Ensimmäinen julkaisu: 1 kesäkuun, 2022 |

Mitä tehdä uudenvuodenaattona Teneriffalla?

Uudenvuodenaaton viettäminen Teneriffalla on yksi niistä kokemuksista, jotka jäävät intensiivisyytensä vuoksi mieleen loppuelämäksi. Uudenvuodenaaton illallisen jälkeen Teneriffalla on tapana lähteä kadulle nauttimaan yhdessä kuin yksi suuri perhe. Tässä postauksessa tutustut kaikkiin vaihtoehtoihin, joita Teneriffalla on tarjota uudenvuodenaattona, ja saat selville, miksi kaikki haluavat tulla tänne toivottamaan uusi vuosi tervetulleeksi.

Mainittakoon, että Teneriffan sää uudenvuodenaattona on keskimäärin 20 celsiusastetta. Saarella on erinomainen ilmasto ympäri vuoden, joten Teneriffan asukkaat voivat viettää uudenvuodenaattoa rauhassa kaduilla ja rannoilla. Tämä on yksi houkuttelevimmista piirteistä vierailijoille, jotka tulevat tänne pakenemaan kylmää.

Mitä tehdä uudenvuodenaattona Teneriffalla?

¿Que hacer en Nochevieja en Tenerife?

Ennen kuin jatkamme, haluaisimme kertoa, miten uuttavuodenaattoa vietetään Espanjassa. Juhlat alkavat 31. joulukuuta ja kestävät pitkälle tammikuun 1. päivän aamuun.

Yksi tärkeimmistä perinteistä on 12 onnenviinirypäleestä, jotka syödään kello 12 yöllä kellonsoiton tahdissa. Sanotaan, että se, joka syö ne ajoissa, saa vauraan vuoden. Se on hyvin hauskaa ja tärkeää toimintaa. Tule syömään viinirypäleitä kanssamme ja toivota vuosi tervetulleeksi oikealla jalalla.

Uuden vuoden saapumisen jälkeen kuulemme pullon korkin avaamisen ja yhteisen ilon. Kaikki nauravat, vitsailevat ja onnittelevat toisiaan, ja hauskanpitoa jatketaan muutamaksi tunniksi tai niin kauan kuin keho kestää. Kuulet myös ohi ajavat autot, joiden torvet soivat.

Teneriffalla se on vielä hauskempaa, koska ilo on veressämme. Jos haluat tulla, tässä ovat parhaat vaihtoehdot hyvästellä vanha vuosi ja toivottaa uusi tervetulleeksi, kuten Teneriffalla osataan tehdä.

Uudenvuodenaaton juhlat laivalla

Yksi parhaista tavoista toivottaa uusi vuosi tervetulleeksi Teneriffalla on tehdä se merellä ja uimapuvussa. Vuokraamalla veneen kipparilla Teneriffalla uudenvuodenaaton viettoa varten voit nauttia erilaisista palveluista, kuten avoimesta baarista, buffetruoasta, miellyttävästä musiikista ja mahdollisuudesta uida Atlantin virkistävissä vesissä. Tietenkin olemme sopivassa paikassa todistamassa valojen ja värien spektaakkelia, joka valaisee yötaivaan keskiyöllä.

Ulkoilmajuhlat kaduilla, toreilla ja rannoilla

Aukiot ovat Teneriffan suosituimpia paikkoja toivottaa uusi vuosi tervetulleeksi. Kaikki ovat pukeutuneet parhaisiin vaatteisiinsa ja pullo kädessä nauttimaan Teneriffan parhaista uudenvuodenjuhlista. Kun keskiyö lähestyy, ihmiset katsovat kelloa nähdäkseen, milloin viisari saavuttaa korkeimman pisteensä. Ensimmäisen kellonlyönnin kohdalla kaikki pistävät viinirypäleensä suuhunsa ja niin edelleen viimeiseen asti. Kun kello on lopettanut lyönnin, kuuluu yksimielisesti ääni ”Hyvää uutta vuotta”, ja kaikki syleilevät ja suutelevat onnellisina riippumatta siitä, tuntevatko he toisensa vai eivät.

Rannalla olevat taas juhlivat ravintoloiden terasseilla, rantakadun varrella ja rantajuhlissa. Suosittelemme Playa de Las Américasin ja Costa Adejen rantakohteita uudenvuoden vastaanottamiseen Teneriffalla. Ei ole ihme, että saaremme on yksi espanjalaisten suosituimmista kohteista toivottaa uusi vuosi tervetulleeksi rannalla.

Ilonpitoa baareissa, pubeissa ja diskoteekeissa

Teneriffalla uutta vuotta juhlitaan myös yksityisissä loungeissa ja yökerhoissa. Siellä järjestetään kuuluisat cotillones-juhlat, jotka ovat juhlia, joissa on tanssia, juomia ja tilaisuutta varten suunniteltuja illallisia.

Uudenvuodenaatto hotellissa

Jotkut viettävät sen mieluummin hotellissa, jossa kaikki on valmistautunut Teneriffan parhaaseen uudenvuodenaaton illalliseen. Voit nauttia elävästä musiikista luksusorkestereiden kanssa, tanssista ja viihteestä eksklusiivisessa ilmapiirissä.

Missä on paras paikka uudenvuodenaaton viettoon Teneriffalla?
Jos olet Teneriffalla ja haluat tietää, missä viettää uudenvuodenaattoa, tässä on muutamia saaren ikonisimpia paikkoja, joissa juhlat ja hauskanpito kaikuvat kauas.

Uudenvuodenaatto Los Cristianos Teneriffalla

Tämän Aronassa sijaitsevan kaupungin sanotaan isännöivän saaren parhaita juhlia. Täällä voit nauttia live-orkestereista, huippu-DJ:stä, cotillionsista ja tietenkin upeasta ilotulitusnäytöksestä.

Plaza de España Santa Cruz de Teneriffalla

Tule aukiolle juhlimaan ja tanssimaan elävän musiikin tahtiin. Kaikki on koristeltu runsain valoin ja värein, jotta uusi vuosi voidaan toivottaa tervetulleeksi parhaalla mahdollisella energialla.

San Sebastianin aukio Adejessa

Tämä on maaginen paikka, joka kokoaa yhteen kaupungin iloisimmat ihmiset. Liity joukkoon jakamaan uuden vuoden ilo.

Puerto de la Cruz

Tämä on yksi Teneriffan suosituimmista paikoista juhlia uutta vuotta. Täällä on monia ravintoloita, jotka ovat valmistautuneet tähän tilaisuuteen, ja täällä järjestetään tapahtumia, joissa uusi vuosi toivotetaan tervetulleeksi iloisesti ja hauskasti.

La Laguna

Kaikissa Teneriffan kaupungeissa vietettävien uudenvuodenaaton tapahtumien lisäksi La Lagunassa järjestetään vielä yksi tapahtuma, suosittu yliopistojen uudenvuodenaatto. Tämä tapahtuma järjestetään joulukuun toiseksi viimeisenä torstaina, ja se kokoaa yhteen alueen yliopisto-opiskelijat, jotka käyttävät tilaisuutta hyväkseen ja hyvästelevät vuoden suurilla juhlilla luokkatovereidensa seurassa.

Uudenvuodenaaton ilotulitus

new years eve tenerife (5)

Teneriffalla, kuten kaikkialla muualla maailmassa, ilotulitukset ovat uudenvuodenaaton juhlien tähtiä. Olitpa missä tahansa, hotellissa, rannalla tai veneessä, sinun on mentävä ulos katsomaan ilotulitusta. Sadat värilliset ilotulitteet täyttävät taivaan taikaa ja toivoa. Voit myös selvittää, millä alueilla laukaisu tapahtuu, jotta voit laukaista raketteja ilmaan ja lähettää niiden mukana unelmia ja toiveita.

Tämä on ainutlaatuinen hetki vuodessa, kun jätämme yhden vaiheen taaksemme ja valmistaudumme uuteen vaiheeseen optimistisesti ja onnellisesti. Katsokaa taivaalle lastenne, kumppaninne, perheenne ja ystävienne kanssa. Naurakaa, laulakaa ja itkekää, antakaa tunteiden tulla pintaan ja halatkaa kaikkia niin tiukasti kuin voitte. Uudenvuodenaaton ilotulitukset Teneriffalla aiheuttavat vain vähän melua.

Kaikki ovat tervetulleita juhlimaan uudenvuodenaattoa Teneriffalla

On syytä mainita, että Teneriffalla uudenvuodenaattona voimassa oleva ulkonaliikkumiskielto oli toimenpide, johon ryhdyttiin koronavirusvaaran vuoksi. Suuren ihmismäärän vuoksi päätettiin, että kaduilla ei olisi ihmisiä, mutta tämä on nyt kuitenkin ohi ja voimme palata iloiseen elämään ilman huolia. Sinulla ei ole mitään menetettävää ja paljon nautittavaa, joten tule mukaan syömään viinirypäleitä ja pitämään hauskaa.

Teneriffan uudenvuodenaaton tapahtumat lähetetään televisiossa kaikille niille, jotka joutuvat jäämään kotiin tai ovat sairaalassa. Tavoitteena on, että kaikki osallistuvat ja viettävät onnellista uutta vuotta.

Kirjoita meille, jotta voimme auttaa sinua suunnittelemaan uudenvuodenjuhlaa Teneriffalla, meillä on parhaat suunnitelmat ja suositukset. Jätä viesti WhatsAppiin, niin autamme mielellämme, muista, että joka vuosi saamme suuren vierailijavirran, joten varaukset kannattaa tehdä useita päiviä etukäteen.

Kalastusmatkat ja Tenerife
Saarikierrokset ja Tenerife
Veneen rahtaukset ja Tenerife
Vesiurheilu ja Tenerife
Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Sinéad Campbell
Sinéad Campbell
30. November, 2022.
recommends
My partner and I rented a boat for 4 hours from Jan Daniel and we had the best day! By far our favourite experience of our whole holiday. We would definitely recommend to anyone looking to rent a boat to do your own exploring along the southern coast of Tenerife. 5* experience!
Birthe Rosen
Birthe Rosen
7. October, 2022.
recommends
Ich habe mit dieser Gesellschaft 2 tolle Touren gemacht. Die Teide Nationalpark Tour mit Masca, war klasse, sowohl Guide als auch Busfahrer waren toll. Viel information und gute Betreuung. Ein unvergesslicher Tag. 🥰 Die 2. Tour war Oberklasse, ich bin mit Shogun zur Wahlbeobachtung rausgefahren und wir haben eine ganze Familie Pilotwale gesehen, diese wunderbaren Wesen sind recht neugierig und kamen auch auf das Boot zu. Ich habe Shogun vorgezogen, weil mir die übervollen Katamarane nicht so gefallen. Gute Wahl. Die ganze Fahrt ist wunderbar, man fährt bis Los Gigantes und in der Bucht gibt es eine köstliche Mahlzeit. Es ist sehr beeindruckend, dort zu ankern. Habe die Fahrt sehr genossen.......ich liebe das Meer sehr.🥰
Younes Benkahla
Younes Benkahla
5. July, 2022.
recommends
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Didier Afecto
Didier Afecto
22. May, 2022.
recommends
Location d’un bateau en bon état Personnel disponible efficace et aimable C est tout bon !!!!
Steve O'Connell
Steve O'Connell
19. May, 2022.
recommends
What a fantastic day on our own private yacht. We went for the Astondoa 46 and the service was amazing. We saw sea turtles, dolphins and whales. Quick stop by a beach for a snorkel with the fishes and then back to drinking cava! Jan was great with the communication and made everything stress free. 100% would recommend to anyone planning something a little bit special.
Gert Vestergaard
Gert Vestergaard
15. October, 2021.
recommends
Alt var som aftalt, båd, pris og service i top
Iliana Düsseldorf
Iliana Düsseldorf
9. October, 2021.
recommends
Excelente servicio y mucha diversión. Aurora nos llevo a ver ballenas y bañar en el mar. Fue una experiencia espectacular en el Yate 🛥 privado de 15 metros.
Barbara Soetje
Barbara Soetje
18. July, 2020.
recommends
Very kind and professional. I made requests to them at the last moment and they worked hard to resolve them, succeeding perfectly. Thanks again
Mandy Daniela
Mandy Daniela
14. July, 2020.
recommends
Sehr emphehlenswert! Rufen zurück, kümmern sich, sind zuverlässig... Und die Fahrt hat sehr viel Spaß gemacht!
Gilbert Mat
Gilbert Mat
26. November, 2019.
recommends
Sehr zuverlässig und kompetent. Das Buchen auf der Website ist echt einfach und die Tickets wurden uns pünktlich gebracht. Ein echt guter Service!
Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Rannat vuonna Tenerife