Playa de Puerto Santiago Strand

Playa de Puerto Santiago Strand

Het is een stadsstrand aan de kade en de promenade van Puerto Santiago. Het wordt het meest bezocht door de inwoners van de stad die hier vooral tijdens de zomermaanden komen.

Het wordt ook bezocht door toeristen uit de hele wereld die op zoek zijn naar verfrissende baden en zon. De heerlijke Canarische gastronomie trekt ook veel bezoekers die verliefd zijn op de smaken van de kust.

Vanaf de pier vertrekken verschillende maritieme excursies om de natuurlijke schoonheden, de verfrissende zee en de zeefauna van het eiland te ontdekken en ervan te genieten.

Het biedt een warm klimaat, stralende zon, kristalhelder en sereen water voor een ontspannen vakantie. Puerto Santiago biedt vele mogelijkheden voor vissen en zeesporten, waardoor het een must is voor degenen die de zee in hun hart dragen.

Plaats

Gemeente: Alajeró

Gelegen aan de zuidoostkust van het eiland La Gomera, op slechts 10 minuten van de luchthaven van het Canarische eiland La Gomera.

U kunt er te voet, met de auto en met de intercitybus komen.

Playa Santiago ligt in het dorp met dezelfde naam.

Tegenwoordig is het dorp een toeristisch centrum dat is gegroeid en zich heeft ontwikkeld rond het strand. Het beschikt over een grote toeristische infrastructuur, een golfterrein en gerenommeerde hotels in de omgeving.

Diensten

  • Voetbad
  • Douches
  • Reiniging
  • Eet- en drinkgelegenheden

Zand

De oevers zijn bedekt met zwart zand van vulkanische oorsprong, typisch voor de stranden aan deze kant van het eiland. Stenen zijn er in overvloed, waardoor het een ander, maar tegelijkertijd zeer aantrekkelijk strand is.

Zeebodem

Dit is de belangrijkste attractie van het strand, met vele grotten om in te duiken en een grote diversiteit aan zeedieren. Wij nodigen u uit om te genieten van sporten zoals duiken, kajakken en snorkelen.

Kraampjes en restaurants

In de buurt vindt u vele kraampjes en restaurants met heerlijke gerechten en gerechten die representatief zijn voor de gastronomie van het eiland. Speciaal voor avontuurlijke fijnproevers die nieuwe gerechten willen proberen met de smaak van de zee.

Er zijn ook verschillende bars met muziek en entertainment om de zomeravonden te verlevendigen.

Feesten en plezier

Als u het geluk heeft eind juni te gaan, kunt u met de dorpsbewoners het feest van de vreugdevuren van San Juan delen. Dit feest wordt gevierd in de nacht van 23 juni met vreugdevuren op het strand, vrolijkheid en veel plezier.

Stranden in Tenerife
Gerelateerde artikelen:
Gerelateerde activiteiten: