Opazovanje kitov in delfinov iz Puerto de la Cruz s prevozom

Opazovanje kitov in delfinov iz Puerto de la Cruz s prevozom

Guide

Naše podjetje je specializirano za izlete za opazovanje kitov iz Puerto de la Cruz in drugih območij na Tenerifih. Vabimo vas, da med počitnicami na otoku uživate v tej izjemni dejavnosti. Na zahtevo vam ponujamo čudovite izlete z vključenim prevozom na različnih območjih Tenerifa.

Na naši spletni strani boste našli tudi različne čolne, s katerimi lahko preživite čudovit dan na morju. Ponujamo vam čolne, jahte, jadrnice, katamarane in druge čolne. Pripeljite svoje prijatelje in družino ter praznujte pomembne dogodke na morju.

Opazovanje kitov in delfinov iz Puerto de la Cruz

Med to dejavnostjo boste lahko od blizu videli in spoznali morsko favno Tenerifov v njihovem naravnem okolju. To je odlična in zelo koristna izkušnja. Naši čolni so varni za okolje in kitovce.

Imamo kapitane z dolgoletnimi izkušnjami, ki ponujajo to storitev. Dobro poznajo Tenerifski zaliv in najboljša mesta za opazovanje kitov.

Vsi vemo, da so Tenerife eden najboljših krajev na svetu za opazovanje kitov, delfinov in drugih kitov. Ne moremo vam zagotoviti, da boste videli veliko morskih živali, vemo pa, da obstaja velika možnost, da jih boste videli. V vodah med Tenerifi in otokom La Gomera se vse leto zadržujejo različne vrste kitov in delfinov.

Vabimo vas, da jih opazujete s spoštovanjem in občudujete njihovo lepoto. Lahko fotografirate, snemate videoposnetke in preprosto uživate v trenutku. Ne smete pa plavati z delfini in drugimi živalmi, ne smete metati smeti v vodo in povzročati glasnih zvokov, ki bi jih lahko prestrašili.

S partnerjem se odpravite na romantičen izlet, blagoslovljen z morjem in veseljem kitov v bližini čolna. To je tudi odlična priložnost za presenečenje za otroke, ki v tej dejavnosti zelo uživajo.

Kaj lahko počnete med opazovanjem kitov in delfinov?

 los-gigantes-tenerife-spainVemo, da je opazovanje teh čudovitih živali že samo po sebi fantastična dejavnost, vendar lahko med izletom z ladjo v Puerto de La Cruz uživate tudi v drugih dejavnostih. Vabimo vas, da rezervirate izlet z opazovanjem kitov in delfinov, ki vam bo omogočil tudi:

 • sprostitev na ladji
 • sončenje na soncu
 • občudujete razgled
 • delite z družino, prijatelji in partnerjem
 • občudovati pečine Los Gigantes
 • Osvežite se in zaplavajte na eni od plaž na Tenerifih.

Naše izlete z ladjo lahko rezervirate za različna trajanja. Daljše poti vključujejo obisk klifov Los Gigantes, veličastnega naravnega spomenika, ki ga ne smete zamuditi. Te ogromne stene se dvigajo nad obalo Tenerifov na povprečno višino 500 metrov. Podvodni potapljači lahko zaplavajo tudi v bližini njihovih temeljev, ki so vidni na globini do 30 metrov.

Druga zanimivost, ki je ne smete zamuditi, je zaliv Masca. To je ikonična majhna plaža na Tenerifih. Nahaja se na skalah in je dostopna le z ladjo ali peš. Tam boste našli prijetno naravno okolje, ki vas vabi k sprostitvi. Če želite rezervirati izlet z ladjo, ki vključuje te točke, nam pišite na WhatsApp in z veseljem vam bomo pomagali izbrati najprimernejšo dejavnost za vas.

Kiti, ki jih lahko vidite na Tenerifih

V tem razdelku vam želimo predstaviti nekatere vrste kitov, ki jih boste lahko videli med izleti z ladjo za opazovanje kitov.

Delfini (Tursiops truncatus)

Full HD - shortbeaked-common-dolphin-delphinus-delphis-malaga-spain (1)To je najbolj znana vrsta delfinov v vodah otoka Tenerife. Najdemo ga zelo blizu obale, kjer plava v skupinah od 20 do 30 osebkov. V zrelih letih dosežejo velikost 3 metre, v zgodnji odrasli dobi pa v povprečju okoli 2,7 metra. Na določenih območjih jugozahodne obale Tenerifov jih lahko opazujete vse leto.

Pilotski kit (Globicephala macrorinchus)

Full HD - pilot-whale-globicephala-melas-atlantic-oceanZnan tudi kot pilotski kit. Je vrsta, ki spada v družino delfinov, vendar ji zaradi velikosti pripada poimenovanje kit. Gre za zobatega kita, ki lahko v dolžino preseže 5 metrov in tehta več kot 2 toni. Na Tenerifih je prisoten vse leto.

Poleg teh vrst kitov in delfinov so na Tenerifih v določenih letnih časih doma še druge vrste kitov in delfinov. Je tudi del selitvene poti drugih kitov, zato jih boste lahko videli, če se boste odpravili ob pravem času. Na naslednjem seznamu vam predstavljamo nekatere delfine ali kite, ki jih lahko vidite na Tenerifih:

 • kitovec
 • Brydeov kit
 • Severni kit
 • črtasti delfin
 • Fraserjev delfin
 • kit ubijalec
 • Rissojev delfin
 • Spermski kit
 • Pigmejski spermijski kit
 • med drugim

Zasebni izlet za opazovanje kitov in delfinov v Puerto de la Cruz

Spodaj najdete pregled naših zasebnih izletov z ladjo, ki so na voljo v Puerto de la Cruzu. Na koncu besedila najdete celoten seznam dejavnosti. Ko kliknete na vsako od njih, se vam prikažejo podrobnejše informacije in obrazec za rezervacijo.

Najem motornega čolna za opazovanje kitov z ladjo Fairline 42

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Čarter motornega čolna za opazovanje kitov na Tenerifih Fairline 42 čevljevTo je impresiven motorni čoln s kapaciteto 12 oseb, ki vam bo omogočil udobno uživanje na morju. Iz pristanišča Puerto Colon odplujemo na najprimernejša območja za opazovanje kitov in delfinov na Tenerifih. Po uživanju v morskih živalih se ladja zasidra, da se lahko vsi spustijo na kopanje in potapljanje.

Zasebna čarterska ladja Neptuno za skupine

Neptuno Tenerife Private Boat CharterS tem čudovitim čolnom za do 22 gostov boste pozabili na vse težave. Uživajte v nepozabnem dnevu v vodah južnega Tenerifa. Od blizu si boste lahko ogledali kite v njihovem naravnem okolju. Ko boste občudovali lepoto delfinov, se bo ladja odpravila proti zalivu za plavanje in potapljanje.

Zasebni čarter za opazovanje kitov z ladjo Galatea

Sailing Boat Charter in Tenerife GalateaNajemite to senzacionalno jadrnico za največ 7 potnikov že zdaj. Pridite in uživajte v fascinantni pustolovščini in si oglejte kite in delfine v njihovem naravnem okolju. Praznujte s prijatelji in družino v Atlantskem oceanu z ekskluzivnostjo. Ladja pripluje zelo blizu krajev, kjer se kitovci sprehajajo, zato jih boste lahko videli in slišali. Po opazovanju se lahko ohladite v čudovitem zalivu. Vključena je oprema za potapljanje, pijača in prigrizki.

Skupni izleti za ogled delfinov in kitov iz Puerto de la Cruz

Spodaj je seznam izletov in ladij, ki so na voljo za opazovanje kitov in delfinov iz Puerto de la Cruz.

Opazovanje kitov in delfinov na Tenerifih z ladjo Freebird

catamaran tour with freebird to los gigantesTa fantastični izlet vam ponujamo s pobiranjem iz glavnih hotelov v Puerto de La Cruzu. Izlet bo trajal 4 ure in pol in si boste lahko iz Puerto de la Cruza ogledali kitovce na Tenerifih.

Sprostite se med tem mirnim izletom po morju, kjer lahko obiščete tudi pečine Los Gigantes in zaliv Masca. Ladja se usmeri proti območjem, kjer je opazovanje kitov najverjetneje, da bo izlet uspešen.

Izlet vključuje sprehod ob pečinah Los Gigantes, kjer lahko občudujete njihovo veličino, nato pa se ustavite v zalivu Masca za osvežilno kopanje. Nato bomo uživali v okusnem kosilu in se na koncu vrnili v pristanišče. S prijatelji in družino uživajte v zabavnem dnevu na morju s kiti in delfini.

Izlet za opazovanje kitov na Tenerifih z družbo Royal Dolphin iz Puerto de la Cruz

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)Vabimo vas, da se vkrcate na krov Royal Dolphin, velikega katamarana, na katerem se boste zabavali s prijatelji in se veselili. Če ste v Puerto de la Cruzu, je ta dejavnost za vas.

Izlet z ladjo Royal Dolphin, ki traja 4,5 ure, vam ponuja zabaven in prijeten izlet za ogled kitov in delfinov na Tenerifih. S to ladjo je doživetje bolj zabavno in nam pusti najboljše spomine. Čoln je opremljen s podvodnimi okni v tleh, skozi katera lahko opazujete živali, ki mirno plavajo pod morjem.

Čoln je opremljen tudi s podvodnimi kamerami, ki snemajo čudovite videoposnetke podvodnega dogajanja, ki se predvajajo na krovu. Preko televizijskih sprejemnikov boste lahko uživali v sproščenem in mirnem tempu živali, ki se približujejo čolnu.

Po opazovanju se ladja odpravi proti pečinam Los Gigantes, ki vas bodo navdušile s svojo velikostjo in višino. Nato bomo prispeli v zaliv Masca, kjer se boste lahko kopali in igrali na plaži s prijatelji. Izlet se konča z okusnim samopostrežnim kosilom, nato pa se vrnemo v pristanišče.

Ta dejavnost ponuja prevzem v Puerto de La Cruz, vse, kar morate storiti, je, da nam pišete na naš WhatsApp in preverite razpoložljivost prevoza glede na kraj, kjer bivate.

Izlet s katamaranom Maxicat do velikanov

S to 5-urno dejavnostjo boste lahko opazovali delfine in kite iz Puerto de la Cruz. Prevoz ponujamo na zahtevo, ne pozabite nam vnaprej pisati na WhatsApp, da se dogovorite za rezervacijo.

maxicat catamaran tenerifeMed tem izletom si boste lahko od blizu ogledali najbolj očarljive morske živali otoka. Na območju blizu otoka La Gomera je veliko delfinov in kitov, ki pogosto pridejo do čolnov, da bi jih pozdravili.

Po ogledu se ladja Maxicat odpravi v zaliv Masca, da se lahko vsi ohladijo v morju. Vode Atlantika vas čakajo, da uživate v senzacionalnem dnevu. Lahko se sončite, igrate v pesku, plavate in potapljate. Z družino in najboljšimi prijatelji boste preživeli čudovit dan.

Prevoz
V Puerto de La Cruz vas lahko poberemo iz različnih krajev. Za več informacij nas takoj kontaktirajte prek aplikacije WhatsApp, da preverite razpoložljivost prevoza glede na kraj, v katerem bivate.

Vabimo vas, da rezervirate naše dejavnosti opazovanja kitov iz Puerto de la Cruz. Na voljo imamo vse, kar potrebujete za uživanje v tej izkušnji. Imamo vrhunske čolne, izkušene kapitane in poti, prilagojene okusom naših strank. Pustite vse v naših rokah. Naš WhatsApp vam je na voljo, da nam sporočite svoje dvome in opravite rezervacijo. Na seznamu na koncu besedila vam prikazujemo podrobnejše podatke o naših dejavnostih, ob vstopu v vsako od njih pa boste našli vse, kar ponujajo, skupaj s kontaktnim obrazcem za rezervacijo. Čakamo vas, da med počitnicami na Tenerifih doživite čarobno izkušnjo.

Opazovanje kitov na Puerto del la Cruz

Povezani članki:

			Things to do in Puerto de la Cruz - Kaj početi v Puerto de la Cruz
V tem prispevku vam bomo predstavili celoten vodnik po Puerto de la Cruzu. Ponujamo vam...
			royal delfin tenerife los gigantes (59) - Izleti z ladjo iz Puerto de la Cruz
Tokrat bomo govorili o izletih z ladjo iz Puerto de La Cruz in o vsem, kar lahko...

Plaže v Puerto del la Cruz

			el bollullo tenerife puerto cruz.min - Playa de Bollullo Plaža
To je čudovita plaža na Tenerifih, ki je številnim turistom še vedno neznana, zato...
			Playa Jardin Beach in Puerto de la Cruz - Playa Jardin Plaža
To je mestna plaža, ki je zelo priljubljena na območju Tenerifov in jo obišče veliko...