Kaj početi na silvestrovo na Tenerifih

Kaj početi na silvestrovo na Tenerifih

Guide

Silvestrovanje na Tenerifih je eno od tistih doživetij, ki zaradi svoje intenzivnosti ostane v spominu za vse življenje. Po silvestrski večerji na Tenerifih se po navadi odpravimo na ulico, kjer uživamo skupaj kot ena velika družina. V tem prispevku boste spoznali vse možnosti, ki jih Tenerife ponuja za silvestrovanje, in ugotovili, zakaj si vsi želijo priti sem pozdravit novo leto.

Naj omenimo, da je vreme na Tenerifih na silvestrovo v povprečju 20 stopinj Celzija. Na otoku je vse leto odlično podnebje, zato si prebivalci Tenerifov lahko privoščijo razkošje, da silvestrovo v miru preživijo na ulicah in plažah. To je ena od najbolj privlačnih značilnosti za obiskovalce, ki se sem odpravijo, da bi pobegnili pred mrazom.

Kaj početi na silvestrovo na Tenerifih?

¿Que hacer en Nochevieja en Tenerife?

Preden nadaljujemo, bi vam radi povedali, kako se silvestrovanje praznuje v Španiji. Zabava se začne 31. decembra in traja do zgodnjih jutranjih ur 1. januarja.

Ena najpomembnejših tradicij je 12 grozdnih jagod, ki jih pojemo v ritmu zvonjenja ob 12. uri ponoči. Pravijo, da kdor jih bo pojedel pravočasno, bo imel uspešno leto. To je zelo zabavna in pomembna dejavnost. Pridite in skupaj z nami pojejte grozdje, da bi leto pozdravili s pravo nogo.

Po prihodu novega leta slišimo odpiranje steklenic in skupno veselje. Vsi se smejijo, šalijo in čestitajo drug drugemu, zabavo pa podaljšajo za nekaj ur ali dokler jo telo prenese. Slišite tudi mimo vozeče avtomobile s sirenami.

Na Tenerifih je še bolj zabavno, saj imamo veselje v krvi. Če želite priti, vam ponujamo najboljše možnosti, da se poslovite od starega leta in pozdravite novega, kot to znamo na Tenerifih.

Silvestrovanje na ladji

Eden od najboljših načinov, kako pozdraviti novo leto na Tenerifih, je, da to storite na morju in v kopalkah. Z najemom čolna s kapitanom na Tenerifih za silvestrovanje boste uživali v različnih storitvah, kot so odprt bar, samopostrežna hrana, prijetna glasba in možnost kopanja v osvežilnih vodah Atlantika. Seveda bomo na primernem mestu, da boste lahko opazovali spektakel luči in barv, ki ob polnoči razsvetlijo nočno nebo.

Zabave na prostem na ulicah, trgih in plažah

Trgi so priljubljeni kraji za pozdravljanje novega leta na Tenerifih. Vsi so oblečeni v svoja najboljša oblačila in s steklenico v roki, da bi uživali v najboljši silvestrski zabavi na Tenerifih. Ko se bliža polnoč, ljudje pogledajo na uro, da bi videli, kdaj bo ročica dosegla najvišjo točko. Ob prvem udarcu ure si vsi v usta dajo grozdje in tako naprej do zadnjega. Ko ura preneha tiktakati, se v en glas zasliši “Srečno novo leto” in vsi se od sreče objamejo in poljubijo, ne glede na to, ali se poznajo ali ne.

Medtem ko tisti na plaži praznujejo na terasah restavracij, ob promenadi in na zabavah na plaži. Priporočamo Playa de Las Américas in Costa Adeje, kjer lahko pozdravite novo leto na Tenerifih. Ni čudno, da je naš otok ena najbolj priljubljenih destinacij, kjer Španci na plaži pozdravljajo novo leto.

Zabava v barih, pubih in diskotekah

Novo leto na Tenerifih praznujemo tudi v zasebnih salonih in nočnih klubih. Tu se odvijajo znameniti cotillones, zabave s plesom, pijačo in večerjami, namenjenimi tej priložnosti.

Silvestrovanje v hotelu

Nekateri ga raje preživijo v hotelu, kjer je vse pripravljeno za najboljšo silvestrsko večerjo na Tenerifih. Uživali boste v živi glasbi z luksuznimi orkestri, plesu in zabavi v ekskluzivnem vzdušju.

Kje je najboljši kraj za silvestrovanje na Tenerifih?

Če ste na Tenerifih in vas zanima, kje boste preživeli silvestrovo, vam predstavljamo nekaj najbolj znamenitih krajev na otoku, kjer zabava in veselje odmevata v daljavi.

Silvestrovo v mestu Los Cristianos na Tenerifih

Za to mestece v Aroni velja, da v njem potekajo najboljše zabave na otoku. Tu boste uživali v živih orkestrih, vrhunskih didžejih, kotilijonih in seveda velikem ognjemetu.

Plaza de España v Santa Cruz de Tenerife

Pridite na trg, kjer lahko praznujete in plešete v ritmu žive glasbe. Vse bo okrašeno z veliko lučmi in barvami, da bi novo leto pozdravili z najboljšo energijo.

Trg San Sebastian v mestu Adeje

To je čaroben kraj, kjer se zberejo najbolj veseli ljudje v mestu. Pridružite se množici in z njo delite veselje do novega leta.

Puerto de la Cruz

To je eden izmed najbolj priljubljenih krajev za praznovanje silvestrovanja na Tenerifih. Našli boste številne restavracije, ki so pripravljene za to priložnost, organizirane pa so tudi prireditve, s katerimi boste novo leto pričakali z veseljem in zabavo.

La Laguna

Poleg silvestrovanj, ki se praznujejo v vseh mestih na Tenerifih, je v La Laguni še eno, priljubljeno univerzitetno silvestrovanje. Ta dogodek poteka predzadnji četrtek v decembru, na njem pa se zberejo univerzitetni študenti z območja, ki izkoristijo priložnost, da se od leta poslovijo z veliko zabavo v družbi svojih sošolcev.

Silvestrski ognjemet

new years eve tenerife (5)

Tako kot povsod po svetu so tudi na Tenerifih ognjemeti zvezde silvestrske zabave. Ne glede na to, kje ste, v hotelu, na plaži ali na ladji, morate iti ven in si ogledati ognjemet. Na stotine barvnih ognjemetov napolni nebo s čarobnostjo in upanjem. Izvedeli boste lahko tudi, na katerih območjih bo potekala izstrelitev, da boste lahko v zrak izstrelili svoje rakete in z njimi poslali svoje sanje in želje.

To je edinstven trenutek v letu, ko eno obdobje pustimo za seboj in se z optimizmom in srečo pripravljamo na drugo. Skupaj z otroki, partnerjem, družino in prijatelji se ozrite v nebo. Smejte se, prepevajte in jokajte, dovolite, da vaša čustva pridejo na površje, in jih vse čim močneje objemite. Silvestrski ognjemet na Tenerifih ima majhen vpliv na hrup.

Vsi ste vabljeni na silvestrovanje na Tenerifih

Omeniti velja, da je bila policijska ura na Tenerifih na silvestrovo ukrep, ki je bil sprejet zaradi nevarnosti koronavirusov. Zaradi velikega števila ljudi je bilo odločeno, da na ulicah ne bo ljudi, vendar je tega zdaj konec in lahko se brez skrbi vrnemo k veselju. Nimate ničesar za izgubiti in imate veliko za uživati, zato se nam pridružite in pojejte grozdje ter se odlično zabavajte.

Silvestrske prireditve na Tenerifih prenaša televizija za vse, ki morajo ostati doma ali so v bolnišnici. Cilj je, da bi vsi sodelovali in se veselili novega leta.

