Puerto de la Cruz-i teendők

Puerto de la Cruz-i teendők

Ismerje meg a legjobb dolgokat, amelyeket Puerto de la Cruzban vagy Puerto de la Cruzból kiindulva tehet. Értékeljük az Ön idejét, ezért itt összeválogattuk a legnépszerűbb és vezető kirándulásokat és tevékenységeket, amelyekkel imádni fogja ezt a fantasztikus szigetet, és amelyekkel elszórakoztathatja magát a tenerifei nyaralás alatt. Mi vagyunk a helyi szakértők, akik több mint 5 éves tapasztalattal rendelkezünk a piacon, így biztosak lehetünk benne, hogy az itt felsorolt programokat érdemes megnézni.

Ne vesztegessünk el egy másodpercet sem, és kezdjük el felfedezni mindazokat a csodálatos dolgokat, amelyeket Puerto de la Cruzban vagy Puerto de la Cruzból kiindulva tehetünk.

Vásárolja meg az utat, a Puerto de la Cruzból induló összes túra, kirándulás és tevékenység teljes listáját megtalálja az alábbiakban az útikönyvünkben.

Ha már úgy döntött, hogy ebben a csodálatos üdülőhelyen tölti szabadságát, valószínűleg szeretné tudni, melyek a fő látnivalók, az első és legfontosabb teendők Puerto de la Cruzban és környékén. Itt megkapja a válaszokat. És ne feledje, hogy ezek a tennivalók mindenféle nyaraló számára alkalmasak: családok, párok, baráti társaságok számára. Mindegyikük gyerekbarát is. Tehát ezek tényleg a legnépszerűbbek és legajánlottabbak.

Tovább a Látogatás a Teide-hegyre. Ez a pont tulajdonképpen ugyanolyan fontos, akár Puerto de la Cruzban, akár Tenerife más üdülőhelyén tartózkodik. Egyszerűen azért, mert a Teide az egyik legérdemesebb hely Tenerifén. A hátborzongató és szívbemarkoló panoráma, Spanyolország legmagasabb hegye és az UNESCO Világörökség részévé nyilvánított híres nemzeti park nem hagyja közömbösen.

Velünk 2 lehetőséged van a Teide-hegy meglátogatására Puerto de La Cruzból: a félnapos túra vagy az egész napos Teide-Masca túra.

Anaga egy másik kihagyhatatlan hely Puerto de la Cruzból. Az ősi laurisilva esőerdő elfeledteti Önnel, hogy a 21. században él.

Anaga meglátogatásához buszos kirándulást kínálunk Puerto de la Cruzból, amely La Lagunába és Santa Cruz de Tenerifére is elviszi Önt, így lehetősége lesz megismerni a kanári történelem és kultúra egy részét.

Ez a hatalmas szikla a természet egy újabb kincse, amelyet Tenerife kínál vendégeinek. Puerto de la Cruzból a legegyszerűbben egy hajókirándulással látogathatjuk meg őket. Ez a lehetőség akkor is a legjobb, ha igazán lélegzetelállító élményre vágyik, hiszen a sziklákra a tengerből nyílik a legjobb kilátás.

Bár a meleg napsütés és az óceán valószínűleg a legfőbb okai annak, hogy Puerto de la Cruzban maradjon, ezek nem elegendőek ahhoz, hogy a nyaralás teljes időtartama alatt szórakoztassa Önt. Íme néhány szórakoztató tevékenység, amelyek biztosan segítenek változatossá tenni a Puerto de la Cruzban töltött vakációt.

Menjen el bálna- vagy delfinmegfigyelésre. Ez a tevékenység minden korosztály számára nagyszerű. Senki sem marad közömbös, ha ezeket a gyönyörű és kecses cetféléket nézi, amint természetes környezetükben játszanak. A bálnákat és delfineket az év bármely időszakában megfigyelheti, mivel állandóan Tenerife vizeiben tartózkodnak. A leggyakoribb fajok a palackorrú delfin és a révészbálna. A bálnákkal és delfinekkel való találkozás mellett a fedélzeten pihenést és élvezetes időtöltést, úszást és sznorkelezést is élvezhet. Minden hajós kirándulás Dél-Teneriféről indul, de kínálunk néhány lehetőséget Puerto de la Cruzból való felszállással is, például a Royal Delfin katamaránt.

A Costa Adejéből induló bálnafigyelés több lehetőséget kínál a hajó és a túra kiválasztására. Ha van autója, ez is egy lehetőség lehet az Ön számára.

Menjen a Siam Parkba vagy a Loro Parque-ba. Mindkettő az egyik leglátogatottabb hely Tenerifén, és remek választás lesz, ha gyerekekkel érkezik.

A Loro Parkban található a legnagyobb papagájgyűjtemény, a legnagyobb pingvinkiállítás, rengeteg különböző előadás és egyéb lenyűgöző dolog. A Siam park garantálja a nagyszerű szórakozást felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Utazzon vissza a középkorba a Castillo de San Miguelben, és nézze meg a lovagi harcokat. Ez egy nagyszerű családbarát tevékenység.

Hadd mondjuk el, hogy sok vagy más szórakoztató dolgot és tevékenységet kínálunk Tenerife déli részéről. Tehát ha van autója, vagy busszal tud délre jönni, nézze meg a Costa Adeje-i dolgok lehetőségeinket.

Az említett kirándulásokon és tevékenységeken kívül maga Puerto de la Cruz is rengeteg tennivalót kínál. Szánjon időt arra, hogy sétáljon a történelmi központban. A város az autentikus kanári építészet jó példája, és élvezni fogja a színes házakkal díszített, csinos, szűk utcácskák felfedezését. A Plaza Charco fák árnyékában hűsölhet a fák között. Ha megéhezik, számos kávézó és étterem várja kanári-szigeteki, spanyol, olasz és nemzetközi ételekkel.

És persze milyen nyaralás is lehetne tengerpart nélkül. A Loro Park közelében található a gyönyörű fekete homokos strand – Playa Jardin.

Puerto de la Cruz Tenerife északi részének leghíresebb üdülőhelye. Sok turista, főként európaiak kedvenc üdülőhelye, akik a gyönyörű tájak, a csodálatos, természetes fekete homokos strandok és az enyhe éghajlat miatt látogatnak el Tenerifére.

Puerto de la Cruzhoz legközelebbi repülőtér az északi Los Rodeos repülőtér. Onnan tömegközlekedéssel vagy taxival 25-30 perc alatt juthat el a helyszínre. Ami a szállást illeti, Puerto de la Cruzban egyaránt megtalálhatók a legluxusabb szállodák és megfizethető apartmanok.

Az éghajlat itt egész évben enyhe, azonban kevésbé száraz, mint Dél-Tenerifén.

Ajánlott tennivalók a oldalon. Puerto del la Cruz

Hajós kirándulások a oldalon. Puerto del la Cruz

Quad Bike szafari a oldalon. Puerto del la Cruz

Szigeti túrák a oldalon. Puerto del la Cruz

Tematikus parkok a oldalon. Puerto del la Cruz