Kaj početi na silvestrovo na Tenerifih

Kaj početi na silvestrovo na Tenerifih

Guide

Silvestrovanje na Tenerifih je eno od tistih doživetij, ki zaradi svoje intenzivnosti ostane v spominu za vse življenje. Po silvestrski večerji na Tenerifih se po navadi odpravimo na ulico, kjer uživamo skupaj kot ena velika družina. V tem prispevku boste spoznali vse možnosti, ki jih Tenerife ponuja za silvestrovanje, in ugotovili, zakaj si vsi želijo priti sem pozdravit novo leto.

Naj omenimo, da je vreme na Tenerifih na silvestrovo v povprečju 20 stopinj Celzija. Na otoku je vse leto odlično podnebje, zato si prebivalci Tenerifov lahko privoščijo razkošje, da silvestrovo v miru preživijo na ulicah in plažah. To je ena od najbolj privlačnih značilnosti za obiskovalce, ki se sem odpravijo, da bi pobegnili pred mrazom.

Kaj početi na silvestrovo na Tenerifih?

¿Que hacer en Nochevieja en Tenerife?

Preden nadaljujemo, bi vam radi povedali, kako se silvestrovanje praznuje v Španiji. Zabava se začne 31. decembra in traja do zgodnjih jutranjih ur 1. januarja.

Ena najpomembnejših tradicij je 12 grozdnih jagod, ki jih pojemo v ritmu zvonjenja ob 12. uri ponoči. Pravijo, da kdor jih bo pojedel pravočasno, bo imel uspešno leto. To je zelo zabavna in pomembna dejavnost. Pridite in skupaj z nami pojejte grozdje, da bi leto pozdravili s pravo nogo.

Po prihodu novega leta slišimo odpiranje steklenic in skupno veselje. Vsi se smejijo, šalijo in čestitajo drug drugemu, zabavo pa podaljšajo za nekaj ur ali dokler jo telo prenese. Slišite tudi mimo vozeče avtomobile s sirenami.

Na Tenerifih je še bolj zabavno, saj imamo veselje v krvi. Če želite priti, vam ponujamo najboljše možnosti, da se poslovite od starega leta in pozdravite novega, kot to znamo na Tenerifih.

Silvestrovanje na ladji

Eden od najboljših načinov, kako pozdraviti novo leto na Tenerifih, je, da to storite na morju in v kopalkah. Z najemom čolna s kapitanom na Tenerifih za silvestrovanje boste uživali v različnih storitvah, kot so odprt bar, samopostrežna hrana, prijetna glasba in možnost kopanja v osvežilnih vodah Atlantika. Seveda bomo na primernem mestu, da boste lahko opazovali spektakel luči in barv, ki ob polnoči razsvetlijo nočno nebo.

Zabave na prostem na ulicah, trgih in plažah

Trgi so priljubljeni kraji za pozdravljanje novega leta na Tenerifih. Vsi so oblečeni v svoja najboljša oblačila in s steklenico v roki, da bi uživali v najboljši silvestrski zabavi na Tenerifih. Ko se bliža polnoč, ljudje pogledajo na uro, da bi videli, kdaj bo ročica dosegla najvišjo točko. Ob prvem udarcu ure si vsi v usta dajo grozdje in tako naprej do zadnjega. Ko ura preneha tiktakati, se v en glas zasliši “Srečno novo leto” in vsi se od sreče objamejo in poljubijo, ne glede na to, ali se poznajo ali ne.

Medtem ko tisti na plaži praznujejo na terasah restavracij, ob promenadi in na zabavah na plaži. Priporočamo Playa de Las Américas in Costa Adeje, kjer lahko pozdravite novo leto na Tenerifih. Ni čudno, da je naš otok ena najbolj priljubljenih destinacij, kjer Španci na plaži pozdravljajo novo leto.

Zabava v barih, pubih in diskotekah

Novo leto na Tenerifih praznujemo tudi v zasebnih salonih in nočnih klubih. Tu se odvijajo znameniti cotillones, zabave s plesom, pijačo in večerjami, namenjenimi tej priložnosti.

Silvestrovanje v hotelu

Nekateri ga raje preživijo v hotelu, kjer je vse pripravljeno za najboljšo silvestrsko večerjo na Tenerifih. Uživali boste v živi glasbi z luksuznimi orkestri, plesu in zabavi v ekskluzivnem vzdušju.

Kje je najboljši kraj za silvestrovanje na Tenerifih?

Če ste na Tenerifih in vas zanima, kje boste preživeli silvestrovo, vam predstavljamo nekaj najbolj znamenitih krajev na otoku, kjer zabava in veselje odmevata v daljavi.

Silvestrovo v mestu Los Cristianos na Tenerifih

Za to mestece v Aroni velja, da v njem potekajo najboljše zabave na otoku. Tu boste uživali v živih orkestrih, vrhunskih didžejih, kotilijonih in seveda velikem ognjemetu.

Plaza de España v Santa Cruz de Tenerife

Pridite na trg, kjer lahko praznujete in plešete v ritmu žive glasbe. Vse bo okrašeno z veliko lučmi in barvami, da bi novo leto pozdravili z najboljšo energijo.

Trg San Sebastian v mestu Adeje

To je čaroben kraj, kjer se zberejo najbolj veseli ljudje v mestu. Pridružite se množici in z njo delite veselje do novega leta.

Puerto de la Cruz

To je eden izmed najbolj priljubljenih krajev za praznovanje silvestrovanja na Tenerifih. Našli boste številne restavracije, ki so pripravljene za to priložnost, organizirane pa so tudi prireditve, s katerimi boste novo leto pričakali z veseljem in zabavo.

La Laguna

Poleg silvestrovanj, ki se praznujejo v vseh mestih na Tenerifih, je v La Laguni še eno, priljubljeno univerzitetno silvestrovanje. Ta dogodek poteka predzadnji četrtek v decembru, na njem pa se zberejo univerzitetni študenti z območja, ki izkoristijo priložnost, da se od leta poslovijo z veliko zabavo v družbi svojih sošolcev.

Silvestrski ognjemet

new years eve tenerife (5)

Tako kot povsod po svetu so tudi na Tenerifih ognjemeti zvezde silvestrske zabave. Ne glede na to, kje ste, v hotelu, na plaži ali na ladji, morate iti ven in si ogledati ognjemet. Na stotine barvnih ognjemetov napolni nebo s čarobnostjo in upanjem. Izvedeli boste lahko tudi, na katerih območjih bo potekala izstrelitev, da boste lahko v zrak izstrelili svoje rakete in z njimi poslali svoje sanje in želje.

To je edinstven trenutek v letu, ko eno obdobje pustimo za seboj in se z optimizmom in srečo pripravljamo na drugo. Skupaj z otroki, partnerjem, družino in prijatelji se ozrite v nebo. Smejte se, prepevajte in jokajte, dovolite, da vaša čustva pridejo na površje, in jih vse čim močneje objemite. Silvestrski ognjemet na Tenerifih ima majhen vpliv na hrup.

Vsi ste vabljeni na silvestrovanje na Tenerifih

Omeniti velja, da je bila policijska ura na Tenerifih na silvestrovo ukrep, ki je bil sprejet zaradi nevarnosti koronavirusov. Zaradi velikega števila ljudi je bilo odločeno, da na ulicah ne bo ljudi, vendar je tega zdaj konec in lahko se brez skrbi vrnemo k veselju. Nimate ničesar za izgubiti in imate veliko za uživati, zato se nam pridružite in pojejte grozdje ter se odlično zabavajte.

Silvestrske prireditve na Tenerifih prenaša televizija za vse, ki morajo ostati doma ali so v bolnišnici. Cilj je, da bi vsi sodelovali in se veselili novega leta.

Pišite nam, da vam pomagamo pri načrtovanju silvestrovanja na Tenerifih, saj imamo najboljše načrte in priporočila. Pustite sporočilo na WhatsApp in z veseljem vam bomo pomagali, ne pozabite, da vsako leto prejmemo velik naval obiskovalcev, zato morate rezervacije opraviti več dni vnaprej.

Čarterji čolnov na Tenerife

Ogledi otokov na Tenerife

Ribolovni izleti na Tenerife

Vodni športi na Tenerife

Kaj pravijo naši kupci:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Povezani članki:

Plaže v Tenerife