Playa de las vistas Strand

Playa de las vistas Strand

Playa de las Vistas, ook bekend als het strand van Las Vistas, is een zeer aantrekkelijk strand voor de plaatselijke bevolking en de rest van de Spanjaarden.

Het ontvangt ook voortdurend toeristen uit de hele wereld die verliefd worden op zijn charme. De grootste toevloed van bezoekers is tijdens de zomer, maar het blijft een gemiddeld volume gedurende de rest van het jaar aantrekken.

Dankzij de rij golfbrekers biedt het zeer rustig water, ideaal voor een bezoek met kinderen. Maak u geen zorgen over de golven, geniet gewoon van de rust en ontspan.

Plaats

Gemeente: Arona

Het is gelegen in het zuiden van Tenerife naast de zeehaven van Los Cristianos in de stad met dezelfde naam. Aangezien het heel dicht bij het strand van Los Cristianos ligt, kunt u langs de promenade van het ene naar het andere lopen.

Hotels en restaurants

Playa de Las Vistas Tenerife South

Het strand is omgeven door hotels en appartementen, waardoor het het hele jaar door een van de meest bezochte stranden door toeristen is.

De promenade van Las Vistas is afgezet met eetstalletjes voor het geval u zin heeft in een snack. Er zijn ook veel winkels, restaurants en een McDonalds.

Zand

Het strand biedt heerlijk goudkleurig zand. Bezoekers liggen graag op het zand om een kleurtje te krijgen, te genieten van de Atlantische zon en te ontspannen op het geluid van de zee.

Toegankelijkheid

Las Vistas is een van de twaalf stranden op het eiland Tenerife die zijn aangemerkt als Toegankelijk Strand. Dit betekent dat het is aangepast voor mensen met een beperkte mobiliteit, met opritten en looppaden voor een gemakkelijke toegang, evenals douches en parkeerplaatsen voor rolstoelgebruikers.

Wat kunt u vinden

Ligstoelen en parasols

Als u liever in de schaduw blijft, kunt u op de vele plaatsen comfortabele hangmatten tegen betaling huren.

Sport

Veel toeristen gaan naar het strand om zich te vermaken en wat beweging te krijgen. Volleybal is een van de populairste strandsporten en die kunt u hier beoefenen. Er zijn verschillende volleybalnetten langs het strand waar u met uw familie en vrienden van kunt genieten.

Als u ook van watersport houdt, kunt u gaan jetskiën, bananenboot varen en parasailen.

Kunstmatig eiland

Fuente Playa de las Vistas

Alsof de natuurlijke charme nog niet genoeg is, is er ook een klein kunstmatig eiland met een fontein die water de lucht in schiet tot groot genoegen van de bezoekers. Maak unieke foto’s die uit een zee van fantasie lijken te komen.

Parkeerplaats

Op de promenade Las Vistas, heel dicht bij het strand, bevindt zich de parkeerplaats van de zeehaven. Aangezien dit de beste plaats is om uw auto achter te laten, moeten we u erop wijzen dat er een vergoeding wordt gevraagd.

Sommige toeristen zoeken een vrije plaats in de nabijgelegen straten en lopen dan naar het strand. Op die manier besparen ze op parkeren en genieten ze tegelijkertijd van de wandeling.

Veiligheid voor de vakantieganger

Er is een strandwachtpost die door het Rode Kruis is opgezet. Het staat altijd onder toezicht en heeft strandwachten die altijd uitkijken naar alles wat er zou kunnen gebeuren.

Vlaggen

Hoewel het strand goed bewaakt wordt, is het aan ons om voor onszelf te zorgen. Daartoe zijn er verschillende vlaggen om bezoekers aan te geven hoe het water is. Hier is een kleurencode die u altijd in gedachten moet houden:

  • Rood: niet geschikt om in te zwemmen
  • Geel: geschikt om te baden, maar met de nodige voorzichtigheid
  • Groen: geschikt om in te zwemmen

Wat u niet mag doen

Om het strand en de gemoedsrust van andere bezoekers te beschermen, is aangegeven dat u niet

  • Honden meeneemt
  • Kamperen op
  • Sigarettenpeuken op het zand achterlaat
  • Muziek spelen
Stranden in Tenerife
Gerelateerde artikelen:
Gerelateerde activiteiten: