Playa de las vistas Strand

Playa de las vistas Strand

A Playa de las Vistas, más néven Las Vistas strandja nagyon vonzó a helyiek és a többi spanyol számára.

Emellett folyamatosan fogad turistákat a világ minden tájáról, akik beleszeretnek a varázsába. A legnagyobb látogatóáradat nyáron van, de az év többi részében is átlagos mennyiséget vonz.

A hullámtörők sorának köszönhetően nagyon nyugodt vizet kínál, ideális a gyerekekkel való látogatáshoz. Ne aggódjon a hullámok miatt, csak élvezze a nyugalmat és a pihenést.

Helyszín

Önkormányzat: Arona

Tenerife déli részén, Los Cristianos tengeri kikötője mellett, az azonos nevű városban található. Mivel nagyon közel van a Los Cristianos strandhoz, a sétányon sétálhat egyikből a másikba.

Szállodák és éttermek

Playa de Las Vistas Tenerife South

Szállodák és apartmanok veszik körül, ami miatt a turisták által egész évben az egyik leglátogatottabb strand.

A Las Vistas sétányon ételstandok sorakoznak, ha esetleg kedvet kapnál egy kis harapnivalóra. Számos üzlet, étterem és egy McDonalds is található itt.

Homok

Finom aranyszínű homokot kínál. A látogatók szívesen fekszenek a homokon, hogy lebarnuljanak, élvezzék az atlanti napfényt és pihenjenek a tenger morajlására.

Megközelíthetőség

Las Vistas egyike Tenerife szigetének tizenkét, akadálymentes strandként meghatározott strandjának. Ez azt jelenti, hogy a mozgáskorlátozottak számára van kialakítva, rámpákkal és sétányokkal a könnyű megközelíthetőség érdekében, valamint zuhanyzókkal és parkolóhelyekkel a kerekesszékesek számára.

Mit talál itt

Napozóágyak és napernyők

Ha inkább az árnyékban szeretne maradni, a látogatók számára rengeteg olyan terület áll rendelkezésre, ahol térítés ellenében kényelmes függőágyakat bérelhetnek.

Sport

Sok turista azért megy a strandra, hogy szórakozzon és mozogjon egy kicsit. A röplabda az egyik legnépszerűbb tengerparti sport, amelyet itt is lehet játszani. A strand mentén számos röplabdaháló található, hogy a családdal és a barátokkal együtt élvezhesse a sportot.

Ha Ön is szereti a vízi sportokat, akkor élvezheti a jet ski-t, a banánhajózást és a siklóernyőzést.

Mesterséges sziget

Fuente Playa de las Vistas

Mintha a természetes varázsa nem lenne elég, egy kis mesterséges szigetet is kínál egy szökőkúttal, amely a látogatók örömére vizet lövell az égbe. Készítsen néhány egyedi fényképet, amelyek olyanok lesznek, mintha a fantázia tengeréből léptek volna elő.

Autóparkoló

A Las Vistas sétányon, nagyon közel a strandhoz található a tengeri kikötő parkolója. Mivel ez a legjobb hely, ahol az autóját hagyhatja, fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy díjköteles.

Néhány turista a közeli utcákban keres ingyenes helyet, majd elsétál a tengerpartra. Így megspórolják a parkolást, és egyúttal élvezik a sétát.

Biztonság a nyaralónak

Van egy vízimentő állomás, amelyet a Vöröskereszt állított fel. Ez mindig felügyelet alatt áll, és életmentőkkel van ellátva, akik mindig résen vannak, ha bármi történhet.

Zászlók

Bár a strandot jól őrzik, a saját magunkra való odafigyelés rajtunk múlik. Ebből a célból különböző zászlók jelzik a látogatóknak, hogy milyen a víz állapota. Íme egy színkód, amit mindig tartsunk szem előtt:

  • Piros: nem alkalmas fürdésre
  • Sárga: fürdésre alkalmas, de óvatosan.
  • Zöld: fürdésre alkalmas

Mit nem tehetsz

A strand és a többi látogató nyugalmának védelme érdekében jelezzük, hogy nem szabad:

  • Kutyát hozni
  • Táborozás
  • Cigarettacsikket hagyni a homokban
  • Zenélni

Strandok Tenerife

Playa Fañabé egy kellemes, világos homokos strand, mesés szabadidős...
Ez egy városi strand, amely Puerto Santiago rakpartján és sétányán található. A...
Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Ez egy nagyszerű városi strand a napozáshoz és a tenerifei tenger élvezetéhez. A...
A Playa de Troya I és II két strand Costa Adejében. Itt megtalálod a tenger, a...
A Playa los Guios néven is ismert, gyönyörű, a természet által megáldott strand....
Ez egy városi strand Costa Adeje-ben, amely mindent kínál, amire egy mesés...
Ez egy városi strand, amely nagyon népszerű Tenerife területén, és számos...