelemään tuliperäisessä maastossa tai kiipeämään vuorille ja kallioille. Saari tarjoaa erilaisia maisemia, joissa on uskomattomia kontrasteja. Nauti näkymistä rannikolle ja mahtavalle Teide-vuorelle.

Älä unohda kameraa, jotta voit ikuistaa kauneimmat maisemat Teneriffan lomallasi. Muista ottaa mukaan vaelluskengät, nestettä ja suojaa tuulelta ja auringolta.

Nämä ovat joitakin retkiä, joita meillä on Bananapalmbayssa, jotta voit nauttia lomastasi Teneriffalla.

 • Retki Teidelle, Teneriffa
 • Teide – Masca, aito Kanariansaaret
 • Päiväretki Teneriffan Santa Cruziin, La Lagunaan ja Taganaan

Patikointi ja nousu Teidelle

Private Trekking Teide with Permision (2)

Kutsumme sinut vaeltamaan Teneriffan poluilla, jos olet Puerto de La Cruzissa. Seuraavassa on syitä, miksi sinun kannattaa sisällyttää patikointi Puerto de la Cruzissa vietettävän lomasi suunnitteluun. Yksi suosituimmista retkistämme on nousu Teide-vuorelle. Se on upea kokemus, jonka voit jakaa perheesi ja ystäviesi kanssa kokeneen oppaan johdolla.

Meidän on kerrottava, että tämä on erittäin vaativa retki kokeneille ihmisille. Reitin alkuosa on hieman kaltevaa tuliperäistä kalliopolkua. Puolen tunnin jälkeen reitti muuttuu hieman vaikeammaksi. Ensimmäisellä pysähdyspaikalla pysähdymme virvokkeita ja akklimatisoitumista varten. Meidän on oltava tietoisia korkeudesta johtuvasta ilmaston ja paineen muutoksesta. Jatkamme köysirata-asemalle, josta avautuvat upeat näkymät koko saarelle.

Varaa retkemme Teidelle Puerto de la Cruzista tutustuaksesi sen orografiaan, kauniisiin maisemiin ja rauhalliseen ilmapiiriin. Tarkista aktiviteettimme Retki Teidelle, Teneriffalle nouto Puerto de la Cruzista.

Näyttää

Teneriffan matkailuaktiviteettien lisäksi voit nauttia esityksistä ja erilaisista näytöksistä viettääksesi mukavan illan hilpeässä ilmapiirissä. Yksi Teneriffan parhaista esityksistä on Castillo de San Miguelin keskiaikainen esitys. Suosittelemme tätä aktiviteettia Puerto de La Cruzin tekemisten listallesi, sillä se saa sinut tuntemaan olosi keskiaikaiseksi. Näytöksen aikana ritarien välillä käydään taisteluita, kuten tuohon aikaan tehtiin. Esitykseen sisältyy erityinen illallinen ilmaisessa flamencoesityksessä esityksen päätteeksi.

Nelipyöräsafari Puerto de la Cruzissa

Lopuksi haluaisimme kertoa teille Teneriffalla järjestettävästä Quad-safarista. Jos olet seikkailunhaluinen luonnon ja vauhdin ystävä, kutsumme sinut varaamaan Quad-retkemme. Nauti jännittävästä 4 tunnin safarista, jolla pääset tutustumaan Teneriffan maisemiin. Nauti upeista näkymistä, joissa on erilaisia kontrasteja laavan muovaaman maaston, lumottujen metsien ja unenomaisten rannikoiden välillä.

Quad-retket ovat hauskoja ja jännittäviä, ihanteellisia jaettavaksi ystävien kanssa. Quad-pyöräilyn avulla voit tutustua Teneriffaan ja hengittää raitista ilmaa lomasi aikana saarella. Valitse tarjolla olevista mönkijäaktiviteeteistamme:

 • Quadsafari Teneriffalla Jättiläiset 80 % pois tieltä.
 • Teneriffan mönkijäsafari: Masca + metsä
 • Mönkijäpyöräily Teneriffalla Vulcano

Babanapalmbay.com auttaa sinua mielellään suunnittelemaan lomasi ja ottamaan kaiken irti saarella viettämästäsi ajasta. Muista, että meillä on kuljetukset hotellilta, jossa majoitut, aktiviteettien tapahtumapaikoille. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat palkata meidät, kirjoita meille WhatsApp, olemme tarkkaavaisia palvelemaan asiakkaitamme.

Tähän päättyy oppaamme Puerto de La Cruzin parhaista aktiviteeteista. Nyt voit tutustua alla olevaan luetteloon ja valita sinua eniten kiinnostavan retken tai aktiviteetin. Prosessi on nopea ja helppo, täytä vain kunkin aktiviteetin tai retken alla oleva lomake. Mutta jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, niin autamme sinua mielellämme.

Varaa WhatsAppin kautta

Saarikierrokset ja Puerto del la Cruz

Suositeltavaa tekemistä ja Puerto del la Cruz

Temaattiset puistot ja Puerto del la Cruz

Trekkaaminen ja Puerto del la Cruz

Veneen rahtaukset ja Puerto del la Cruz

Veneretket ja Puerto del la Cruz

Varaa WhatsAppin kautta

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: