Ensimmäinen julkaisu: 11 maaliskuun, 2024 |

Laivamatkat Puerto Santiagosta

Tule nauttimaan laivamatkoistamme Puerto Santiagosta Teneriffalle. Tämän tekstin avulla tiedät kaiken, mitä voit tehdä lahden veneretkien aikana. Nauti ainutlaatuisesta ja unohtumattomasta päivästä merellä. Kutsu ystäväsi ja perheesi mukaan kokemaan miellyttävä kokemus laivalla. Olemme asiantuntijoita erilaisten matkailupalvelujen tarjoamisessa, ja meillä on kaikki veneet, joita etsit Teneriffalla, joten meillä on varmasti juuri se, jota tarvitset. Ota meihin yhteyttä WhatsAppin kautta selvittääksesi epäilyksesi ja tehdäksesi varauksesi.

mitä voit tehdä venematkojen aikana?

Teneriffan luksusveneiden vuokraus - Astondoa 46 (4)

Puerto Santiago on rauhallinen kaupunki Teneriffan lounaisosassa, jota etsivät ne, jotka haluavat levätä ja rentoutua lomallaan. Jos haluat nauttia merestä ja sen viehätyksestä, kutsumme sinut varaamaan venematkamme, jotka ovat viihdyttäviä ja miellyttävässä ilmapiirissä.

Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter

Puerto Santiagosta lähteviin veneretkiin sisältyy yleensä valaiden ja valaiden tarkkailu niiden luonnollisessa ympäristössä. Kuten kaikki tiedämme, Teneriffa on yksi maailman parhaista paikoista nähdä valaita ja delfiinejä. Näillä vesillä voit nähdä eri merieläinlajeja, kuten orkoja, luotovalaita ja pullonokkadelfiinejä.

Full HD - delfiini tekee akrobatiaa

Valasbongauksen lisäksi retkellä pysähdytään rannalla uimaan ja snorklaamaan. Kutsu ystäväsi viilentymään Atlantin viileisiin vesiin. Lapset rakastavat laivamatkoja, joten se olisi loistava syntymäpäivälahja lapsellesi.

Retki sisältää ruokaa, juomia ja välipaloja. Tarkemmat tiedot kustakin veneretkestä löydät verkkosivuiltamme tekstin lopussa olevista välittömästi varattavissa olevista aktiviteeteista. Jätämme WhatsAppimme, jotta voit kirjoittaa meille, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä varauksen.

Käy Los Gigantesin kallioilla mereltä käsin

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (4)

Puerto Santiagosta lähtevät veneretket vievät sinut katsomaan Los Gigantesin mahtavia kallioita, jotka ovat täynnä loistoa ja luonnonkauneutta. Ne ovat tuliperäisiä kalliomuodostelmia, jotka kohoavat rannikolta yli 600 metrin korkeuteen. Ihaile niiden mahtavuutta niiden juurelta, josta voit myös nähdä Teneriffan merieläimistön eri lajeja. Tunne rauhaa näiden vaikuttavien kallioiden äärellä, jotka ovat Teneriffan suojelijoita.

Jyrkänteet laskeutuvat jopa 30 metriä merenpinnan alapuolelle, mikä luo ekosysteemin, joka kuhisee kaloja ja meren elämää. Monet sukeltajat tulevat tänne sen viehätyksen ja rikkaan merenpohjan houkuttelemina. Hyödynnä kallioita pitkin tehtävät veneretket, joilla voit sukeltaa mereen ja tutkia sen salaisuuksia.

Jakoveneajelut Puerto Santiagosta

Royal Delfin Teneriffan katamaraanikierros kuljetuksella (7)

Vuokraa yhteiset retkemme nauttiaksesi merestä rauhassa. Varaa katamaraaniretki, jonka voit jakaa ystävien ja perheen kanssa hauskassa ja nautinnollisessa ympäristössä. Veneemme ovat tilavia ja mukavia kaikkien matkustajien mukavuuden vuoksi. Nauti lahden näkymistä, jaa juomia ja ota aurinkoa veneen aurinkoterassilla. Useimmat veneistämme tarjoavat kuljetuksia Teneriffan tärkeimpiin matkailukeskuksiin. Valitse mieleisesi vene ja kirjoita meille WhatsAppiin tehdäksesi varauksen. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja annamme sinulle suosituksia.

yksityiset veneretket Puerto Santiagosta

yksityinen katamaraani los gigantes lagoon 40 (3).min

Annamme sinulle myös mahdollisuuden tehdä eksklusiivisen kierroksen lahdella. Vuokraa yksityinen vene sinulle ja valitsemallesi vierasryhmälle. Miehistömme opastaa mielellään seikkailun ja vie teidät nauttimaan meren viehätyksestä.

Jos haluat juhlia syntymäpäivääsi omaperäisellä tavalla, veneretki on juuri sitä, mitä tarvitset. Yksityiset veneretkemme ovat täydellisiä juhlia rakkaidesi kanssa. Olemme jo vuosia vuokranneet yksityisveneitä valmistujaisten, vuosipäivien, polttareiden ja muiden juhlien viettoon. Mikä tahansa syy on hyvä syy lähteä merelle. Älä siis mieti kahdesti ja uskalla elää seikkailua.

eden catamaran tour tenerife

Tarjoamme luksusjahteja ja eksklusiivisia purjeveneiden matkan, joka vastaa tarpeitasi. Seuraa tekstin lopussa olevaa opasta selvittääksesi, mitä veneitä on saatavilla yksityiseen vuokraukseen. Voit myös vuokrata veneen ilman kipparia, jotta voit itse johtaa seikkailua. Tällöin sinun on oltava täysi-ikäinen ja sinulla on oltava veneen ajokortti. Mukautamme veneen mieltymyksiisi, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja keskustella. Lähetä meille kysymyksesi WhatsAppiin, niin autamme sinua mielellämme.

Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja veneretkille Puerto Santiagosta. Valitse luksusjahti, tilava katamaraani tai pikavene. Valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen voit nähdä valaita, ankkuroitua uimaan ja paljon muuta. Pyydämme sinua kirjoittamaan meille etukäteen, jotta löydät varmasti haluamasi veneen. Muista, että käsittelemme paljon pyyntöjä, joten haluamaasi venettä ei välttämättä ole aina saatavilla. Odotamme sinua elämään upeita kokemuksia merellä ja nauttimaan lahden kauniista näkymistä.

Varaa WhatsAppin kautta

Veneen rahtaukset ja Puerto Santiago

Veneen vuokraus ja Puerto Santiago

Veneretket ja Puerto Santiago

Varaa WhatsAppin kautta

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.