Playa de Puerto Santiago Ranta

Playa de Puerto Santiago Ranta

Det er en bystrand, der ligger ved kajen og promenaden i Puerto Santiago. Den er mest besøgt af byens indbyggere, som især kommer her i sommermånederne.

Den besøges også af turister fra hele verden, der søger forfriskende bade og solskin. Den lækre kanariske gastronomi tiltrækker også mange besøgende, der er forelsket i kystens smagsoplevelser.

Fra molen afgår forskellige maritime udflugter, hvor man kan opleve og nyde øens naturlige skønheder, forfriskende hav og havfauna.

Den byder på et varmt klima, strålende solskin, krystalklart og roligt vand til en afslappende ferie. Puerto Santiago byder på mange muligheder for fiskeri og havsport, hvilket gør det til et must for dem, der har havet i deres hjerte.

Beliggenhed

Kommune: Alajeró

Beliggende på den sydøstlige kyst af øen La Gomera, kun 10 minutter fra lufthavnen på den kanariske ø La Gomera.

Du kan komme dertil til fods, i bil og med intercitybus.

Playa Santiago ligger i landsbyen af samme navn.

I dag er landsbyen et turistcenter, der er vokset og udviklet omkring stranden. Den har en stor turistinfrastruktur, en golfbane og berømte hoteller i området.

Services

  • Fodbad
  • Brusere
  • Rengøring
  • Mad- og drikkevareforretninger

Sand

Stranden er dækket af sort sand af vulkansk oprindelse, hvilket er typisk for strandene på denne side af øen. Der er masser af sten, hvilket gør det til en anderledes, men samtidig meget attraktiv strand.

Havbund

Dette er strandens største attraktion med mange grotter til dykning og en stor marin mangfoldighed. Vi inviterer dig til at dyrke sport som dykning, kajaksejlads og snorkling.

Boder og restauranter

I nærheden finder du mange boder og restauranter, der tilbyder lækre retter og mad, der er repræsentative for øens gastronomi. Specielt for eventyrlystne ganer, der ønsker at prøve nye retter med en smag af havet.

Der er også flere barer med musik og underholdning til at sætte liv i sommeraftenerne.

Fest og sjov

Hvis du er så heldig at tage af sted i slutningen af juni, kan du sammen med landsbyboerne fejre San Juans bålfester. Denne festival fejres om natten den 23. juni med bål på stranden, munterhed og masser af sjov.

Rannat vuonna Tenerife

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Liittyvät toiminnot: