Első közzététel: június 1, 2022 |

Mit tegyek szilveszterkor Tenerifén?

A szilvesztert Tenerifén tölteni egyike azoknak az élményeknek, amelyek intenzitása miatt egy életre megmaradnak az emlékeinkben. A tenerifei szilveszteri vacsora után szokás, hogy kimegyünk az utcára, hogy együtt, mint egy nagy család élvezzük a szilvesztert. Ebben a bejegyzésben megismerheti az összes lehetőséget, amit Tenerife kínál szilveszterkor, és megtudhatja, miért akar mindenki idejönni az újév köszöntésére.

Meg kell említenünk, hogy Tenerifén szilveszterkor átlagosan 20 fokos az időjárás. A szigeten egész évben kiváló az éghajlat, így a tenerifeieknek megvan az a luxus, hogy a szilvesztert az utcákon és a strandokon nyugodtan tölthetik. Ez az egyik legvonzóbb tulajdonsága a látogatóknak, akik a hideg elől menekülnek ide.

Mit lehet tenni szilveszterkor Tenerifén?

¿Que hacer en Nochevieja en Tenerife?

Mielőtt folytatnánk, szeretnénk elmondani, hogyan ünneplik a szilvesztert Spanyolországban. A buli december 31-én kezdődik és január 1-jén a kora reggeli órákig tart.

Az egyik legfontosabb hagyomány a 12 szerencseszőlő, amelyet a harangjáték ritmusára esznek éjjel 12 órakor. Azt mondják, hogy aki időben elfogyasztja őket, annak szerencsés éve lesz. Ez egy nagyon szórakoztató és fontos tevékenység. Jöjjön el, és egye velünk a szőlőt, hogy jó lábbal köszöntse az évet.

Az újév érkezése után halljuk a palackok kibontását és a közös örömöt. Mindenki nevet, viccelődik és gratulál a másiknak, meghosszabbítva a szórakozást néhány órára vagy addig, amíg a test bírja. Hallani lehet az elhaladó autók dudálását is.

Tenerifén ez még szórakoztatóbb, mert az öröm a vérünkben van. Ha Ön is szeretne eljönni, íme a legjobb lehetőségek, hogy elbúcsúzzon az óévtől és üdvözölje az újat, ahogyan azt mi Tenerifén tudjuk.

Szilveszteri buli egy hajón

Az egyik legjobb módja az újév köszöntésének Tenerifén, ha ezt a tengeren és fürdőruhában tesszük. Ha hajót bérelsz Tenerifén kapitánnyal a szilveszter eltöltéséhez, különböző szolgáltatásokat élvezhetsz, mint például nyitott bár, svédasztalos ételek, kellemes zene és a lehetőség, hogy az Atlanti-óceán frissítő vizében úszhass. Természetesen megfelelő helyen leszünk ahhoz, hogy szemtanúi legyünk a fények és színek látványának, amelyek éjfélkor megvilágítják az éjszakai égboltot.

Szabadtéri partik az utcákon, tereken és strandokon

A terek a kedvenc helyei az újév köszöntésének Tenerifén. Mindenki a legjobb ruhájába öltözik, és egy üveggel a kezében élvezheti a legjobb szilveszteri bulit Tenerifén. Ahogy közeledik az éjfél, az emberek felnéznek az órára, hogy lássák, mikor éri el a mutató a legmagasabb pontját. Az első óraütésnél mindenki a szájába veszi a szőlőszemeket, és így tovább az utolsóig. Amikor az óra ketyegése befejeződik, a „Boldog új évet” hangja egyöntetűen felhangzik, és mindenki boldogságában megöleli és megcsókolja egymást, függetlenül attól, hogy ismerik-e egymást vagy sem.

Míg a tengerparton lévők az éttermek teraszain, a sétányon és a tengerparti partikon ünnepelnek. A tenerifei újév köszöntésére Playa de Las Américast és Costa Adejét ajánljuk. Nem csoda, hogy szigetünk az egyik legnépszerűbb célpont a spanyolok körében, hogy a tengerparton köszöntsék az újévet.

Mulatozás a bárokban, kocsmákban és diszkókban

A szilvesztert Tenerifén a privát társalgókban és éjszakai klubokban is megünneplik. Itt rendezik meg a híres cotillonesokat, ezek az alkalomra tervezett, tánccal, italokkal és vacsorákkal tarkított partik.

Szilveszter a szállodában

Vannak, akik inkább a szállodában töltik, ahol mindent előkészítettek, hogy a legjobb szilveszteri vacsorát adják Tenerifén. Élvezheti az élőzenét luxuszenekarokkal, a táncot és a szórakozást exkluzív hangulatban.

Hol a legjobb hely a szilveszterezésre Tenerifén?

Ha Tenerifén jársz, és szeretnéd tudni, hol töltsd a szilvesztert, íme néhány a sziget legikonikusabb helyei közül, ahol a buli és a szórakozás messziről visszhangzik.

Szilveszter Los Cristianos Tenerifén

Erről az Aronában található településről azt mondják, hogy a sziget legjobb bulijainak ad otthont. Itt élő zenekarok, top DJ-k, farsangi mulatságok és persze egy nagyszerű tűzijáték várja a vendégeket.

Plaza de España Santa Cruz de Tenerifén

Jöjjön el a térre ünnepelni és táncolni az élő zene ritmusára. Minden fel lesz díszítve rengeteg fénnyel és színnel, hogy a legjobb energiával köszönthessük az új évet.

San Sebastian tér Adejében

Ez egy varázslatos hely, ahol a város legvidámabb emberei gyűlnek össze. Csatlakozzon a tömeghez, hogy megossza az új év örömét.

Puerto de la Cruz

Ez az egyik legnépszerűbb hely a szilveszter megünneplésére Tenerifén. Számos éttermet talál, amelyek az alkalomra rendezkedtek be, és rendezvényeket szerveznek, hogy vidáman és szórakozva köszöntsék az új évet.

La Laguna

A Tenerife összes városában megrendezett szilveszteri rendezvények mellett La Lagunában van még egy, a népszerű egyetemi szilveszter. Ezt az eseményt december utolsó előtti csütörtökén tartják, hogy összehozzák a környék egyetemi hallgatóit, akik kihasználják az alkalmat, hogy egy nagy bulival búcsúztassák az évet az évfolyamtársaik társaságában.

Szilveszteri tűzijáték

new years eve tenerife (5)

Tenerifén, mint a világon mindenhol, a szilveszteri buli sztárjai a tűzijátékok. Mindegy, hogy hol tartózkodik, a szállodában, a tengerparton vagy a hajón, mindenképpen ki kell mennie, és meg kell néznie a tűzijátékot. Színes tűzijátékok százai töltik meg az eget varázslattal és reménnyel. Azt is megtudhatod, hogy mely területeken lesz a kilövés, hogy rakétákat lőhess a levegőbe, és küldd el velük álmaidat és kívánságaidat.

Ez egy egyedülálló pillanat az évben, amikor magunk mögött hagyunk egy szakaszt, és optimizmussal és boldogsággal készülünk egy másikra. Nézzen fel az égre gyermekeivel, partnerével, családjával és barátaival. Nevessetek, énekeljetek és sírjatok, engedjétek felszínre az érzelmeiteket, és öleljetek meg mindenkit olyan szorosan, ahogy csak tudtok. A szilveszteri tűzijáték Tenerifén alacsony zajhatással jár.

Mindenkit meghívunk a szilveszter megünneplésére Tenerifén

Érdemes megemlíteni, hogy a szilveszteri kijárási tilalom Tenerifén a koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt hozott intézkedés volt. A nagyszámú ember miatt úgy döntöttek, hogy nem lesznek emberek az utcákon, azonban ennek már vége, és újra nyugodtan lehetünk boldogok. Nincs vesztenivalója, és nagyon sok öröme van, úgyhogy jöjjön és csatlakozzon hozzánk, hogy szőlőt egyen és jól érezze magát.

