Första publicering: mars 11, 2024 |

Båtutflykter från Puerto Santiago

Kom och njut av våra båtturer från Puerto Santiago på Teneriffa. Genom denna text kommer du att veta allt du kan göra under båtturerna i bukten. Njut av en unik och oförglömlig dag till sjöss. Bjud in dina vänner och din familj till en trevlig upplevelse ombord. Vi är specialister på att tillhandahålla olika turisttjänster och vi har alla båtar du letar efter på Teneriffa, så vi är säkra på att vi har den du behöver. Kontakta oss via WhatsApp för att klargöra dina tvivel och göra dina bokningar.

vad kan du göra under båtturerna?

Lyxyachtcharter Teneriffa - Astondoa 46 (4)

Puerto Santiago är en lugn stad i sydvästra delen av Teneriffa, eftertraktad av dem som vill vila och koppla av på sin semester. Om du vill njuta av havet och dess charm inbjuder vi dig att boka våra båtturer, underhållande och med en trevlig atmosfär.

Pampano Lyxyacht Astondoa 40 Teneriffa Båtcharter

Våra båtturer från Puerto Santiago inkluderar vanligtvis val- och valskådning i deras naturliga miljö. Som vi alla vet är Teneriffa en av de bästa platserna i världen för att se valar och delfiner. I dessa vatten kan du se olika arter av marina djur som späckhuggare, pilotvalar och flasknosdelfiner.

Full HD - delfin gör akrobatik

Förutom valskådning inkluderar turen ett stopp vid stranden för simning och snorkling. Bjud in dina vänner att svalka sig i Atlantens svala vatten. Barn älskar båtturer, så det skulle vara en bra födelsedagspresent till ditt barn.

I resan ingår mat, dryck och snacks. För mer information om varje båttur, se de aktiviteter som är tillgängliga för omedelbar bokning på vår webbplats i slutet av texten. Vi lämnar vår WhatsApp så att du kan skriva till oss om du har några frågor eller vill göra din bokning.

Besök Los Gigantes klippor från havet

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (4)

Båtturerna från Puerto Santiago tar dig till de imponerande klipporna Los Gigantes, som är fulla av prakt och naturlig skönhet. Det är vulkaniska klippformationer som reser sig från kusten på en höjd av över 600 meter. Du kan beundra deras storslagenhet från deras bas, där du också kan se olika arter av Teneriffas marina fauna. Känn lugnet vid dessa imponerande klippor som står som Teneriffas beskyddare.

Klipporna stupar upp till 30 meter under havsytan och skapar ett ekosystem med ett myller av fiskar och marint liv. Många dykare lockas hit av klippornas charm och den rika havsbotten. Utnyttja båtturerna längs klipporna för att kasta dig ut i havet och utforska dess hemligheter.

Samåkning med båt från Puerto Santiago

Royal Delfin Teneriffa Katamarantur med transport (7)

Hyr våra delade utflykter för att njuta av havet i lugn och ro. Boka en katamaranresa för att dela med dina vänner och familj i en rolig och trevlig miljö. Våra båtar är rymliga och bekväma för att alla passagerare ska trivas. Njut av utsikten över bukten, dela drinkar och sola på båtens soldäck. De flesta av våra båtar erbjuder transport till de största turistorterna på Teneriffa. Välj den båt du föredrar och skriv till oss på WhatsApp för att göra din bokning. Vi svarar gärna på dina frågor och ger dig några rekommendationer.

Privata båtturer från Puerto Santiago

privat katamaran los gigantes lagoon 40 (3).min

Vi ger dig också möjlighet att ta en exklusiv rundtur i bukten. Hyr en privat båt för dig och din utvalda grupp av gäster. Vår besättning guidar gärna äventyret och tar er med för att njuta av havets charm.

Om du vill fira din födelsedag på ett originellt sätt är en båttur precis vad du behöver. Våra privata båtturer är perfekta för att fira med dina nära och kära. Vi har chartrat privata båtar i flera år för att fira examen, jubileer, svensexor och möhippor och mycket mer. Vilken anledning som helst är en bra anledning att ta en tur ut på havet. Så tänk inte två gånger och våga leva äventyret.

eden catamaran tour tenerife

Vi erbjuder lyxiga yachter och exklusiva segelbåtar för en resa som uppfyller dina krav. Följ guiden i slutet av texten för att ta reda på vilka båtar som är tillgängliga för privat charter. Du kan också hyra en båt utan skeppare så att du kan leda äventyret. I detta fall måste du vara myndig och ha ett båtkörkort. Vi anpassar oss efter dina önskemål, du behöver bara kontakta oss för att prata. Skicka dina frågor till WhatsApp så hjälper vi dig gärna.

Vi erbjuder olika alternativ för båtturer från Puerto Santiago. Välj mellan en lyxyacht, en rymlig katamaran eller en motorbåt. Beroende på vilket alternativ du väljer kommer du att kunna se valar, ankra för att simma och mycket mer. Vi uppmanar dig att skriva till oss i förväg för att se till att du hittar den båt du vill ha. Kom ihåg att vi hanterar många förfrågningar, så du kanske inte alltid hittar den båt du vill ha tillgänglig. Vi väntar på att du ska få uppleva fantastiska upplevelser till sjöss och njuta av den vackra utsikten över viken.

Boka via WhatsApp

Båtcharter i Puerto Santiago

Båtturer i Puerto Santiago

Båtuthyrning i Puerto Santiago

Boka via WhatsApp

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.