Bálna- és delfinmegfigyelés Puerto de la Cruzból szállítással

Bálna- és delfinmegfigyelés Puerto de la Cruzból szállítással

Guide

Cégünk bálnafigyelő kirándulásokra specializálódott Puerto de la Cruzból és Tenerife más területeiről. Meghívjuk Önt, hogy élvezze ezt a csodálatos tevékenységet a szigeten töltött nyaralása során. Kérésre mesés kirándulásokat kínálunk Önnek Tenerife különböző területein, szállítással együtt.

Weboldalunkon különböző hajókat is talál, amelyekkel eltölthet egy nagyszerű napot a tengeren. Csónakokat, jachtokat, vitorlásokat, katamaránokat és egyéb hajókat kínálunk Önnek. Hozza el barátait és családját, hogy a tengeren ünnepelhesse meg a fontos eseményeket.

Bálna- és delfinmegfigyelés Puerto de la Cruzból

E tevékenység során testközelből láthatja és megismerheti Tenerife tengeri állatvilágát természetes élőhelyükön. Ez egy nagyszerű és nagyon kifizetődő élmény. Hajóink biztonságosak a környezet és a cetfélék számára.

Nagy tapasztalattal rendelkező kapitányaink kínálják ezt a szolgáltatást. Nagyon jól ismerik a tenerifei öblöt és a legjobb helyeket a bálnafigyeléshez.

Mint tudjuk, Tenerife a világ egyik legjobb helye a bálnák, delfinek és más cetfélék megfigyelésére. Nem tudjuk garantálni, hogy sok tengeri állatot fog látni, de azt tudjuk, hogy jó esély van rá, hogy láthatja őket. A Tenerife és La Gomera szigete közötti vizekben egész évben különböző cetfajok koncentrálódnak.

Meghívjuk Önt, hogy tisztelettel figyelje meg őket, és csodálja meg szépségüket. Fényképezhet, videót rögzíthet, és egyszerűen csak élvezheti a pillanatot. Amit nem tehetsz, az az, hogy együtt úszol a delfinekkel és más állatokkal, nem dobhatsz szemetet a vízbe és nem adhatsz olyan hangos hangokat, amelyek megijeszthetik őket.

Vigye el partnerét egy romantikus kirándulásra, amelyet megáld a tenger és a hajó közelében élő cetek öröme. Ez egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy meglepje a gyerekeket, akik nagyon élvezik ezt a tevékenységet.

Mit tehet a bálna- és delfinmegfigyelés során?

 los-gigantes-tenerife-spain
Tudjuk, hogy ezeknek a gyönyörű állatoknak a megfigyelése önmagában is fantasztikus tevékenység, azonban a Puerto de La Cruz-i hajókirándulások során más tevékenységeket is élvezhet. Meghívjuk Önt, hogy foglaljon egy bálna- és delfinmegfigyelő kirándulást, amely egyben lehetővé teszi Önnek, hogy:

 • Pihenjen a hajón
 • Napozás a napon
 • Csodálhatja a kilátást
 • Megoszthatja a családjával, barátaival és partnerével
 • Csodálja meg a Los Gigantes sziklákat
 • Frissüljön fel és ússzon Tenerife egyik strandján.

Hajókirándulásainkat különböző időtartamokkal foglalhatja le. A hosszabb útvonalakon a Los Gigantes-i sziklák meglátogatása is szerepel, amely egy fenséges természeti emlék, amelyet nem hagyhat ki. Ezek a hatalmas falak átlagosan 500 méter magasan emelkednek Tenerife partjai fölé. A víz alatti búvárok akár 30 méteres mélységben is közel úszhatnak az alapjaikhoz.

Egy másik kihagyhatatlan látnivaló a Masca-öböl. Ez egy ikonikus kis tengerpart Tenerifén. A sziklákon található, és csak hajóval vagy gyalogosan lehet megközelíteni. Itt kényelmes természeti környezetet talál, amely pihenésre hívja Önt. Ha olyan hajókirándulást szeretne foglalni, amely magában foglalja ezeket a pontokat, csak írjon nekünk a WhatsAppon, és szívesen segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb tevékenységet.

Cetfélék, amelyeket Tenerifén láthat

Ebben a részben szeretnénk beszámolni néhány cetfajról, amelyeket a bálnafigyelő hajókirándulások során láthat.

Palackorrú delfin (Tursiops truncatus)

Full HD - shortbeaked-common-dolphin-delphinus-delphis-malaga-spain (1)
Ez a legismertebb delfinfaj Tenerife vizeiben. A partok közelében 20-30 egyedből álló csoportokban úszkál. A delfinek ivarérett korukban elérik a 3 méteres méretet, míg korai felnőttkorukban átlagosan 2,7 métert. Tenerife délnyugati partvidékének meghatározott területein egész évben lehet velük találkozni.

Nagybálna (Globicephala macrorinchus)

Full HD - pilot-whale-globicephala-melas-atlantic-ocean
Más néven pilótabálna. A delfinfélék családjába tartozó faj, de mérete miatt a bálna elnevezéshez tartozik. Fogas cetfélék közé tartozik, amelyek hossza meghaladhatja az 5 métert, és súlya meghaladhatja a 2 tonnát. Tenerifén egész évben jelen van.

Ezeken a cetfajokon kívül Tenerife az év meghatározott időszakaiban más cetféléknek is otthont ad. A sziget más cetfélék vándorlási útvonalának is része, így ha a megfelelő időben megyünk, ezeket is láthatjuk. Az alábbi listában bemutatunk néhány delfint vagy bálnát, amelyeket Tenerifén láthat:

 • Finn bálna
 • Bryde-bálna
 • Északi uszonyos bálna
 • Csíkos delfin
 • Fraser-delfin
 • Gyilkos bálna
 • Risso delfin
 • Spermabálna
 • Törpe ámbráscet
 • többek között

Privát bálna- és delfinmegfigyelő kirándulás Puerto de la Cruzban

Az alábbiakban áttekintést talál Puerto de la Cruzban elérhető privát hajókirándulásainkról. A szöveg végén megtalálja a tevékenységek teljes listáját. Ha az egyes túrákra kattint, további részleteket és a foglalási űrlapot láthatja.

Motoros hajó bérlése bálnales megfigyelésre Fairline 42-es hajóval

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Ez egy lenyűgöző, 12 fő befogadására alkalmas motorcsónak, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen élvezze a tengert. Puerto Colon kikötőjéből indulunk a tenerifei bálnák és delfinek megfigyelésére legalkalmasabb területekre. Miután gyönyörködtünk a tengeri állatokban, a hajó lehorgonyoz, hogy mindenki lemehessen úszni és sznorkelezni.

Neptuno magánhajó charter csoportok számára

Neptuno Tenerife Private Boat Charter
Ezzel a csodálatos, akár 22 fő befogadására alkalmas hajóval minden gondot elfelejthet. Élvezzen egy felejthetetlen napot Tenerife déli vizein. Közelről láthatja majd a cetféléket természetes környezetükben. A delfinek szépségének megismerése után a hajó egy öböl felé veszi az irányt, ahol úszhat és sznorkelezhet.

Bálnafigyelő magánhajó charter a Galateával

Sailing Boat Charter in Tenerife Galatea
Bérelje ezt a szenzációs vitorláshajót akár 7 utas számára most azonnal. Jöjjön és élvezze a lenyűgöző kalandot, hogy természetes környezetükben láthassa a bálnákat és delfineket. Ünnepeljen barátaival és családjával az Atlanti-óceánon exkluzivitással. A hajó nagyon közel érkezik azokhoz a helyekhez, ahol a cetek elhaladnak, így láthatja és hallhatja őket. A megfigyelés után egy gyönyörű öbölben hűsölhetnek. A búvárfelszerelés, az italok és a snackek benne foglaltatnak.

Közös kirándulások delfinek és bálnák megfigyelésére Puerto de la Cruzból

Az alábbiakban a Puerto de la Cruzból induló bálna- és delfinmegfigyelésre rendelkezésre álló kirándulások és hajók listáját találja.

Bálna- és delfinmegfigyelés Tenerifén a Freebirddel

catamaran tour with freebird to los gigantes
Ezt a fantasztikus kirándulást Puerto de La Cruz főbb szállodáiból történő felszállással kínáljuk Önnek. A 4 és fél órás időtartamú kirándulás során Puerto de la Cruzból osztozhat a tenerifei cetfélékkel.

Pihenjen ezen a békés tengeri kiránduláson, ahol a Los Gigantes-sziklákat és a Masca-öblöt is meglátogathatja. A hajó a sikeres bálnafigyelés érdekében azok felé a területek felé veszi az irányt, ahol a bálnafigyelés a legvalószínűbb.

A túra során sétát teszünk a Los Gigantes sziklák mentén, hogy megcsodálhassuk azok pompáját, majd megállunk a Masca-öbölben egy frissítő fürdőzésre. Ezt követően egy finom ebédet fogyasztunk, majd végül visszatérünk a kikötőbe. Élvezze barátaival és családjával együtt ezt a szórakoztató napot a tengeren a bálnák és delfinek társaságában.

Bálnafigyelő kirándulás Tenerifén a Royal Dolphinnal Puerto de la Cruzból

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)
Meghívjuk Önt, hogy szálljon fel a Royal Delfin fedélzetére, egy nagy katamaránra, hogy ünnepeljen a barátaival és jól érezze magát. Ha Puerto de la Cruzban tartózkodik, ez a tevékenység Önnek szól.

A 4,5 órás időtartamú Royal Dolphin szórakoztató és élvezetes kirándulást kínál a bálnák és delfinek megtekintésére Tenerifén. Ezzel a hajóval az élmény sokkal szórakoztatóbb, és a legjobb emlékeket hagyja bennünk. A hajó a padlóban víz alatti ablakokkal van felszerelve, amelyeken keresztül láthatjuk a tenger alatt békésen úszkáló állatokat.

A hajó víz alatti kamerákkal is fel van szerelve, amelyek gyönyörű videókat rögzítenek a víz alatti tevékenységről, amelyeket a fedélzeten vetítenek. A televíziókon keresztül élvezheti a hajóhoz közeledő állatok nyugodt és derűs tempóját.

A megfigyelés után a hajó a Los Gigantes-sziklák felé veszi az irányt, amelyek lenyűgözik Önt hatalmas méretükkel és magasságukkal. Ezután megérkezünk a Masca-öbölbe, ahol fürödhetünk és játszhatunk a strandon a barátainkkal. A túra egy finom svédasztalos ebéddel zárul, mielőtt visszatérnénk a kikötőbe.

Ez a tevékenység felszállást kínál Puerto de La Cruzban, csak annyit kell tennie, hogy írjon nekünk a WhatsAppunkra, hogy ellenőrizze a transzfer elérhetőségét a tartózkodási helyének megfelelően.

Maxicat katamarán kirándulás az óriásokhoz

Ezzel az 5 órás tevékenységgel delfineket és bálnákat láthat Puerto de la Cruzból. A transzfert kérésre kínáljuk, ne felejtsen el előre írni nekünk a WhatsAppon, hogy lefoglalhassa a helyét.

maxicat catamaran tenerife
Ezen a kiránduláson közelről láthatja a sziget legbájosabb tengeri állatait. A La Gomera melletti területen sok delfin és bálna él, amelyek gyakran jönnek a hajókhoz köszönni.

Az észlelés után a Maxicat a Masca-öböl felé veszi az irányt, hogy mindenki lehűthesse magát a tengerben. Az Atlanti-óceán vizei várják önöket, hogy egy szenzációs napot töltsenek el. Napozhat, játszhat a homokban, úszhat és sznorkelezhet. Egy nagyszerű napot tölthet el a családjával és a legjobb barátaival.

Közlekedés

Puerto de La Cruz különböző pontjairól kínálunk felszállást. Hogy több információt adhassunk, lépjen kapcsolatba velünk most rögtön a WhatsApp-on, hogy ellenőrizze a transzfer elérhetőségét a tartózkodási helyének megfelelően.

Meghívjuk Önt, hogy foglalja le a bálnafigyelő tevékenységünket Puerto de la Cruzból. Nálunk minden megvan, amire szüksége van az élmény élvezéséhez. Első osztályú hajókkal, tapasztalt kapitányokkal és ügyfeleink ízléséhez igazított útvonalakkal rendelkezünk. Bízzon mindent a mi kezünkben. A WhatsApp-ot az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy tudassa velünk kételyeit, és hogy lefoglalhassa a helyét. A szöveg végén található listában részletesebben bemutatjuk Önnek tevékenységeinket, és amikor belép az egyes tevékenységekbe, mindent megtalál, amit kínálnak, valamint egy kapcsolatfelvételi űrlapot a foglaláshoz. Várjuk Önt, hogy varázslatos élményben legyen része a tenerifei nyaralás során.

Bálnafigyelés a oldalon. Puerto del la Cruz

Kapcsolódó cikkek:

			Things to do in Puerto de la Cruz - Puerto de la Cruz-i teendők
Ebben a bejegyzésben egy teljes útmutatót mutatunk a Puerto de la Cruz-i...
			royal delfin tenerife los gigantes (59) - Hajókirándulások Puerto de la Cruzból
Ezúttal a Puerto de La Cruzból induló hajókirándulásokról fogunk beszélni, és...

Strandok Puerto del la Cruz

			Playa Jardin Beach in Puerto de la Cruz - Playa Jardin Strand
Ez egy városi strand, amely nagyon népszerű Tenerife területén, és számos...
			el bollullo tenerife puerto cruz.min - Playa de Bollullo Strand
Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...