Eerste publicatie: februari 13, 2023 | Laatst bijgewerkt: april 28, 2024 | Auteur: Jan Daniel

Verjaardagsfeestjes op Tenerife: Boek de leukste activiteiten bij ons!

Wij bieden je een breed scala aan mogelijkheden om je verjaardag op Tenerife te vieren. Met onze activiteiten garanderen we mooie momenten die in het geheugen van je vrienden en familie gegrift zullen blijven.

We presenteren je onze lijst met de beste ideeën en activiteiten om je verjaardag te vieren op het eiland van de stralende zon.

Een tochtje aan boord van een jacht of catamaran is de populairste activiteit voor verjaardagsvieringen op Tenerife.

1. Jachtcharter voor verjaardagsfeestjes

.
Costa Adeje spiecial events, hen do , stag do, birthdays
Wij bieden een verscheidenheid aan jachten en catamarans om verjaardagen te vieren op Tenerife.

Verjaardagen vieren aan boord van een boot is een waar genoegen en een originele manier om die speciale dag te vieren. Vier kinderverjaardagen (onder ouderlijk toezicht) en verjaardagen van volwassenen.

Door uw verjaardag aan boord van onze boten te vieren, zullen u en uw gasten genieten:

  • Muziek: de boten spelen muziek die voor de gelegenheid is uitgekozen, naast het deinen van de golven en de zeebries die de tocht veraangenamen.
  • Eten en drinken:Neem je verjaardagstaart, eten, drinken, frisdrank, chocolade, snoep en andere snacks naar keuze mee.
  • Verjaardagstaart, eten, drinken, frisdrank, chocolade, snoep en andere snacks naar keuze.
  • Zwemmen en snorkelen:afkoelen in zee op een zonnige dag met vrienden is het allerleukste om te doen.
  • Valken of dolfijnen kijken: laat je meeslepen door het moment terwijl je de walvisachtigen van Tenerife rond de boot ziet dartelen.

Er is veel vraag naar het huren van een verjaardagsboot op Tenerife vanwege de uitstekende sfeer en het comfort van de boten.

Als je op Tenerife bent en van je verjaardag iets heel speciaals wilt maken, huur dan een luxe jacht voor een onvergetelijk feest. Neem contact met ons op via WhatsApp voor meer informatie en boekingen!

2. Waterparken

Vier je verjaardag in Siam Park
Het beste waterpark om een verjaardag te vieren op Tenerife is het beroemde Siam Park.

Het ishet grootste en meest sensationele waterpark op het eiland. Geniet van gigantische glijbanen waar geen einde aan lijkt te komen. Een dag vol plezier en adrenaline is het perfecte cadeau voor de jarige.

Neem nu contact met ons op om verjaardagen te vieren in Siam Park. Contact opnemen via WhatsApp is de makkelijkste manier om je persoonlijke en directe aandacht te geven..

3. Jetski’s naar Los Gigantes

Jetski in tenerife south
Wees er zeker van dat je met de Jetski safari naar Los Gigantes snelheid, adrenaline en een geweldig gevoel van vrijheid ervaart. Bovendien zijn de Giants Acantidalos adembenemend, gezien vanaf de zee.

Het is een unieke en onvergetelijke ervaring, iedereen zal gefascineerd terugdenken aan de verjaardag.

4. Watersportpakketten

bananenboot Tenerife

Onze watersportpakketten omvatten geweldige activiteiten voor een explosieve dag en maximale ervaringen.

We bieden verschillende combinaties van wateractiviteiten:

  • Paragliding: Bekijk de kustlijn van bovenaf en geniet van de vrijheid van het vliegen als een vogel. Je kunt het samen met twee personen doen.
  • Bananenboot en Vliegvis: De uitdaging is om bovenop de opblaasbare boot te blijven zonder in het water te vallen.
  • Watercraft: Gegarandeerd snelheid en adrenaline.
  • Deel met je vrienden en beleef een ongelooflijke ervaring vol plezier en vreugde.

5. Quad Safari aan de kust of in de bergen

jurassic quad tenerife3

Tenerife biedt verschillende mogelijkheden om de snelheid te ervaren en de wind in je gezicht te voelen. De activiteit die je niet mag missen op je verjaardag is een leuke quadrit op Tenerife.

Geniet samen met je geliefden van rollen over de wegen en paden van het eiland. Als je een rijbewijs hebt, kun je door de landschappen van Tenerife rijden op een quad. Ervaar snelheid, adrenaline en eindeloos lachen.

6. Bezoek aan de dierentuinen van Tenerife

Apenpark in Tenerife Zuid

Apenpark is een van de meest gekozen themaparken op Tenerife om deze speciale dag te vieren. Geniet van uitstekende themaverjaardagen op aanvraag. Neem contact met ons op via Whatsapp om te reserveren.

Je verjaardag vieren in de themaparken van Tenerife is een geweldige manier om die dag met plezier en veel liefde voor de natuur te beleven.

Reserveringen

Het is belangrijk dat je ons een paar dagen voor de gewenste datum schrijft. De beschikbare plaatsen en boten zijn snel uitverkocht, vooral in het hoogseizoen.

Om een aantal van onze diensten te reserveren, schrijf naar onze WhatsApp, voor advies en om te reserveren. .

Plan een dag vol plezier met al deze activiteiten en geef de jarige een verrassing die hij of zij nooit zal vergeten. Het is ons een genoegen om je te helpen een heel speciale dag te hebben, vol emoties en mooie herinneringen.

Boek via WhatsApp

Verjaardagsideeën in Tenerife

Boek via WhatsApp

Wat onze klanten zeggen:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Gerelateerde artikelen: