Ötletek a születésnapok megünneplésére Tenerifén

Ötletek a születésnapok megünneplésére Tenerifén

Guide

Ha nem tudja, hol ünnepelhetné a születésnapját Tenerifén, ebben a cikkben különböző lehetőségeket ajánlunk. Hozzon létre gyönyörű emlékeket, amelyek megmaradnak barátai és családja emlékezetében.

Tevékenységek és ötletek a születésnap megünneplésére Tenerifén

Íme egy lista ötletekről, amelyekkel megünnepelheti születésnapját a ragyogó nap szigetén. Ha Ön a születésnapos fiú vagy lány, van néhány fantasztikus lehetőségünk arra, hogy szeretteivel együtt ünnepelhesse meg a napját. De ha te vagy az, aki születésnapi meglepetést vagy szép ajándékot szeretne adni, válassz ezek közül a tevékenységek közül, hogy feldobd a születésnapos szívét.

Születésnapi jacht charter Tenerifén

Pampano Luxusyacht Astondoa 40 Teneriffa Bootscharter
Ünnepelje születésnapi partiját egy tenerifei jacht fedélzetén. A házigazdák és a vendégek egy nagyszerű, érzelmekkel és egyedi pillanatokkal teli napot fognak élvezni. Képzelje el, hogy mindenki eszik és iszik, táncol és napozik. A megosztás után elfújhatja a gyertyákat és megeheti a születésnapi tortát, ez egy egyedülálló és felejthetetlen élmény lesz.
Egy jacht bérlése születésnapra igazi öröm és eredeti módja a különleges nap megünneplésének. Béreljen luxusjachtot Tenerifén, hogy megünnepelje nagykorúvá válását és diadalmasan kezdje felnőtt életét. Ha a 15. születésnapot egy hajón ünneplik, a quinceanera úgy fogja érezni magát, mint egy sellő egy úszó palotában.
Bérelhet egy katamaránt is egy gyönyörű napozáshoz, vagy egy vitorlást egy hivatalos összejövetelhez. A hajókon erre az alkalomra kiválasztott zene szól, a hullámok csobogása és a tengeri szellő pedig békét és boldogságot áraszt. Hozhatsz születésnapi tortát, ételeket, italokat, üdítőket, csokoládét, édességeket és más, általad választott rágcsálnivalókat.
Ha tenerifei nyaralása egybeesik a születésnapjával, ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kibéreljen egy jachtot, hogy egy másfajta és felejthetetlen születésnapi bulit rendezzen. Santa Cruz de Tenerife különböző helyszínein, például Callao Salvaje, Costa Adeje, Fañabé, Los Gigantes, La Caleta, Puerto de la Cruz és Puerto Santiago, különböző lehetőségeket talál egy luxusjacht bérlésére. Születésnapi ünnepségekhez is bérelhet hajót Tenerifén El Duque, Los Cristianos, Playa de las Americas és Playa Paraiso településeken.

Víziparkok Tenerifén

Siam Park, Water Park in Tenerife South
Ez egy másik fantasztikus módja annak, hogy jól érezd magad a születésnapodon. Ha az ünnepelt gyermek, a legjobb születésnapi meglepetés az lenne, ha elvinné őt a tenerifei vízi parkok különböző attrakcióin átélni az extrém érzelmeket.
A születésnapi ünnepségekhez Tenerifén a Siam Parkot ajánljuk, amely Tenerife egyik legnagyobb és legszenzációsabb parkja. Ön és vendégei élvezni fogják a végtelennek tűnő óriáscsúszdákat. A szórakozással és adrenalinnal teli nap tökéletes ajándék lesz a születésnapos fiúnak vagy lánynak. A születésnapok megünnepléséhez a Siam Parkban foglalást kell tennie, hogy lefoglalhassa a rendezvényhelyszíneket és megtervezhesse az egész tevékenységet. Egy másik park, ahol megünnepelheted ezt a különleges napot, a Monkey Park, ahol kérésre kiváló tematikus születésnapokat szerveznek. Lépjen kapcsolatba velünk a foglaláshoz.

Jet Ski

Jetski in tenerife south
Tenerifén vagyunk, egy csodálatos szigeten, gyönyörű strandokkal és intenzív turisztikai tevékenységgel. Mindenki azért jön ide, hogy jól érezze magát és szórakozzon. A jet ski túrák szórakoztatóak és szórakoztatóak. Kétségtelenül ez az egyik olyan tevékenység, amely nem hiányozhat a Tenerifén a születésnapok megünnepléséhez szükséges tennivalók listájáról. A jet-skik sebességet és nagyszerű szabadságérzetet nyújtanak, ami gyönyörű mosolyt csal az ünnepelt arcára, aki ugyanakkor boldog lesz, hogy láthatja szerettei örömét.

Vízcsomagok

Ha tetszett a jet ski opció, akkor ez még jobban fog tetszeni. A tenerifei jetski csomagok nagyszerű tevékenységeket tartalmaznak egy kirobbanó napra és végső élményeket. Kombinálja a jet ski izgalmát a parascendinggel, a hajóra erősített siklóernyővel, amely lehetővé teszi, hogy nagy sebességgel repüljön a levegőben. Nézze a partvidéket felülről, és élvezze a madárként való repülés szabadságát. Ezt egy társaddal is megteheted.
Ha még több szórakozást keres ezen a születésnapon Tenerifén, akkor javasoljuk, hogy a két tevékenységet egészítse ki a légyhalászattal. Ez egy felfújható sikló, amely a hajóhoz van rögzítve, és a víz fölé emeli Önt. Képes leszel úgy repülni, mintha egy repülő rovaron lennél, és a kihívás az lesz, hogy a Fly Fish-en maradj anélkül, hogy a vízbe esnél. Oszd meg barátaiddal, és szerezz egy csodálatos élményt sok szórakozással és örömmel.

Quadozás

Tenerife különböző lehetőségeket kínál, hogy megtapasztalja a sebességet és a szelet az arcában. Egy másik lehetőség, amit nem hagyhatsz ki a születésnapodon Tenerifén, az a quadozás. Élvezze szeretteivel együtt a lovaglás örömét a sziget útjain és ösvényein. Ha van jogosítványa, quaddal is bejárhatja a sziget tájait.
Ezek a mi ajánlásaink a születésnapi ünnepségekre Tenerifén. Megszervezheti saját hajós buliját, meghívhatja barátait, élvezheti a sebességet, érezheti az adrenalint és hangosan nevethet. Tervezz egy napot mindezekkel a tevékenységekkel, és adj meglepetés ajándékot a születésnaposnak, ezt soha nem fogják elfelejteni. A születésnapi hajókölcsönzés Tenerifén nagy keresletnek örvend a hajók kiváló hangulata és kényelme miatt. Hasonlóképpen, a születésnapok megünneplése a tenerifei vidámparkokban egy másik módja annak, hogy az adott napot érzelmek árasztásával éljük meg. Cégként évek óta segítünk ügyfeleinknek, hogy felejthetetlen születésnapi partikat élvezhessenek a hajók fedélzetén, és hogy nagyszerű tevékenységeket élvezhessenek. Ha szeretné lefoglalni ezen szolgáltatások bármelyikét, írjon nekünk most, hogy tanácsot kapjon és lefoglalhassa helyét. Örömünkre szolgál, hogy hozzájárulhatunk ahhoz, hogy ez a nap nagyon különleges és szép emlékekkel teli legyen.

Születésnapi ötletek a oldalon. Tenerife
Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek:
Strandok Tenerife