A tenerifei szilveszteri eseményeket a televízió közvetíti mindazok számára, akiknek otthon kell maradniuk vagy kórházban vannak. A cél az, hogy mindenki részt vegyen és boldog új évet kívánjon.

Írjon nekünk, hogy segítsünk megtervezni a szilveszteri ünnepséget Tenerifén, mi rendelkezünk a legjobb tervekkel és ajánlásokkal. Hagyjon üzenetet a WhatsAppon, és szívesen segítünk, ne feledje, hogy minden évben nagy a látogatók beáramlása, ezért érdemes több nappal előre foglalni.

Hajó Charters a oldalon. Tenerife
Horgászkirándulások a oldalon. Tenerife
Szigeti túrák a oldalon. Tenerife
Vízi sportok a oldalon. Tenerife
Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Sinéad Campbell
Sinéad Campbell
30. November, 2022.
recommends
My partner and I rented a boat for 4 hours from Jan Daniel and we had the best day! By far our favourite experience of our whole holiday. We would definitely recommend to anyone looking to rent a boat to do your own exploring along the southern coast of Tenerife. 5* experience!
Birthe Rosen
Birthe Rosen
7. October, 2022.
recommends
Ich habe mit dieser Gesellschaft 2 tolle Touren gemacht. Die Teide Nationalpark Tour mit Masca, war klasse, sowohl Guide als auch Busfahrer waren toll. Viel information und gute Betreuung. Ein unvergesslicher Tag. 🥰 Die 2. Tour war Oberklasse, ich bin mit Shogun zur Wahlbeobachtung rausgefahren und wir haben eine ganze Familie Pilotwale gesehen, diese wunderbaren Wesen sind recht neugierig und kamen auch auf das Boot zu. Ich habe Shogun vorgezogen, weil mir die übervollen Katamarane nicht so gefallen. Gute Wahl. Die ganze Fahrt ist wunderbar, man fährt bis Los Gigantes und in der Bucht gibt es eine köstliche Mahlzeit. Es ist sehr beeindruckend, dort zu ankern. Habe die Fahrt sehr genossen.......ich liebe das Meer sehr.🥰
Younes Benkahla
Younes Benkahla
5. July, 2022.
recommends
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Didier Afecto
Didier Afecto
22. May, 2022.
recommends
Location d’un bateau en bon état Personnel disponible efficace et aimable C est tout bon !!!!
Steve O'Connell
Steve O'Connell
19. May, 2022.
recommends
What a fantastic day on our own private yacht. We went for the Astondoa 46 and the service was amazing. We saw sea turtles, dolphins and whales. Quick stop by a beach for a snorkel with the fishes and then back to drinking cava! Jan was great with the communication and made everything stress free. 100% would recommend to anyone planning something a little bit special.
Gert Vestergaard
Gert Vestergaard
15. October, 2021.
recommends
Alt var som aftalt, båd, pris og service i top
Iliana Düsseldorf
Iliana Düsseldorf
9. October, 2021.
recommends
Excelente servicio y mucha diversión. Aurora nos llevo a ver ballenas y bañar en el mar. Fue una experiencia espectacular en el Yate 🛥 privado de 15 metros.
Barbara Soetje
Barbara Soetje
18. July, 2020.
recommends
Very kind and professional. I made requests to them at the last moment and they worked hard to resolve them, succeeding perfectly. Thanks again
Mandy Daniela
Mandy Daniela
14. July, 2020.
recommends
Sehr emphehlenswert! Rufen zurück, kümmern sich, sind zuverlässig... Und die Fahrt hat sehr viel Spaß gemacht!
Gilbert Mat
Gilbert Mat
26. November, 2019.
recommends
Sehr zuverlässig und kompetent. Das Buchen auf der Website ist echt einfach und die Tickets wurden uns pünktlich gebracht. Ein echt guter Service!
Kapcsolódó cikkek:
Strandok Tenerife