Mi a teendő Tenerifén húsvétkor

Mi a teendő Tenerifén húsvétkor

Guide

A húsvét megünneplése Tenerifén segít megerősíteni az Istennel való kapcsolatodat. Szigetünkön a húsvétot megelőző héten különböző eseményeket ünnepelünk, a Semana Santa-ról (Nagyhét) beszélünk. Bár Spanyolországban nem úgy ünnepeljük a húsvétot, mint az észak-amerikai országokban, tojásokkal és nyulakkal, mi tudjuk, hogyan kell ünnepelni és közelebb érezni magunkat Istenhez.

Tervek a húsvéti ünnepek megünneplésére Tenerifén

Bár ez az Istennel való egyesülés ideje, Tenerifén arra is kihasználjuk, hogy élvezzük a napsütést és új kalandokat éljünk át.

A sziget számos lehetőséget kínál e napok élvezetére. Javasoljuk, hogy látogasson el a tengerparton található természetes medencékbe. Vigye el a gyerekeket, hogy jól érezzék magukat és szórakozzanak.

Néhány eldugott strand a barátok és kalandvágyó csoportok találkozóhelyévé válik. Fedezze fel a mesés vulkanikus homokos strandokat, űzze a vízi sportokat, és csodálja meg a partvidék csodálatos tájait.

Que hacer en Tenerife en Semana Santa

Túrázhat a végtelen ösvényeken is, felfedezheti a Teide-hegyet, és éjszakánként fennmaradhat, hogy megcsodálhassa Spanyolország legtisztább égboltját.

Private Trekking Teide with Permision (2)

Amit azonban a húsvéti héten leginkább keresnek a látogatók, az a hajóbérlés Tenerifén, hiszen így lehetőségük nyílik az óceánon hajókázni, megmártózni, valamint bálnákat és delfineket látni.

Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter

Húsvét vasárnap

Ezen a napon véget vetünk a nagyböjtnek, és átéljük a megbocsátás örömét. Jézus áldozatának köszönhetően most már szabadok vagyunk a bűntől.

Tenerifén szokás, hogy a húsvétvasárnapot nagy lakomával ünnepeljük. Helyi ételeket viszünk az asztalra desszertekkel kísérve. Használjátok ki az alkalmat, hogy felemeljétek imáitokat és folytassátok a becsületes életet, ahogyan azt Isten, az Atya megköveteli.

Most, hogy már tudja, mit csinálunk Tenerifén a nagyhéten és húsvétkor, itt az ideje, hogy megtervezzük az Ön számára tökéletes all inclusive programot, hogy ne maradjon le semmiről. Ha hajót szeretnél bérelni, csak vedd fel velünk a kapcsolatot, különböző lehetőségeink vannak nagy és kis csoportok számára. Találja meg szigetünkön a legjobb terveket a húsvét eltöltésére, a pihenésre és a lelki énünkkel való kapcsolatteremtésre.

Ajánlott tennivalók a oldalon. Tenerife

Búvárkodás a oldalon. Tenerife

Hajó Charters a oldalon. Tenerife

Hajós kirándulások a oldalon. Tenerife

Szigeti túrák a oldalon. Tenerife

Tematikus parkok a oldalon. Tenerife

Túrázás a oldalon. Tenerife

Vízi sportok a oldalon. Tenerife

Mit mondanak a vásárlóink:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Kapcsolódó cikkek:

Strandok Tenerife