Pišite nam, da vam pomagamo pri načrtovanju silvestrovanja na Tenerifih, saj imamo najboljše načrte in priporočila. Pustite sporočilo na WhatsApp in z veseljem vam bomo pomagali, ne pozabite, da vsako leto prejmemo velik naval obiskovalcev, zato morate rezervacije opraviti več dni vnaprej.

Čarterji čolnov na Tenerife

Ogledi otokov na Tenerife

Ribolovni izleti na Tenerife

Vodni športi na Tenerife

Povezani članki:

			Black friday Tenerife - 10 % popust za črni petek na Tenerifih
Ko se na Tenerifih bliža črni petek, se vsi pošalimo. To je dan, ko se trgovine...
			Things to do in Costa Adeje - Kaj početi v Costa Adeje
Se odpravljate na počitnice v Costa Adeje in iščete stvari, ki bi jih lahko počeli?...
			Safari with Kayak in Tenerife South (1) - Vodni športi v Los Cristianos
Ob tej priložnosti želimo z vami deliti celoten seznam vodnih športov v Los...
			catamaran tour in tenerife private and shared (11).min - Zasebni izleti in čarterji za katamarane v Puerto Colon
Če počitnikujete v Puerto Colonu in iščete priporočila za zasebne katamarane za...
			Father day - tenerife - Kaj početi na Tenerifih na očetovski dan
Danes vam želimo predstaviti najboljše nasvete za praznovanje očetovskega dne na...
			day trips in costa adeje - Enodnevni izleti v Costa Adeje
Dobrodošli v Costa Adeje! V tem besedilu boste našli najboljše izlete in enodnevne...
			Tenerife - Boat Charter - (6).min - Izleti s katamaranom v Los Cristianos
Odkrijte lepote Atlantika z našimi izleti s katamaranom v Los Cristianosu. Naša...
			Things to do in Puerto de la Cruz - Kaj početi v Puerto de la Cruz
V tem prispevku vam bomo predstavili celoten vodnik po Puerto de la Cruzu. Ponujamo vam...
			Things to do in Tenerife North and South - Kaj početi na Tenerifih
V tem prispevku vam želimo predstaviti vse stvari, ki jih lahko počnete na Tenerifih...
			mother-day-tenerife - Kaj početi na Tenerifih na materinski dan
Za materinski dan imamo na Tenerifih toliko načrtov, da ne boste vedeli, katerega...

Plaže v Tenerife

			Playa del Duque Costa Adeje Holiday Resort - Playa del Duque Plaža
To je mestna plaža v Costa Adeje, ki ponuja vse, kar potrebujete za čudovit dan na...
			Playa Puerto Santiago.min - Playa de Puerto Santiago Plaža
Gre za mestno plažo, ki se nahaja na nabrežju in promenadi v Puerto Santiagu. Najbolj...
			Playa Jardin Beach in Puerto de la Cruz - Playa Jardin Plaža
To je mestna plaža, ki je zelo priljubljena na območju Tenerifov in jo obišče veliko...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Plaža
To je odlična mestna plaža za sončenje in uživanje v morju na Tenerifih. Zaradi...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Plaža
Playa de Troya I in II sta dve plaži v Costa Adeje. Tu boste našli vso morsko zabavo,...
			el bollullo tenerife puerto cruz.min - Playa de Bollullo Plaža
To je čudovita plaža na Tenerifih, ki je številnim turistom še vedno neznana, zato...
			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Plaža
Playa Fañabé je čudovita svetla peščena plaža s čudovitimi rekreacijskimi...
			Playa los gigantes tenerife - Playa de Los Gigantes Plaža
Znana je tudi kot Playa los Guios in je čudovita plaža, ki jo je blagoslovila narava....
			 - Playa de las vistas Plaža
Playa de las Vistas, znana tudi kot plaža Las Vistas, je zelo privlačna plaža za...