Prva objava: 21 marca, 2024 |

Izleti z ladjo na Los Gigantes
Najem plovil na Los Gigantes
Izleti z ladjo iz Los Gigantes Tenerife

Uživajte v edinstvenem in nepozabnem dnevu na morju z našimi izleti z ladjo iz Los Gigantesa. Raziščite zaliv z varnimi in udobnimi čolni. V tem članku vam povemo vse, kar morate vedeti o izletih z ladjo iz Los Gigantesa, njihovih značilnostih in kako jih rezervirati. Če imate kakršnakoli vprašanja, nam pišite neposredno na naš WhatsApp, čakali vas bomo!

kaj lahko počnete med izleti z ladjo iz Los Gigantesa?

Marhaba katamaran charter los gigantes tenerife (1)-min
Najem čolna v Los Gigantes

Mesto Los Gigantes na Tenerifih svojim obiskovalcem ponuja mirno vzdušje. Neverjetne pečine Los Gigantes obkrožajo mestece in ga ščitijo pred pasatnimi vetrovi. Ti impozantni klifi so najpomembnejša znamenitost te slikovite vasi. Obiščite jih z našimi izleti z ladjo po zalivu. Popeljemo vas do vznožja klifov, da začutite njihovo energijo in občudujete lepoto pokrajine. Občutili boste mir in tišino, ki ju potrebujete, da se odklopite od vsakdanjega vrveža.

Bahia de Masca - zaliv Los Gigantes Masca (2)

Med sprehodom do klifov Los Gigantes boste lahko opazovali nekatere vrste kitov, ki živijo v vodah Atlantika. Običajno lahko vidite kačaste kite, kite ubijalce, pilotske kite in delfine. Potopljeni del klifov privablja obilico morskega življenja, ki je bogato in privlačno za potapljače. Nadenite si masko za potapljanje in se potopite v fantastični svet podvodne lepote.

Izlet z ladjo Neptuno Tenerife do oblike Los Gigantes na severu in jugu (13)

Naši izleti po zalivih so sproščujoči. Z močjo morja se sprostite stresa in obnovite svojo energijo. Izkoristite priložnost za sončenje, medtem ko čutite nežne božanje vetra. Lahko se tudi uležete v senco in ob srkanju osvežilne pijače opazujete čudovito pokrajino zaliva. Poskrbeli bomo za vse, da bo vaše potovanje srečno in prijetno. Na koncu besedila boste našli seznam izletov z ladjo, ki so na voljo na naši spletni strani, zato nam pišite in rezervirajte.

Izleti z ladjo iz Los Gigantesa v skupni rabi

Marhaba katamaran charter los gigantes tenerife (1)-min

Rezervirajte skupna potovanja z ladjo in udobno križarite po zalivu Tenerife ter uživajte v čudesih morja. Ponujamo izlete z ladjo od 2 ur naprej, glede na trajanje izleta pa lahko uživate v več dejavnostih. Opazujete lahko kite v njihovem naravnem okolju, plavate, potapljate in obiščete pečine Los Gigantes. Oglejte si seznam na koncu besedila z vsemi razpoložljivimi izleti z ladjo iz Los Gigantesa. Pišite nam na naš WhatsApp in nam pojasnite svoje dvome. Z veseljem vam bomo dali nekaj predlogov za izboljšanje vašega počitniškega doživetja v Los Gigantesu.

Zasebni najem čolna za ekskluzivno jadranje iz Los Gigantesa

Če želite več zasebnosti, vam ponujamo zasebne izlete z ladjico, s katerimi lahko ekskluzivno uživate v morju. Čoln bo v celoti na voljo vam in vašim gostom.

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Zasebni izleti z ladjo iz Los Gigantesa so idealni za praznovanje posebnih dogodkov na krovu. Najemite čudovito luksuzno jahto in proslavite obletnico poroke v slogu. Rojstni dnevi ter fantovščine in dekliščine so ob zabavni glasbi in osvežilni pijači še bolj zabavni na krovu katamarana. Ponujamo različne gostinske storitve, opremo za vodne športe in drugo. Možnosti, ki so na voljo za zasebne izlete z ladjo, si oglejte v vodniku na koncu besedila. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas prek aplikacije WhatsApp.

Kontakti in rezervacije

Prihranite čas in denar z našimi izleti z ladjo iz mesta Los Gigantes. Specializirani smo za kakovosten najem čolna s potmi, oblikovanimi za največje uživanje v morju. Nekateri naši čolni so na voljo za skupni ali zasebni najem. Zdaj sledite seznamu na koncu besedila in si oglejte vse naše dejavnosti. Rezervacijo lahko opravite tako, da izpolnite kontaktni obrazec, ki je priložen vsaki dejavnosti, ali nam pišete neposredno na naš WhatsApp. Vabimo vas, da nam pišete vnaprej, saj obravnavamo veliko prošenj in izbrani čoln morda ne bo vedno na voljo za želeni datum.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: