Első közzététel: március 11, 2024 |

Hajós kirándulások Los Gigantes Teneriféről

Élvezzen egy egyedülálló és felejthetetlen napot a tengeren a Los Gigantesből induló hajókirándulásainkkal. Jöjjön és fedezze fel az öblöt biztonságos és kényelmes hajók fedélzetén. Ebben a cikkben mindent elmondunk, amit a Los Gigantes-i hajókirándulásokról, azok jellemzőiről és a foglalás módjáról tudni kell. Ha bármilyen kérdése van, írjon nekünk közvetlenül a WhatsAppunkra, várjuk Önt!

Mit lehet csinálni a Los Gigantes-i hajókirándulások során?

Marhaba katamarán charter los gigantes tenerife (1)-min
Hajókölcsönzés Los Gigantesban

A tenerifei Los Gigantes városa nyugodt légkört kínál a látogatóknak. A hihetetlen Los Gigantes sziklák veszik körül a települést, védve a passzátszelektől. Ezek az impozáns sziklák jelentik ennek a festői falunak a legfontosabb látnivalóját. Jöjjön és látogassa meg őket az öböl körüli hajókirándulásainkkal. Elvisszük Önt a sziklák tövéhez, hogy érezze az energiájukat és megcsodálhassa a táj szépségét. Érezni fogja a békét és a nyugalmat, amire szüksége van ahhoz, hogy kikapcsolódjon a mindennapokból.

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca-öböl (2)

A Los Gigantes sziklákhoz vezető séták során az Atlanti-óceán vizében élő cetfajok némelyikét láthatjuk. Gyakran látni ámbrásceteket, gyilkos bálnákat, révészbálnákat és palackorrú delfineket. A sziklák víz alatti része rengeteg tengeri élőlényt vonz, gazdag és vonzó a búvárok számára. Vegye fel a búvármaszkot, és merüljön el a víz alatti szépség fantasztikus világában.

Neptuno Tenerife hajókirándulás Los Gigantes északi és déli formája (13)

Öbölbeli túráink pihentetőek. Engedje el a stresszt és újítsa meg energiáját a tenger erejével. Használja ki a lehetőséget a napozásra, miközben érzi a szél lágy simogatását. Le is fekhet az árnyékban, hogy egy frissítő ital kortyolgatása közben nézze az öböl csodálatos táját. Mi mindenről gondoskodunk, hogy boldog és kellemes kirándulásban legyen része. A szöveg végén megtalálja a honlapunkon elérhető hajókirándulások listáját, írjon nekünk most, hogy lefoglalhassa a helyét.

Megosztott hajókirándulások Los Gigantesból

Marhaba katamarán charter los gigantes tenerife (1)-min

Foglaljon közös hajóutakat, hogy kényelmesen körbejárhassa a tenerifei öblöt, és élvezze a tenger csodáit. Hajókirándulásaink 2 órától indulnak, az utazás időtartamától függően több tevékenységet is élvezhet. Láthatja a cetféléket természetes környezetükben, úszhat, búvárkodhat és meglátogathatja a Los Gigantes sziklákat. Lásd a szöveg végén található listát a Los Gigantesból elérhető összes hajóútról. Írjon nekünk a WhatsAppon, hogy tisztázza a kétségeit. Szívesen adunk néhány javaslatot, hogy javítsuk a Los Gigantes-i nyaralás élményét.

Privát hajókölcsönzés exkluzív vitorlázáshoz Los Gigantesből

Ha több magánéletre vágyik, magánhajókölcsönzéseket kínálunk, hogy exkluzívan élvezhesse a tengert. A hajó teljes mértékben az Ön és vendégei rendelkezésére áll.

royal delfin tenerife los gigantes (59)

A Los Gigantesból induló privát hajókirándulások ideálisak a különleges események fedélzeten történő megünneplésére. Béreljen ki egy mesés luxusjachtot, hogy stílusosan ünnepelhesse meg házassági évfordulóját. A születésnapok és a legény- és leánybúcsúk még szórakoztatóbbak egy katamarán fedélzetén, vidám zenével és frissítő italokkal. Különböző vendéglátó-ipari szolgáltatásokat, vízi sporteszközöket és még sok mást kínálunk. A privát hajókirándulásokhoz rendelkezésre álló lehetőségekről lásd a szöveg végén található útmutatót. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a WhatsAppon.

Kapcsolat és foglalás

Spóroljon időt és pénzt a Los Gigantes-i hajóutakkal. A minőségi hajóbérlésre szakosodtunk, a tenger maximális élvezetére tervezett útvonalakkal. Néhány hajónk közös vagy magánbérlésre is rendelkezésre áll. Most kövesse a szöveg végén található listát, hogy felfedezze az összes tevékenységünket. Foglalását az egyes tevékenységekhez csatolt kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével vagy közvetlenül a WhatsApp címünkre írt levélben teheti meg. Kérjük, hogy írjon nekünk előre, mivel sok kérést kezelünk, és előfordulhat, hogy az Ön által kiválasztott hajó nem mindig áll rendelkezésre az Ön által kívánt időpontban.

Foglaljon a WhatsApp segítségével

Hajókölcsönzés a oldalon Los Gigantes

Hajós kirándulások a oldalon Los Gigantes

Foglaljon a WhatsApp segítségével

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: