Mit tegyek szilveszterkor Tenerifén?

Mit tegyek szilveszterkor Tenerifén?

Guide

A szilvesztert Tenerifén tölteni egyike azoknak az élményeknek, amelyek intenzitása miatt egy életre megmaradnak az emlékeinkben. A tenerifei szilveszteri vacsora után szokás, hogy kimegyünk az utcára, hogy együtt, mint egy nagy család élvezzük a szilvesztert. Ebben a bejegyzésben megismerheti az összes lehetőséget, amit Tenerife kínál szilveszterkor, és megtudhatja, miért akar mindenki idejönni az újév köszöntésére.

Meg kell említenünk, hogy Tenerifén szilveszterkor átlagosan 20 fokos az időjárás. A szigeten egész évben kiváló az éghajlat, így a tenerifeieknek megvan az a luxus, hogy a szilvesztert az utcákon és a strandokon nyugodtan tölthetik. Ez az egyik legvonzóbb tulajdonsága a látogatóknak, akik a hideg elől menekülnek ide.

Mit lehet tenni szilveszterkor Tenerifén?

¿Que hacer en Nochevieja en Tenerife?

Mielőtt folytatnánk, szeretnénk elmondani, hogyan ünneplik a szilvesztert Spanyolországban. A buli december 31-én kezdődik és január 1-jén a kora reggeli órákig tart.

Az egyik legfontosabb hagyomány a 12 szerencseszőlő, amelyet a harangjáték ritmusára esznek éjjel 12 órakor. Azt mondják, hogy aki időben elfogyasztja őket, annak szerencsés éve lesz. Ez egy nagyon szórakoztató és fontos tevékenység. Jöjjön el, és egye velünk a szőlőt, hogy jó lábbal köszöntse az évet.

Az újév érkezése után halljuk a palackok kibontását és a közös örömöt. Mindenki nevet, viccelődik és gratulál a másiknak, meghosszabbítva a szórakozást néhány órára vagy addig, amíg a test bírja. Hallani lehet az elhaladó autók dudálását is.

Tenerifén ez még szórakoztatóbb, mert az öröm a vérünkben van. Ha Ön is szeretne eljönni, íme a legjobb lehetőségek, hogy elbúcsúzzon az óévtől és üdvözölje az újat, ahogyan azt mi Tenerifén tudjuk.

Szilveszteri buli egy hajón

Az egyik legjobb módja az újév köszöntésének Tenerifén, ha ezt a tengeren és fürdőruhában tesszük. Ha hajót bérelsz Tenerifén kapitánnyal a szilveszter eltöltéséhez, különböző szolgáltatásokat élvezhetsz, mint például nyitott bár, svédasztalos ételek, kellemes zene és a lehetőség, hogy az Atlanti-óceán frissítő vizében úszhass. Természetesen megfelelő helyen leszünk ahhoz, hogy szemtanúi legyünk a fények és színek látványának, amelyek éjfélkor megvilágítják az éjszakai égboltot.

Szabadtéri partik az utcákon, tereken és strandokon

A terek a kedvenc helyei az újév köszöntésének Tenerifén. Mindenki a legjobb ruhájába öltözik, és egy üveggel a kezében élvezheti a legjobb szilveszteri bulit Tenerifén. Ahogy közeledik az éjfél, az emberek felnéznek az órára, hogy lássák, mikor éri el a mutató a legmagasabb pontját. Az első óraütésnél mindenki a szájába veszi a szőlőszemeket, és így tovább az utolsóig. Amikor az óra ketyegése befejeződik, a “Boldog új évet” hangja egyöntetűen felhangzik, és mindenki boldogságában megöleli és megcsókolja egymást, függetlenül attól, hogy ismerik-e egymást vagy sem.

Míg a tengerparton lévők az éttermek teraszain, a sétányon és a tengerparti partikon ünnepelnek. A tenerifei újév köszöntésére Playa de Las Américast és Costa Adejét ajánljuk. Nem csoda, hogy szigetünk az egyik legnépszerűbb célpont a spanyolok körében, hogy a tengerparton köszöntsék az újévet.

Mulatozás a bárokban, kocsmákban és diszkókban

A szilvesztert Tenerifén a privát társalgókban és éjszakai klubokban is megünneplik. Itt rendezik meg a híres cotillonesokat, ezek az alkalomra tervezett, tánccal, italokkal és vacsorákkal tarkított partik.

Szilveszter a szállodában

Vannak, akik inkább a szállodában töltik, ahol mindent előkészítettek, hogy a legjobb szilveszteri vacsorát adják Tenerifén. Élvezheti az élőzenét luxuszenekarokkal, a táncot és a szórakozást exkluzív hangulatban.

Hol a legjobb hely a szilveszterezésre Tenerifén?

Ha Tenerifén jársz, és szeretnéd tudni, hol töltsd a szilvesztert, íme néhány a sziget legikonikusabb helyei közül, ahol a buli és a szórakozás messziről visszhangzik.

Szilveszter Los Cristianos Tenerifén

Erről az Aronában található településről azt mondják, hogy a sziget legjobb bulijainak ad otthont. Itt élő zenekarok, top DJ-k, farsangi mulatságok és persze egy nagyszerű tűzijáték várja a vendégeket.

Plaza de España Santa Cruz de Tenerifén

Jöjjön el a térre ünnepelni és táncolni az élő zene ritmusára. Minden fel lesz díszítve rengeteg fénnyel és színnel, hogy a legjobb energiával köszönthessük az új évet.

San Sebastian tér Adejében

Ez egy varázslatos hely, ahol a város legvidámabb emberei gyűlnek össze. Csatlakozzon a tömeghez, hogy megossza az új év örömét.

Puerto de la Cruz

Ez az egyik legnépszerűbb hely a szilveszter megünneplésére Tenerifén. Számos éttermet talál, amelyek az alkalomra rendezkedtek be, és rendezvényeket szerveznek, hogy vidáman és szórakozva köszöntsék az új évet.

La Laguna

A Tenerife összes városában megrendezett szilveszteri rendezvények mellett La Lagunában van még egy, a népszerű egyetemi szilveszter. Ezt az eseményt december utolsó előtti csütörtökén tartják, hogy összehozzák a környék egyetemi hallgatóit, akik kihasználják az alkalmat, hogy egy nagy bulival búcsúztassák az évet az évfolyamtársaik társaságában.

Szilveszteri tűzijáték

new years eve tenerife (5)

Tenerifén, mint a világon mindenhol, a szilveszteri buli sztárjai a tűzijátékok. Mindegy, hogy hol tartózkodik, a szállodában, a tengerparton vagy a hajón, mindenképpen ki kell mennie, és meg kell néznie a tűzijátékot. Színes tűzijátékok százai töltik meg az eget varázslattal és reménnyel. Azt is megtudhatod, hogy mely területeken lesz a kilövés, hogy rakétákat lőhess a levegőbe, és küldd el velük álmaidat és kívánságaidat.

Ez egy egyedülálló pillanat az évben, amikor magunk mögött hagyunk egy szakaszt, és optimizmussal és boldogsággal készülünk egy másikra. Nézzen fel az égre gyermekeivel, partnerével, családjával és barátaival. Nevessetek, énekeljetek és sírjatok, engedjétek felszínre az érzelmeiteket, és öleljetek meg mindenkit olyan szorosan, ahogy csak tudtok. A szilveszteri tűzijáték Tenerifén alacsony zajhatással jár.

Mindenkit meghívunk a szilveszter megünneplésére Tenerifén

Érdemes megemlíteni, hogy a szilveszteri kijárási tilalom Tenerifén a koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt hozott intézkedés volt. A nagyszámú ember miatt úgy döntöttek, hogy nem lesznek emberek az utcákon, azonban ennek már vége, és újra nyugodtan lehetünk boldogok. Nincs vesztenivalója, és nagyon sok öröme van, úgyhogy jöjjön és csatlakozzon hozzánk, hogy szőlőt egyen és jól érezze magát.

A tenerifei szilveszteri eseményeket a televízió közvetíti mindazok számára, akiknek otthon kell maradniuk vagy kórházban vannak. A cél az, hogy mindenki részt vegyen és boldog új évet kívánjon.

Írjon nekünk, hogy segítsünk megtervezni a szilveszteri ünnepséget Tenerifén, mi rendelkezünk a legjobb tervekkel és ajánlásokkal. Hagyjon üzenetet a WhatsAppon, és szívesen segítünk, ne feledje, hogy minden évben nagy a látogatók beáramlása, ezért érdemes több nappal előre foglalni.

Hajó Charters a oldalon. Tenerife

Kapcsolódó cikkek:

Tapasztalja meg, hogy mit kínálhat Önnek egy exkluzív privát hajóbérlés...
Szigeti túrákat keres Tenerifén? Akkor maradjon velünk! Nálunk a legfontosabb...
Tenerife a tengerparti nyaralás híres üdülőhelye. A világ minden tájáról...
Tenerife természetének és útjainak felfedezéséhez az egyik legjobb módja a...
Tenerife Boat Hire, egy különleges és felejthetetlen élmény a nyaraláshoz. A...
Itt az ideje, hogy a medencékről és a csúszdákról beszéljünk. Itt bemutatjuk a...
Tényleg sok jó ok van arra, hogy lefoglalja hajóútjainkat Tenerifén. Élvezze a...
Ha olyan tevékenységeket keres, amelyekkel élvezheti a természetet és az aktív...
A legjobb vidámparkok biztosan nálunk vannak, hogy garantáljuk Önnek a legjobb...
Tenerife számos lehetőséget kínál arra, hogy megünnepeljük a fontos pillanatokat,...

Strandok Tenerife

Ez egy városi strand, amely Puerto Santiago rakpartján és sétányán található. A...
A Playa de las Vistas, más néven Las Vistas strandja nagyon vonzó a helyiek és a...
Playa Fañabé egy kellemes, világos homokos strand, mesés szabadidős...
A Playa los Guios néven is ismert, gyönyörű, a természet által megáldott strand....
A Playa de Troya I és II két strand Costa Adejében. Itt megtalálod a tenger, a...
Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Ez egy nagyszerű városi strand a napozáshoz és a tenerifei tenger élvezetéhez. A...
Ez egy városi strand Costa Adeje-ben, amely mindent kínál, amire egy mesés...
Ez egy városi strand, amely nagyon népszerű Tenerife területén, és számos...