Mitä tehdä uudenvuodenaattona Teneriffalla?

Mitä tehdä uudenvuodenaattona Teneriffalla?

Guide

Uudenvuodenaaton viettäminen Teneriffalla on yksi niistä kokemuksista, jotka jäävät intensiivisyytensä vuoksi mieleen loppuelämäksi. Uudenvuodenaaton illallisen jälkeen Teneriffalla on tapana lähteä kadulle nauttimaan yhdessä kuin yksi suuri perhe. Tässä postauksessa tutustut kaikkiin vaihtoehtoihin, joita Teneriffalla on tarjota uudenvuodenaattona, ja saat selville, miksi kaikki haluavat tulla tänne toivottamaan uusi vuosi tervetulleeksi.

Mainittakoon, että Teneriffan sää uudenvuodenaattona on keskimäärin 20 celsiusastetta. Saarella on erinomainen ilmasto ympäri vuoden, joten Teneriffan asukkaat voivat viettää uudenvuodenaattoa rauhassa kaduilla ja rannoilla. Tämä on yksi houkuttelevimmista piirteistä vierailijoille, jotka tulevat tänne pakenemaan kylmää.

Mitä tehdä uudenvuodenaattona Teneriffalla?

¿Que hacer en Nochevieja en Tenerife?

Ennen kuin jatkamme, haluaisimme kertoa, miten uuttavuodenaattoa vietetään Espanjassa. Juhlat alkavat 31. joulukuuta ja kestävät pitkälle tammikuun 1. päivän aamuun.

Yksi tärkeimmistä perinteistä on 12 onnenviinirypäleestä, jotka syödään kello 12 yöllä kellonsoiton tahdissa. Sanotaan, että se, joka syö ne ajoissa, saa vauraan vuoden. Se on hyvin hauskaa ja tärkeää toimintaa. Tule syömään viinirypäleitä kanssamme ja toivota vuosi tervetulleeksi oikealla jalalla.

Uuden vuoden saapumisen jälkeen kuulemme pullon korkin avaamisen ja yhteisen ilon. Kaikki nauravat, vitsailevat ja onnittelevat toisiaan, ja hauskanpitoa jatketaan muutamaksi tunniksi tai niin kauan kuin keho kestää. Kuulet myös ohi ajavat autot, joiden torvet soivat.

Teneriffalla se on vielä hauskempaa, koska ilo on veressämme. Jos haluat tulla, tässä ovat parhaat vaihtoehdot hyvästellä vanha vuosi ja toivottaa uusi tervetulleeksi, kuten Teneriffalla osataan tehdä.

Uudenvuodenaaton juhlat laivalla

Yksi parhaista tavoista toivottaa uusi vuosi tervetulleeksi Teneriffalla on tehdä se merellä ja uimapuvussa. Vuokraamalla veneen kipparilla Teneriffalla uudenvuodenaaton viettoa varten voit nauttia erilaisista palveluista, kuten avoimesta baarista, buffetruoasta, miellyttävästä musiikista ja mahdollisuudesta uida Atlantin virkistävissä vesissä. Tietenkin olemme sopivassa paikassa todistamassa valojen ja värien spektaakkelia, joka valaisee yötaivaan keskiyöllä.

Ulkoilmajuhlat kaduilla, toreilla ja rannoilla

Aukiot ovat Teneriffan suosituimpia paikkoja toivottaa uusi vuosi tervetulleeksi. Kaikki ovat pukeutuneet parhaisiin vaatteisiinsa ja pullo kädessä nauttimaan Teneriffan parhaista uudenvuodenjuhlista. Kun keskiyö lähestyy, ihmiset katsovat kelloa nähdäkseen, milloin viisari saavuttaa korkeimman pisteensä. Ensimmäisen kellonlyönnin kohdalla kaikki pistävät viinirypäleensä suuhunsa ja niin edelleen viimeiseen asti. Kun kello on lopettanut lyönnin, kuuluu yksimielisesti ääni ”Hyvää uutta vuotta”, ja kaikki syleilevät ja suutelevat onnellisina riippumatta siitä, tuntevatko he toisensa vai eivät.

Rannalla olevat taas juhlivat ravintoloiden terasseilla, rantakadun varrella ja rantajuhlissa. Suosittelemme Playa de Las Américasin ja Costa Adejen rantakohteita uudenvuoden vastaanottamiseen Teneriffalla. Ei ole ihme, että saaremme on yksi espanjalaisten suosituimmista kohteista toivottaa uusi vuosi tervetulleeksi rannalla.

Ilonpitoa baareissa, pubeissa ja diskoteekeissa

Teneriffalla uutta vuotta juhlitaan myös yksityisissä loungeissa ja yökerhoissa. Siellä järjestetään kuuluisat cotillones-juhlat, jotka ovat juhlia, joissa on tanssia, juomia ja tilaisuutta varten suunniteltuja illallisia.

Uudenvuodenaatto hotellissa

Jotkut viettävät sen mieluummin hotellissa, jossa kaikki on valmistautunut Teneriffan parhaaseen uudenvuodenaaton illalliseen. Voit nauttia elävästä musiikista luksusorkestereiden kanssa, tanssista ja viihteestä eksklusiivisessa ilmapiirissä.

Missä on paras paikka uudenvuodenaaton viettoon Teneriffalla?
Jos olet Teneriffalla ja haluat tietää, missä viettää uudenvuodenaattoa, tässä on muutamia saaren ikonisimpia paikkoja, joissa juhlat ja hauskanpito kaikuvat kauas.

Uudenvuodenaatto Los Cristianos Teneriffalla

Tämän Aronassa sijaitsevan kaupungin sanotaan isännöivän saaren parhaita juhlia. Täällä voit nauttia live-orkestereista, huippu-DJ:stä, cotillionsista ja tietenkin upeasta ilotulitusnäytöksestä.

Plaza de España Santa Cruz de Teneriffalla

Tule aukiolle juhlimaan ja tanssimaan elävän musiikin tahtiin. Kaikki on koristeltu runsain valoin ja värein, jotta uusi vuosi voidaan toivottaa tervetulleeksi parhaalla mahdollisella energialla.

San Sebastianin aukio Adejessa

Tämä on maaginen paikka, joka kokoaa yhteen kaupungin iloisimmat ihmiset. Liity joukkoon jakamaan uuden vuoden ilo.

Puerto de la Cruz

Tämä on yksi Teneriffan suosituimmista paikoista juhlia uutta vuotta. Täällä on monia ravintoloita, jotka ovat valmistautuneet tähän tilaisuuteen, ja täällä järjestetään tapahtumia, joissa uusi vuosi toivotetaan tervetulleeksi iloisesti ja hauskasti.

La Laguna

Kaikissa Teneriffan kaupungeissa vietettävien uudenvuodenaaton tapahtumien lisäksi La Lagunassa järjestetään vielä yksi tapahtuma, suosittu yliopistojen uudenvuodenaatto. Tämä tapahtuma järjestetään joulukuun toiseksi viimeisenä torstaina, ja se kokoaa yhteen alueen yliopisto-opiskelijat, jotka käyttävät tilaisuutta hyväkseen ja hyvästelevät vuoden suurilla juhlilla luokkatovereidensa seurassa.

Uudenvuodenaaton ilotulitus

new years eve tenerife (5)

Teneriffalla, kuten kaikkialla muualla maailmassa, ilotulitukset ovat uudenvuodenaaton juhlien tähtiä. Olitpa missä tahansa, hotellissa, rannalla tai veneessä, sinun on mentävä ulos katsomaan ilotulitusta. Sadat värilliset ilotulitteet täyttävät taivaan taikaa ja toivoa. Voit myös selvittää, millä alueilla laukaisu tapahtuu, jotta voit laukaista raketteja ilmaan ja lähettää niiden mukana unelmia ja toiveita.

Tämä on ainutlaatuinen hetki vuodessa, kun jätämme yhden vaiheen taaksemme ja valmistaudumme uuteen vaiheeseen optimistisesti ja onnellisesti. Katsokaa taivaalle lastenne, kumppaninne, perheenne ja ystävienne kanssa. Naurakaa, laulakaa ja itkekää, antakaa tunteiden tulla pintaan ja halatkaa kaikkia niin tiukasti kuin voitte. Uudenvuodenaaton ilotulitukset Teneriffalla aiheuttavat vain vähän melua.

Kaikki ovat tervetulleita juhlimaan uudenvuodenaattoa Teneriffalla

On syytä mainita, että Teneriffalla uudenvuodenaattona voimassa oleva ulkonaliikkumiskielto oli toimenpide, johon ryhdyttiin koronavirusvaaran vuoksi. Suuren ihmismäärän vuoksi päätettiin, että kaduilla ei olisi ihmisiä, mutta tämä on nyt kuitenkin ohi ja voimme palata iloiseen elämään ilman huolia. Sinulla ei ole mitään menetettävää ja paljon nautittavaa, joten tule mukaan syömään viinirypäleitä ja pitämään hauskaa.

Teneriffan uudenvuodenaaton tapahtumat lähetetään televisiossa kaikille niille, jotka joutuvat jäämään kotiin tai ovat sairaalassa. Tavoitteena on, että kaikki osallistuvat ja viettävät onnellista uutta vuotta.

Kirjoita meille, jotta voimme auttaa sinua suunnittelemaan uudenvuodenjuhlaa Teneriffalla, meillä on parhaat suunnitelmat ja suositukset. Jätä viesti WhatsAppiin, niin autamme mielellämme, muista, että joka vuosi saamme suuren vierailijavirran, joten varaukset kannattaa tehdä useita päiviä etukäteen.

Veneen rahtaukset ja Tenerife

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Teneriffa on kuuluisa rantalomakohde. Ihmiset kaikkialta maailmasta tulevat tänne...
Yksi parhaista tavoista tutustua Teneriffan luontoon ja polkuihin on tehdä...
Teneriffan venevuokraus, erityinen ja unohtumaton kokemus lomallesi. Täydellinen...
On aika puhua altaista ja liukumäistä. Tässä esittelemme teille Teneriffan...
On todella monia hyviä syitä varata laivamatkat Teneriffalla. Nauti upeista...
Jos etsit aktiviteetteja, joilla voit nauttia luonnosta ja aktiivisesta matkailusta,...
Meillä on varmasti parhaat huvipuistot, jotka takaavat sinulle parhaan retken Teneriffan...
Teneriffalla on monia vaihtoehtoja juhlia tärkeitä hetkiä ja jakaa ne rakkaimpien...
Koe, mitä Teneriffan yksinoikeudella tapahtuva yksityinen veneen vuokraus voi tarjota...
Etsitkö saarikierroksia Teneriffalla? Pysy sitten kuulolla! Meidän kanssamme voit...

Rannat vuonna Tenerife

Det er en bystrand, der ligger ved kajen og promenaden i Puerto Santiago. Den er mest...
Playa de las Vistas, også kendt som Las Vistas-stranden, er en meget attraktiv strand...
Playa de Troya I ja II ovat kaksi rantaa Costa Adejessa. Täältä löydät kaikki meren,...
Det er en smuk strand på Tenerife, som stadig er ukendt for mange turister, så den er...
Se on loistava kaupunkiranta auringonottoon ja Teneriffan merestä nauttimiseen....
Kyseessä on kaupunkiranta, joka on hyvin suosittu Teneriffan alueella, ja siellä käy...
Se on Costa Adejessa sijaitseva kaupunkiranta, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitset...
Playa Fañabé on ihastuttava vaaleahiekkainen ranta, jolla on upeita...
Se tunnetaan myös nimellä Playa los Guios, ja se on luonnon siunaama ihastuttava ranta....