Ideoita syntymäpäivien juhlimiseen Teneriffalla

Ideoita syntymäpäivien juhlimiseen Teneriffalla

Guide

Jos et tiedä, missä juhlia syntymäpäivääsi Teneriffalla, ehdotamme tässä artikkelissa eri vaihtoehtoja. Luo kauniita muistoja, jotka säilyvät ystävien ja perheen muistissa.

Aktiviteetteja ja ideoita syntymäpäivien viettoon Teneriffalla

Tässä on luettelo ideoista, joilla voit juhlia syntymäpäivääsi paisteisen auringon saarella. Jos olet syntymäpäiväsankari, meillä on sinulle upeita vaihtoehtoja juhlia päivääsi rakkaidesi kanssa. Mutta jos haluat antaa syntymäpäiväyllätyksen tai kivan lahjan, valitse näistä aktiviteeteista sellainen, joka sytyttää synttärisankarin sydämen.

Syntymäpäiväjahdin vuokraus Teneriffalla

Pampano Luxusyacht Astondoa 40 Teneriffa Bootscharter
Juhli syntymäpäiväjuhliasi Teneriffan huvijahdilla. Isännät ja vieraat nauttivat upeasta päivästä, joka on täynnä tunteita ja ainutlaatuisia hetkiä. Kuvittele, että kaikki syövät ja juovat, tanssivat ja ottavat aurinkoa. Jakamisen jälkeen voit puhaltaa kynttilät pois ja syödä syntymäpäiväkakun, se on ainutlaatuinen ja unohtumaton kokemus.
Purjeveneen vuokraaminen syntymäpäiviä varten on todellinen ilo ja omaperäinen tapa juhlistaa tätä erityistä päivää. Vuokraa luksusjahti Teneriffalta juhlistaaksesi täysi-ikäisyyttäsi ja aloittaaksesi aikuiselämäsi voitokkaasti. 15-vuotissyntymäpäivän viettäminen veneessä saa quinceañeran tuntemaan itsensä merenneitona kelluvassa palatsissa.
Voit myös vuokrata katamaraanin kaunista päivää auringossa viettämistä varten tai purjeveneen juhlallisiin tilaisuuksiin. Veneet soittavat tilaisuutta varten valittua musiikkia, ja aaltojen loiskuminen ja merituuli tuovat mukanaan paljon rauhaa ja onnellisuutta. Voit tuoda syntymäpäiväkakun, ruokaa, juomia, virvoitusjuomia, suklaata, makeisia ja muita haluamiasi välipaloja.
Jos lomasi Teneriffalla osuu samaan aikaan syntymäpäiväsi kanssa, älä jätä käyttämättä tilaisuutta vuokrata jahti erilaista ja unohtumatonta syntymäpäiväjuhlaa varten. Löydät erilaisia vaihtoehtoja vuokrata luksusjahti Santa Cruz de Teneriffan eri paikoista, kuten Callao Salvajesta, Costa Adejesta, Fañabésta, Los Gigantesista, La Caletasta, Puerto de la Cruzista ja Puerto Santiagosta. Voit myös vuokrata veneen syntymäpäivien viettoon Teneriffalla El Duquesta, Los Cristianosista, Playa de las Americasista ja Playa Paraisosta.

Vesipuistot Teneriffalla

Siam Park, Water Park in Tenerife South
Tämä on toinen loistava tapa pitää hauskaa syntymäpäivänäsi. Jos juhlija on lapsi, paras syntymäpäiväyllätys olisi viedä hänet kokemaan äärimmäisiä tunteita Teneriffan vesipuistojen eri nähtävyyksiin.
Synttärijuhliin Teneriffalla suosittelemme Siam Parkia, joka on yksi Teneriffan suurimmista ja sensaatiomaisimmista puistoista. Sinä ja vieraasi nautitte jättimäisistä liukumäistä, jotka näyttävät olevan loputtomia. Päivä täynnä hauskanpitoa ja adrenaliinia on täydellinen lahja synttärisankarille. Jos haluat juhlia syntymäpäiviä Siam Parkissa, sinun on tehtävä varaus tapahtumapaikkojen varaamiseksi ja koko toiminnan suunnittelemiseksi. Toinen puisto, jossa voit juhlia tätä erityistä päivää, on Monkey Park, jossa järjestetään pyynnöstä erinomaisia teemasynttäreitä. Ota meihin yhteyttä ja tee varaus.

Vesiskootterit

Jetski in tenerife south
Olemme Teneriffalla, ihanalla saarella, jolla on kauniita rantoja ja vilkasta matkailutoimintaa. Kaikki tulevat tänne pitämään hauskaa ja viihtymään. Vesiskootterilla ajelu on hauskaa ja viihdyttävää. Se on epäilemättä yksi niistä aktiviteeteista, jotka eivät voi puuttua Teneriffalla vietettävien syntymäpäivien listalta. Vesiskootterit tarjoavat nopeutta ja suuren vapauden tunteen, joka tuo kauniit hymyt juhlijan kasvoille, joka on samalla iloinen nähdessään rakkaidensa ilon.

Vesipaketit

Jos pidit vesiskootterivaihtoehdosta, pidät tästä vielä enemmän. Teneriffan vesiskootterihiihtopaketit sisältävät upeita aktiviteetteja räjähtävää päivää ja äärimmäisiä kokemuksia varten. Yhdistä vesiskootterihiihdon jännitys parascendingiin, eli veneeseen kiinnitettyyn varjoliitimeen, jonka avulla voit lentää ilmassa suurella nopeudella. Näe rannikko ylhäältä ja nauti vapaudesta lentää kuin lintu. Voit tehdä sen kumppanin kanssa.
Jos etsit lisää hauskanpitoa tänä syntymäpäivänä Teneriffalla, suosittelemme, että lisäät näihin kahteen aktiviteettiin perhokalastuksen. Kyseessä on veneeseen kiinnitetty puhallettava liidin, joka nostaa sinut veden yläpuolelle. Pystyt lentämään kuin lentävällä hyönteisellä, ja haasteena on pysyä Fly Fishin päällä putoamatta veteen. Jaa se ystäviesi kanssa ja saat uskomattoman kokemuksen, jossa on paljon hauskaa ja iloa.

Mönkijäpyöräily

Teneriffa tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja kokea vauhtia ja tuulta kasvoillasi. Toinen vaihtoehto, jota et voi jättää väliin syntymäpäivänäsi Teneriffalla, on hauska ajelu mönkijällä. Nauti rakkaidesi kanssa ratsastuksen ilosta saaren teillä ja poluilla. Jos sinulla on ajokortti, voit kulkea saaren maisemissa mönkijällä.
Nämä ovat suosituksemme syntymäpäiväjuhliin Teneriffalla. Voit järjestää omat venejuhlasi ja kutsua ystäväsi, nauttia vauhdista, tuntea adrenaliinia ja nauraa ääneen. Suunnittele päivä, johon sisältyy kaikkia näitä aktiviteetteja, ja anna yllätyslahja syntymäpäiväsankarille, he eivät unohda sitä koskaan. Veneenvuokraus Teneriffalla on erittäin kysyttyä veneiden erinomaisen tunnelman ja mukavuuden vuoksi. Vastaavasti syntymäpäivien juhliminen Teneriffan huvipuistoissa on toinen tapa elää kyseistä päivää tunteet ylitsevuotavina. Yrityksenä olemme jo vuosia auttaneet asiakkaitamme nauttimaan unohtumattomista syntymäpäiväjuhlista laivoilla ja viemällä heidät nauttimaan upeista aktiviteeteista. Jos haluat varata jonkin näistä palveluista, kirjoita meille nyt ja kysy neuvoja ja tee varauksesi. Meille on ilo tehdä tuosta päivästä hyvin erityinen ja täynnä kauniita muistoja.

Syntymäpäivä ideoita ja Tenerife
Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Rannat vuonna Tenerife