Ensimmäinen julkaisu: 13 helmikuun, 2023 | Viimeksi päivitetty: 1 toukokuun, 2024 | Kirjoittaja: Jan Daniel

Syntymäpäiväjuhlat Teneriffalla: Varaa parhaat aktiviteetit meiltä!

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja syntymäpäiväjuhlien viettämiseen Teneriffalla. Aktiviteettiemme avulla takaamme kauniita hetkiä, jotka jäävät ystävien ja perheen muistiin.

Esittelemme sinulle listamme parhaista ideoista ja aktiviteeteista, joilla voit juhlia syntymäpäivääsi paisteisen auringon saarella.

Matka huvijahdilla tai katamaraanilla on suosituin aktiviteetti syntymäpäiväjuhliin Teneriffalla.

1. Purjeveneen vuokraus syntymäpäiväjuhliin

.
Costa Adeje spiecial events, hen do , stag do, syntymäpäivät
Tarjoamme erilaisia jahteja ja katamaraaneja syntymäpäivien viettoon Teneriffalla.

Syntymäpäivien viettäminen veneellä on todellinen ilo ja omaperäinen tapa juhlistaa tätä erityistä päivää. Juhlikaa lasten syntymäpäiviä (vanhempien valvonnassa) ja aikuisten syntymäpäiviä.

Juhlimalla syntymäpäivääsi veneillämme sinä ja vieraasi nautitte:

  • Musiikki: veneissä soi tilaisuutta varten valittu musiikki, minkä lisäksi aaltojen keinuminen ja merituuli tekevät kyydistä miellyttävämmän.
  • Ruokaa ja juomaa: Ota mukaan syntymäpäiväkakku, ruokaa, juomia, virvoitusjuomia, suklaata, makeisia ja muita valitsemiasi välipaloja.
  • Syntymäpäiväkakku, ruokaa, juomia, virvoitusjuomia, suklaata, makeisia ja muita välipaloja valintasi mukaan.
  • Uinti ja snorklaus: Viilentyminen meressä aurinkoisena päivänä ystävien kanssa on parasta puuhaa.
  • Valaiden tai delfiinien katselu: anna hetken viedä sinut mukanaan, kun katselet Teneriffan valaiden riehumista veneen ympärillä.

Syntymäpäiväveneen vuokraus Teneriffalla on erittäin kysyttyä veneiden erinomaisen tunnelman ja mukavuuden vuoksi.

Jos olet Teneriffalla ja haluat tehdä syntymäpäivästäsi jotain todella erityistä, vuokraa luksusjahti unohtumattomia juhlia varten. Ota yhteyttä WhatsApp saadaksesi lisätietoja ja varauksia!

2. Vesipuistot

Juhli syntymäpäivääsi Siam Parkissa
paras vesipuisto syntymäpäiväjuhliin Teneriffalla on kuuluisa Siam Park.

Se onsaaren suurin ja sensaatiomaisin vesipuisto. Voit nauttia jättimäisistä liukumäistä, joilla ei tunnu olevan loppua. Päivä täynnä hauskanpitoa ja adrenaliinia on täydellinen lahja synttärisankarille.

Ota nyt yhteyttä ja juhli syntymäpäiviä Siam Parkissa. Yhteydenotto WhatsAppin kautta on helpoin tapa antaa sinulle henkilökohtaista ja suoraa huomiota..

3. Vesiskootterilla Los Gigantesiin

.
Vesiskootterit Teneriffan eteläosassa
Ole varma, että Jetskisafari Los Gigantesiin koet vauhtia, adrenaliinia ja suuren vapauden tunteen. Lisäksi Giants Acantidalos ovat henkeäsalpaavia mereltä katsottuna.

Se on ainutlaatuinen ja unohtumaton kokemus, jokainen muistaa syntymäpäivän ihastuneena.

4. Vesiurheilupaketit

.
banaanivene tenerife

Meidän vesiurheilupakettimme sisältävät upeita aktiviteetteja räjähtävää päivää ja maksimaalisia elämyksiä varten.

Tarjoamme erilaisia vesiaktiviteettien yhdistelmiä:

  • Parvilento: Näe rannikko ylhäältä ja nauti vapaudesta lentää kuin lintu. Voit tehdä sen yhdessä kahden seuralaisen kanssa.
  • Banaanivene ja Fly Fish: Haasteena on pysyä puhallettavan veneen päällä putoamatta veteen.
  • Vesikone: Nopeus ja adrenaliini taattu.

Jaa ystäviesi kanssa ja elä uskomaton kokemus täynnä hauskuutta ja iloa.

5. Quad-safari rannikolla tai vuoristossa

.
jurassic quad tenerife3

Teneriffa tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja kokea vauhtia ja tuntea tuuli kasvoillasi. Aktiviteetti, jota et voi jättää väliin syntymäpäivänäsi, on hauska mönkijäajelu Teneriffalla.

Nauti rakkaidesi kanssa pyörimisestä saaren teillä ja poluilla. Jos sinulla on ajokortti, voit kierrellä Teneriffan maisemia mönkijällä. Koe vauhtia, adrenaliinia ja loputonta naurua.

6. Vierailut Teneriffan eläintarhoissa

.
apinapuisto Teneriffan eteläosassa

Apinapuisto on yksi Teneriffan suosituimmista teemapuistoista tämän erityisen päivän juhlistamiseen. Nauti erinomaisista teemasynttäreistä tilauksesta. Ota meihin yhteyttä Whatsappin kautta ja tee varauksesi.

Synttäreiden viettäminen Teneriffan huvipuistoissa on loistava tapa elää kyseistä päivää iloisesti ja paljon rakkautta luontoa kohtaan.

Varaukset

On tärkeää, että kirjoitat meille useita päiviä ennen haluamaasi päivämäärää. Vapaat paikat ja veneet myydään nopeasti loppuun, varsinkin sesonkiaikana.

Jos haluat varata osan palveluistamme, kirjoita WhatsAppiin, saadaksesi neuvoja ja tehdäksesi varauksesi. .

Suunnittele hauska päivä näiden aktiviteettien avulla ja tarjoa syntymäpäiväsankarille yllätys, jota hän ei unohda koskaan. On ilo auttaa sinua saamaan hyvin erityinen päivä, joka on täynnä tunteita ja kauniita muistoja.

Varaa WhatsAppin kautta

Syntymäpäivä ideoita ja Tenerife

Varaa WhatsAppin kautta

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: