Izleti z ladjo iz Puerto de la Cruz

Izleti z ladjo iz Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz je glavno letovišče na severu Tenerifov. Številni dopustniki z vsega sveta ga izberejo zaradi neverjetne pokrajine, prijetnega podnebja in pristnega kanarskega vzdušja.

 

Poleg uživanja na soncu na čudovitih naravnih plažah je na voljo veliko izletov in dejavnosti, ki jih lahko izvajate neposredno v Puerto de la Cruzu ali iz njega. Na naši spletni strani najdete podrobne informacije o tem, kaj početi v Puerto de la Cruzu, in sicer si jih lahko ogledate tukaj.

Zdaj bi radi povedali nekaj več o eni od naših najljubših dejavnosti – izletu z ladjo za opazovanje kitov in vam razložili, kaj boste videli in počeli na tem fantastičnem izletu.

Naši izleti z ladjo se začnejo v pristanišču Puerto Colon, ki se nahaja na jugu Tenerifov. Ni vam treba skrbeti, kako boste sami prišli tja, saj vam za vse izlete z ladjo, ki so na voljo iz Puerto de la Cruz, nudimo brezplačen avtobus iz vašega hotela.

Tenerife je odličen kraj za opazovanje kitov in delfinov skozi vse leto.

Izleti z ladjo vam omogočajo ogled teh čudovitih živali v njihovem naravnem okolju. Zagotovljeno je celo, da boste srečali enega od njih.

Verjetneje boste srečali delfina grbavca in kitovca. Mesta za njihovo opazovanje so v vodah med Tenerifi in La Gomero. Ko se boste vkrcali na ladjo, boste odpluli v smeri La Gomere in se ustavili, da bi uživali v opazovanju kitov ali delfinov, ki se igrajo v neposredni bližini. To je popolnoma osupljivo doživetje za otroke in odrasle.

Poleg opazovanja kitov in delfinov se boste med izletom z ladjo sproščali, uživali v soncu, plavali in potapljali ter se preprosto odlično zabavali z družino, parom ali prijatelji. Na izletu z ladjo si lahko ogledate tudi južno obalo Tenerifov.

Na 4,5-urnem izletu lahko obiščete tudi dih jemajoče pečine Los Gigantes. Zdaj lahko razumete, zakaj je izlet z ladjo ena najbolj priljubljenih dejavnosti na Tenerifih, ki jo morate obvezno opraviti.

Druga možnost, ki bo na voljo le, če boste med počitnicami na Tenerifih najeli avto (bivali v Puerto de la Cruz), je najem enega od naših zasebnih čolnov v Costa Adeje.

Če se želite odpraviti na izlet z ladjo, si oglejte naše možnosti iz Puerto de la Cruz. Rezervacija bo trajala le nekaj minut. Če imate kakršnakoli vprašanja, nas lahko vedno kontaktirate po telefonu ali izpolnite kontaktni obrazec.

Izleti z ladjo na Puerto del la Cruz

Povezani članki:

Poiščite najboljše stvari, ki jih lahko počnete v mestu Puerto de la Cruz ali iz...

Plaže v Puerto del la Cruz

To je mestna plaža, ki je zelo priljubljena na območju Tenerifov in jo obišče veliko...
To je čudovita plaža na Tenerifih, ki je številnim turistom še vedno neznana, zato...