Hajókirándulások Puerto de la Cruzból

Hajókirándulások Puerto de la Cruzból

Puerto de la Cruz Tenerife északi részének fő üdülőhelye. Sok nyaralni vágyó választja a világ minden tájáról a hihetetlen tájak, a kellemes éghajlat és az autentikus kanári hangulat miatt.

 

A gyönyörű természetes strandokon való napozás mellett számos kirándulási és tevékenységi lehetőséget kínálnak, amelyeket közvetlenül Puerto de la Cruzban vagy onnan kiindulva tehet meg. Weboldalunkon részletes információkat találhat a Puerto de la Cruz-i tennivalókról, itt nézheti meg.

Most egy kicsit többet szeretnénk beszélni az egyik kedvenc tevékenységünkről, a bálnafigyelő hajókirándulásokról, és elmagyarázni, hogy mit fogsz látni és csinálni ezen a fantasztikus kiránduláson.

Hajókirándulásaink Puerto Colon kikötőjéből indulnak, amely Tenerife déli részén található. Nem kell aggódnia, hogyan juthat el oda egyedül, a Puerto de la Cruzból elérhető összes hajókiránduláshoz ingyenes buszt biztosítunk a szállodától.

Tenerife egész évben tökéletes hely a bálna- és delfinmegfigyelésre.

A hajókirándulások lehetővé teszik, hogy természetes környezetükben láthassa ezeket a bájos állatokat. És még az is garantált, hogy találkozik valamelyikükkel.

A palackorrú delfin és a pilóta bálna a legvalószínűbb fajok, amelyekkel találkozhat. A megfigyelésükre alkalmas helyek a Tenerife és La Gomera közötti vizekre koncentrálódnak. Tehát amint felszállsz a fedélzetre, La Gomera irányába hajózol, és megállsz, hogy élvezd a bálnák vagy delfinek játékát a közelben. Ez teljesen lenyűgöző élmény gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A bálnák és delfinek megfigyelése mellett a hajókirándulás során pihenhet, élvezheti a napsütést, úszhat és sznorkelezhet, és egyszerűen csak remekül érezheti magát családjával, párjával vagy barátaival. A hajókirándulás során lehetőséged nyílik Tenerife déli partjainak megtekintésére is.

A 4,5 órás út során pedig még a lélegzetelállító Los Gigantes sziklákat is meglátogathatja. Most már értheti, miért a hajókirándulás az egyik legnépszerűbb tevékenység Tenerifén, és miért kötelező program.

Egy másik lehetőség, amely csak akkor lesz elérhető, ha autót bérel a tenerifei nyaralás alatt (Puerto de la Cruzban tartózkodik), az egyik magánhajó bérlése Costa Adejében.

Ha hajókirándulást szeretne tenni, csak nézze meg a Puerto de la Cruzból induló lehetőségeinket. A foglalás mindössze néhány percet vesz igénybe. Ha bármilyen kérdése van, bármikor kapcsolatba léphet velünk telefonon vagy kitöltheti a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Hajós kirándulások a oldalon. Puerto del la Cruz

Kapcsolódó cikkek:

Ismerje meg a legjobb dolgokat, amelyeket Puerto de la Cruzban vagy Puerto de la Cruzból...