Playa de las vistas Ranta

Playa de las vistas Ranta

Playa de las Vistas, også kendt som Las Vistas-stranden, er en meget attraktiv strand for de lokale og resten af spanierne.

Den modtager også konstant turister fra hele verden, som forelsker sig i dens charme. Den største tilstrømning af besøgende er om sommeren, men den fortsætter med at tiltrække et gennemsnitligt antal besøgende resten af året.

Takket være rækken af bølgebrydere er der meget roligt vand, hvilket er ideelt til at besøge den med børn. Du skal ikke bekymre dig om bølgerne, men blot nyde freden og roen og slappe af.

Beliggenhed

Kommune: Arona

Den ligger i den sydlige del af Tenerife ved siden af Los Cristianos’ søhavn i byen af samme navn. Da den ligger meget tæt på Los Cristianos-stranden, kan du gå fra den ene til den anden langs promenaden.

Hoteller og restauranter

Playa de Las Vistas Tenerife South

Stranden er omgivet af hoteller og lejligheder, hvilket gør den til en af de mest besøgte strande af turister hele året rundt.

Las Vistas-promenaden er foret med madboder, hvis du har lyst til en snack. Der er også mange butikker, restauranter og en McDonalds.

Sand

Den byder på lækkert gyldent sand. Besøgende nyder at ligge på sandet for at blive solbrændte, nyde Atlanterhavssolen og slappe af til lyden af havet.

Tilgængelighed

Las Vistas er en af de tolv strande på øen Tenerife, der er defineret som en tilgængelig strand. Det betyder, at den er tilpasset personer med nedsat mobilitet, med ramper og gangbroer for nem adgang samt brusere og parkeringspladser for kørestolsbrugere.

Hvad du kan finde

Liggestole og parasoller

Hvis du foretrækker at opholde dig i skyggen, er der masser af områder, hvor besøgende kan leje behagelige hængekøjer mod betaling.

Sport

Mange turister tager til stranden for at have det sjovt og få lidt motion. Volleyball er en af de mest populære strandsportsgrene, og du kan spille det her. Der er flere volleyballnet langs stranden, som du kan nyde sammen med din familie og venner.

Hvis du også kan lide vandsport, kan du nyde jetski, bananbådsejlads og parasailing.

Kunstig ø

Fuente Playa de las Vistas

Som om dens naturlige charme ikke var nok, byder den også på en lille kunstig ø med et springvand, der skyder vand op i himlen til glæde for de besøgende. Få nogle unikke billeder, der vil ligne noget fra et hav af fantasi.

Parkeringsplads

På Las Vistas-promenaden, meget tæt på stranden, ligger havneparkpladsen. Da dette er det bedste sted at stille bilen, skal vi gøre opmærksom på, at der er et gebyr.

Nogle turister leder efter en gratis plads i de nærliggende gader og går derefter til fods til stranden. På den måde sparer de på parkering og nyder samtidig gåturen.

Sikkerhed for feriegæster

Der er en livredderstation, som er oprettet af Røde Kors. Den er altid under overvågning og har livreddere, som altid er på udkig efter alt, hvad der kan ske.

Flag

Selv om stranden er godt bevogtet, er det op til os selv at passe på os selv. Til dette formål er der forskellige flag, som viser de besøgende, hvordan vandet er. Her er en farvekode, som du altid bør holde dig for øje:

  • Rød: ikke egnet til badning
  • Gul: egnet til badning, men med forsigtighed.
  • Grøn: egnet til badning

Hvad du ikke må gøre

For at beskytte stranden og de andre besøgendes fred er det angivet, at du ikke må:

  • medbringe hunde
  • campere
  • efterlade cigaretskodder på sandet
  • spille musik
Rannat vuonna Tenerife
Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Liittyvät toiminnot: